- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Sana da hayırlı sabahlar, hayırlı kandiller kuzucuuum..Amiiiiiin, hepimizinkini inşallah..Nasılsııın? :)Hayırlı sabahlar kızlar, kandiliniz mübarek olsun... Rabbim dualarınızı kabul etsin İnşAllah..
Nasılsınız bakalım?
Çok şükür iyiyim canım benim.. Annemleri ikna ettim 15'ine kadar bizdeler onun mutluluğu içerisindeyim:))Sana da hayırlı sabahlar, hayırlı kandiller kuzucuuum..Amiiiiiin, hepimizinkini inşallah..Nasılsııın? :)
Günaydınlar eşimle haftasonu tatil icin rezervasyonumuz vardı yoldayız şimdi
Sansimiza bu haftasonu her yer yagmurlu
Denize girebilecek miyiz bakalım
Kizlar selam masallah dokturmussunuZ..
Bede misafirlerimi agirladim, yemekerim tabi misafir onune cikacagi icin okadar guzel olmadi ama neyse, baya moralim.bozulmtu halada takiyorum ama napayim, insallah sadece bana oylegelmistir.
Dun yeni bbise bakmaya gitim ama masalah uyuyorduu..
Cok minik Allahim, neresini sevsem diye bi dusunuyor insan.
Dogumu anlatti sooyle detaylica kuzenimin karisi,amann ter doktum resmn dogurdum.
Agrisiz gitmsti,serumla agri vermisler.
Cok ilginc cok .
Kesinlikle hergün bi misafirimiz var, babama geçmiş olsuna geliyorlar daha da bir güzel oluyor, kendi derdimi unuttum valla bulantılarımı falan:)))duman91 Ohh oh ne güzel haber :) Ev dolu olunca ne güzel oluyor demi, ben çok seviyorum yaa :) İnsana arada yoğunluk iyi gelir. :)
Moralim mi bozuktu ki benim?
Kesinlikle hergün bi misafirimiz var, babama geçmiş olsuna geliyorlar daha da bir güzel oluyor, kendi derdimi unuttum valla bulantılarımı falan:)))
Ayy kız alemsin yaaa... İyi o zaman sevindim senin adına
Aynen bize hiç gelmeyenler gelmiş oldular :))Hehehhehe.Demi canım o yoğunluktan , koşturmacadan. Ne güzel. :) Tabi sizin akraba da çok orda, neyse siftah yapmış oldular sana da. :)
İyiyim iyiyim. Oy dün sonunda koltuklarımı sildim, nasıl bir yük kalktı üzerimden anlatamam.Kardeşim burdayken perdeleri de yıkadık astık, tabi storlar duruyor henüz. Badananın büyük kısmı da bitti dün. Bayağı hafifledi iş güç çok şükür. :)
Merhaba canım, ohh doldurmuşsunuz bir seneyi MaşAllah size...Selamm kizlar
Dun yildonumumuzduu, cok sukur Rabbime.
Sabah koza toplamaya gittik, 3 cuval falan toplandi, ygmur yagmisti acmamislar daha.
Tabi cok varms gibi 10 cuval goturduk, neyse nasipse tekrar gidilir.
Sonrada esimle biryere gezmeye gittik, azicik yasadigimiz yerden uzaklasmak iyi geldi.
Ladypurple
duman91
Fatmam ben genelde dogum hikayelerinden kacarim, panikle olunca iyi hikaye bile olsa etkileniyirum :)
O yuzden ilk detayli ondan dinledim, ki onunki gayette iyiydi ama ben yinede panikledim.
Tabi herkeZde var o endise.
Rabbim insallah kolay dogum nasip wder herkeze.
Meltemim ne guzel tenizlik yapilmi, badanayada baslanmis , kolay gelsin.
Mutella kuzuumm dugun haftasina girdin he :)
Insallah hayirlisiyla kavusursunuz canim, kizlarin dedigi gibi sonra rahatlarsin
Hele bi kinaya dugune cik bak nestres kalir ne bisii :)
Merhaba canım, ohh doldurmuşsunuz bir seneyi MaşAllah size...
Koza derken canım ben bilmiyorum da ne kozası topladınız?
Hmmm sende ki paniklik benden daha çoktu ya o yüzden bu kadar etkilenmen canım, benim o kadar yoğun olmuyor.. Sen yine de stres yapma daha şimdiden bebişi:))
Günaydın canıııım :)
Naptınız gittiniz geldiniz mi? Nasıl geçti, dün hava çok güzeldi.Nereye gittiniz canım?
Hee anladım canım, cahilliğin gözü kör olsun işte:)))Çam kozasi canim, sobayi yakarken kullaniyoruz.
O olmasa vay halimize :)
Aynen canim, Rabbim sabrini verir insallah.
Kizlar ben oburgun nasipse hastaneye gidiyorum :/
Ellerim falan sisiyo simdiden, 3 gun fln kalmam gerek.
Hergun yumurta yiyodum.bilmiyprum onundami etkisi oldu.
Doktor normaldir belki ama yinede bakalim dedi.
Insallah hersey iyidir Rabbim.
Bende sismeyi normal diye biliyorum ama cok erken benimki.
Acaba yediklerimmi fazla geldi.
Vitamin hapim var her gun, yumurta, meyve, gun aralikli biravuc ceviz..
Fazlami geldi acaba yediklerim. Sutde iciyorum.bazen.
Bunyem boyle vitaminli seyler yemeye aliskin degil heh :)
Kesinlikle hergün bi misafirimiz var, babama geçmiş olsuna geliyorlar daha da bir güzel oluyor, kendi derdimi unuttum valla bulantılarımı falan:)))
Ayy kız alemsin yaaa... İyi o zaman sevindim senin adına
Günaydın canım benim nasılsın?
Günaydııııın :)
Aynen bize hiç gelmeyenler gelmiş oldular :))
Bak senin adına sevindim canım, bende hazır annem burdayken birşeyler yapayım diyorum temizlik adına ama zaten babam hasta gelen giden misafirler derken vazgeçtim sonra, kadın zaten yoruluyor benimde pek halim yok:) Nasipse kışa doğru artık:))))))
Temiz temiz oturun canım benim iyi günlerde...
Selamm kizlar
Dun yildonumumuzduu, cok sukur Rabbime.
Sabah koza toplamaya gittik, 3 cuval falan toplandi, ygmur yagmisti acmamislar daha.
Tabi cok varms gibi 10 cuval goturduk, neyse nasipse tekrar gidilir.
Sonrada esimle biryere gezmeye gittik, azicik yasadigimiz yerden uzaklasmak iyi geldi.
Ladypurple
duman91
Fatmam ben genelde dogum hikayelerinden kacarim, panikle olunca iyi hikaye bile olsa etkileniyirum :)
O yuzden ilk detayli ondan dinledim, ki onunki gayette iyiydi ama ben yinede panikledim.
Tabi herkeZde var o endise.
Rabbim insallah kolay dogum nasip wder herkeze.
Meltemim ne guzel tenizlik yapilmi, badanayada baslanmis , kolay gelsin.
Mutella kuzuumm dugun haftasina girdin he :)
Insallah hayirlisiyla kavusursunuz canim, kizlarin dedigi gibi sonra rahatlarsin
Hele bi kinaya dugune cik bak nestres kalir ne bisii :)
Çok şükür iyiyim canım.Sadece bu hafta dinç kalkamıyorum, kendimi kazıyacaktım yataktan neredeyse. :)) Halbuki on ikide yattık, diyoruz herhalde daha erken yatmak gerek. :)Günaydın canım benim nasılsın?
Selam canim donus yolundayiz su an :) mersine gittik yanışlıda ulu resort hotel diye bir yerde kaldık :) taşucu ve kızkalesine de gittik :)
Burada hava cok ruzgarliydi cok usudum denizde ama deniz askı iste ususem de cikmadim denizden su an usutmusum cigerlerimi fena oksuruyorum :)
Bu arada ben de araba kullandım otobanda 4 yıldır ehliyetim var sehiriçi kullanıyorum da aileden bagımsız kendi aracımla ilk defa akdenize gittim ilk defa sehirlerarası araç kullandım çok heyecanlıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?