2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Masallah kuzum size
Diger topicten okudum.baya dikisin varmis canim, Rabbim cabucak toparlamani nasip eder insallah.
Gunden gune insallah daha iyi olursun kuzum.
Uyusunda buyusun kizimiz masallah :)
Babasi alabildimi kucagina :)

Masallah gobegide erken dusmus.canim, cok zor oluyor dusmeyince cok agriyodur gibime geliyor yavrucaklar..

Hadi ya annen gripmi oldu, tam zamaninda desene.. Ayen canim sagolsunlar napalim anca toparlar insan kendini zaten sende yat dinlen, dinlenki cabucak toparlayip yavrunun yaninda dur canim :)

Bende buna sukur kuzum iyiyim, sisliklerde bazen var bazen yok.
Sagol sordugun icin :*

Var canim...iç dikiş sayımı bilmiyorum, dışta en fazla 6dir..ama zorluyor tabii...
Hele ilk günler daha acılı oluyor..bugun daha İyiyim mesela.. :)

Babamiz çok guzel alıyor kucağına...gazi genelde o çıkartıyor... Altına yapmış mi diye bakıyor..ben dikişten rahat oturup kalkamadim..hep o verdi Emzirmek için , yakında ziplatmaya başlar yani o derece elhamdülillah...
Dün topuk kanı aldılar yavrumdan.. eşim aldı kucağına hemsire diyor ki babası tutabilecek mi, ohooo siz merak etmeyin dedim:))

Valla bende çok rahatladım gobek düşünce :) çok mutlu oldum yani:)

İyi olmana sevindim tutkum benim..:)

Canım burada havalar baya bi kötüydü yağmurlu falan o yüzden camları açık bırakamıyorum, bu hafta sonu götürcez işte kısmetse ankaraya annemleri..
Canım hani belki o hareket ediyordur ama sen anlamıyor olabilirsin tecrübesiz olduğumuzdan gaz falan sanabilirsin:)))
MaşAllah annesi büyüyor bebişler iştee

Günaydın demek için geç mi kaldım acep :)?
Nasılsınız hatunlarrr :)
Ozlediiim:)
Ahhh hoşgeldin canım benim, çok şükür iyiyiz sen nasılsın? Çok çok geçmiş olsun, güle güle büyüt yavrunu İnşAllah.. Dikişlerinde varmış baya umarım tez günde toparlarsın iyice kendini... Eşine de MaşAllah aman nazar değmesin annesi... Hep mutlu olun.. Sen iyileşde detayları alırız senden tecrübelerini:)) Ayyy birde minik zülal ve senden resim bekliyoruz:)))

Yollarım resim hiç merak etmeyin Canlarim:)

Senin bulantılar yakında geçecek ondan tavan yaptı benimkine benzetiyorum senin bulantilari :) az kaldı canim benim..:)
Allah razı olsun , amin amiiinnn... Var dikisler iyileşecekler Allahin izniyle :)
İlk zaman hiç geçmeyecek zannediyorsun ama geciyor çok sukur... :)

Ayy hadi İnşAllah canım benim yaa.. :))
Geçer canım benim iyileşirsin dualarımız seninle... Bol bol kokla minik zülali bizim yerimize de :))

inşallah geçecek canım benim, en zorunu atlattın, yavrunu aldınya kucağına çok şükür
Maşallah kuzum baba baya baya alışmış desene, bazıları çekiniyor ya..

oy kanmı aldılar, ama minnacık daha oo oy kıyamam

he zaman geldi desene canım , olsun sağlık olsun yine gelirler, siz gidersiniz :)

diimi bende öyle düşüüyorum , yatınca bişiler oluyor ama emin değilim omu değilmi

Kizlar ya ben hala tekme vs. hissetmiyoru, veya kipirdiyodur ama nebieyim.. Telaslanmaya basladim. 21e kadar normal diye biliyorum ama nebileyim ya.
Insallah iyidir bebegim

ayy bıttı yaprak dokumu aslında ben dızılerın son bolumlerını ızlemesem daha ıyı benım ıcın
kuzum doktor ıyı demıs sen hıssetmıyorsundur belkı

Günaydın demek için geç mi kaldım acep :)?
Nasılsınız hatunlarrr :)
Ozlediiim:)

oooo hosgeldın canım kızın nasıl sen nasılsın :)
bizler ıyıyız cok sukur :)

Hamd olsun iyiyiz Caniiim...buyuyoruz 5 gunluk olduk bile :))

Sen diziye sarmissin anladığım kadarıyla :))
Sırada hangisi var :)

Hamd olsun iyiyiz Caniiim...buyuyoruz 5 gunluk olduk bile :))

Sen diziye sarmissin anladığım kadarıyla :))
Sırada hangisi var :)
oyyy masallah canım :) hıkayenızı okudum o an gozlerımın onune geldı :) hayırlı evlat olsun ınsallah :)

sorma cok sardım bılmıyorum kı kavak yellerı belkı aslında baslamasam daha ıyı buna cok takıldım

Bittimi heh, ay evet final bolumleri benide cok etkiliyor.

Ay canim masallah hatta en kocamanindann gyette guzel zayiflamisain.
Annemlere gitmistim,pcden girmisken dedim instaya bakayim :)
Boyuna gore bence idealsin canim kaldimi hala verilmesi. Gereken kilo :)
Tekrar masallah diyeyim
Artik yemekerden midem.bulanmadigi icin seninkilere bir baktim, bir iki tarifte aldim geldim :)
Ellerine saglik

sonunda bıttı :)
sagol canım benım demek baktın 5 kılo kaldı son verdıgı dıyet ıle 4-5 verırsın dedı ramazan oncesı bıtırelım dıye yoksa ramazanda veremıyorum ben sabıtleme yapıcaz ramazanda ınsallah.. gecende sadece 1 vermısım ama ne yalan soylıyım kacamaklarım olmustu..bakalım bu ay nasıl olacak bu cumartesı degıl haftaya gıdıcem ufak tefek harıc cok kacamak olmadı bugun karar verdım ufak tefekte yok ınsallah bıtırırım artık sıkıldım..yemek yeme ıstegım vs oldugundan degıl ama bıtmeyecek gıbı artık alısverıs yapmak ıstıyorum 4 vermıs olsam tamam dıcem yeter ama 3 verırsem devam edermıyım bılmıyorum

Tabi canim vucut alistikca daha ve daha fazlasini istiyo, yaptigin diyet yetersizmiki.bilemedim, kacamaklar okadar etkilemez bence.
Birde belki bir kilo verince erisi yavas veriliyo ya.
Sii aslinda yuruyuse falan ciksaniz daha gzel sonuc alirsin gibime geliyor.
Insallah ulasirsin hedefine canim

etkıler gıbı gecen ay yaptıklarım etkılerdı bu aykıler evet etkılemez pek ama :) bılemıyorumda bıtsın artık magazalara gıdeyım
spor hıc bana gore degıl yanlıs aslında bılıyorum ama ne bıleyım :)

Amin Caniimm:)
Darısı sağlıkla başına tatlim...

Haha evde olunca zamanı geçirmek için dizi birebir oluyor canim sen başla bişeye :)))
Yabancı dizi seversen onlardan da izleyebilirsin:)

Hadiya etkiledi desene.
Ozaman az daha sIk disini canim, bayrama yepyeni cicilerle girersin nasipse :)
Canim spor bende oyle sevmezdim taaaki yoga tarzi sporu bulunca :)
Yani bildigimiz ooooommmlu yoga degil, yoga hareketleri yazarsan cikar zaten.bir bak istersen, evdeyken rahatca yaparsin hem.
Cok sevdim o sekild kilo vermeyi ve 5-6 kilo fazlaligim.vardi cok sukur gitmisti.
Kendimide iyi hissediyordum.
Tabi simdi sadece yuruyus yapabiliyorum, oda devamli degil ..

Amin Caniimm:)
Darısı sağlıkla başına tatlim...

Haha evde olunca zamanı geçirmek için dizi birebir oluyor canim sen başla bişeye :)))
Yabancı dizi seversen onlardan da izleyebilirsin:)
Amin canım :)
oyle valla ıyı oluyor dızı kavak yellerıne baslıcam bırazdan :) yok yabancı sevmem o yuzden turklere devam

dunden berı mınıcık kacamaksız devam canım ınsallah vermıs olurum bu sefer gıttıgımde :)
aa o neymıs kı bakayım masallah ne guzel vermıssın helal olsun :)

Gunaydın kızlarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…