2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Senin daha vaktin bol canım bebek temizliği için :)

Sağol canım.. :) İnşallah bu sene soba tütmez de çok kirlenmez, ya da doğal gaz gelir
Evet canım daha benim çok vaktim var İnşAllah.. :))

aaa doğalgaz alma gibi bir durumunuz varsa alın canım yaa, gerçi eviniz kira sanırım, ev sahibi yaptırsa bari sizde sobayla uğraşmazsınız

Çok şükür iyiyim canım.Sadece bu hafta dinç kalkamıyorum, kendimi kazıyacaktım yataktan neredeyse. :)) Halbuki on ikide yattık, diyoruz herhalde daha erken yatmak gerek. :)

Sen nasılsın canım?
Aslında geçen 6.30'da kalkmıştın gayet de dinçtin ama işte herzaman aynı olamıyor maalesef ki..
Valla ben 12'yi bazen görmüyorum bilee:))) Sen bol bol dinlen canım benim bebiş seni sonradan uyutmayacak çünkü:)))
Bende çok şükür iyiyim canım yaaa kendimi daha iyi hissediyorum bu aralar... :)

Evet canım daha benim çok vaktim var İnşAllah.. :))

aaa doğalgaz alma gibi bir durumunuz varsa alın canım yaa, gerçi eviniz kira sanırım, ev sahibi yaptırsa bari sizde sobayla uğraşmazsınız

Ev sahibi ev içine döşemesini yapmış, sadece petek takılacak ama ilçede henüz doğalgaz yok.Çalışmaları var ama bu kışa yetişmesi muallak.

Bu sabah kalkmaya çabalarken aklımdan geçtin var ya. Geçen ne güzel rahatça kalkmıştım da fatma demişti her zaman olsa keşke öyle diye :)) Malesef olmuyor:))

Aynen canım da şu izne çıkayım da hayırlısıyla, son bir ay uyutursa içerde o zaman sabah uykusuna doyucam inşallah. :)
İyi iyi canım bu ara senin evde güzel motivasyon var , o da etki ediyrodur :)

Hmmm o zaman daha iyi canım benim pek bir işi kalmamış ama daha ilçede yok diyorsun hayırlısı o zaman ne diyelim:)))
Aynen öyle canım benim her zaman erken kalkamıyoruz, kalksak da dinç olamıyoruz öyle ya da böyle geçiyor işte günler:)) O zamanda bebiş ağırlaşcak uyutmayacak geceleri seni, sancılar falan:)))
Ahh kesinlikle evdeki enerji baya baya güzel... doğal olarak bana da yansıyor:)))
Canım bu arada sen ikili üçlü test yaptırmış mıydın? doktor birdahaki kontrole geldiğinde onun sonucunuda getir dedi, ilçede yokmuş merkeze gitmem gerekecek bunun için bilemiyorum (( hani Rabbim sağlıklı evlat versin ama aksi bir durum olsa dahi aldırmayı düşünmüyorum çünkü, saçman birşey söylerlerse ve benim hamilelik dönemim burnumdan gelirse diye korkuyorum(

Yaa ben çocuk odası yapmıycam diyordum ama bir dolap almaya niyetlendim ama nelere heveslendim :))

Bakın kızlar şu dolaptan almayı düşünüyorum.

Bir de şu raftan :)

Hele bir de şunlara bakın.Çocuk odasını süslemeye ne kadar güzel stickerlar var yaa. :))
Dün bunlara bakındım hep, üşenmedim sizle de paylaşayım dedim. :))

Bunlara bakınırken bir an dejavu oldum.Dedim kendi kendime geçen yıl da böyle sürekli birşeyler bakınıyordun ama çeyizlik. :) Bir yıl sonra kızın için bakınıyorsun. Hiç umar mıydım. :))
Çok şükür.

Cık.. :)))

Yatsam en az ona kadar uyurdum :)

aksam erken uyuyabılırsın ınsallah canım :)
dolap cok kullanıslı 290 mı demıstın fıyatı ? kurulum ve naklıye yapıyorlar mı canım
cok hoslar pembıs olanlardan yapıstırabılırsınn :) hepsı guzel gercı alacakmısın bunlardan

Öyle hayırlısı :)
Maşallah canım. :)
Üçlü değil de ikili test yaptırdım canım. Evet dediğin gibi tabi ki öyle bir niyet yok canım, ben de yaptırırken onu düşünerek yaptırmadım ama Allah korusun yine de bir şey varsa şimdiden bilip önlem almak ya da kendini hazırlamakta fayda var. O yüzden sen hiiiiiç odaklanma, kötü düşünme, Allah ın izniyle inşallah sağlıklı sıhatli olsun kuzucuklarımız. Ama mesela şu üç boyutlu falan var onu hiç düşünmedim yaptırmayı.

Canım inan insan baktıkça daha bir hevesleniyor, dolap hakkaten güzelmiş, ileride de kullanabilir böyle sade birşey alırsan eğer.. Bende o raflardan istiyorum.. Tabi önce ev alma gibi bir durumumuz var tam bebişin geleceği dönemde eğer alırsak ayrı bir oda yaparım ama alamazsak bende yapmayacağım ama yine dolabı olacak tabi birde beşik tamamdır:))
Ama stickerlar da güzelmiş değerlendirmek lazımm:))
Kız hiç sorma gelinlikti, çeyizdi bakıyorduk şimdi bebişlere eşyalar kıyafetler bakıyoruz... Çok şükür Rabbime bu günleri de gösterdi bize..

Burdan tekzenden bakmıştım 300-350 ye bulmuştum. Bu 230.. İnternetten baktım zaten.Kargoyla gönderiyorlar ama parçalı .Montajını kendin yapıyorsun. Onu hallederiz.

Nasıl secip karar vereceksem artık bilmiyorum da almayı düşünüyorum canım stickerlardan da.Ay zaten o küçük odayı ardiye gibi kullanıyorum.Dolap sonucta orda duracak.En azından ıvır zıvır kaldırırım da odanın havası değişir. :) Çocuk odası diye bir adı olur. :)

Tabi orası öyle hani hiç bilmemek daha kötü olsa gerek bir anda karşılaşınca... Birisinin doğum hikayesinde yazıyordu o kadar da güzel anlatmıştı ki gözyaşlarımı tutamadım.. Peki nasıl gittin aç mı tok mu, ne yaptılar hiçbir fikrim yok kan mı alıyorlar, ultrasonla mı bakıyorlar?

Hı hıı zaten aldı mı biraz uzun süreli kullanımı olsun diye böyle sade düşündüm.
Evet öyle bir durum vardı demi sizde , inşallah olur canım, rast gider işleriniz. İşte ben de öyle takım falan almayı düşünmedim ama bu dolap raf stickerla falan yine de süslü süslü olsun dedim oda. :))

Beşik de bunlardan beğendim netten. :) Cuma günü merkeze inicez, o zaman bakıcaz bakalım beşik inşallah.

İşte o sebepten ötürü.O yüzden sen dua et, moralini bozma canım. Yaaa kötü mü çıkmış sonuç ? :/

Ben hep aç gidiyorum canım tahlil yapılacagı zaman. Sadece kan veriyorsun , kan testi yapılıyor onbes gün sürmüştü sonuc cıkması. Bir de ultrasonlar bakılıyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…