2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Sizin oralarda hastaneye gideni direk yatırıyolar herhalde canım dogume gidiyon 1 hafta yatıyon hamile gidiyon 3 güm yatıyon bu nasıl iş

Evet canım elektrik ve doğalgaz, elektrik 77 lira gelmiş doğalgazı 40-45 derecede yaktık 1 ay çünkü 0 bina yeni yapıldı ilk yerleşenlerden biriydik çok soğuktu ev daha da alt ve üst komşmuz taşınmadı ısınmıyor ev yaw korkuyorum fatura 500 600 gelirse diye
Site aidatı ve mutfak masrafı fln işte bir de eşimin düğüne 3 gün kala birden terslik oldu işiyle ilgili birsürü bilgi belge mi ne bişeyler sızmış internete o nedenle anlastıgı firmayla problemler yaşıyor birden gelirimiz kesildi neyseki dugunde takılan nakitlerle idare ettik ben stajyerim benim gelirim ayda 500 ama daha maaş almadım daha ay dolmadı çünkü
Fakiriz ya resmen

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım benim, Rabbim sabrını versin, lokumda demiş valla doğumda 1 hafta hastanede kalıyorsun, hamilesin sorun çıktı 3 gün hastanede kalıyorsun baya baya ilgileniyorlar sanırım.. Bebişin ve senin için önemli demek ki canım azcık sık dişini... (

olsun şimdilik sen bunları takma kafana canım benimm... umarım sonrasında da sorunlar çıkmaz...
Evet büyük ihtimal öyle olur hayırlısı bakalım:))

Canım çok geçmiş olsun, size birşey olmamış Allah'tan.. Evliliğin ilk aylarında olur böyle sıkıntılar.. Bizimde hala devam ediyor borçlarımız ama şükür bir şekilde idare ediyoruz.. :))
Ayy bu arada sen yemek hazırlamışsın eşin hamile zannetmiş yaa çok güldüm yaa.. :) yazık adam pek bi heveslenmiş:))

PembeLokum
Ladypurple

Sormayin kizlar resmn hepsi ne merakli hastaneye kapatmaya insani.
Bari dolu dolu uc gun olmasaydi, cumaya kadar olsaydi.
Hayirlisi Rabbim sabrimi verir insallah , saglik olsun

SirriEyvan Canıııım, on iki günün kaldı diyor takviminde. :) Ne alemdesin kuzum? :)
kuzum şimdi geldim , geçmiş okuyordum, net imkanım olmadı , köye gittik kayınvalidemlere , belki köy havası iyi gelir doğum başlar diye ama nerde

hala içimde minnakım , çok ağırlaştık tabii , mide yanmam tavan yapmış durumda , pek zor şu son günler...

sizler nasılsınız özledim sizi :)

ne oldu ki tutkum çok merak ettim umarım kötü bir şey yoktur.

Onemli.bisi degil kuzum, ellerim falan sisiyo azicik ama cok erken daha sismesi icin.
Bakalim.biraz hastnede kalip takip edecekler neyden kaynaklaniyor.
Her sabah haslanmis yumurta yiyodum o mu boyle yappti bilmem.

Masallah bbis hala icerdeymis :)
Zamani gelince nasipse gelir kuzum yavrun, uzak degilmiydi koy nasil ceaaret etti koca gobekle kiz :)
Yoks benmi.yanlis hatirliyorum izmirde degilmiydi

Valla ya adamın hevesini kursağında bıraktım resmen :)

PembeLokum
Ladypurple

Sormayin kizlar resmn hepsi ne merakli hastaneye kapatmaya insani.
Bari dolu dolu uc gun olmasaydi, cumaya kadar olsaydi.
Hayirlisi Rabbim sabrimi verir insallah , saglik olsun

Canım ya tekrar cok gecmis olsun Allah sabır versin

Sen daha doğurmadın mı? Saçma sorusunu yine sorayım
Aklımız sendeydi canım hep

Ah canım evet çok erken şişmesi için , önemli bir şey yoktur Allahımın izniyle ,, dua edelim de hemencecik evine gidebil ,
kötü düşünme ama moralini de bozma , onlar da hasta sende hastasın kimse sana bişey diyemez :)

bebiş içeride canım benim evet , zamanını doldurmadı demek ki daha :) ama bana çok zor geçiyor bu günler...
sabah bulantıyla uyanıyorum , midem bütün gün ekşiyor , hiç bir şey yiyesim gelmiyor bu yüzden...
Zülal hanım gelse de kucağımda baksam artık diyorum :)

yanlış hatırlıyorsun kuşum , edirnedeydi onlar , bir köyünde.. biz izmirdeydik ilk evlendiğimizde..
şimdi hiç bağlantımız kalmadı izmirle.. edirneye geldik ya 1 senedir çok şükür, o yüzden yakınız , araba da alınca gitmek yarım saat çok şükür :)

Valla ya adamın hevesini kursağında bıraktım resmen :)

Canım ya tekrar cok gecmis olsun Allah sabır versin

Sen daha doğurmadın mı? Saçma sorusunu yine sorayım
Aklımız sendeydi canım hep
sor sor sende sor

artık bu sorudan gına geldi , arayan , gelen , gören ... herkes aynı soruyu soruyor

ben ne edeyim kızım iyice olgunlaşıp gelecek

sor sor sende sor

artık bu sorudan gına geldi , arayan , gelen , gören ... herkes aynı soruyu soruyor

ben ne edeyim kızım iyice olgunlaşıp gelecek

Ehehe ben de geyik olsun diye soruyorim canım
Olsun canım daha hazirana yeni girdik dur bakalım gelecek elbette kızımız Allah'ın izniyle

Ehehe ben de geyik olsun diye soruyorim canım
Olsun canım daha hazirana yeni girdik dur bakalım gelecek elbette kızımız Allah'ın izniyle
günü dolmadan gelsin bana o yeter canım , şikayetlerime sabretmeye çalışıyorum...
nasılsa son günler esma az daha sabır diyorum ...

ama gününü geçmesini hiç istemiyorum ne yalan söyleyeyim...

Nasil canim sIkiliyor anlatamam, sibirden saikintidan daha bi kotu oldum.
Esimi.doktorla konustutturcam bari evimde uyuyayim, gelip gitmeye raziyim.
Cok var daha cumartesiye, Allahim.ya sabir

Son gunler oyleymis canim, bari yaz ortasina denk gelmedin.
Az kaldi hayirlisiyla :)
Dedigin gibi bebis iyice olgunlasip gelecek herhalde :)

He evet yanlis hatirliyomusum, uzak degilmis canim ozaman, degusiklik iyi gelir ama orda sancilanirsan oda kotu :)
Neyse gidip gelmissiniz bari :)
Annen sizdemi

günü dolmadan gelsin bana o yeter canım , şikayetlerime sabretmeye çalışıyorum...
nasılsa son günler esma az daha sabır diyorum ...

ama gününü geçmesini hiç istemiyorum ne yalan söyleyeyim...

Tabi canım zamanında doğsun gunu geçmeden inşallah
Sen kanaatkâr birisin az daha dayan

Sıkıldın tabi di mi canım sen benim en son yazdigimi gormedin sanirim sizin oralarda hastaneye giden cikamiyo herhalde doguma giden 1 hafta yatiyor hamile giden 3 gun yatiyor demistim:)

Cevabladim kuzum yukarda, dumandan alinti yapmistim, zor oluyor telefondan alinti yapmak.

Senide etiketledim oraya.
Sorma iste hepsi merakli hemen hastaneye kapatmaya.
Burda demin sezeryanla minicik.bebis geldii :)
Masallah ne kadar minik Allahim.
Herkezin kosusturmasi, bagirip cagirmasi.sonucu 20dk sonra bebis sesini duyduk cok guzel.bisi ya :)

Sen napiyosun canim

Buarada doktoru gorduk demin, esim yakinda cikariz falan dedi sakayla karisik, oda uc gun.burda dedii.

Imkani yok eve gondermezler beni..
Rabbim.baska dert vermesin ne diyyim

kuzularım dua beklerim...
nişanım geldi artık kızçe yola adımını attı...

sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum hayırlısıyla... genel olarak nişandan sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş doğum..bakalım ne olacak.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…