- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Cevabladim kuzum yukarda, dumandan alinti yapmistim, zor oluyor telefondan alinti yapmak.
Senide etiketledim oraya.
Sorma iste hepsi merakli hemen hastaneye kapatmaya.
Burda demin sezeryanla minicik.bebis geldii :)
Masallah ne kadar minik Allahim.
Herkezin kosusturmasi, bagirip cagirmasi.sonucu 20dk sonra bebis sesini duyduk cok guzel.bisi ya :)
Sen napiyosun canim
Buarada doktoru gorduk demin, esim yakinda cikariz falan dedi sakayla karisik, oda uc gun.burda dedii.
Imkani yok eve gondermezler beni..
Rabbim.baska dert vermesin ne diyyim
kuzularım dua beklerim...
nişanım geldi artık kızçe yola adımını attı...
sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum hayırlısıyla... genel olarak nişandan sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş doğum..bakalım ne olacak.. :)
kuzularım dua beklerim...
nişanım geldi artık kızçe yola adımını attı...
sancılarımın sıklaşmasını bekliyorum hayırlısıyla... genel olarak nişandan sonra 48 saat içerisinde gerçekleşirmiş doğum..bakalım ne olacak.. :)
Az once kupa bardagım çatladı ortadan ikiye yarıldı bir güzel
Madam coco dan ozene bezene almıstım nazar mı cıktı ki acep
Yok caniminici... Uyudum gece bir kaç saat... Sancim var ama hala 5 dakikaya bir değil.. 5 dakikaya bir e düştüğünde çıkacağım yola, onun haricinde 2 de muayenem var , bakalim ne olacak kuzum:)Esmam neden bilmem dogurdun diye hissettim :)
Aldinmi Zulalimizi kucagina
Yok caniminici... Uyudum gece bir kaç saat... Sancim var ama hala 5 dakikaya bir değil.. 5 dakikaya bir e düştüğünde çıkacağım yola, onun haricinde 2 de muayenem var , bakalim ne olacak kuzum:)
Artık düzenli geliyor sancim... 5 ile 8 dakika arasında... 30 saniye sürüyor ama 1 dakikadan fazla sürerse gel dedi doktor...sanırım yavaş yavas mutlu sona yaklaşıyoruz :))Aman uyumussun bari canim, doguma gucun olur insallah.
Uykusuz olunca iyice zorlasir..
Hayirlisi belki acilma vardir, az sanciyla..
Artık düzenli geliyor sancim... 5 ile 8 dakika arasında... 30 saniye sürüyor ama 1 dakikadan fazla sürerse gel dedi doktor...sanırım yavaş yavas mutlu sona yaklaşıyoruz :))
Ahh canımın içi sabah seni burda görünce kesin birşeyler oldu dedim içimden ki öylede olmuş... ben bile burada heyecan yaptım... Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, hemencecik doğuversin annesini fazla üzmeden... Hadi güzel haberlerini bekliyoruz:))Artık düzenli geliyor sancim... 5 ile 8 dakika arasında... 30 saniye sürüyor ama 1 dakikadan fazla sürerse gel dedi doktor...sanırım yavaş yavas mutlu sona yaklaşıyoruz :))
Günaydın canım benim, valla iyice uykusuz bitap olacaksın bu gidişle.. Hiç mi uyuyamıyorsun?Gunaydin kizlar.
Sabah sabah 6:30 da kan verdim..
Zar zor uyumusum biraz bari.
E hadi gelin gariiii
Günaydın canım benim, valla iyice uykusuz bitap olacaksın bu gidişle.. Hiç mi uyuyamıyorsun?
Hmm anladım canım birde hastane ortamı daha bi değişik oluyor, onunda etkisi vardır.. Evet bebişin ve sen iyi olunda azcık daha dayan..1den sonra uyumusumm, bir ara uyandim tekrar zar zor uyudum..
Sicrayarak uyaniyorum boyle yabamci yerde kalinca.
Masallah cok bile uyumusum.
Neyse hayirlisi sIkmam lazim disimi.
Bebisim iyi olsun insallah.
Sen nasilsin canim, bulantilar ne alemde :)
Artık düzenli geliyor sancim... 5 ile 8 dakika arasında... 30 saniye sürüyor ama 1 dakikadan fazla sürerse gel dedi doktor...sanırım yavaş yavas mutlu sona yaklaşıyoruz :))
Günaydın canımmm.. Hadi bir geceyi atlattın. :)1den sonra uyumusumm, bir ara uyandim tekrar zar zor uyudum..
Sicrayarak uyaniyorum boyle yabamci yerde kalinca.
Masallah cok bile uyumusum.
Neyse hayirlisi sIkmam lazim disimi.
Bebisim iyi olsun insallah.
Sen nasilsin canim, bulantilar ne alemde :)
Günaydın canım, ay İnşAllah yaaa, sanki 12. haftadan sonra tamamen bitecek gibi geliyor,, Yani kendimi ona o kadar çok şartladım ki bakalım:))Size de günaydın kızlaaar
PembeLokum cum geçmiş olsun kupan için . :))
duman91 azalıcak azalıcak canım, dokuz ay bulantılı geçmez ya. :)
Kizlarr bebisime bakti simdi.doktor, Rabbime cok sukur iyi dedi.
Minicik kafasi var yerim onu ben piss masallah :)
Bu sislemerde hamilelikten kaynaklaniyor normal drdi, tuzu azalt dedi.
Bakalim.kan sonuclari ciksin keain belli olur dedi.
duman91 gececek kuzum insallah, nasipse 11. Haftaya dogru gidiyosun :)
Ladypurple kzum selam, bugun kv denlere gitmicekmiydin, ogleden sonrami gidecekain.
Insallah bebisin iyidir guzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?