2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Vay be masallah
Biz ilk ay korunduk ya ben otelde olsun istemedim bebegi evimizde yapalim istedim eheheh
Ya canini cektirdim bak uzuldum simdi lokum alabilecek imkanin var mi?

Aksama çarşıya cikcaz alcaz o zaman canım üzme kendini:))

Canim aslinda tuzu hep ayni tuketiyorum.
Gecen ay biraz fazla kacirmis olabilirim ama nebileyim etkisini simdimi belli eder.
Bakalim.nasipse yarin bir baksinlar, belki gerek kalmaz ama biyandanda saglik olsun kalirim diyorum.

Buarada dier topicler konusulmus, ay bende kasim annelerine gidiyorum ama yok anam alisamadim..
Kalabalik, yabanci..
Sanki sahneye cikip onca kalabaliga bisi soylicekmsim gibi
Buraya yazinca sanki.bizden baskasi okumuyor, yuzyuze konusuyoruz gibime geliyor

PembeLokum canim n guzel kisacik ttil yaptiniz.. Iyi gelir, imkaniniz varken gidin.

MutluBulut_ kuzum sen nasilsin

SirriEyvan hepimiz bekentideyiz esmammm, bizi habersiz birakma :)

Aksama çarşıya cikcaz alcaz o zaman canım üzme kendini:))

Oh iyi o zaman canım hatta sen eve istifle lokum beni gordukce canin cekebilir daha sonra da eheh

Evet canım iyi oldu sagolasın :)

canım ne oldu nerede kalıyorsun hastamısın ?
ıyıyım bende cok sukur son gunlerde yaprak dokumune ıyıce sardım bır bolum bıtıyor dıgerıne gecıyorum aksatım bıraz burayı :)

Ya ben 1. Ayımız için sofra kurdum ya mum fln yakmıstım garibim eşim masayı görünce hamileyim sanmış onun müjdesi sanmıs ben ilk ayımızı doldurdukkkk deyip sarıldım esim de direk nasıl yaa hamile değil misin yani dedi kıyamam ya

Bu arada tutkku geçmiş olsun tatlım

Günaydın canım.
İnşallah. Bir yandan da öyle bir günde sıkıntı çıkarmazlar merak etme diyorum.Bakalım.Ama şu durumda bir sene sonra ilk kez dogumda görüşmüş olacaklar.Hadi hayırlısı. Yok benim sorunum yok şükür. Rahatlık açısından takılmıyorum da annemler gelmezler oraya onu düşünüyorum.

Hmm. Sonuçta ilçede öyle düzgün bir hastane yok canım sizinde.İllaki merkez olacak. Sizin dogalgaz olamsı acısından tabi ki kış vakti kendi evine gelmen daha mantıklı. Araba da varmış zaten.Hastane çıkışında atlar gelirsiniz evinize daha rahat kuzum.

Canım sana da sorayım hamile olduğunu nasıl öğrendin eşine nasıl söyledin :) ilk kime söyledin ailene nasil söyledin anlatsana

Ah canım yaa benim de hayalimde sürpriz yapmak vardı hep. Ben dördüncü ayımızda hamile kaldım. İlk zaman niyette bir yıl kadar bekleriz gibi bir durum vardı.Eşim başından beri istiyordu, ama benim hazır olmamı bekliyordu. Bir ay sonra dedim bir yıl çok, altı ay beklesek yeter. :) Sonra vakit geçtikçe kararsızlıklara düştüm, acaba hemen olsa mı falan diye. :) Bir gün dedim ben hazırım, hemen olsun istiyorum. O ay yumurtlamayı takip etmedik, ikinci ayında özellikle takip ettik. Ve korunmayı bıraktıktan sonra ikinci ayında hamile kalmışım.
İlk ay test yapmıştım. Negatif. Sonraki aysa daha adet günüm gelmeden içime bir hissiyat düştü. Dedim ben kan testi yaptırıcam. :) Ama hiç belirti falan yok, adetimin gecikmesini bırak daha günü gelmesine dört gün var. :)) O gün cumartesiydi öğleden önce arkadaşla buluşmaya gitmiştim, ondan ayrıldıktan sonra hastane gıttımkan verdim. Sonuclar dedi iki saat sonra cıkacak. Kayınvalidemler bekliyordu, o yüzden ıkı saat oyalanamadım onlara gectim. Sonra da bir bahane bulup cıkamadım evden.Akşam oldu, eşim geldi. Tabi ben duramıyorum, içimde patlıycak.Eger cumartesi sonuc almaya gitmezsem, pzt ye kalıcak. Pzt de iş başı merkeze hayatta gelemem. Telefonla da öğrenilmiyormuş. O yüzden sonucu öğrenmeden ecbur eşime soylemek zorunda kaldım. Marketteyiz kayınvalidemler eşim falan, eşimin yanına gittim dedim sana çok önemli bir şey diycem, ama aramızda caktırma, sonra biraz oyaladım merak etsin diye :) Neyse gittim yanına kolumu gösterdim.(kan alınan yeri) Gözleri açıldı. Direk anladı tabi, nee test mi yaptırdın sen dedi. Tabi tepki de veremiyor. O da durup durup sonuc ne acaba falan demeye basladı caktırmadan. Neyse biraz dolasıcaz deyıp ayrıldık yanlarından , gittik hastaneye. Aldım kagıdı. Bir yandan yok ya diyorum olmaz sadece merakımı gidermek için yaptırdım, ama bir yandan da acaba olumlu mudur ki diyorum. Bir baktım kagıda POZ yazıyo, eşime döndüm bu poz pozitif dedim. Oysa hiç beklemiyo bu kadar cabuk. Kaldı öyle. Evet dedi hamilesin. Benim gözler dolmaya başlıyordu ki, ordan biri dedi nöbetçi doktor var ona gösterin isterseniz sonucu. Doktor dedi evet hormon pozitif ama degeriniz cok düşük, dış gebelik de olabilir, biraz gecsn ultrasonla bakılsın dedi. Sonra yüzümüz düştü tabi. Öyle bir iki hafta bekledik, şükür ki normal gebelikmiş. :) Yani gördüğün gibi bir sürpriz yapamadım canım ama öğrendiğimiz her anın heyecanını birlikte yaşadık. O açıdan farklıydı, güzeldi. :) Ama ben acaip dumura ugramıştım ya POZ u görünce. :) Bir yandan istiyorum hazırım diyorum, bir yandan içerde bir yerde yine bir kararsızlık var. Kararsızlık var ama adam dış gebelik deyince de üzülüyorum o ayrı. :))) Hayırlısı, çok şükür Rabbim e iyi ki beklememişim. Tam vaktinde oldugunu düşünüyorum şuan. :)

Sonuç olarak ilk eşim öğrendi.Ama ailelere kalp atısını duyana kadar söylemedik. Onlara söylerken de bebek patiği aldık, paketledik. Yılabşıydı sanırım.Dedik size yılbası hediyemiz var.Açtılar tabi şok :)) Nasıl yani kim giyecek bunu falan derlerken dank etti :)) Bizimkilerden çok eşimin ailesi daha çok yansıttı sevincini.Annem erken oldugunu düşünüyordu, o yüzden öyle çok mutlu olmuş gibi bir tepki vermedi :))) Şuan tabi kuzumun kuzusu deyip seviyo nasıl :))

Öyle işte canım.Bayağı bir uzun oldu, ama ayrıntıya girince uzadı biraz. :)

Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah size de canım ki siz başından beri istiyorsunuz. Bu arada birinci ayınız kutlu olsun.Nice aylara, senelere inşallah. :) Ama eşin cidden ne kadar istiyormuş öyle yaa :) Tez zamanda bu özel şey için de güzel bir sofra hazırlamak nasip olur canım inş :))

Canım cok guzel anlatmissin tesekkur ederim sizin hikayeniz de cok guzel maşallah tane tane okudum bastan sona kadar
Benim ailem de erken bulup cok sevinmeyecek diye dusunuyorum

Kan testisten 2 hafta sonra fln ultrasonda gorunuyor demek? Ben eşimin hevesi kursagında kalmasın iyice emin olup öyle sürpriz hazırlayayım diyorum da bat ımı biliyor mutlaka sorup duracaktır özel gunun geldi mi diye
Ben de senin gibi kalp atısı duyulmadan ailelere söylemek istemiyorum hevesleri kursaklarinda kalsın istemiyorum

Arabamızın tekeri patladı yola birisi kırık şişe atmış
Paramızı hep tatil için harcamıştık lastik için paramız yoktu ailemden istemek zorunda kaldık eşimim ailesi vermez çünkü
Eşimin işleri yolunda değil ya bi de cılgınlar gibi fatura geliyor tekerimiz patlıyor filan nolcak böyle

Hastaneden selaaamlar
Aldilar beni, cumartesiye kadar burdayim nasipse.
Aglayip duruyorum, cok sukur simdiye kadar hic hastanede kaldifim yoktu, simdi cok zir geliyor :/
Odada 3 kisi kaliyoruz birde, nasil uyurum bn burda.
Bunalima girdim resmen

Sizin niyeti de ailelerden bilen yok o zaman, asıl onlara sürpriz olacak. :) Kız ailesi öyle sanki , kimbilir.hani biraz evlilik otursun diye mi düşünüyorlar bilmiyorum, ama etrafımda çok hevesli olanlar da var. Olsun sizin ne istediğiniz önemli olan o.

Benim erkendi bile. Sen sonuçta kan testi için adet tarihinin geçmesini beklersin.O yüzden çabuk belli olur canım normal mı dıs gebelık mı diye

Aynen canım o zaman birazcık beklersin sen de, daha iyi olur.

Hastaneden selaaamlar
Aglayip duruyorum, cok sukur simdiye kadar hic hastanede kaldifim yoktu, simdi cok zir geliyor :/
Bunalima girdim resmen

Kuzucuğumm hastanede yatacak kadar ne oldu öyle? Ellerim şiş demiştin, takip için mi, niye ki? Başka bir rahatsızlığın var mı?
Geçmiş olsun canımm..

Kuzucuğumm hastanede yatacak kadar ne oldu öyle? Ellerim şiş demiştin, takip için mi, niye ki? Başka bir rahatsızlığın var mı?
Geçmiş olsun canımm..

Sagol kuzum
Evet sislikler icin, her sabah kan falan alacaklar..
Insallah onemli.birsey degildir.
11e kadar ac durdum, doktoru bekedik 8 den beri simdi dumuslar gec oldu kan almal icin diyolar.
Bir gunum.bosami gitti anlamadim

Sagol kuzum
Evet sislikler icin, her sabah kan falan alacaklar..
Insallah onemli.birsey degildir.
11e kadar ac durdum, doktoru bekedik 8 den beri simdi dumuslar gec oldu kan almal icin diyolar.
Bir gunum.bosami gitti anlamadim
O kadar şiş mi yaa
Peki hastane uzak mı evine, git gel yapsan her sabah kan vermek için

O kadar şiş mi yaa
Peki hastane uzak mı evine, git gel yapsan her sabah kan vermek için

Yumurtadan oldu sanirim, 3 gundur yemedim daha iyi gibi ama napayim bi baksinlar bakalim.
Sorduk ama ceza yapabilirler dedi, kontrol gecerse.
Zaten sabah 6;30da aliyolarmis kani.
Evimde 20-25 dk uzaklikta, gelip giderdim ama kabul etmediler.

Acim ve yemek yemeye cekiniyorum, digerlerinin cani ceker diye ama istmiyor onlarda.
Simdi tekrar nasil yiyeyim e obur bu demesinler off..
Sinirlerim alt ust oldu

Hastaneden selaaamlar
Bunalima girdim resmen

Canim ya bi onceki sayfada sana yazmistim gecmis olsun diye ya ne oldu boyle ciddi ciddi hastanede mi kaliyorsun? 3 kisi bir de yaa ufff cok gicik Allah beterinden korusun canim tez vakit iyi ol insaAllah

Canım herkes o kadar cok sakın cocuk yapmayın dedi ki ben kimseye demedim biz erken dusunuyoruz diye
Gerci annem babam oyle bir sey demediler sakın cocuk yapmayım filan demediler sadece oh ne güzel gencsiniz gezer tozarsınız fln diyorlar
Gecen kuzenim aradı 3 4 aylık kızı var sakın cocuk yapma dedi mesela
Annemle güne gittik herkes sakın cocuk yapma dedi
Daha birsuru boyle ornek gelen gecen boyle diyor
Valla ben anlamıyorum etrafımda bir tane ayy cocuk sahibi olun mutlaka cok guzel bir sey diyen olmadı

Canim ya bi onceki sayfada sana yazmistim gecmis olsun diye ya ne oldu boyle ciddi ciddi hastanede mi kaliyorsun? 3 kisi bir de yaa ufff cok gicik Allah beterinden korusun canim tez vakit iyi ol insaAllah

Sagol kuzum insallah..
Evet Allah beterinden korusun..
Yanimdakilerde 35-40 yas civari.. Ne konusursunn , ne edersinn..
Cok moralim.bozuldu.

Canim kimseyi takma. Rabbim.nasip ederse,esinle karar verdiyseniz gerisi yalan..
Karsidan konusmasi.cok kolay.
Herkezin kendi hayati var.
Onlar kendilerine uygulasin dediklerini.
Salla gitsin yani :)

Hadi yaa geçmiş olsun canım.
İlk zaman bir düzen tutturana kadar böyle gider canım.Allah bol kazanç versin eşine. Böyle sıkıntılar olur, takılma aman.Bunlar can sıkacak en son şeyler olsun. Bizim de bir sürü borcumuz var, hala toparlayamadık kendimizi :) Ama hiiiç umrumda olmaz, şükür dönüyo bir şekilde. Zamanla altından kalkarsınız elbet. Fatura dediğin elektirk, dogalgaz vs mi canım?

Derler de derler.. Yine aynı noktaya geldik. Bir yıl sonra çocuk niyetiniz yok mu derler. :)
Sizin yaşlar da küçük ya bir sürü insan o yüzden öyle söylüyordur. Halbuki bu sizin tercihiniz. Hayalinizde genç anne baba olmak vardır belki. Hayırlısı olsun canım.

Anladım cancagzım, öenmli olan ikinizin saglıgı. Evet b iraz sıkıcı bir ortamdır tahmin edebiliyuorum ama yeter ki siz iyi olun da bir şekilde vakit geçer canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…