- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Izle canim izle, insan.son bolume kadar bakmadan rahat edemiyor iste.
Evet cabuk toparlar insallah kendini.
Net var burda, bende dizilerimi kacirmadim
Hayatimiz dizi olmus yahu
Kız nerdesin sen kaç gündür görünmüyorsun?
Allah seni kız bizi de unutturdu desene bu yprak dökümü:))Ayyy ne agladim ne agladim bir mola verip yazayim dedimcidden dizi degil sanki gercek sen ne izliyorsun yarin mi cikacaksin
Takildim eski diziye internetten surekli isler biter bitmez izlemeye basliyorum
Ayyy ne agladim ne agladim bir mola verip yazayim dedimcidden dizi degil sanki gercek sen ne izliyorsun yarin mi cikacaksin
Takildim eski diziye internetten surekli isler biter bitmez izlemeye basliyorum
Se
Selam canim nasilsin
Günaydııın evli hatunlar, artık resmi olmayan bi evli katıldı aranıza
Rabbim ne güzel bi duygu veriyor insanın içine
Okunan dualardan mıdır nedir artık
Hayırlı olsun canım benim artık siz Rabbimin katında evlisiniz. Tutkununda dediği gibi diğer nikah formalite :))Günaydııın evli hatunlar, artık resmi olmayan bi evli katıldı aranıza
Günaydııın evli hatunlar, artık resmi olmayan bi evli katıldı aranıza
Evimdeyiiiiiiiiim cok sukuur :)
Yabanci geliyo simdi heryer, sanki her odadan hemsire falan cikacakmis gibi :)
Allahim dusurmesin kimseleri hastaneye insallah
Gözün aydın canım benim, aynen Rabbim doktorların eksikliğini vermesin ama düşürmesinde..Evimdeyiiiiiiiiim cok sukuur :)
Yabanci geliyo simdi heryer, sanki her odadan hemsire falan cikacakmis gibi :)
Allahim dusurmesin kimseleri hastaneye insallah
anladımm :) peki bi geline sizce hangi model saç yakışır topuz mu salaş bi model miBen sabahin bit korunde actirdim kuaforu yanlis hatirlamiyosam 5.30 da acmisti :)) sacim hicc bozulmadi :) dis mekan olacakti cok yagmurlu oldugu icin studyo oldu ama pisman drgilim o konuda da :) cekim sonrasi arkadasimla sahil kenarina gittik arkadasim dis mekan gibi bir suru foto cekti bir yagmur arasinda :) bizim nikahti eve gectik sonra 4 de olan nikaha ayrica nikah salonuda uzakti :)tepinseydim de sacim bozulmazdi ama :)) o heyecani o gun yasamak daha guzrl bence..once yada sonra yaptiracak olduktan sonra 1 sene sonra yaptir ayni :) he ama denize girixez icinde islanarak vs cekilcez dersen tabi dugun sonrasi olmali :) tabi gordugun gibi herkes farkli dusunuyo bu konuda en iyisi sen kendini bildiginden senin kararin :)
geçmiş olsunnGunaydin tatlim
Hayirli olsun canim benim buraya seni sık sık bekleriz artık :)
Canım gecmis olsun Allah bidaha yasatmasin beterinden de korusunn
ayy evlilik çok başka biişeyy yaa :)Tek pisman oldugum fotografci aslinda gosterisine aldandim nisanda kizdigim haldr dugunde tekrar ikna ettiler :) saygi yok, cekim vs gosterdikleri gibi asla degildi :) gerci her goren cok begeniyo albumu :)) benim beklentim yuksekti
Gözün aydın canım benim, aynen Rabbim doktorların eksikliğini vermesin ama düşürmesinde..
durumun nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?