Valla bilmiyorum benimki alıp alıp yürüyüşlere götürüyo kilo almayım fazla diye :)) Bana örnek olmak için az az sık sık yiyor..:))) İlerleyen günlerde daha beter olur, gerçi şimdi de yemek yeyince 5 aylık gibi göbüşüm çıkıveriyor şişgin şişgin geziyorum etrafta adamın gözü korktu baya:)))
Ayni hamilllere benzemssin heh, alemsiniz canim ya :)
Bunlar bizden koca gobekle korkmasinlar sonra
Bende soluma yatiyorum canim, hem sol tarafa yatinca bebege daha iyi oksijen gidiyomus.
Benim tospamda sag taraftaydi, simdi ortaya geldi sag tarafa sigmiyo herhaldr artik :)
Kız ne sandın sen benim bebişimi bebeğe benziyor işte aaa teyzesi gözünde küçük müydü :))))Bebeginiz acikca bir bebege benziuor yazmislar buyudu senin minnakta masallah.
Ultrasonda 3. , uc bucuk aydan sonra bebis artik sigmiyo, o yuzden simdi tadini cikaripta bak canim bebisine, simdi tum haliyle ekranda.
Sonra kol , bacak,kafa ayri ayri bakiliyor :)
Onuda burda okumustum biri yazmis simdi bbeginize tum haliyle doya doya bakin diye, simdi daha iyi anliyorum :)
Kız ne sandın sen benim bebişimi bebeğe benziyor işte aaa teyzesi gözünde küçük müydü :))))
Valla doktora daha var gitmeme, ikili test zamanı gelsin onu yaptırayım daha sonra gidicem bizim ilçede yokmuş merkeze gitmem gerekiyor, nerden baksan bir ay kadar var daha o zamana kadar baya baya büyümüş olur, hatta belki cinsiyeti bile belli olur:))
Olsun canım o da bir yürüyüş sonuçta :))Olsun canim ne guzel yuruyus yapiyosunuz, bende isterim her aksam cikmayi ama esim yorgun oluyor, bende annemlere gidip gelmeyi yuruyus sayip kendime moral veriyorum heh :)
Tabi teyzesii siz gibi bizde buyuduuk..
Canim.benim.ikili test sirasinda soyledi %90 kiz diye.. Yani tutmayabiliyor iste. Sag hos olsunlar insallah gerisi bos.
Eskiler 9 ay nasil dayaniyomus ya ogrenmeden.. Dogunca ogreniyolarmis, yumurtadan ne cikarsa
Olsun canım o da bir yürüyüş sonuçta :))
Öyle mi birde %90 kız demiş, insan %70 falan der :))) Aynen canım yaa bahtlarına ne çıkarsa.. Bizimde öyle ama işte dayanamıyoruz öğrenmek istiyoruz birşeyler yapmak istiyoruz:)) Sen bişeyler aldın mı canım bebişe?
Teoriden falan anlamam da ben yemek borusuyla karıştırmış olma ihtimali çok daha yüksek tabi :)))Evet su NUB teorisine gore banada kiz gelmisti, cok belirgindi.
Acaba diyorum erkek dedi ya. O yemek seysiylemi karistiri.
Nasipse.bidahakine kesin belli olur saklamazsa tabi ozelini yavrum :)
7 'li beyaz takim aldim canim, hani tulum,eldivn falan var..
Simdilik yeter acilisi yapalim dedik sadece, korkuyorum erken alisveris yapmaya.
Nasipse 7 .aydan sonra alirim.herhalde.
Tabi hepaini alasi geliyo insanin, annemde dayanamadinaldi.bisiler ama hayirlisi :)
Dogsun hele sag saglim elbet alinir.
Teoriden falan anlamam da ben yemek borusuyla karıştırmış olma ihtimali çok daha yüksek tabi :)))
Oyy oyy yesinler onu yaaa.. Canım evet ilerleyen zamanlarda alırsın ne kaldı ki şunun şurasında :) bende bebek odası bakıyorum eğer kendi evimize geçebilirsek gönlüme göre bir oda yapmak istiyorum nasipse :))
Acaba esma ne yaptı kesin doğum yaptı bebişiyle zaman geçiriyor :))
Evet canım bakalım yıl sonuna doğru belli olur, bebişimiz nasibiyle gelir inşAllah, 2+1 mi evin canım?Oda imkanin olursa yap zaten canim, rahatlik cok bebek odasi, geleni gidenide olunca insanin bir odada zor oluyor.
Hayirlisi diyelim.
Benim oda imkanim yok, dolap icin bile yer yok, bakalim yatagi nereye koycaz.
Baktikca hevesleniyor insan almak istiyor, o yuzden arastirmayi biraktim :)
Melteminde isi zor olur ya, dpgumdan sonra kv delerde kalacaklarmis.
Insan rahat edemezki kp yaninda falan, sutun gelir,kanaman baslar.. Insallah kendi evlerine gecme imkanlari olur.
Evet canım bakalım yıl sonuna doğru belli olur, bebişimiz nasibiyle gelir inşAllah, 2+1 mi evin canım?
Yatak odan küçük mü yanına alırsın artık.. Birde oturma odasıyla salonun ayrı mı ?
Kız meltemi demedim ben esmayı dedim.. Ama evet meltemin işi biraz zor gibi bilemiyorum tabi kayınvalidesiyle arası iyi ama yine insan biraz kasar kendini diye düşünüyorum.. bende ilçedeyim ama aksi durum olmadıkça zaten merkeze sevk etmezler diye düşünüyorum, merkezde doğum yapsamda kışın olcak kayınvalidemlerin evi sobalı ve küçük isteselerde kalamam zaten :))
selam kızlarrr :)
Nasılsınız bakalım :)
Esma dogum yaptı mıı :)
valla ya cok sardımDemin aklimdan gectin, dedim.bu kiz iyice sardi yaprak dokumune
Iyiyiz seni sormali
Carsamba aksami nisani gelmisti canim, yani buyuk ihtimalle dogmustur diye tahmin ediyoruz..
Guzel haber beklemedeyiz :)
valla ya cok sardımaz bolum kaldı ama hep ızleyesım var
iyiyim bende cok sukurr :)
oyy dogmussa gıremez bı sure o zaman :)
Hmm evet canım o zaman kışında oturma odasına geçersiniz ki zaten kışa doğru doğacak nasip olursa sizinde.. O zamana çoktan sobayı yakmış olursunuzInsallah canim, insallah kismetiyle gelir bebis :)
Evet canim 2+1, yatak odamada biraz zor olucak, aramiza yatacak kadar yer var, zaten kis aylari oturma odasinda kaliyoruz.
Ordanda anca tekli koltugu cikartip oyle yerlestirilir yatak, yataklarda bayagi buyuk
Evet canim esmayi yazmssin,sonra aaklima geldi ama neden yazmadim.bilmem
Banada dogurmustr gibime geliyor artik, aksam girmis en son buraya ama yazmamis, o girince yazardi hep, herhalde minnagi izin vermedi heh :)
Aynen cNim zor oluyor, hele dedigin gibi ev sobali. Ve kucukse..
Rabbim korusun, arabalarimiz bari var cok sukur.
Ay afedersin ama demin tuvalete vardim, birde acim simdi karnim nerdeyse dumduz..
Benim butun karnimi yemeklermi sisiriyo ya. Insallah bebge gider yediklerimiz, bize gitmeainin faydasi yok
Kız nerdesin sen kaç gündür görünmüyorsun?selam kızlarrr :)
Nasılsınız bakalım :)
Esma dogum yaptı mıı :)
Hmm evet canım o zaman kışında oturma odasına geçersiniz ki zaten kışa doğru doğacak nasip olursa sizinde.. O zamana çoktan sobayı yakmış olursunuz
Girmiş çıkmışsa kesin dediğin gibidir canım benim :)
Evet ya resmen yediklerimiz şişiriyor ben akşam olunca 5 aylık gibiyim diyorum ya :)))
Girmedigine gore varmi acaba bir gelisme diyorum, hos nisani gelmisti bebisinde gelmesi normal , insallah kolay gecmistir.
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlar
Bugün dini nikahımız kıyılacak, akşam 6 buçukta resmi olmasa da evleniyorum
Canım çok güzel bir duygu olsa gerek.. Başarılar dilerimm:))
Herkese hayırlı cumalar
InsaAllah kendi de kizi da iyidir
Hayirli olsun canim benim Allah iki cihanda da beraber mutlu mesut olmayi nasip etsin
Sagol canim benim
Evet canım sağlıklı olsunlarda Rabbim bilir gerisini..Aynen canim gelsin hele bebis, derdimiz oda olsun :)
Napalim bazen 3 bazen 5 aylik.gibi dolasicaz ortalarda artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?