2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Var tabi canım niye izin olmasın, 09.06 kuzucum düğün. Çok heyecanlıyım valla kafamda bir sürü iş var ve unutuyorum artık kafa yorgunluğundan

Tahmin edebiliyorum canim, ama dugunden sonra hepsi pufff ortadan kalkacak :)
Nasipse rahat rahat kafa dinlersiniz sonra.
Balayina gidecekmisiniz

Tahmin edebiliyorum canim, ama dugunden sonra hepsi pufff ortadan kalkacak :)
Nasipse rahat rahat kafa dinlersiniz sonra.
Balayina gidecekmisiniz
Hemen ertesi gün gidiyoruz kuzum. İnşallah kafa dinlemeye çok ihtiyacımız ikimiz de çok gerginiz nişanlımla. Her şeye alınıyoruz karşılıklı

Ay canim kolay gelsin gercekten Rabbim sabrini verir insallah.
Annemlerde aksm 2;30 kadar mesaidelermis, iste hani onemli is olsa anlarim, hani dikis.dikilen isyerlerinden unuttum ne deniyodu.
Sinir oldum.

Sorma ya bende normalde her bebegi tutardim kucukken, hatta 12-13 gunluk.bebegin altini temizledigim var ama simdi korkuyorum. Kuzenim.dogurmstu ya kucagima vermek istiyo hep ama yok, biryanini acitirip diye icim.bi garip oluyo.
Tabi herkezin yavrusu , bizde elbet zorluk cekmeyiz insallah.

Hemen ertesi gün gidiyoruz kuzum. İnşallah kafa dinlemeye çok ihtiyacımız ikimiz de çok gerginiz nişanlımla. Her şeye alınıyoruz karşılıklı
Ayy ne güzel yaa olur böyle şeyler canım patlayacak bomba gibisiniz şuan ikinizde :)) Ama herşey unutulup gidiliyor güzel anılar hatırlanıyor sadece...

Ayy ne güzel yaa olur böyle şeyler canım patlayacak bomba gibisiniz şuan ikinizde :)) Ama herşey unutulup gidiliyor güzel anılar hatırlanıyor sadece...

Hem de nasıl, bir an önce bitsin gitsin istiyorum şu düğün işi, normal hayatlarımıza dönelim sakinleşelim

Gidin canim gidin, iyi gelir ikinizede.
Simdi ne yapsaniz yeri canim, yeri geliyor gerginligini en sevdiklerinden cikartiyosun
sIk disini az daha, saglik olsun yeterki

Devami yukarda canim, istemeden cevaplaya tikladim, yarim.kaldi mesajim :)
Heee tamam gördüm canım benim... Valla her iş zor kendine göre zorluğu var demekki ürün yetiştirmeye çalışıyorlar o yüzden gece mesaisine kalacaklar..

Ahh kuzenin de doğum yapmış alıştırma yap kendince canım :))

Hem de nasıl, bir an önce bitsin gitsin istiyorum şu düğün işi, normal hayatlarımıza dönelim sakinleşelim
Bizim düğün iki gün olmuştu, ilk gün salonda ikinci gün erkek evinde dışarda.. artık son gün gece saat 11'de şu gelinliği çıkarın artık diye yalvarıyordum.. o kadar sıkılmıştım bitsin istedim bir an önce :)))) seninki de gayet normal canım benim :))

Gidin canim gidin, iyi gelir ikinizede.
Simdi ne yapsaniz yeri canim, yeri geliyor gerginligini en sevdiklerinden cikartiyosun
sIk disini az daha, saglik olsun yeterki

Amiin canım önce sağlık tabiki. Balayında da bir sürü sıkıntı çıktı formasyon eğitimimden dolayı. Seçim yüzünden sınavı önce ertelediler, balayını öne çekmek zorunda kaldık, otelde yer kalmamış başka otel ayarladık, seyahat sigortammız yandı haliyle çünkü bu 3. kez değişiklikti. Biz oteli değiştirdikten sonra haber geldi tam balayı bitimi gününe almışlar sınavları. Erken çıkıp geleceğiz artık...

Ay yok valla gerginliğimden istiyorum bitsin diye. Dışardan göründüğü kadar da gül eğlen bi durum değilmiş düğün. Gerginlik, yogunluk stres de varmış içinde

Hadi yaa ustvuste iki dugunmu yapildi oooy :)
Insanda hal kalmazkii
Dedigin gibi bir zaman sonra sIkmaya basliyo gelinlik
Olsun doya doya giymissin canim.
Beninkinin.alti kabarik olmasa evde giyesim var tekrar heh :) hic cikartmak istememestim

Eee canım herşeye biz koşturuyoruz, bilmiyorum sizde de öylemiydi ama eşim ve ben yaptık herşyi ve haliyle çok yıprandık psikolojik olarak herşeyi düşünmek zorundaydık bu da bizi zorladı baya baya, önceden aileler evlendirirmiş onlar güler oynar evlerine giderlermiş şimdi öyle değil maalesef ki :)))
Aaaa balayınızın erken bitecek olmasına üzüldüm bak kaç gün sürecek ki?

Kotu olmus ayni gune denk gelmesi canim, kac kez degistirmiasiniz ama kismet iste. uzun sureliyle balayi azicik erken yola cikmakla bisi olmaz canim
Benimde nisan gunu sinav vardi son anda degisti tarih.
Dugun gunu secim vardi yine erteledik.
Yani illa bi problem oluyo iste.
Artik onlarda tadi tuzu vardir bir hayri diyip geciyosun.

Hadi yaa ustvuste iki dugunmu yapildi oooy :)
Insanda hal kalmazkii
Dedigin gibi bir zaman sonra sIkmaya basliyo gelinlik
Olsun doya doya giymissin canim.
Beninkinin.alti kabarik olmasa evde giyesim var tekrar heh :) hic cikartmak istememestim
Aynen canım doyasıya tadını çıkardım, ilk gün saat 3'den gece 12'ye kadar, ikinci gün sabah 9'dan gece 12'ye kadar üstümdeydi :))))
Birde hava çok sıcaktı, gelinlikte kapalıydı, kayınvalidemlerin evinin önüde tozdu, Allah'ım toz ve benim terim karıştı resmen çamurlanmıştım :)))) Bir dahaki aklım olsa o sıcaklarda asla düğün yapmazdım:)))
Olsun kız arada giyin hatta bebişin doğunca giyin yaaa ..

Ay evet o sicakta zor olmustur, dedigin gibi toz ,,camur karisip kaliyo insan.
Ama olsun hepsi hatira iste, birkere olan bisii :)
Bende gelinligi 9 dan 11e kadar giymisim, simdi sen siyleyince farkettim eh az degilmis yine :)
Geldii gecti o gunler valla, oraya kostur buraya kostur derken, simdi bebek icin kosturuyoruz :)

sende az giymemişsin canım benim 10 saat giymişsin işte :))
Aynen öyle canım, geçen sene bu zamanlar gelinlik telaşındaydım şimdi bebiş.. Gerçi şimdilik onun bi telaşı yok da varlığı bile güzel :)))

Diimi varligi bile guzel :)
Hani bebeklerin poposuna poposuna vurursun bazen boyle severken, karnimada aynisini yapasim geliyor
Sanki poposunu donmuste sevmesini bekliyor gibi

Diimi varligi bile guzel :)
Hani bebeklerin poposuna poposuna vurursun bazen boyle severken, karnimada aynisini yapasim geliyor
Sanki poposunu donmuste sevmesini bekliyor gibi
Heheh ayy alemsin canım yaaa,, bende sürekli soluma yatıyorum bebiş sağ tarfta sanırım:))
Valla eşim bugün ilk defa (sanırım kilo almaya başladım) aynı hamilelere benzemişsin iyice diyor :))) eee ne zzannettin dedim..

Ayni hamilllere benzemssin heh, alemsiniz canim ya :)
Bunlar bizden koca gobekle korkmasinlar sonra

Bende soluma yatiyorum canim, hem sol tarafa yatinca bebege daha iyi oksijen gidiyomus.
Benim tospamda sag taraftaydi, simdi ortaya geldi sag tarafa sigmiyo herhaldr artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…