2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Oy 30 diyor 30 :)) Amaniiin, 30 lu haftaları da gördüm ya tamam :)))
Masallah kuzumm nasipse 30 demek 40 demektir :)
Bizim.aramizda demekki 11-12 hafta varmis :)
Ben nasipse cumartesi daha 19.a basliyorum

Ay saka maka nasipse seninde dogum yaklasacak :)
Nebileyim 30'a girince sanki hep beklenir bebek gibime geliyor, acaba erkenmi olur falan tabi zamaninda olur insallah.
Minnaklaar az daha sIkin disinizii :)

Ay evet 30 bana da hep telaşlı gelmiştir.Aslında bakarsan iki ay var ama yine de çabucak geçecek gibi. :)

Aynen canım o kadar fark var aramızda. Hadi bakalım inşallah.
Kilosunu falan çok merak ediyroum, uzun zamandır kilo sormuyordum hiç.

Insallah saglikli olur kuzum, kilosu falan iyidir insallah.
Cok sukur gunler geciyor iste.

Geldigimden beri sezeryan dogum var, ayaga zor kalkiyolar Allahim yardimcilari olsun insallah.
Normal dogum nasip eder insallah Rabbim hepimizr

Insallah saglikli olur kuzum, kilosu falan iyidir insallah.
Cok sukur gunler geciyor iste.

Geldigimden beri sezeryan dogum var, ayaga zor kalkiyolar Allahim yardimcilari olsun insallah.
Normal dogum nasip eder insallah Rabbim hepimizr

Amin canım inşallah.

Hadi yaa.Amin canım.Evet her ne kadar korksam da ben de o kadar çok istiyorum ki normal olsun diye. Hayırlısı inşallah

Amin canım inşallah.

Hadi yaa.Amin canım.Evet her ne kadar korksam da ben de o kadar çok istiyorum ki normal olsun diye. Hayırlısı inşallah

Sezeryanden cikan zaten normalin agrilarini cekmeye raziyim diyolar :)
Herseyi hissede hissede yasiyosun, bebisini kucagina alabiliyosun ama boyle kendine gelmen zaman aliyor, sonraki agrin ayri dert.
Ne ilginc seyler ya, insanin icinden inaan cikiyor :)
Allahim.ne buyuksunn

Gunaydin kizlar.
Sabah sabah 6:30 da kan verdim..
Zar zor uyumusum biraz bari.

E hadi gelin gariiii

Tutkucum iyi misin canim

Size de günaydın kızlaaar

PembeLokum cum geçmiş olsun kupan için . :))

duman91 azalıcak azalıcak canım, dokuz ay bulantılı geçmez ya. :)

Gunaydin canim :)

-----

Bugun uyanamamisim adliyede ya benim stajim savciliktayim simdi nabicim bilmiyorum gidecegim birazdan babam da sitem etti arayip savsakladigim icin bende acayip bi tembellik var kalkamiyorum yerimden

Iyiyim kuzum buna sukur.. Zaman gecirmeye calisiyorum..

Yorgunluk normaldir canim ya, dugun atlattiniz, bi rahatlik geldi , e havalarda sicak..
Gun icindede yoruluyoan sabah kalkmak istememen normal

Slmm ben yeni üyeyim 2014 mayıs geliniyim bu mayısta anne oldum yeni gelinlerimize darısı
Aleyküm selaaam, hoşgeldin.. Tebrik ederim, Allah bağışlasın.Senesine gelmiş demek bebiş, bizim de öyle olucak Allah nasip ederse. :) Amiiin inşallah :)

Kız mı erkek mi bebiş? :) Nerede oturuyorsun, yaş kaç, ev hanımı çalışan? :)

Ayy canım benim valla 30'larda bana sanki doğum çok yakınmış gibi geliyor oysa ki koskoca 2 aydan fazla var önünde:))
Eveeet aynen öyle. Ama işte 30 ların içine girince çok da öyle gelmiyormuş.Şimdi diyorum 18 i ramazan başlıyor, e bişey kalmadı. O bir ay ramazan telaşıyla geçer. Sonra bayram.Bayramdan sonra da izne çıkıcam zaten.Bir daha son hazırlıklar ve bekleme süreci.Al sana bitti. :))

Iyiyim kuzum buna sukur.. Zaman gecirmeye calisiyorum..

Yorgunluk normaldir canim ya, dugun atlattiniz, bi rahatlik geldi , e havalarda sicak..
Gun icindede yoruluyoan sabah kalkmak istememen normal

Iyi canim aman iyi ol :)
Bi tembel kedi var ya garfield onun gibiyim ya

Evet canım zaman su gibi akıp geçiyor işte.. Ben bile öğreneli tam bir ay oldu bugünn:)) Hele de varlığını hissedince daha çabuk geçer zaman..

Evet canım zaman su gibi akıp geçiyor işte.. Ben bile öğreneli tam bir ay oldu bugünn:)) Hele de varlığını hissedince daha çabuk geçer zaman..
Dimi vay be, bak hiç anladın mı nasıl geçmiş :) Aynen öyle :)

Dimi vay be, bak hiç anladın mı nasıl geçmiş :) Aynen öyle :)
Valla ne yalan söyleyim bulantılarımın yoğun olduğu annemlerin olmadığı dönemler benim için işkence gibiydi, bütün enerjimi kaybetmiş gibiydim( Ama şimdi bulantı durumuna alıştığım için nasıl geçiyor anlamıyorum:)))

Evet doğru canım, neyseki atlatıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…