2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Istersen ustune yogurt dokup yiyebilirsin ama ben kiymali yemek yapmistim canim :) ig de yaziyorum zaten hep karni yarigida ister kozleseyerek ister firinda yag surup kozler gibi pisirerek yapiyorum :)

Eheh kiyamam esim bu aksam calisiyor ben de tek basima sıkılıyorum yarın iki geceligine tatile gidiyoruz da cumartesi calisamayacagi icin bu aksam calisiyor

Ay kuzum ya eşim diyorr ne kadan hoş
Darısı başıma kaldı 10 gün
Acayip yoruldum bi de ben, yatayım artık, bitmiyor eksikler yarın kalanlara koşturcaz
Öpüyorum kuzucum sana iyi takılmacalar, İyi tatiller şimdiden çok eğlenin seviyorum seni

Az kaldı canım o 10 gun zor gecer ama sonrası cok guzel olacak ben hep diyordum 6 yıl gecti de son 1 ay gecmiyor gecmiyor diye eheh
Az once de mesaj yazdı geliyomuş eşim benim de cıkmam lazım opuyorum canım
Ben de seviyorum senii

Günaydınlar eşimle haftasonu tatil icin rezervasyonumuz vardı yoldayız şimdi
Sansimiza bu haftasonu her yer yagmurlu
Denize girebilecek miyiz bakalım

Simdiden hosgeldin :)
Fotograci bizede dugunden once cekim yapalim demisti ben istemedim ayni heyacanla ayni gun olsun istedim iyi ki oyle olmus hic pisman degilim :)
hoşbuldumm yorucu olmuyor mu peki koaföre ne zaman gidceksin ne zaman foto çekileceksin saçlar bozulacak gelinlik kirlenecek falan sıkıntı çıkmıyor mu ?_?

hoşbuldumm yorucu olmuyor mu peki koaföre ne zaman gidceksin ne zaman foto çekileceksin saçlar bozulacak gelinlik kirlenecek falan sıkıntı çıkmıyor mu ?_?

Ben sabahin bit korunde actirdim kuaforu yanlis hatirlamiyosam 5.30 da acmisti :)) sacim hicc bozulmadi :) dis mekan olacakti cok yagmurlu oldugu icin studyo oldu ama pisman drgilim o konuda da :) cekim sonrasi arkadasimla sahil kenarina gittik arkadasim dis mekan gibi bir suru foto cekti bir yagmur arasinda :) bizim nikahti eve gectik sonra 4 de olan nikaha ayrica nikah salonuda uzakti :)tepinseydim de sacim bozulmazdi ama :)) o heyecani o gun yasamak daha guzrl bence..once yada sonra yaptiracak olduktan sonra 1 sene sonra yaptir ayni :) he ama denize girixez icinde islanarak vs cekilcez dersen tabi dugun sonrasi olmali :) tabi gordugun gibi herkes farkli dusunuyo bu konuda en iyisi sen kendini bildiginden senin kararin :)

Tek pisman oldugum fotografci aslinda gosterisine aldandim nisanda kizdigim haldr dugunde tekrar ikna ettiler :) saygi yok, cekim vs gosterdikleri gibi asla degildi :) gerci her goren cok begeniyo albumu :)) benim beklentim yuksekti

Kizlar selam masallah dokturmussunuZ..
Bede misafirlerimi agirladim, yemekerim tabi misafir onune cikacagi icin okadar guzel olmadi ama neyse, baya moralim.bozulmtu halada takiyorum ama napayim, insallah sadece bana oylegelmistir.

Dun yeni bbise bakmaya gitim ama masalah uyuyorduu..
Cok minik Allahim, neresini sevsem diye bi dusunuyor insan.
Dogumu anlatti sooyle detaylica kuzenimin karisi,amann ter doktum resmn dogurdum.
Agrisiz gitmsti,serumla agri vermisler.
Cok ilginc cok .

Hayırlı sabahlar kızlar, kandiliniz mübarek olsun... Rabbim dualarınızı kabul etsin İnşAllah..
Nasılsınız bakalım?

Merhaba canım, sende normal doğum istiyorsun değil mi?
Ben de bu aralar doğum hikayaleri okuyorum ama güzel olanlarını, yani ürkütücü olanlarını okumuyorum boşa stres yapmayım diye.. Bence sende öyle yap..
Zaten genelde suyu geliyor hamilelerin asıl sancı işte o zaman başlıyor heee sancı başlamazsa da suni sancı veriliyor, bebeği kurtarmak adına.. Aslında ilginç değil yapılması gereken şeyler tatlışım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…