- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
İlk zamanlar böyle geçer canım. O da bir ortak paylaşımdır olsun. :) Bir zaman sonra oturur düzen.Eşinin iş saatleri nasıl ve ne iş yapıyor demiştin?
İlahi ..
Oyy kızlar bayağıdır kendimde değişiklik yapmadım, doğumu dört gözle bekliyorum o yüzden. :)))
Eki Görüntüle 1543292 Model olarak önler uzun arkalar kısa kestirmiştim en son. Şimdi uzadı, model bozuldu haliyle.Hepsini bir boy küt kesim yaptırıp bu renk sarı attırmak istiyorum... :)
Eki Görüntüle 1543295
Ah ah yakışacağını bilsem böyle sarı boyatmak nasıl isterim :)))
Canım kansızlık sorunun var mu bu yüzdn de çok üşüyor olabilirsin?Evde corap patik uzun kollu pijama hirka modundayim daha nasil usutebilirim bilmiyorim bi de ben neden bu kadar cok usuyorum onu da bilmiyorum
Vayyy ne güzelmiş. :) Sabah rahat :) Evet şu akşamları eş bekleme olayı fena bilirim :))Eşimin belli bi iş ssati yok kendi işini yapıyor oyun tasarlıyor pc basında calısıyor ne zaman uyanabilirse o zaman gidiyor saabah 10 11 12 degisiyor o gunki is yogunluguna gore de akşam geliyor bazen 6da geliyor bazen 9da geliyor evde de calisiyor genelde is pc basinda is oldugu icin. ben düzen hastası bi insan olarak bu duzensizligi hic sevmiyorum tabi
Şimdi saçım kısa o yüzden o şekil kesim olmaz ama ben bir boy yapayım, uzayınca da bakarız :) Ah yaaa upuzun belime kadar saclarım vardı. O kadar laf ederdim ben de kstirdim düğünden sonraUstteki fotodaki model ve sac rengi cok guzel
bende üsttekini daha çok beğendim canım benim :)Oyy kızlar bayağıdır kendimde değişiklik yapmadım, doğumu dört gözle bekliyorum o yüzden. :)))
Eki Görüntüle 1543292 Model olarak önler uzun arkalar kısa kestirmiştim en son. Şimdi uzadı, model bozuldu haliyle.Hepsini bir boy küt kesim yaptırıp bu renk sarı attırmak istiyorum... :)
Eki Görüntüle 1543295
Ah ah yakışacağını bilsem böyle sarı boyatmak nasıl isterim :)))
Zaten alttaki herkese gidecek bir renk değil, cesaret ister :) Ama diğerini yaptırmıştım daha önce, beğenmiştim :)bende üsttekini daha çok beğendim canım benim :)
Canım kansızlık sorunun var mu bu yüzdn de çok üşüyor olabilirsin?
Vayyy ne güzelmiş. :) Sabah rahat :) Evet şu akşamları eş bekleme olayı fena bilirim :))
Şimdi saçım kısa o yüzden o şekil kesim olmaz ama ben bir boy yapayım, uzayınca da bakarız :) Ah yaaa upuzun belime kadar saclarım vardı. O kadar laf ederdim ben de kstirdim düğünden sonra
Canım o zaman yediklerine biraz daha dikkat et, mesela kuru üzüm, pekmez, helva sıcak tutar insanı :))Kansizlik olabilir mi diye baktirmistim yoktu canim belki de iyi beslenmiyorumdur
Guzel gibi degil gibi :) istedigim an cagirdigimda cikip gelebiliyor o yonlerden baya iyi mesela :) ama duzen yok iste belli bi yemek saatimiz yok :)
Benim de saclarim belimden asagiya kadar hatta ben kestirmiyorum mucadele ediyorum daha
Olsun napıcan, her şey dört dörtlük olmuyor işte.Kansizlik olabilir mi diye baktirmistim yoktu canim belki de iyi beslenmiyorumdur
Guzel gibi degil gibi :) istedigim an cagirdigimda cikip gelebiliyor o yonlerden baya iyi mesela :) ama duzen yok iste belli bi yemek saatimiz yok :)
Benim de saclarim belimden asagiya kadar hatta ben kestirmiyorum mucadele ediyorum daha
Evet baya baya cesaret ister. ben hiç boyatmadım:)) Kapalıyım ya gerek duymadım heralde... Peki canım doğumdan sonra mı yaptırcaksın yoksa şimdi mi?Zaten alttaki herkese gidecek bir renk değil, cesaret ister :) Ama diğerini yaptırmıştım daha önce, beğenmiştim :)
Ben otuzuma kadar hiç boya sürmiycem demiştim. :) Ama üç yıl önce sürekli gittiğim bi kuaför vardı.Dedi senin saç tonuna sarı çok güzel gider hadi atalım. Tamam dedim.Çok beğenmiştim cidden. :) Ama sonra sıkıldım kendi rengine boyattım geçen yıl. :) Şimdi kendi renginde yine sarı attırmak istiyorum. :)Evet baya baya cesaret ister. ben hiç boyatmadım:)) Kapalıyım ya gerek duymadım heralde... Peki canım doğumdan sonra mı yaptırcaksın yoksa şimdi mi?
ne güzel :)Rica ederim :)) Ağustosta bir yıl olacak inşallah :)
ne güzel hayırlısı olsun :)ben de 23 yaşındayımm 6 aydır nişanlıyım Allah izin verirse 23 ağustos ta düğün
öyle mi? iyi buna sevindim aklımda uzun duvak takmak vardı çnkü .. yaşayan birinden duymak iyi oluyorSelam canım fotograf çekimi önceden olursa çok rahat oluyor hem gün batımı falan da çekinebiliyorsun benim duvağım uzundu hiç zorluk çekmedim kısası da vardı ama kuaförüm takmadı...
Iyiyim canim cok sagol usutmus de olabilirim evet :) sen nasilsin
Dogurmadın mı daha sorusu cok guzelmis
Meraba hosgeldin ben de 22 yasimdayim bu cumartesi 4 haftalık evli oluyorum
ne güzel :)
Okudum canım ben de esimle yeterince vakit geciremiyoruz gibi hissedip uzuluyorum bazen daha yeni evliyiz ya surekli misafirlige cagriliyoruz
Evet cnm apandist cok siddetli agri yapar herhalde diye dusundum baktim sanci artmadi ben de oturdum oyun oynadim
Ben otuzuma kadar hiç boya sürmiycem demiştim. :) Ama üç yıl önce sürekli gittiğim bi kuaför vardı.Dedi senin saç tonuna sarı çok güzel gider hadi atalım. Tamam dedim.Çok beğenmiştim cidden. :) Ama sonra sıkıldım kendi rengine boyattım geçen yıl. :) Şimdi kendi renginde yine sarı attırmak istiyorum. :)Eki Görüntüle 1543308 Bak böyleydi.. :))) Ay heralde kapalı olsam bir çok renk denerdim. :))) Özellikle bakır rengine bayılıyorum ama tabi cesaret edemiyorum :)))
Yok doğumdan sonra canım..Şuan beklemedeyim. :)
Evet sarı olmaz, ama siyaha kızıl iyi gider :)) Ama siyah saç da boyanmaya kıyılmaz ki :)Ama cidden senin saç tonuna sarı güzel gitmiş:)) Bende çok iğreti durur, siyah çünkü..:))))
Ayy öyle mi hiç denemedim yaa, sanki benim tenime başka bir renk olmazmış gibi geliyor ben bile cesaret edemiyorum...
Canım o zaman yediklerine biraz daha dikkat et, mesela kuru üzüm, pekmez, helva sıcak tutar insanı :))
Ahh saçların o kadar uzunsa mücadeleye devam canım bende çok seviyorum uzun saçı:))
Olsun napıcan, her şey dört dörtlük olmuyor işte.
Hmmm.. :) Niyette var mı ki? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?