2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Oyy kızlar bayağıdır kendimde değişiklik yapmadım, doğumu dört gözle bekliyorum o yüzden. :)))

Model olarak önler uzun arkalar kısa kestirmiştim en son. Şimdi uzadı, model bozuldu haliyle.Hepsini bir boy küt kesim yaptırıp bu renk sarı attırmak istiyorum... :)

Ah ah yakışacağını bilsem böyle sarı boyatmak nasıl isterim :)))

İlk zamanlar böyle geçer canım. O da bir ortak paylaşımdır olsun. :) Bir zaman sonra oturur düzen.Eşinin iş saatleri nasıl ve ne iş yapıyor demiştin?

İlahi ..

Eşimin belli bi iş ssati yok kendi işini yapıyor oyun tasarlıyor pc basında calısıyor ne zaman uyanabilirse o zaman gidiyor saabah 10 11 12 degisiyor o gunki is yogunluguna gore de akşam geliyor bazen 6da geliyor bazen 9da geliyor evde de calisiyor genelde is pc basinda is oldugu icin. ben düzen hastası bi insan olarak bu duzensizligi hic sevmiyorum tabi

Ustteki fotodaki model ve sac rengi cok guzel

Vayyy ne güzelmiş. :) Sabah rahat :) Evet şu akşamları eş bekleme olayı fena bilirim :))

bende üsttekini daha çok beğendim canım benim :)

Canım kansızlık sorunun var mu bu yüzdn de çok üşüyor olabilirsin?

Kansizlik olabilir mi diye baktirmistim yoktu canim belki de iyi beslenmiyorumdur

Vayyy ne güzelmiş. :) Sabah rahat :) Evet şu akşamları eş bekleme olayı fena bilirim :))

Guzel gibi degil gibi :) istedigim an cagirdigimda cikip gelebiliyor o yonlerden baya iyi mesela :) ama duzen yok iste belli bi yemek saatimiz yok :)

Şimdi saçım kısa o yüzden o şekil kesim olmaz ama ben bir boy yapayım, uzayınca da bakarız :) Ah yaaa upuzun belime kadar saclarım vardı. O kadar laf ederdim ben de kstirdim düğünden sonra

Benim de saclarim belimden asagiya kadar hatta ben kestirmiyorum mucadele ediyorum daha

Canım o zaman yediklerine biraz daha dikkat et, mesela kuru üzüm, pekmez, helva sıcak tutar insanı :))

Ahh saçların o kadar uzunsa mücadeleye devam canım bende çok seviyorum uzun saçı:))

Olsun napıcan, her şey dört dörtlük olmuyor işte.
Hmmm.. :) Niyette var mı ki? :))

Zaten alttaki herkese gidecek bir renk değil, cesaret ister :) Ama diğerini yaptırmıştım daha önce, beğenmiştim :)
Evet baya baya cesaret ister. ben hiç boyatmadım:)) Kapalıyım ya gerek duymadım heralde... Peki canım doğumdan sonra mı yaptırcaksın yoksa şimdi mi?

Evet baya baya cesaret ister. ben hiç boyatmadım:)) Kapalıyım ya gerek duymadım heralde... Peki canım doğumdan sonra mı yaptırcaksın yoksa şimdi mi?
Ben otuzuma kadar hiç boya sürmiycem demiştim. :) Ama üç yıl önce sürekli gittiğim bi kuaför vardı.Dedi senin saç tonuna sarı çok güzel gider hadi atalım. Tamam dedim.Çok beğenmiştim cidden. :) Ama sonra sıkıldım kendi rengine boyattım geçen yıl. :) Şimdi kendi renginde yine sarı attırmak istiyorum. :) Bak böyleydi.. :))) Ay heralde kapalı olsam bir çok renk denerdim. :))) Özellikle bakır rengine bayılıyorum ama tabi cesaret edemiyorum :)))

Yok doğumdan sonra canım..Şuan beklemedeyim. :)

Selam canım fotograf çekimi önceden olursa çok rahat oluyor hem gün batımı falan da çekinebiliyorsun benim duvağım uzundu hiç zorluk çekmedim kısası da vardı ama kuaförüm takmadı...
öyle mi? iyi buna sevindim aklımda uzun duvak takmak vardı çnkü .. yaşayan birinden duymak iyi oluyor

Ama cidden senin saç tonuna sarı güzel gitmiş:)) Bende çok iğreti durur, siyah çünkü..:))))
Ayy öyle mi hiç denemedim yaa, sanki benim tenime başka bir renk olmazmış gibi geliyor ben bile cesaret edemiyorum...

Evet sarı olmaz, ama siyaha kızıl iyi gider :)) Ama siyah saç da boyanmaya kıyılmaz ki :)

Canım o zaman yediklerine biraz daha dikkat et, mesela kuru üzüm, pekmez, helva sıcak tutar insanı :))

Ahh saçların o kadar uzunsa mücadeleye devam canım bende çok seviyorum uzun saçı:))

Aa evet pekmez iyi geliyordu dugun oncesi saglam durabilmek icin hergun kasik kasik pekmez iciyodum :)

Olsun napıcan, her şey dört dörtlük olmuyor işte.
Hmmm.. :) Niyette var mı ki? :))

Niyette ne var mi ki canim sac kestirmek mi? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…