2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

230 ne ıyıymıs fıyatı :)

cok ıyı olur canım fazladan masraf yapmayacksın nasılsa dolap ve besık alacaksın sadece aldıklarını odaya koyacaksın :)

230 ne ıyıymıs fıyatı :)

cok ıyı olur canım fazladan masraf yapmayacksın nasılsa dolap ve besık alacaksın sadece aldıklarını odaya koyacaksın :)
Evet iyi denk geldim. Haftasonu merkezde yine yerel mobilyacılara bakınırım şöyle bir duruma göre sipariş veririm artık.

Hı hııı aynen canım. :)

Amin canım hayırlısı olsun bakalım..
Ahhh canım yaaa kafama en çok beşik takılıyor, bu park yataklar sanki hiç sağlam değilmiş, üflesen uçacakmış gibi geliyor.. Birde naylonumsu gibi hani ucuz bişeyde değil ki çok kararsızım herkes de bunlardan alıyor hani diyorum baya kullanışlı galiba ama bilemedim(

Evet iyi denk geldim. Haftasonu merkezde yine yerel mobilyacılara bakınırım şöyle bir duruma göre sipariş veririm artık.

Hı hııı aynen canım. :)
tabı artık sıparıs verme zamanı :) bırde mobılya kokusuda doguma kadar gıtmıs olur :)

Bol bol dua ediyorum zaten canım hepimizin bebişleri için...
Evet doğumdan sonra bacaklarının çapraz olduğunu öğrenmişler, kadın o an görmemiş ama eşi çok zorlanmış ona söylerken... Tüylerim diken diken olmuştu okurken yaa...

Hmmm tamam canım benim bende ona göre bir randevu alayım bari en iyisi :))

Ne yalan söyleyeyim bana da öyle geliyor ama aksine kullananlar da en çok bundan memnun. Aslında renkli naylon olması açısından ben de sağlıklı olur mu acaba diye düşünmüyor değilim ama ne bileyim.
tabı artık sıparıs verme zamanı :) bırde mobılya kokusuda doguma kadar gıtmıs olur :)
Oy çok heyecanlı çoook :)))

Allah kabul etsin canım..
Hadi yaa, Rabbim sabır, şifa versin. :/
Hı hıı al canım. Ben de bu cuma gidicem kontrole , bi bakalım bizim minik neler karıştırıyor içeride :))

Şu an ben bir yaramazlık yaptım. İçim rahat değil.İtiraf etmek istiyorum.Bir tane kek yedim. Uff şu kakaolu pöti kek var, acaip severim, yıllardır vazgeçilmezim.Hamile kaldıktan sonra yememeye başladım, şeker çıktıktan sonra da sıfırladım ama çay ocagına git gel hep gözümün önünde, günler sonra dayanamadım yedim bi tane. :/

Neyse siz bi kullanın bakalım da tecrübeleri o zaman alırız esma da almıştı çünkü park yatak :))
Amin canım, valla seninki yavaş yavaş kendine yer açıyordur, zaten dönmüş birde MaşAllahh... :))

Canım arada öyle kaçamaklar olur, tabi her zaman olmamak kaydıyla.. Bayadır da yemiyordun sanırım nefis insanın canı çekiyor.. Üzme kendini akşama ekmek pirinç patates falan yemezsin sende...
Kesin benimde şekerim çıkacak çünkü geçen kan verdiğimde de değerim yüksekti baya doktor bidaha geldiğinde yine alalım demişti.. Bende sadece meyvelerden alıyorum şekeri onun haricinde başka kullanmıyorum, gerçi ekmek baya yiyorum bulantımı geçirsin diye ama ne yapalım(

Hı hı tamam canım.Sana kadar beş aydır kullanıyor olucaz, bakalım. :)
Öyle o büyüdükçe beni de büyütüyor sağolsun. Ama çok şükür bir kaç haftadır kilom sabit. Umarım böyle yavaş olur artış, bundan sonra. Sen hiç kilo aldın mı canım.Gerçi senin bulantılı geçiyor , almazsın ama

Pirinç patates hiç tüketmiyorum zaten. Ekmek de tam buğday ekmeği yiyorum o da sıkıntı yapar mı ki, onu da kahvaltıda ve öğlen yiyorum sadece.

Belli olmaz canım, ama en azından sen temkinli gidiyorsun o yüzden olmayabilir de. Meyvelerden de kavun karpuza çok yüklenememeye bak. Peki beyaz ekmek mi yiyorsunuz canım?

Evet canım baya baya kullanmış oluyorsunuz:))
Bak bu güzel haber bebişin kilo alıyor ve sen sabit kalıyorsan daha ne istiyorsun:))
Ben bulantılar ilk başladığında 4 kiloya yakın verdim.. Şimdi tekrar yemeye başladığım için geri aldım gibime geliyor ama tartılmadım yani başlangıç kilomdayım diyim:)) Ama böyle gidersem hızla kilo alırım, çünkü midem boş kalınca daha çok bulanıyorum eee bu yüzden sürekli birşeyler yiyorum.. Gece de kocaman gergin bir göbekle uyuyorum 5 aylık gibi :)) Sabaha dümdüz ama

Tam bugday yemelisin zaten kepekli ekmek kansızlık yapar dikkat edin :) hatta Ruşeym diye bugdayın öz yeri var ruşeymli ekmek görürseniz alın çok faydalı

Tam bugday yemelisin zaten kepekli ekmek kansızlık yapar dikkat edin :) hatta Ruşeym diye bugdayın öz yeri var ruşeymli ekmek görürseniz alın çok faydalı
Yok canım kepekli almıyoruz, sürekli tam buğday alıyoruz da beyaz ekmek tüketmediğimi belirtmiştim. :) Hmmm ist da sanki vardı da buralarda hiç denk gelmedim ona.

Baya baya dikkat ediyorsun o zaman canım...
Valla karpuza daha yeni başladım :)) Hatta abartıyla başladım ona da bir dur diyim o zaman...
Geçen eşime tam buğday ekmey aldırdım ama nedense dişimle bile koparamadım çok sertti yiyemedim bende, canın istemesin ama beyaz ekmek, ramazan pidesi bile yiyorum aştım kendmi:)))

SirriEyvan Canıııım, on iki günün kaldı diyor takviminde. :) Ne alemdesin kuzum? :)
Ayy ben arada onların formuna giriyorum 2015 Haziran anneleri... Çok tatlı telaş içindeler, ha doğurdum doğurcam modundalar... :)) Hatta baya doğuranda var.. Esma'nın da yavaş yavaş başladı gibi sanki.. Akıntısı, sancısı falan artmıştı..

Hmmm o kilo verme olayı güzel dengelemiş ama tabiii bundan sonra yüklenmezsen. Aman canım bir anda iştahım açıldı diye telaşa kapıldım, iştahımın peşinden gittim.Ama sonra farkettim ki dikkat edilerek de birşekilde birşeylerle doyuluyormuş.Ama özellikle tatlıya çok yüklenmiştim. O yüzden canım aman başındasın, ben örnek olayım sana , tabi örnek almayacagın bir örnek Yani miden boş kalmasın ama hamurişine aman yüklenme.

Ye tabi ama şimdi nasılsa daha bir bilinçlisin, o yüzden yüklenmeden ye canım :)
Hadi ya sizinki köy ekmeği gibiymiş heralde. Burda güzel yapıyorlar tam bugdayı. Ama ben köy ekmeğini de çok sverim ya, sert olanı. :) Oh oh maşallah :)))

Yok canım kepekli almıyoruz, sürekli tam buğday alıyoruz da beyaz ekmek tüketmediğimi belirtmiştim. :) Hmmm ist da sanki vardı da buralarda hiç denk gelmedim ona.

Beyaz ekmektede kepek oranı yükseldi az tüketince sorun olmaz sanırım

Hadi yaa , bak ordan takip edilebilirmiş :))
Ben o tarafa saramadım yaa. Acaip kalabalık bir grup :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…