2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hayırlı sabahlar kızlar, kandiliniz mübarek olsun... Rabbim dualarınızı kabul etsin İnşAllah..
Nasılsınız bakalım?
Sana da hayırlı sabahlar, hayırlı kandiller kuzucuuum..Amiiiiiin, hepimizinkini inşallah..Nasılsııın? :)

Sana da hayırlı sabahlar, hayırlı kandiller kuzucuuum..Amiiiiiin, hepimizinkini inşallah..Nasılsııın? :)
Çok şükür iyiyim canım benim.. Annemleri ikna ettim 15'ine kadar bizdeler onun mutluluğu içerisindeyim:))
Sen nasılsın? Düzeldi mi moralin

duman91 Ohh oh ne güzel haber :) Ev dolu olunca ne güzel oluyor demi, ben çok seviyorum yaa :) İnsana arada yoğunluk iyi gelir. :)

Moralim mi bozuktu ki benim?

Günaydınlar eşimle haftasonu tatil icin rezervasyonumuz vardı yoldayız şimdi
Sansimiza bu haftasonu her yer yagmurlu
Denize girebilecek miyiz bakalım

Günaydın canıııım :)

Naptınız gittiniz geldiniz mi? Nasıl geçti, dün hava çok güzeldi.Nereye gittiniz canım?

Olsun canım, canın sağolsun.Hani biraz kişilere karşı biraz stresliydin ya çok iyi olsun her şey istedin sanırım ama dediğin gibi belki sana öyle gelmiştir.Yaptıkça içine sinecek hale gelir.Hem misafir umduğunu değil, bulduğunu yermiş. :)

Oy demi yaa. İnanasım gelmiyo ama dün eşime diyorum bu tulumlar bile büyük gelecek ilk doğunca. :) Ki gayet de ufaklar aslında ama cidden çok minik oluyorlar ya, çok sevmelik olmuyor öyle.Uzaktan iç geçiriyorsun ancak.
Heheheh evet şu dönemde çok dinliycez galiba cancağzım.Bana da denk geldi geçen öylesi, bayanın biri diyor ah Aman Allah ım nasıl bir seydı oyle resmen kollarımı morartmışım sıkmaktan, elimle sacımı sıkarken bır bakmışım elimde kocam bir tutam saç vs vs :))))) Yani iyi hoş da böyle morale gerek yok yani, tamam art niyet yok karşı tarafta ama. Sen duyma canım öyle yorumları. Herkes yaşıyor sonuçta, tamam kolay birşey değil muhakkak ama dayanılmayacak bir şey olsa herkes tekrar tekrar yaşamak ister mi, Rabbim verir elbet sabrını.Hayırlısı..

duman91 Ohh oh ne güzel haber :) Ev dolu olunca ne güzel oluyor demi, ben çok seviyorum yaa :) İnsana arada yoğunluk iyi gelir. :)

Moralim mi bozuktu ki benim?
Kesinlikle hergün bi misafirimiz var, babama geçmiş olsuna geliyorlar daha da bir güzel oluyor, kendi derdimi unuttum valla bulantılarımı falan:)))
Ayy kız alemsin yaaa... İyi o zaman sevindim senin adına

Kesinlikle hergün bi misafirimiz var, babama geçmiş olsuna geliyorlar daha da bir güzel oluyor, kendi derdimi unuttum valla bulantılarımı falan:)))

Hehehhehe.Demi canım o yoğunluktan , koşturmacadan. Ne güzel. :) Tabi sizin akraba da çok orda, neyse siftah yapmış oldular sana da. :)

İyiyim iyiyim. Oy dün sonunda koltuklarımı sildim, nasıl bir yük kalktı üzerimden anlatamam.Kardeşim burdayken perdeleri de yıkadık astık, tabi storlar duruyor henüz. Badananın büyük kısmı da bitti dün. Bayağı hafifledi iş güç çok şükür. :)

Günaydın kızlar berat kandiliniz mübarek olsun

Rabbim dualarımızı kabul etsin, herkese hayırlı, sağlıklı, mutlu mesut bir hafta diliyorum. Bana da uyuyabildiğim yemek yiyebildiğim bir hafta diliyorum

Aynen bize hiç gelmeyenler gelmiş oldular :))

Bak senin adına sevindim canım, bende hazır annem burdayken birşeyler yapayım diyorum temizlik adına ama zaten babam hasta gelen giden misafirler derken vazgeçtim sonra, kadın zaten yoruluyor benimde pek halim yok:) Nasipse kışa doğru artık:))))))
Temiz temiz oturun canım benim iyi günlerde...

Selamm kizlar
Dun yildonumumuzduu, cok sukur Rabbime.
Sabah koza toplamaya gittik, 3 cuval falan toplandi, ygmur yagmisti acmamislar daha.
Tabi cok varms gibi 10 cuval goturduk, neyse nasipse tekrar gidilir.
Sonrada esimle biryere gezmeye gittik, azicik yasadigimiz yerden uzaklasmak iyi geldi.

Ladypurple
duman91
Fatmam ben genelde dogum hikayelerinden kacarim, panikle olunca iyi hikaye bile olsa etkileniyirum :)
O yuzden ilk detayli ondan dinledim, ki onunki gayette iyiydi ama ben yinede panikledim.
Tabi herkeZde var o endise.
Rabbim insallah kolay dogum nasip wder herkeze.
Meltemim ne guzel tenizlik yapilmi, badanayada baslanmis , kolay gelsin.

Mutella kuzuumm dugun haftasina girdin he :)
Insallah hayirlisiyla kavusursunuz canim, kizlarin dedigi gibi sonra rahatlarsin
Hele bi kinaya dugune cik bak nestres kalir ne bisii :)

Merhaba canım, ohh doldurmuşsunuz bir seneyi MaşAllah size...
Koza derken canım ben bilmiyorum da ne kozası topladınız?
Hmmm sende ki paniklik benden daha çoktu ya o yüzden bu kadar etkilenmen canım, benim o kadar yoğun olmuyor.. Sen yine de stres yapma daha şimdiden bebişi:))

Çam kozasi canim, sobayi yakarken kullaniyoruz.
O olmasa vay halimize :)

Aynen canim, Rabbim sabrini verir insallah.

Kizlar ben oburgun nasipse hastaneye gidiyorum :/
Ellerim falan sisiyo simdiden, 3 gun fln kalmam gerek.
Hergun yumurta yiyodum.bilmiyprum onundami etkisi oldu.
Doktor normaldir belki ama yinede bakalim dedi.
Insallah hersey iyidir Rabbim.

Bende sismeyi normal diye biliyorum ama cok erken benimki.
Acaba yediklerimmi fazla geldi.
Vitamin hapim var her gun, yumurta, meyve, gun aralikli biravuc ceviz..
Fazlami geldi acaba yediklerim. Sutde iciyorum.bazen.
Bunyem boyle vitaminli seyler yemeye aliskin degil heh :)

Günaydın canıııım :)

Naptınız gittiniz geldiniz mi? Nasıl geçti, dün hava çok güzeldi.Nereye gittiniz canım?

Selam canim donus yolundayiz su an :) mersine gittik yanışlıda ulu resort hotel diye bir yerde kaldık :) taşucu ve kızkalesine de gittik :)
Burada hava cok ruzgarliydi cok usudum denizde ama deniz askı iste ususem de cikmadim denizden su an usutmusum cigerlerimi fena oksuruyorum :)
Bu arada ben de araba kullandım otobanda 4 yıldır ehliyetim var sehiriçi kullanıyorum da aileden bagımsız kendi aracımla ilk defa akdenize gittim ilk defa sehirlerarası araç kullandım çok heyecanlıydı

Hee anladım canım, cahilliğin gözü kör olsun işte:)))

Canım çok tuzlu şeyler mi tükettin acaba, tuzda vücudun su tutmasına ve şişmesine neden olurmuş hemşire söylemişti bana da belki o yüzden de olabilir, yoks gayet güzel besleniyormuşsun...

Günaydııııın :)

Senin daha vaktin bol canım bebek temizliği için :)

Sağol canım.. :) İnşallah bu sene soba tütmez de çok kirlenmez, ya da doğal gaz gelir

Aleyküm selaaam.. Rabbim nice yıllar nasip etsin kuzum.
İyi yapmışsınız valla, biz de gecen yıl hep yollarda görüyorduk i kışın toplamadıgımıza pişman oldu.Bu yıl gözümüz açıldı

Evet canım çok şükür yavaş yavaş hallediyoruz. :)

Günaydın canım benim nasılsın?
Çok şükür iyiyim canım.Sadece bu hafta dinç kalkamıyorum, kendimi kazıyacaktım yataktan neredeyse. :)) Halbuki on ikide yattık, diyoruz herhalde daha erken yatmak gerek. :)

Sen nasılsın canım?

Oh oh çok güzel. Birkaç günlüğüne de olsa ne iyi geliyor demi tatil. :)
Deniz siftahını da yaptın demek. :)
Ne güzel yaa maşallah, şehiriçi kullanıyorsan zaten şehirlerarası hiç zorlanmazsın ki, aksine dediğin gibi daha keyiflidir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…