- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Yok.kiz unuturmuyumAllah seni kız bizi de unutturdu desene bu yprak dökümü:))
Allahim o derecemi heh :)
Agla aagla icin acilir canim :)
Asla vazgecmem vardi aksam, onu izledim.
Nasipse yarin cikiyorummm :)
Ama 3 ay daha gelmem gerek boyle ucer gun..
Bukez dogumdan sonra yardim icin kalmam gerek..
Yanii isim zor :/
Herkezin soyledigi batiyo, agliyorum hemen, aksam esimde azcik ton kaldirdi onlara bugun el ustunde tutuluyorum
demin yeni hemsire vardi yalniz, disarda gezdigim ayakkanilarimla kaliyodum ona kizdi.
Halbuki terlikle olanlarda disarda gezip gezip giriyo iceri, tabi costum.yine aglamaya :)
Ne olcak benim halim boyle bilmem, zaten duyusaldim, simdi.....
Gelinr gore degisir :) birde gelinligin fakir kol falansa bence topuz daha hos duruyor :) hele ki bozulmasin diyosan kesin topuzanladımm :) peki bi geline sizce hangi model saç yakışır topuz mu salaş bi model mi
Oyyy.masallah Allah anali babali buyutsun insallahh :)Kızlar Esmacım doğum yapmış, Zülal kızımız dünyaya gelmiş, İnşAllah ikisi de çok iyidir.. Hoşgeldin Zülal diyorum. Mucuk mucuk öpüyorum onu MaşAllah...
İyi geceler kızlar..
tutkku cumm bugün son gunundu hastanede, hadi gozunaydin canim, sonuçlar pzt mi çıkacak??
duman91 cigim yarin senin için bayağı yoğun bir gün olacak.Allh kolaylık versin canım.Sonuçlar da vatanimiz milletimiz için hayırlısi olsun.
PembeLokum cugum şahsına ait cubbeni güle güle hayırlısıyla giy inşallah canim...
SirriEyvan Cigimm doğumunu yapmışsın sanırum.Rabbim Zulalimize hayırlı bir ömür nasip.etsin insallah..
MutluBulut_ Cugum sen de yaprak dokumune bayağı bir sarmissin , iyi seyirler canim. :)))
Mutella cigim dini nikahiniz hayırlı olsun.Allah geri kalan asamalri da tamamına erdirsin inşallah birbirinize hayırlı bir eş olun.
Kızlar cuma hastaneye gittim.Biraz stresli geçti bu kez.Kendi doktorum şeker testini ilkkez gördü, randevu bulamadığım için.başka bir doktora gostermistim ya sonucu o da sadece yediklerine dikkat et dedi.ama kendi doktorum 100luk glikoz testi de yapılacak dedi , geç kaldık ama zararın neresinden dönersek kardır dedi, kızdı biraz .sinir oldum.devlete gittiğim için biraz pişmanlık var. Zamanında yapılması gereken testi randevu alamadığım için bir ay geç yaptiricam..Ayrıca bir buçuk saat ultrason sırası bekledim..Bu arada bebisim ters dönmüşmoralim bozuldu .daha vakit var gerçi ama.ne kdr korksam da normal doğuma odakların kendimi.gerçi hayırlısı olsun, ikimiz de sağlıklı olalım da yeter ki.Geçen ayin ultrason sonuçlarına baktı doktor.bebek küçukmus o zaman, bakalım şimdi ne alemde dedi.hayır yani geçen aya öyle bir yorum yapmamıştı.1200grmis suan.tabi ultrasonda bana enson sıra geldiği için, bu seferki sonucu gostremwdik doktora mesai dolmuştu.salı günü şeker testi yaptırmaya gidicem o zaman belki doktorumun çalışma gunuyse gösteririm sonucu. Bilmiyorum ama su hastane konusunda tereddütlüyum. :/ baştan paraya kıyıp ozele devam etseydim keşke.
Bu arada bugün beşik baktik.Hiç aklimda yokken ahşap karyola tipi besikte karar kıldık. :)
Ah kızlar ya ben sanki gece gece sacmaliyorum.Hep eşime diyordum.Bebisle birlikte aramıza mesafe girer diye korkuyorum diye.o da öyle olmayacak diyordu.Rabbimin gücüne gitmesin, cok şükür nasip etti bize böyle bir guzellugi.Ama korktuğum başıma geliyor sanki.daha şimdiden hiçbirşey eskisi gibi değil sanki.ki biz daha bir yıllık bile evli değiliz daha.ne bileyim bu telaseden ötürü o korktuğum mesafe girmeye başladı sanki araya. Bazen yanındayken bile cok uzakmis gibi ggeliyo.ya ben hassaslastim iyice, daha fazla ilgi bekliyorum, ama aksine azaldığını hissediyorum.
O ara sanci çekmekteydimSirriEyvan en son aksam 8 gibi girmis buraya ama bisii yazmamis.
Kendim.dogurmus kadar heyecanlandim yahu
Vee hosgeldin canim :)
Rabbim kabul etsin insallah nikahinizi.. Insallah hersey gonlunuzce olur :)
Diimi rahatliyo insan, diger nikah formalite bir imza ama bu bana bambaska gelmisti :)
Hayırlı olsun canım benim artık siz Rabbimin katında evlisiniz. Tutkununda dediği gibi diğer nikah formalite :))
Gunaydin tatlim
Hayirli olsun canim benim buraya seni sık sık bekleriz artık :)
Canım gecmis olsun Allah bidaha yasatmasin beterinden de korusunn
İyi geceler kızlar..
tutkku cumm bugün son gunundu hastanede, hadi gozunaydin canim, sonuçlar pzt mi çıkacak??
duman91 cigim yarin senin için bayağı yoğun bir gün olacak.Allh kolaylık versin canım.Sonuçlar da vatanimiz milletimiz için hayırlısi olsun.
PembeLokum cugum şahsına ait cubbeni güle güle hayırlısıyla giy inşallah canim...
SirriEyvan Cigimm doğumunu yapmışsın sanırum.Rabbim Zulalimize hayırlı bir ömür nasip.etsin insallah..
MutluBulut_ Cugum sen de yaprak dokumune bayağı bir sarmissin , iyi seyirler canim. :)))
Mutella cigim dini nikahiniz hayırlı olsun.Allah geri kalan asamalri da tamamına erdirsin inşallah birbirinize hayırlı bir eş olun.
Kızlar cuma hastaneye gittim.Biraz stresli geçti bu kez.Kendi doktorum şeker testini ilkkez gördü, randevu bulamadığım için.başka bir doktora gostermistim ya sonucu o da sadece yediklerine dikkat et dedi.ama kendi doktorum 100luk glikoz testi de yapılacak dedi , geç kaldık ama zararın neresinden dönersek kardır dedi, kızdı biraz .sinir oldum.devlete gittiğim için biraz pişmanlık var. Zamanında yapılması gereken testi randevu alamadığım için bir ay geç yaptiricam..Ayrıca bir buçuk saat ultrason sırası bekledim..Bu arada bebisim ters dönmüşmoralim bozuldu .daha vakit var gerçi ama.ne kdr korksam da normal doğuma odakların kendimi.gerçi hayırlısı olsun, ikimiz de sağlıklı olalım da yeter ki.Geçen ayin ultrason sonuçlarına baktı doktor.bebek küçukmus o zaman, bakalım şimdi ne alemde dedi.hayır yani geçen aya öyle bir yorum yapmamıştı.1200grmis suan.tabi ultrasonda bana enson sıra geldiği için, bu seferki sonucu gostremwdik doktora mesai dolmuştu.salı günü şeker testi yaptırmaya gidicem o zaman belki doktorumun çalışma gunuyse gösteririm sonucu. Bilmiyorum ama su hastane konusunda tereddütlüyum. :/ baştan paraya kıyıp ozele devam etseydim keşke.
Bu arada bugün beşik baktik.Hiç aklimda yokken ahşap karyola tipi besikte karar kıldık. :)
Ah kızlar ya ben sanki gece gece sacmaliyorum.Hep eşime diyordum.Bebisle birlikte aramıza mesafe girer diye korkuyorum diye.o da öyle olmayacak diyordu.Rabbimin gücüne gitmesin, cok şükür nasip etti bize böyle bir guzellugi.Ama korktuğum başıma geliyor sanki.daha şimdiden hiçbirşey eskisi gibi değil sanki.ki biz daha bir yıllık bile evli değiliz daha.ne bileyim bu telaseden ötürü o korktuğum mesafe girmeye başladı sanki araya. Bazen yanındayken bile cok uzakmis gibi ggeliyo.ya ben hassaslastim iyice, daha fazla ilgi bekliyorum, ama aksine azaldığını hissediyorum.
O ara sanci çekmekteydim
Cuma sabahı 5.50de kızımız geldi şükürler olsun kuzular... Çarşamba nişan gelse de sanci kismim 1 buçuk gün kadar sürdü...yavaş yavaş arttı... Doğumumsa 10 dakika sürdü şükürler olsun.. 3 ikinmada çıktı kizim..
Telden giriyorum şimdi canlarim..tüm ayrıntilari merak ettiklerinizi anlatırım insaAllah:
O ara sanci çekmekteydim
Cuma sabahı 5.50de kızımız geldi şükürler olsun kuzular... Çarşamba nişan gelse de sanci kismim 1 buçuk gün kadar sürdü...yavaş yavaş arttı... Doğumumsa 10 dakika sürdü şükürler olsun.. 3 ikinmada çıktı kizim..
Telden giriyorum şimdi canlarim..tüm ayrıntilari merak ettiklerinizi anlatırım insaAllah:
Canım hayırlı uğurlu olsun, yaşı uzun olsun prensesin
İyi geceler kızlar..
oyyy Allah analı babalı buyutsun yavrunu kuzum :)O ara sanci çekmekteydim
:) bu ara adamakıllı giremiyorum ztn.hal hatır sormadan gecmiyim dedim :)
Sen de gece kususun ben gibi :)
Belki bir sKincasi ypk ama onda da yüksek çıkarsa ona göre önlem alinirdi.ya da bilmiyorum daha dikkatli olunur.ihmalkarlik gibi geliyor.
Ah kuzum ya Saçma degil mi , su durumdayken daha fazla ilgiyi haketmiyor muyuz niye böyle oluyo.umarım dediğin gibi olur ama o zaman telasemiz daha fazla 'olacak.hayırlısı.
O ara sanci çekmekteydim
Yok.kiz unuturmuyum
Valla cok sardi gunde 2~3 bolum izleyince aile gibi olduk :)
Ya deme neden o kadar cok kaliyorsun sizin orada bir degisikmis
Gelinr gore degisir :) birde gelinligin fakir kol falansa bence topuz daha hos duruyor :) hele ki bozulmasin diyosan kesin topuz
teşekkürler :)
Oyyy.masallah Allah anali babali buyutsun insallahh :)
Selam canim :)Selam kizlar
Merhaba kızlar, o kadar yoğunum ve bulantılarım o kadar arttıki hiç buraya girmeye fırsat bulamıyorum, bi selam vereyim dedim, İnşAllah iyisinizdir öpüldünüz canlar... :))
Canım zaten hiç gitmemişti ama azalmıştı, dün çok kötü oldum, bugünde devam ediyorBulantilar geldimi canim yine.. Rabbim.sabir versin insallah kuzum.
Yorgunluktan olabilir, haftasonuda calistin.
Izin alma imkanin yokmu canim 1 gun bari.
MutluBulut_ nasilsin canim
Bittimi yaprak dokumu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?