- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Merhaba kızlar, o kadar yoğunum ve bulantılarım o kadar arttıki hiç buraya girmeye fırsat bulamıyorum, bi selam vereyim dedim, İnşAllah iyisinizdir öpüldünüz canlar... :))
ıyıyım canım sen nasılsın :)Bulantilar geldimi canim yine.. Rabbim.sabir versin insallah kuzum.
Yorgunluktan olabilir, haftasonuda calistin.
Izin alma imkanin yokmu canim 1 gun bari.
MutluBulut_ nasilsin canim
Bittimi yaprak dokumu :)
Amin canım benim İnşAllah..kuzum ınsallah gecer su bulantıların :) kendı adıma ıyıyım ben sukur :)
ıyıyım canım sen nasılsın :)
yok son 4 bolum kaldı bugun ızlemeye baslamadım daha sımdı baslıcam 1 bolum ızlerım anca sonra yemek yapmaya
sagol canımAmin canım benim İnşAllah..
Ohh Allah iyilik versin yaprak dökümü güzeli :))
Evet canım bugün itibariyle azaldı, haftaya pazartesi eski yerime dönüyorum hatta:)) Bakalım neler bekliyor orda hakim beyle biraz sorunlar yaşamıştık çünkü... :)))sagol canımsenın ısler nasıl yogunluk azaldı mı
Canım zaten hiç gitmemişti ama azalmıştı, dün çok kötü oldum, bugünde devam ediyor( Bu hafta sonu da annemler gidecek artık bilmiyorum nasıl yapıcaz artık...
Bugün işlerimizin büyük çoğunluğunu bitirdik, haftaya eski yerime gidiyorum :))) Aslında izne çok ihtiyacım var ama bakalım ne diyecekler:))
sen ne yapıyorsun nasıl oldun?
kuzum ınsallah gecer su bulantıların :) kendı adıma ıyıyım ben sukur :)
ıyıyım canım sen nasılsın :)
yok son 4 bolum kaldı bugun ızlemeye baslamadım daha sımdı baslıcam 1 bolum ızlerım anca sonra yemek yapmaya
Canım önceden bu kadar çıkarmıyordum şimdi ne yesem çıkarıyorumAzalmasi bie fark ettiriyor canim, sabir bak 11 haftalik.bile olmussun..
1 hafta daha sabret ozamam canim ama bence dayanamayaak gibiysen iznini iste, isinden onemli degil.
Senin uorgunlugun bbiside etkiliyodur.
Annenlerde gidecekmis, artik biraz esin,biraz dedenler idare eder canim olmazmi.
Bnee buna sukur kzum.. Bugun bende biraz bulantili gunumde gibiyim, oda spreyi kokusu geldi burnuma okulda halada var.. Iyice icime islemis.
ınsallah hı sorun olmaz canım ıs yerınde :)Evet canım bugün itibariyle azaldı, haftaya pazartesi eski yerime dönüyorum hatta:)) Bakalım neler bekliyor orda hakim beyle biraz sorunlar yaşamıştık çünkü... :)))
Az kalmis ha gayret heh :)
O bitince varmi.baska dizi sirada bekleyen :)
Günaydın canım benim, evet dolu dizgin devam ediyor bulantılarım... Seni de hamilelikten soğutmuş gibi olmayımda:)))ınsallah hı sorun olmaz canım ıs yerınde :)
bugun nasılsın bulantı devam edıyor mu
belkı kavak yellerı olabılır hatırlıyomusun o dızıyı
yok yok kuzum sogumam :) en fazla 9 ay sonra olmayacakGünaydın canım benim, evet dolu dizgin devam ediyor bulantılarım... Seni de hamilelikten soğutmuş gibi olmayımda:)))
Evet ne kaldı şunun şurasında 3. aya girmeye az kaldı.. Hani hamileliğimin tadını çıkaramıyorum o canımı sıkıyor... Sürekli bi halsizlik hiçbirşey yapamamayok yok kuzum sogumam :) en fazla 9 ay sonra olmayacakınsallah o kadar surmez tabı
Evet ne kaldı şunun şurasında 3. aya girmeye az kaldı.. Hani hamileliğimin tadını çıkaramıyorum o canımı sıkıyor... Sürekli bi halsizlik hiçbirşey yapamama(
Rabbime şükürler olsun yine de az kaldı biliyorum :))
Evet ne kaldı şunun şurasında 3. aya girmeye az kaldı.. Hani hamileliğimin tadını çıkaramıyorum o canımı sıkıyor... Sürekli bi halsizlik hiçbirşey yapamama(
Rabbime şükürler olsun yine de az kaldı biliyorum :))
İnşAllah canım, evet geçiyorum öğlen iş yeri de bunaltıyor beni :)))daha cıkararırsın kuzum :) oglen eve gecıyormusun yıne
Canim benim annelikte demekki.boyle sabirla basliyor iste :)
Hersey onlar icin, insallah geride kalan 3 ayla birlikte, bulantilarda geride kalir.
Oruc icinde uzulme canim Rabbim buyuk, e halin ortada zaten. Bellimi.olur belkide geciverir cikarmalarin.
Aynen canim evin kokusu benide mahvediyor, kapidan girerken zaten hemen geliyor kokusu, sanirim tatli.kokulari sevmiyorum.artik.
Boya kokusu, naftalin kokusu bayiliyorum iste onlara hormonlar yerinde degil.yine :)
MutluBulut_ hatirlamammi canim, en guzel.dizilerden biriydi, keske tekar yayinlansa.
Evet kesinlikle sabır işi, İnşAllah geçer canım dört gözle o günü bekliyorum :))Kizlar ya ben hala tekme vs. hissetmiyoru, veya kipirdiyodur ama nebieyim.. Telaslanmaya basladim. 21e kadar normal diye biliyorum ama nebileyim ya.
Insallah iyidir bebegim
Evet kesinlikle sabır işi, İnşAllah geçer canım dört gözle o günü bekliyorum :))
Benim ev amerikan mutfak ya ondanda oluyor biraz çok havasız kalıyor daralıyorum.. dün çığlık çığlığa uyandım zaten annemle eşim koşa koşa yanıma geldiler, nefes alamadım boğuluyorum zannettim yaa(
Canım ilk bebeğin ya o yüzden hareketlerini daha hissedemiyor olman normal bence..Zaten rutin kontrollerine gidiyordun değil mi? Göbüş çıktı mı göbüş?
Günaydın demek için geç mi kaldım acep :)?
Nasılsınız hatunlarrr :)
Ozlediiim:)
Oy Hosbuldum kuzucum...Taze anne gelmiisss hos gelmiss :)
Sende cok.ozlndin kuzuum
Nasilsiniz zulalimiz nasil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?