İşte bu sebeplerden ötürü en iyisi boyamayım :)))Evet sarı olmaz, ama siyaha kızıl iyi gider :)) Ama siyah saç da boyanmaya kıyılmaz ki :)
aminn inşallahhne güzel hayırlısı olsun :)
çok güzel olmuş bende öyle yaptırabilirim çok tşk ederim :)foto cekiminde saçlarım açıktı dügünde topuz yani merakım yada keşke şöyle yaptırsaydım olayı olmadı :)
Eki Görüntüle 1543320 Eki Görüntüle 1543321 Eki Görüntüle 1543322
Günaydıııın..Napalım kuzu ya başka türlü rahatlamıyor insan:))
Heee o zaman iyi ziyan olmamış yine de :) Tükettirmeyi başarmışsın :)
Hmmm sen bır de yapıp yapıp buzluga atıyordun demi, ne mantıklı hee :) Peki sonra onu öylece mi tüketiyrosun yemekte mi kullanıyorsun?
Havuc patates cok sert, hos olmaz sankı.
Vaaay iyi fikir.O tarz seyler cok yaglı oluyor diye mesela karnıyarık falan da cok yapmam.Dediğin ibi kızartması yag sıcraması da fena.Tamamdır tuttum ben bu işi :)))
Simdiden hosgeldin :)çok güzel olmuş bende öyle yaptırabilirim çok tşk ederim :)
Ya ben hep gece müsait oluyorum kimseler olmuyor ben olduğumda da, sanırım bekarlıktan
Bence digerleri erken uyudugundan
Ben de rahatsız etmeyim diye sana yazmıyodum
Eheh kiyamam esim bu aksam calisiyor ben de tek basima sıkılıyorum yarın iki geceligine tatile gidiyoruz dacumartesi calisamayacagi icin bu aksam calisiyor
Ay kuzum ya eşim diyorr ne kadan hoş
Darısı başıma kaldı 10 gün
Acayip yoruldum bi de ben, yatayım artık, bitmiyor eksikler yarın kalanlara koşturcaz
Öpüyorum kuzucum sana iyi takılmacalar, İyi tatiller şimdiden çok eğlenin seviyorum seni
hoşbuldummSimdiden hosgeldin :)
Fotograci bizede dugunden once cekim yapalim demisti ben istemedim ayni heyacanla ayni gun olsun istedim iyi ki oyle olmus hic pisman degilim :)
hoşbuldummyorucu olmuyor mu peki koaföre ne zaman gidceksin ne zaman foto çekileceksin saçlar bozulacak gelinlik kirlenecek falan sıkıntı çıkmıyor mu ?_?
Merhaba canım, sende normal doğum istiyorsun değil mi?Kizlar selam masallah dokturmussunuZ..
Bede misafirlerimi agirladim, yemekerim tabi misafir onune cikacagi icin okadar guzel olmadi ama neyse, baya moralim.bozulmtu halada takiyorum ama napayim, insallah sadece bana oylegelmistir.
Dun yeni bbise bakmaya gitim ama masalah uyuyorduu..
Cok minik Allahim, neresini sevsem diye bi dusunuyor insan.
Dogumu anlatti sooyle detaylica kuzenimin karisi,amann ter doktum resmn dogurdum.
Agrisiz gitmsti,serumla agri vermisler.
Cok ilginc cok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?