2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Merhaba kızlar, o kadar yoğunum ve bulantılarım o kadar arttıki hiç buraya girmeye fırsat bulamıyorum, bi selam vereyim dedim, İnşAllah iyisinizdir öpüldünüz canlar... :))

kuzum ınsallah gecer su bulantıların :) kendı adıma ıyıyım ben sukur :)
Bulantilar geldimi canim yine.. Rabbim.sabir versin insallah kuzum.
Yorgunluktan olabilir, haftasonuda calistin.
Izin alma imkanin yokmu canim 1 gun bari.

MutluBulut_ nasilsin canim
Bittimi yaprak dokumu :)
ıyıyım canım sen nasılsın :)
yok son 4 bolum kaldı bugun ızlemeye baslamadım daha sımdı baslıcam 1 bolum ızlerım anca sonra yemek yapmaya

Amin canım benim İnşAllah..
Ohh Allah iyilik versin yaprak dökümü güzeli :))

Azalmasi bie fark ettiriyor canim, sabir bak 11 haftalik.bile olmussun..
1 hafta daha sabret ozamam canim ama bence dayanamayaak gibiysen iznini iste, isinden onemli degil.
Senin uorgunlugun bbiside etkiliyodur.
Annenlerde gidecekmis, artik biraz esin,biraz dedenler idare eder canim olmazmi.

Bnee buna sukur kzum.. Bugun bende biraz bulantili gunumde gibiyim, oda spreyi kokusu geldi burnuma okulda halada var.. Iyice icime islemis.

Az kalmis ha gayret heh :)
O bitince varmi.baska dizi sirada bekleyen :)

Canım önceden bu kadar çıkarmıyordum şimdi ne yesem çıkarıyorum ((
Ahh ramazanda oruç tutamayacağım ona üzülüyorum, namazlarımı bile aksatıyorum.. O kadar boşluktayım ki Rabbim yardımcımız olsun İnşAllah.. Evet canım dedemlerde idare etcez artık ne yapalım...
Demekki sende de ara ara oluyor canım, bende dayanamıyorum oda spreyi kokusuna.. Hatta evimin kokusuna bile dayanamıyorum, eve gidince direk pencerenin önüne oturuyorum:))

Evet canım bugün itibariyle azaldı, haftaya pazartesi eski yerime dönüyorum hatta:)) Bakalım neler bekliyor orda hakim beyle biraz sorunlar yaşamıştık çünkü... :)))
ınsallah hı sorun olmaz canım ıs yerınde :)
bugun nasılsın bulantı devam edıyor mu

Az kalmis ha gayret heh :)
O bitince varmi.baska dizi sirada bekleyen :)

belkı kavak yellerı olabılır hatırlıyomusun o dızıyı

ınsallah hı sorun olmaz canım ıs yerınde :)
bugun nasılsın bulantı devam edıyor mu

belkı kavak yellerı olabılır hatırlıyomusun o dızıyı
Günaydın canım benim, evet dolu dizgin devam ediyor bulantılarım... Seni de hamilelikten soğutmuş gibi olmayımda:)))

yok yok kuzum sogumam :) en fazla 9 ay sonra olmayacak ınsallah o kadar surmez tabı
Evet ne kaldı şunun şurasında 3. aya girmeye az kaldı.. Hani hamileliğimin tadını çıkaramıyorum o canımı sıkıyor... Sürekli bi halsizlik hiçbirşey yapamama(
Rabbime şükürler olsun yine de az kaldı biliyorum :))

daha cıkararırsın kuzum :) oglen eve gecıyormusun yıne

Canim benim annelikte demekki.boyle sabirla basliyor iste :)
Hersey onlar icin, insallah geride kalan 3 ayla birlikte, bulantilarda geride kalir.
Oruc icinde uzulme canim Rabbim buyuk, e halin ortada zaten. Bellimi.olur belkide geciverir cikarmalarin.

Aynen canim evin kokusu benide mahvediyor, kapidan girerken zaten hemen geliyor kokusu, sanirim tatli.kokulari sevmiyorum.artik.
Boya kokusu, naftalin kokusu bayiliyorum iste onlara hormonlar yerinde degil.yine :)

MutluBulut_ hatirlamammi canim, en guzel.dizilerden biriydi, keske tekar yayinlansa.

Kizlar ya ben hala tekme vs. hissetmiyoru, veya kipirdiyodur ama nebieyim.. Telaslanmaya basladim. 21e kadar normal diye biliyorum ama nebileyim ya.
Insallah iyidir bebegim

Kizlar ya ben hala tekme vs. hissetmiyoru, veya kipirdiyodur ama nebieyim.. Telaslanmaya basladim. 21e kadar normal diye biliyorum ama nebileyim ya.
Insallah iyidir bebegim
Evet kesinlikle sabır işi, İnşAllah geçer canım dört gözle o günü bekliyorum :))
Benim ev amerikan mutfak ya ondanda oluyor biraz çok havasız kalıyor daralıyorum.. dün çığlık çığlığa uyandım zaten annemle eşim koşa koşa yanıma geldiler, nefes alamadım boğuluyorum zannettim yaa (

Canım ilk bebeğin ya o yüzden hareketlerini daha hissedemiyor olman normal bence..Zaten rutin kontrollerine gidiyordun değil mi? Göbüş çıktı mı göbüş?

Hee senin oyle koku var, evet oda kotu canim, ise giderken kapalimi.heryer, cam falan acsaniz.
Benim sprey kokusu var, sekerli sekerli kokuyo sanki.

Canim yorgunluktandir o, e halsizlikte var.
15 indemi gidecekti annenler.

Daha hastanedeyken bakti bebege aslinda cok sukur iyi dedi ama nebileyim insallah normaldir.
Ddigin givi ilk bebek, belkide ondan hissetmiyorum ama ilkle ikincinin arasindaki farki anlamiyorum, ikinciler hissediyoda biz neden hissedemiyoruz aceba
Gobus cikti kuzum masallah diyeyim, tabi sabahlari biraz kuculuyo heh, yenekten sonra daha cok cikiyo

Taze anne gelmiisss hos gelmiss :)
Sende cok.ozlndin kuzuum
Nasilsiniz zulalimiz nasil :)
Oy Hosbuldum kuzucum...
İyiyiz çok sukur günden gune daha iyi oluyoruz..
Dikislerim çok açıyordu o bugun daha iyi çok sukur, halsizligim de geçti Rabbime hamd olsun..

Zulal bugun bir adım daha büyüdü, göbeğimiz düştü canim, çok sukur iyi o da , emdi, uyuyor su an :) bende dinleniyorum.. annem grip oldu evine gitti Kayinvalidem bende şimdi..Allah razı olsun her şeyi yapiyor ben dinleniyorum:)

Sen nasil oldun canim ya, şişliklerin nasil ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…