2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kız öyle deme yine yaaa olumsuz örnek falan diye :))
Valla çok sıvı tüketmek istiyorum ama aşırıya kaçınca hemen bulantılar..((
Birde tansiyonum düşük çıkıyor sürekli 9-5 falan... Bende tuzluya yüklendim midemi bastırsın diye,, bu seferde şişicem iyice vücut su toplayacak :))
Ayy olsa da yesek şimdi sıcak sıcakk :)))

Sen deyince bir bakınayım dedim, ilk karşılaştığım şeye bakar mısın :)))

Günaydın kızlar bugün 38 e girdim kardeşim dün epidural sezeryan la doğum yaptı Kız beklerken oğlan geldi şekerler bile yapılmıştı pembişlerin içinde kaldı oğluş maşallah pamuk gibiydi nasip tabi ama ilk (genel anestezi li ) doğuma göre çok daha iyiydi inşallah darısı bize olsun Rabbim dar geçitte bırakmasın bana şimdiden evdeki yavrumu iki gün tek bırakma hüznü çöktü

:)) Cık cık cık :)

duman91

Hadi yaa , bak ordan takip edilebilirmiş :))
Ben o tarafa saramadım yaa. Acaip kalabalık bir grup :)
Öyle mi bende kendi 2016 Ocak annelerine saramadım bir türlü... :) sayfayı açınca bile bulantım başlıyor o nasıl birşeyse:))

Hehe evet canım bende biraz önce okudum... Valla kız beklerken oğlan olmuş ben birkaç farklı yere giderim heralde cinsiyet öğrenmek emin olmak için. baksana hala böyle şeyler olabiliyor:))

:))
Hmmm, bari birşey tuz katıp da değil de galeta cubuk kraker falan yesen tansıyonun düşünce, o bile toparlar. Öbür türlü dediğin gibi ödem olmasın sonra. Neyse yüksek olmasın da canım...
Ah demii :))

Öyle mi bende kendi 2016 Ocak annelerine saramadım bir türlü... :) sayfayı açınca bile bulantım başlıyor o nasıl birşeyse:))
:)))) O bile bulantı yapmış sende Aslında sürekli konuşulsa iyi gelir de bir sürü kiş var samimiyet kurulmuyor sanki.Tanımadığım insanlarla konuşuyor gibiyim.Tamam tanımıyorum doğru ama bu gruptaki gibi olsa diyorum :)

Hehe evet canım bende biraz önce okudum... Valla kız beklerken oğlan olmuş ben birkaç farklı yere giderim heralde cinsiyet öğrenmek emin olmak için. baksana hala böyle şeyler olabiliyor:))
Ben de işkillendim yaa , hani neyseki diyorum hem özelde hem devlette kız dedi.Hatta devlette iki ayrı doktor birbirinden habersiz kız dedi. Yine rahatım o yüzden. Ama senin dediğine gelmiş, birkaç yer görmüş gibi oldu. :)

Evet canım tuzlu çekirdek bile yiyorum düşün yani, babamında düşük 10-6 onunkisi kafa kafaya veriyoruz çirtliyoruz valla :)))

Kız insan sayfadan da bulanır mı valla iyice tuhaflaştım:))) Evet o kadar çok kişi var ki kime ne diyeceğini bilemiyor unutuyor kimin ne olduğunu da :))) Yok kız bu gruptakilerin yerini tutar mı hiç :))

Seni 3 ayrı doktor görmüş, Rabbim bilir ama cinsiyet konusu tamamdır :))

Ohhh keyifler kebap :) Ailenle eşinin arası, muhabbeti nasıl canım?
E yaniii :))) Kocamdan daha çok konuşuyorum sizlerle

İnşallah canım.

Ohhh keyifler kebap :) Ailenle eşinin arası, muhabbeti nasıl canım?
E yaniii :))) Kocamdan daha çok konuşuyorum sizlerle

İnşallah canım.
Çok şükür canım, baya baya iyiyiler yaa aman nazar değmesin.. ben hiç masayı falan hazırlamıyorum yemeği de annem yapıyor zaten.. Eşimde yardım ediyor anneme, masayı kuruyor falan.. Hatta geçen akşam babama bize meyve hazırladı ayyy içten içe güldüm sevindimde.. :))

Ahh kıyamam yaaa eşinin nöbeti bitti mi? yoksa bu hafta mıydı?

Oooo maşallah :) Ne güzel bayağı bayağı yardımcı oluyor sana, aman Allah daim etsin kuzum :)

Bitti canım. Geçen haftaydı. Kardeşim yanımdaydı rahat geçirdim. :) Ama o hafta arkadası ıle değişmişti, baskasının yerine tuttu. Kendi nöbeti pazar günü, önümüzdeki hafta yine nöbetçi.Bu sefer yalnızım.Annem bir dahaki nöbete ben gelirim demişti gerçi .Bakalım belki o gelir. :)

Amiiinnn Aminnn canım benim... :)) O konuda çok şanslıyım ramazanda da dedemlere taşınmayı düşünüyoruz iftar vakti :)))))

Hmm anladım dediğin gibi belki annen gelir bu nöbetinde.. Sizinde kayınvalideler pek gelmiyor galiba bizimkiler gibi :))

İyi olur, sen tutarım demiştin. Daha rahat olur senin için :)

:) Yok, daha hiç yatıya gelmediler. Ancak pazar günleri, günübirlik, o da sık değil. Otobüs bir bucuk saat sürüyor pek rahat değil. Ancak ya eşim getirecek götürecek ya da kaynımın izin günü pazar gününe denk gelecek de arabayla o getirecek ancak öyle geliyorlar.

Heheh aynen öyle yaaa, gerçi onların arabaları var ama kayınbabam başka şehirde çalışıyor tek gün izni var o da denk gelmiyor gerçi hep biz gidiyoruz :)) Neyse bebiş doğunca gelirler o zaman....

Heheh aynen öyle yaaa, gerçi onların arabaları var ama kayınbabam başka şehirde çalışıyor tek gün izni var o da denk gelmiyor gerçi hep biz gidiyoruz :)) Neyse bebiş doğunca gelirler o zaman....
Heee, işte sizin de onlar daha yakın ama uymayınca uymuyor işte. :) evet aynı canım.Şaka maka bayagıdır gitmemişz bizim de, badanaydı, ist a gittim, kardeşim geldi derken, bir ay olmuş nerdeyse vay be rekordayız :))) Bu hafta sonu gidicez bakalım. :)

Aynen canım olmayınca olmuyor işte... :)) Kız bayadır gitmiyormuşsunuz yaaa bu hafta seçimde var birde biz daha gitmicez ancak haftaya gideriz büyük ihtimal annemleri götürürüz ankaraya :))

Keyifli aslında ama hızlı sürmekten korkuyorum ben eşim 160la gidiyor ben 90-100

Aynen canım olmayınca olmuyor işte... :)) Kız bayadır gitmiyormuşsunuz yaaa bu hafta seçimde var birde biz daha gitmicez ancak haftaya gideriz büyük ihtimal annemleri götürürüz ankaraya :))
Evet seçim kötü oldu yaa. Ben perşembeden gidicem, cuma doktor kontrolüm olduğu için.Seçim olmasa pazara kadar dururduk. Ama oyu da ilçede kullanıcaz. O yüzden cumartesi akşam döneriz eve. Kötü yanı pazar günü eşimin nöbeti başlıyor , akşam ona kadar çalışacak.Evde tek mi dururum, onunla tekrar döner miyim bilemedim. Yollar da artık yoruyor iyice.
Aracınız var mıydı canım sizin?

Maşallah eşin bence fazla coşmuş.Ben 120-140 arasında bile hızlı gidiyorsun diyorum :))))

Lafımı dinlemiyor valla resmen kınadığım şey başıma geldi çok kızıyorum bu kadar sürat yapmasına 180o gorduk dün ama yol boşsa ve otobansa yapıyor yine de ben arabamıza o kadar güvenme diyorum ben kızınca 140 yapıyor sürekli gözüm hız çizelgesinde
Sürat yapan insanlara hep sövmüşümdür bu yaşıma kadar

Son düzenleme:
Acayip sağanak yağıyor ve dolu var arabada oturduk geçmesini bekliyoruz
Öğle yemeğine gidelim demiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…