2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım yollarda baya yoruyorsa evinde dinlen... ben bile merdiven inip çıkarken yoruluyorum gerçi benimkisi psikolojik:))
Evet canım var arabamız, yoksa ben otobüsle bu halde hiçbiryere gidemem.. Seçimde ilçeden sonuçları merkeze götürmemiz gerekiyor kara kara onu düşünüyorum umarım otobüsle gitmeyiz diye yoksa hakime hanıma rezil olurum yolda bulantım yüzünden :))

Canım meltemin dediği gibi baya hızlı kullanıyormuş eşin arabayı, Aracınızın markası ne ki sonuçta kul yapısı ne kadar olursa olsun.. Sen kızmaya devam et çok haklısın.. Ben 120'yi geçmesine izin vermiyorum, yoksa korkuyorum yaaa (

Ben kızmaya devam edicim canım evet araba hyundai i30 elite

Muhtemelen öyle yapıcam, ilk başlarda evde tek kalma fobim vardı, stres oluyordum, bir şey yapamıyordum. Ama artık evimde vakit geçirmeye, oyalanmaya alıştım, hatta şimdi diyorum Rabbim nasip ederse bir kaça aya artık hiç yalnız kalmayacaksın. :) O yüzden o gün de evde keyif yaparım heralde. :)

Sizin de bir saat kadar sürüyor demi, otobüs zor canım ya evet.İnşallah özel araç olur.

Canım zamanla alışıyorsun tek kalmaya, hemm bak kendini teselli de ediyormuşsun.:)) Doğumda annen mi gelecek yanına?
Evet canım yaklaşık 1 saat sürüyor, İnşAllah yaaa

Güzel araba ama işte kul yapısı ne yaparsan yap o yüzden yavaş kullanmalı eşinn :)

Valla geçen hafta çok yağmurluydu burdakini oraya gönderdik sanırım.. Şuan yağmur yok ama çok da sıcak değil :))

Benim kp de hep 160 ile gidermiş ordan alışık sanırım eşim
Canım ne diyecegim hamile olduğunu nasıl öğrendin eşine nasıl söyledin :) ilk kime söyledin ailene nasil söyledin anlatsana

Canım zamanla alışıyorsun tek kalmaya, hemm bak kendini teselli de ediyormuşsun.:)) Doğumda annen mi gelecek yanına?
Evet canım yaklaşık 1 saat sürüyor, İnşAllah yaaa

O kısım muallak işte. Ben merkezde doğum yapacağım için, son bir iki hafta kala kayınvalidemde kalmam gerekecek. Annem gelemez o zaman. :/ E doğum sonrası da biraz bizimkilerde kalırız diyor eşim, hani ani bir şey olur hastaneye gitmek gerekirse falan diye. O zaman da annem duramıycak. Bana kalsa doğum sonrası evime gecerim, annem kayınvalidem kim gelmek isterse gelir . Bir de bizim iki aile arası azıcık limonimsi. Umarım o doğum öncesi sonrası aşamalarda bir sıkıntı olmaz.

Canım sana da sorayım hamile olduğunu nasıl öğrendin eşine nasıl söyledin :) ilk kime söyledin ailene nasil söyledin anlatsana

Bu arada 2 mayıs-2 haziran tam 1 ayımızı doldurduk
Akşama evimizin salonunda güzel bir sofra hazırlayacağım

Canım ne diyecegim hamile olduğunu nasıl öğrendin eşine nasıl söyledin :) ilk kime söyledin ailene nasil söyledin anlatsana
Hmmm anladım onlar doğuştan hız tutkunları demek ki :)

Canım aslında pek bi beklentim yoktu o ay ama Rabbim verince oluyormuş demek ki, beni görenler hamile misin, çok güzelleşmişin dedikçe bende kendimi o moda sokmuştum.. Hele ki birde günüm geçince iyice işkillendim. Daha fazla dayanamayıp test aldım, tabi önceki test aldığım eczaneleri es geçerek kendime başka eczane bulana kadar baya çaba sarfettim.. Öğle arası eve de dua ede ede gittim, İnşAllah hamileyimdir diye... Testi yaptım anında çizgiyi görünce elimde sağa sola koşturdum, ağlaya ağlaya şükrede şükrede... Emin olmak için kan testi de yaptırayım dedim öğleden sonra ama şansıma yakınımda bulunan sağlık ocağında sabahtan kan veriliyormuş sadece... Ama ben o kadar emindim ki kan testine bile gerek duymadım, tabi eşime süpriz yapmalıydım, öğlen evden çıkarken çeyizmden bebişe ait yelek ve patikleri çıkardım... Akşamda masaya not yazdım 9 ay sonra yemekte görüşürüz babacım diye... Patikleri yeleği ve notu masaya koydum, ayrıca bebişimiz için de servis açtım :))
Eşim işten geldi tabi kapıyı açmadım, beni namaz kılıyorum sandı kendisi kapıyı açtı, elimde kamera tam girişten itibaren onu çektim tepkisini herşeyini, tabi notu okuyunca şok oldu, ben inanmıyorum teste dedi... Yanılma payı olabilir dedi (tabi biraz kursağımda bıraktı hevesimi ama) yemeğimizi yedik hemen acile kan vermeye gittik, o bir saat nasıl geçti anlatamam... Sonuç çıkınca doktora kesin değil mi deyip durdu.. Komik adam yaaa... Sarıldık falan işte... yolda da dayanamadı annesine söyledi, eee ooo söyleyince ben durur muyum bende söyledim herkes şoktaydı:))))

Ay iki kere göndermiş sileyim birini:))

Yaa nasıl duygulandım harika bi sejilde soylemissin ben de boyle yapmalıyım ben de 3 kisilik sofra kurup not yazmaıyım eger hamile kalırsam :)
Eşime hiç belli etmeden kan testi yaptırayım ben sürpriz yapayım böyle :)
Daha once test aldığım eczaneleri es geçtim demişsin kaç aydan sonra oldu ki canım istemeye başladıgınızdan itibaren?

Aaa öyle mi inşAllah yansımaz canım zannetmiyorum yeni doğum yapmış olcaksın birde onlar kendi aralarında sorun yaşansın istemezler...
İlçe de oturmanın dezavantajları işte.. Ben de kendi evimde olmak istiyorum, hem bizimkisi kışa denk geliyor kayınvalidemlerin evi sobalı orası zaten olmaz da en azından hastane konusunda kararsızım bilemiyorum (
Canım senin kayınvalidenle bir sorunun yok sanırım biraz kendini iyi hissedince evinize geçersiniz, hele ki eğer normal doğum olursa daha çabuk toparlarsın..

İnşAllah canım sende bu güzel duyguları en kısa zamanda yaşarsın..
Ben korunmamıza rağmen ilk aylar test yapıyordum saf kafam işte cahillik, olabilir belki diye.. :))
Ama istemeye başladığımızdan 2 buçuk 3 ay sonra oldu çok şükür çok bekletmedi bizi... Yumurtlama günleri çok önemli takip et devamlı...

Bu arada nice nice güzel yıllara inşAllah canım benim daha 1 aylıksınız aman nazar değmesin:)))

Ya cok tatlısın
Takip ediyorum canım hem hemen ilk aydan olur mu ki yaa diyorum hem de hemen olmaz yaa ümitlenme diyorum
Nice aylara inşaAllah

Ya cok tatlısın
Takip ediyorum canım hem hemen ilk aydan olur mu ki yaa diyorum hem de hemen olmaz yaa ümitlenme diyorum
Nice aylara inşaAllah
Ahh çok teşekkür ederim canım benm, sende çok tatlışın lokumsun lokum hatta :))) Anam canım lokum istedi yaaaa...:))
Canım yanlış hatırlamıyorsam Meltem'in ilk ayda olmuştu korunmayı bıraktıktan sonra, ailecek görüştüğümüz bir arkadaşımızda evliliğinin ilk ayında hamile kalmıştı, annemin arkadaşının kızı da ilk ayında hamile kalmıştı, bu söylediklerim hiç regl olmamışlar yani evlendikten sonra, direk hamile kalmışlar :))benim etrafımda örnek çok yani :)) Rabbim bilir herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…