- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Sagol kuzum insallah..
Evet Allah beterinden korusun..
Yanimdakilerde 35-40 yas civari.. Ne konusursunn , ne edersinn..
Cok moralim.bozuldu.
Canim kimseyi takma. Rabbim.nasip ederse,esinle karar verdiyseniz gerisi yalan..
Karsidan konusmasi.cok kolay.
Herkezin kendi hayati var.
Onlar kendilerine uygulasin dediklerini.
Salla gitsin yani :)
Hadi yaa geçmiş olsun canım.
İlk zaman bir düzen tutturana kadar böyle gider canım.Allah bol kazanç versin eşine. Böyle sıkıntılar olur, takılma aman.Bunlar can sıkacak en son şeyler olsun. Bizim de bir sürü borcumuz var, hala toparlayamadık kendimizi :) Ama hiiiç umrumda olmaz, şükür dönüyo bir şekilde. Zamanla altından kalkarsınız elbet. Fatura dediğin elektirk, dogalgaz vs mi canım?
Derler de derler.. Yine aynı noktaya geldik. Bir yıl sonra çocuk niyetiniz yok mu derler. :)
Sizin yaşlar da küçük ya bir sürü insan o yüzden öyle söylüyordur. Halbuki bu sizin tercihiniz. Hayalinizde genç anne baba olmak vardır belki. Hayırlısı olsun canım.
Anladım cancagzım, öenmli olan ikinizin saglıgı. Evet b iraz sıkıcı bir ortamdır tahmin edebiliyuorum ama yeter ki siz iyi olun da bir şekilde vakit geçer canım.
Çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim sabrını versin, lokumda demiş valla doğumda 1 hafta hastanede kalıyorsun, hamilesin sorun çıktı 3 gün hastanede kalıyorsun baya baya ilgileniyorlar sanırım.. Bebişin ve senin için önemli demek ki canım azcık sık dişini...Canim aslinda tuzu hep ayni tuketiyorum.
Gecen ay biraz fazla kacirmis olabilirim ama nebileyim etkisini simdimi belli eder.
Bakalim.nasipse yarin bir baksinlar, belki gerek kalmaz ama biyandanda saglik olsun kalirim diyorum.
Buarada dier topicler konusulmus, ay bende kasim annelerine gidiyorum ama yok anam alisamadim..
Kalabalik, yabanci..
Sanki sahneye cikip onca kalabaliga bisi soylicekmsim gibi
Buraya yazinca sanki.bizden baskasi okumuyor, yuzyuze konusuyoruz gibime geliyor
PembeLokum canim n guzel kisacik ttil yaptiniz.. Iyi gelir, imkaniniz varken gidin.
@MutluBulut_ kuzum sen nasilsin
SirriEyvan hepimiz bekentideyiz esmammm, bizi habersiz birakma :)
olsun şimdilik sen bunları takma kafana canım benimm... umarım sonrasında da sorunlar çıkmaz...Günaydın canım.
İnşallah. Bir yandan da öyle bir günde sıkıntı çıkarmazlar merak etme diyorum.Bakalım.Ama şu durumda bir sene sonra ilk kez dogumda görüşmüş olacaklar.Hadi hayırlısı. Yok benim sorunum yok şükür. Rahatlık açısından takılmıyorum da annemler gelmezler oraya onu düşünüyorum.
Hmm. Sonuçta ilçede öyle düzgün bir hastane yok canım sizinde.İllaki merkez olacak. Sizin dogalgaz olamsı acısından tabi ki kış vakti kendi evine gelmen daha mantıklı. Araba da varmış zaten.Hastane çıkışında atlar gelirsiniz evinize daha rahat kuzum.
Canım çok geçmiş olsun, size birşey olmamış Allah'tan.. Evliliğin ilk aylarında olur böyle sıkıntılar.. Bizimde hala devam ediyor borçlarımız ama şükür bir şekilde idare ediyoruz.. :))Arabamızın tekeri patladı yola birisi kırık şişe atmış
Paramızı hep tatil için harcamıştık lastik için paramız yoktu ailemden istemek zorunda kaldık eşimim ailesi vermez çünkü
Eşimin işleri yolunda değil ya bi de cılgınlar gibi fatura geliyor tekerimiz patlıyor filan nolcak böyle
Çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim sabrını versin, lokumda demiş valla doğumda 1 hafta hastanede kalıyorsun, hamilesin sorun çıktı 3 gün hastanede kalıyorsun baya baya ilgileniyorlar sanırım.. Bebişin ve senin için önemli demek ki canım azcık sık dişini...(
kuzum şimdi geldim , geçmiş okuyordum, net imkanım olmadı , köye gittik kayınvalidemlere , belki köy havası iyi gelir doğum başlar diye ama nerdeSirriEyvan Canıııım, on iki günün kaldı diyor takviminde. :) Ne alemdesin kuzum? :)
ne oldu ki tutkum çok merak ettim umarım kötü bir şey yoktur.PembeLokum
Ladypurple
Sormayin kizlar resmn hepsi ne merakli hastaneye kapatmaya insani.
Bari dolu dolu uc gun olmasaydi, cumaya kadar olsaydi.
Hayirlisi Rabbim sabrimi verir insallah , saglik olsun
ne oldu ki tutkum çok merak ettim umarım kötü bir şey yoktur.
Canım çok geçmiş olsun, size birşey olmamış Allah'tan.. Evliliğin ilk aylarında olur böyle sıkıntılar.. Bizimde hala devam ediyor borçlarımız ama şükür bir şekilde idare ediyoruz.. :))
Ayy bu arada sen yemek hazırlamışsın eşin hamile zannetmiş yaa çok güldüm yaa.. :) yazık adam pek bi heveslenmiş:))
PembeLokum
Ladypurple
Sormayin kizlar resmn hepsi ne merakli hastaneye kapatmaya insani.
Bari dolu dolu uc gun olmasaydi, cumaya kadar olsaydi.
Hayirlisi Rabbim sabrimi verir insallah , saglik olsun
kuzum şimdi geldim , geçmiş okuyordum, net imkanım olmadı , köye gittik kayınvalidemlere , belki köy havası iyi gelir doğum başlar diye ama nerde
hala içimde minnakım , çok ağırlaştık tabii , mide yanmam tavan yapmış durumda , pek zor şu son günler...
sizler nasılsınız özledim sizi :)
Ah canım evet çok erken şişmesi için , önemli bir şey yoktur Allahımın izniyle ,, dua edelim de hemencecik evine gidebil ,Onemli.bisi degil kuzum, ellerim falan sisiyo azicik ama cok erken daha sismesi icin.
Bakalim.biraz hastnede kalip takip edecekler neyden kaynaklaniyor.
Her sabah haslanmis yumurta yiyodum o mu boyle yappti bilmem.
Masallah bbis hala icerdeymis :)
Zamani gelince nasipse gelir kuzum yavrun, uzak degilmiydi koy nasil ceaaret etti koca gobekle kiz :)
Yoks benmi.yanlis hatirliyorum izmirde degilmiydi
sor sor sende sorValla ya adamın hevesini kursağında bıraktım resmen :)
Canım ya tekrar cok gecmis olsun Allah sabır versin
Sen daha doğurmadın mı? Saçma sorusunu yine sorayım
Aklımız sendeydi canım hep
sor sor sende sor
artık bu sorudan gına geldi , arayan , gelen , gören ... herkes aynı soruyu soruyor
ben ne edeyim kızım iyice olgunlaşıp gelecek
günü dolmadan gelsin bana o yeter canım , şikayetlerime sabretmeye çalışıyorum...Ehehe ben de geyik olsun diye soruyorim canım
Olsun canım daha hazirana yeni girdik dur bakalım gelecek elbette kızımız Allah'ın izniyle
Ah canım evet çok erken şişmesi için , önemli bir şey yoktur Allahımın izniyle ,, dua edelim de hemencecik evine gidebil ,
kötü düşünme ama moralini de bozma , onlar da hasta sende hastasın kimse sana bişey diyemez :)
bebiş içeride canım benim evet , zamanını doldurmadı demek ki daha :) ama bana çok zor geçiyor bu günler...
sabah bulantıyla uyanıyorum , midem bütün gün ekşiyor , hiç bir şey yiyesim gelmiyor bu yüzden...
Zülal hanım gelse de kucağımda baksam artık diyorum :)
yanlış hatırlıyorsun kuşum , edirnedeydi onlar , bir köyünde.. biz izmirdeydik ilk evlendiğimizde..
şimdi hiç bağlantımız kalmadı izmirle.. edirneye geldik ya 1 senedir çok şükür, o yüzden yakınız , araba da alınca gitmek yarım saat çok şükür :)
günü dolmadan gelsin bana o yeter canım , şikayetlerime sabretmeye çalışıyorum...
nasılsa son günler esma az daha sabır diyorum ...
ama gününü geçmesini hiç istemiyorum ne yalan söyleyeyim...
Kizlarr gelinde iki lafin belini kiralim yaa
Sıkıldın tabi di mi canım sen benim en son yazdigimi gormedin sanirim sizin oralarda hastaneye giden cikamiyo herhalde doguma giden 1 hafta yatiyor hamile giden 3 gun yatiyor demistim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?