2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Allah seni kız bizi de unutturdu desene bu yprak dökümü:))
Yok.kiz unuturmuyum

Valla cok sardi gunde 2~3 bolum izleyince aile gibi olduk :)
Ya deme neden o kadar cok kaliyorsun sizin orada bir degisikmis

anladımm :) peki bi geline sizce hangi model saç yakışır topuz mu salaş bi model mi
Gelinr gore degisir :) birde gelinligin fakir kol falansa bence topuz daha hos duruyor :) hele ki bozulmasin diyosan kesin topuz

Kızlar Esmacım doğum yapmış, Zülal kızımız dünyaya gelmiş, İnşAllah ikisi de çok iyidir.. Hoşgeldin Zülal diyorum. Mucuk mucuk öpüyorum onu MaşAllah...
Oyyy.masallah Allah anali babali buyutsun insallahh :)

İyi geceler kızlar..
tutkku cumm bugün son gunundu hastanede, hadi gozunaydin canim, sonuçlar pzt mi çıkacak??
duman91 cigim yarin senin için bayağı yoğun bir gün olacak.Allh kolaylık versin canım.Sonuçlar da vatanimiz milletimiz için hayırlısi olsun.
PembeLokum cugum şahsına ait cubbeni güle güle hayırlısıyla giy inşallah canim...
SirriEyvan Cigimm doğumunu yapmışsın sanırum.Rabbim Zulalimize hayırlı bir ömür nasip.etsin insallah..

MutluBulut_ Cugum sen de yaprak dokumune bayağı bir sarmissin , iyi seyirler canim. :)))

Mutella cigim dini nikahiniz hayırlı olsun.Allah geri kalan asamalri da tamamına erdirsin inşallah birbirinize hayırlı bir eş olun.

Kızlar cuma hastaneye gittim.Biraz stresli geçti bu kez.Kendi doktorum şeker testini ilkkez gördü, randevu bulamadığım için.başka bir doktora gostermistim ya sonucu o da sadece yediklerine dikkat et dedi.ama kendi doktorum 100luk glikoz testi de yapılacak dedi , geç kaldık ama zararın neresinden dönersek kardır dedi, kızdı biraz .sinir oldum.devlete gittiğim için biraz pişmanlık var. Zamanında yapılması gereken testi randevu alamadığım için bir ay geç yaptiricam..Ayrıca bir buçuk saat ultrason sırası bekledim..Bu arada bebisim ters dönmüş moralim bozuldu .daha vakit var gerçi ama.ne kdr korksam da normal doğuma odakların kendimi.gerçi hayırlısı olsun, ikimiz de sağlıklı olalım da yeter ki.Geçen ayin ultrason sonuçlarına baktı doktor.bebek küçukmus o zaman, bakalım şimdi ne alemde dedi.hayır yani geçen aya öyle bir yorum yapmamıştı.1200grmis suan.tabi ultrasonda bana enson sıra geldiği için, bu seferki sonucu gostremwdik doktora mesai dolmuştu.salı günü şeker testi yaptırmaya gidicem o zaman belki doktorumun çalışma gunuyse gösteririm sonucu. Bilmiyorum ama su hastane konusunda tereddütlüyum. :/ baştan paraya kıyıp ozele devam etseydim keşke.
Bu arada bugün beşik baktik.Hiç aklimda yokken ahşap karyola tipi besikte karar kıldık. :)
Ah kızlar ya ben sanki gece gece sacmaliyorum.Hep eşime diyordum.Bebisle birlikte aramıza mesafe girer diye korkuyorum diye.o da öyle olmayacak diyordu.Rabbimin gücüne gitmesin, cok şükür nasip etti bize böyle bir guzellugi.Ama korktuğum başıma geliyor sanki.daha şimdiden hiçbirşey eskisi gibi değil sanki.ki biz daha bir yıllık bile evli değiliz daha.ne bileyim bu telaseden ötürü o korktuğum mesafe girmeye başladı sanki araya. Bazen yanındayken bile cok uzakmis gibi ggeliyo.ya ben hassaslastim iyice, daha fazla ilgi bekliyorum, ama aksine azaldığını hissediyorum.

Selam cnm gece gece dokturmussun kimseyi de ihmal etmemissin :) oncelikle sagolasin canim :)

Hastane diktor konusunda ne desem bilemedim canim o denilen testi 1 ay gec yaparsaniz ne sakincasi olur ki?

Mesafeden kastin araya sogukluk mu girdi canim her hamile kadin ve esin arasinda boyle oldugunu okuyorum ben cok uzulme istersen

Mesela sen de normalden fazla alingansindir 2 bucuk ay kaldi sonra lohusalik da gectikten sonra duzene girer bence araniz

:) bu ara adamakıllı giremiyorum ztn.hal hatır sormadan gecmiyim dedim :)
Sen de gece kususun ben gibi :)
Belki bir sKincasi ypk ama onda da yüksek çıkarsa ona göre önlem alinirdi.ya da bilmiyorum daha dikkatli olunur.ihmalkarlik gibi geliyor.
Ah kuzum ya Saçma degil mi , su durumdayken daha fazla ilgiyi haketmiyor muyuz niye böyle oluyo.umarım dediğin gibi olur ama o zaman telasemiz daha fazla 'olacak.hayırlısı.

SirriEyvan en son aksam 8 gibi girmis buraya ama bisii yazmamis.
Kendim.dogurmus kadar heyecanlandim yahu
O ara sanci çekmekteydim

Cuma sabahı 5.50de kızımız geldi şükürler olsun kuzular... Çarşamba nişan gelse de sanci kismim 1 buçuk gün kadar sürdü...yavaş yavaş arttı... Doğumumsa 10 dakika sürdü şükürler olsun.. 3 ikinmada çıktı kizim..

Telden giriyorum şimdi canlarim..tüm ayrıntilari merak ettiklerinizi anlatırım insaAllah:

Vee hosgeldin canim :)
Rabbim kabul etsin insallah nikahinizi.. Insallah hersey gonlunuzce olur :)
Diimi rahatliyo insan, diger nikah formalite bir imza ama bu bana bambaska gelmisti :)

Ay amin kuzumm çok şükür ya artık korkmadan çekinmeden tutuyoruz ellerimizi, bu bile öyle huzur veriyor kii

Hayırlı olsun canım benim artık siz Rabbimin katında evlisiniz. Tutkununda dediği gibi diğer nikah formalite :))

Çok teşekkür ederim canım benim, diğerine de kaldı 2 gün

Gunaydin tatlim

Hayirli olsun canim benim buraya seni sık sık bekleriz artık :)

Canım gecmis olsun Allah bidaha yasatmasin beterinden de korusunn

İnşallah kuzucum gelmeye çalışıcam

Canım çok sağol
Ben de lokumuma katılıyorum herkesin arasına mesafe girdiğini duyuyorum ben de, kuzenim 9 ay yanaşamamış eşine Ama şimdi çok iyiler, korkma hassassın ya ondan sana öyle geliyordur belki de.

Ben sizi yeriim :) Masallah size
Annemi oldun sen simdii, kuzum oncelikle kolay atlatmana sevindim, cok sukur normal olmus.
Rabbim anali babali buyutsun insallah minnakimizi :)
Dogum tarijide pek guzel Zulalimizin :) 05.06.2015. :)
Sen bi toparlan anlatirain bir ara detaylari meraklardayiz :)
Ama masallah 10 dkda almissin bebisini,tabi sanci cekmek uzun surmus :)
Seviliyosunuz kuzum :)

Ladypurple kuzum varir herseyde bir hayir,kedini suclama nerden bileceksinki.
Insallah hersey yolunda gider .
Ters donmus desene bebisimiz, erkencimi olacak acaba ya :)

Esine gelincee canim sIkma canini okadar herzaman dedigim gibi acik acik konus.
Esinin is saati bence etkiliyor sizi, gec gelmesi falan.. Onunda kendine vakti.bile kalmiyo, e haliyle yorgunda oluyor.
Bizde alinganlik yapiyoruz.
Insallah ev ve is yakin olur canim, tayin bekliyodun demi.
Boyle icine atma, al esini karsina konus canim.

Canım hayırlı uğurlu olsun, yaşı uzun olsun prensesin

Tesekkürler düğün tarihimde doğum yaptım tamda sırf onun için sezeryan oldum memnunumda

Canım benım bebegın saglıkla gelsınde ınsallah :) hıc stres yapma bır daha kı kontrolde hersey yoluna gırmıs olacak ınsallah..esın konusunda da ne gıbı mesafe belkı hamılelıkten dolayı sana oyle gelıyodur

oyyy Allah analı babalı buyutsun yavrunu kuzum :)

Canim alinti yapmamissin dun farketmemisim yazdigini kusura bakma

Canim bebek dogunca filan iyice telaseniz artacak dedigin gibi bence sen bu durumu kabullenmeye calis artik iki kisi degilsinuz uc kisilik bir ailesiniz

Canjm benim gozunuz aydin
Rabbim anali babali buyutsun hayirli saglikli evlat etsin namazli oruclu ahlakli vatana millete hayirli bi evlat olsun insaAllah
Mutlulugunuza mutluluk katsin neşe kaynaginiz olsun
10 dk da dogum yaptin ha vay be
Oh cok sukur atlattin artik mubarek ramazan ayina evladinizla gireceksiniz
Darisi baslarimuza kuzucum
Eşine de selam soyle
Bizleri habersiz birakma

kızlar selamm

nasipse yarın okul bitiyor, tabi herşeyi yine sona bıraktım bugun yetiştirmeye çalışıyorum.
vakit bulmuşkan bir gireyim dedim.
ama bugun gelen giden olmamışş

Merhaba kızlar, o kadar yoğunum ve bulantılarım o kadar arttıki hiç buraya girmeye fırsat bulamıyorum, bi selam vereyim dedim, İnşAllah iyisinizdir öpüldünüz canlar... :))

Merhaba kızlar, o kadar yoğunum ve bulantılarım o kadar arttıki hiç buraya girmeye fırsat bulamıyorum, bi selam vereyim dedim, İnşAllah iyisinizdir öpüldünüz canlar... :))

Bulantilar geldimi canim yine.. Rabbim.sabir versin insallah kuzum.
Yorgunluktan olabilir, haftasonuda calistin.
Izin alma imkanin yokmu canim 1 gun bari.

MutluBulut_ nasilsin canim
Bittimi yaprak dokumu :)

Bulantilar geldimi canim yine.. Rabbim.sabir versin insallah kuzum.
Yorgunluktan olabilir, haftasonuda calistin.
Izin alma imkanin yokmu canim 1 gun bari.

MutluBulut_ nasilsin canim
Bittimi yaprak dokumu :)
Canım zaten hiç gitmemişti ama azalmıştı, dün çok kötü oldum, bugünde devam ediyor( Bu hafta sonu da annemler gidecek artık bilmiyorum nasıl yapıcaz artık...
Bugün işlerimizin büyük çoğunluğunu bitirdik, haftaya eski yerime gidiyorum :))) Aslında izne çok ihtiyacım var ama bakalım ne diyecekler:))
sen ne yapıyorsun nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…