Olsun canım benim tanıdık biraz daha iyidir :)) sen konuşturursun onu merak etme:))Cok yagmur yagdii, ve simdi bisi yokmus gibi.. Rabbim.ne buyuk.
Kismetim varmis herhalde odadan bugun biri gitti evine, yerine sinifimdan tanidigim biri geldi. Oda hamileymis.
Fazla konuskan degil ama neyse
Olsun canım benim tanıdık biraz daha iyidir :)) sen konuşturursun onu merak etme:))
Hadi hayirlisi kuzum.Kızlar bugün kendi avukatlık cübbemi aldım çok duygulandım
Bugune kadar hep babamınkini giyerdim cünkü heveslenip bana buyuk gelirdi tabi artık kendi cübbeme sahibim
Hadi hayirlisi kuzum.
Insallah sende cok iyi bir avukat olursun :)
Esmadan haber yok, dogurdumu acaba
Sagol canım benim sen nasıl oldun?
Esma guzel haberlerle gelir insallah
Günaydın kızlar
Bugün dini nikahımız kıyılacak, akşam 6 buçukta resmi olmasa da evleniyorum
Gunaydin kuzum hadi insallah gun geldi catti desene :)
Kinan bu aksam demi.
Ay insallah hersey cok guzel olur mutim ya :)
Günaydın canım, yok kınam pazartesi kuzum. Salı da düğün. Korkuyorum yaa
Aa oylemiydi, bn neden 06.06. Hatirliyorum yahu.
Hafta ici izin varmiki canim dugune.
Hadi hayirlisi korkma, tadini cikar her anin :)
Ahh canım bu pazar seçim var, o yüzden ben cumartesi-pazarda çalışacağım maalesef ki bu hafta bana tatil yokk:)))Aynen canim :)
Sizinde bir is gunu daha bitti, yarin kaldi nasipse :)
Canım çok güzel bir duygu olsa gerek.. Başarılar dilerimm:))Kızlar bugün kendi avukatlık cübbemi aldım çok duygulandım
Bugune kadar hep babamınkini giyerdim cünkü heveslenip bana buyuk gelirdi tabi artık kendi cübbeme sahibim
Günaydın canım, MaşAllah o gün geldi çattı desene düğüne de az kalmış, herşey gönlünce olsun İnşAllah..Günaydın kızlar
Bugün dini nikahımız kıyılacak, akşam 6 buçukta resmi olmasa da evleniyorum
Aynen yaaa ne yaptı acaba dün hep dua ettim onun için, anneme de diyorum arkadaşım doğum yapacak bugün galiba dua et diye, annemde eee senin hamile arkadaşın yoktu ki bu kim diyor, bende kk'dan dedim :))))SirriEyvan en son aksam 8 gibi girmis buraya ama bisii yazmamis.
Kendim.dogurmus kadar heyecanlandim yahu
Aynen yaaa ne yaptı acaba dün hep dua ettim onun için, anneme de diyorum arkadaşım doğum yapacak bugün galiba dua et diye, annemde eee senin hamile arkadaşlın yoktu ki bu kim diyor, bende kk'dan dedim :))))
Günaydın canım, MaşAllah o gün geldi çattı desene düğüne de az kalmış, herşey gönlünce olsun İnşAllah..
Yok canım izin falan ama belki pazartesi günü biraz geç gelebilirm.. Çünkü pazar günü gece 2-3'e kadar sürer diye tahmin ediyorumGunaydin canim :)
Sahii secim vardi demi, insallah fazla yormazlar seni kuzum, 7 gun calismak.. Sonrada izin vermiceklermi.birgun bari, tekrar cumaya kadar nasil dayanirsin.
Insallah ikiside iyidir ya :)
Minicik :)
Bende aksam burdaki yeni dogan bebekleri izledim, dedim hazir kimse yokken uzaktan bakayim.
Masallah ya insanin alip.minciklayasi geliyor ama minciklanncak yerleri yok.
Hareketleride agir agir, kendilerini anne karninda saniyolar herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?