2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Park yatakta karar kılan ben nasıl dönüş yapmış bakın :))) Beşiğimizi de aldık kızlaaar :))

Eki Görüntüle 1557670
Hehehe sende bu beşiği kullan bakalım esmaya sorcam park yataktan memnun musun, birde sana sorcam memnun musun diye ona göre alcam :))) Çok şanslıyım çoooookkk..
Güle güle kullan canım benim, sakin sakin uyusun bebişin annesini üzmesin İnşAllah :))) Ayy içinde hayal etsene yaaaa çok güzel bişey olsa gerek:))

Bence de çok iyi fikir. :)) Hadi sen de sekizinci ayında alacak olsan, o zaman kadar 2-3 aydır kullanmış olucam. Aynen illaki bir fikrim olur. Ona göre kıyaslarsın canım :)))
Çok teşekkür ederiz teyzesi.. Ah yaaa öyle güzel geliyor ki hayal bile edemiyorum :) Amin canım inşallah bakalım :)

Evet beş ayı olmuş ama geçen hala hissetmiyorum diye telaşlanmaya başlamıştı... :))) Ayy inşAllah o günleri görürüz bulantılarımız bitip:))
Hmmm ilk hamillelik ya ancak. İnşallah canım, her aşamanın ayrı bir güzelliği var zorluguyla birlikte. :)

Evet canım benim bende nedense mobilya beşik yani bu tarzları daha çok beğeniyorum hayırlısı bakalım :))
Ahhh değil mi ne kadar güzel çok şükür Rabbime, lokumcumda hamile MaşAllah :) git gide büyüyoruz darısı M mutlubulut a sırayı lokuma vermişti çünkü, şimdi ona geldi :))))

Hmmm ilk hamillelik ya ancak. İnşallah canım, her aşamanın ayrı bir güzelliği var zorluguyla birlikte. :)
Evet canım bende öyle dedim :)) Valla şimdi sende ağırlaştın bu seferde taşımak da zorlanıyorsundur. Ya da uzun süreli iş yapmakta veya yürüyüş falan..

Heheheh evet aynen , yakında 2014-2015 gelinleri değil hamişleri olacak neredeyse topik. :)) Maşallah :)

Evet canım bende öyle dedim :)) Valla şimdi sende ağırlaştın bu seferde taşımak da zorlanıyorsundur. Ya da uzun süreli iş yapmakta veya yürüyüş falan..
Eskisi kadar hızlı yürüyemiyorum haliyle, yürüyüş yaparken de sık sık mola veriyorum :)) Ağır vasıta oldu adım :))) Ev işi de acaip zor geliyor artık, yapılacak işler var ama hal yok. :/ Bir haftadır kayınvalidemdeydim, sağolsun bir şey yaptırmıyordu. Bugün bakalım ne yapıcam evde :)

heheh aynen yaaa güzel fikir konu sahibesi neredesin söyleyelim :)))
Ayy kız hiç sorma bende kendimi ağır vasıta gibi hissediyorum (daha şimdiden) acayip moda girdim, oysaki kilo bile almadım, hatta verdim ama yinede öyle hissediyorum ki senin için gayet normal.. Sende yavaş yavaş yaparsın canım benim olduğu kadar artık ne yapcan :))

:)))

3 ayda hiç kilo almamış olman süper canım, tebrik ediyorum :) Ama sende bulantı da oldu ya o yüzden bir halsizlik oluyordur ondan öyle hissediyorsundur. Öyle olucak napalım tek seferde girişemiycem :)
Benim de şuana kadar 13 kilo oldu canım. Şu iki ayda bakalım ne kadar daha alıcam. :)

Canım bulantılarım olduğu için kilo alamadım, ama bi geçsin bak gör nasıl kilo alınıyormuş:))) İştahım bi açılsın en az 20 diyorum Çünkü kilo almaya çok müsait bir yapım var... herşeye hazırlıklıyım yani..:))
Aynen canım yavaş yavaş hiç incitmeden kendini.. :))
Sanırım snde bi 3 kilo daha alırsın gibime geliyor, gerçi kimisi son ayında pek almıyor, kimisi de daha çok alıyor değişiyor yani kişiden kişiye bebişler sağlıklı olsun da herbişey onlar için, yaşasınn çatlaklar göbüşler :)))))

Simdiiiiiii
PembeLokum amaaa saka gibiii, kuzuuum hayirlisi olsunn :)
Cok sukur Rabbim bekletmedi,hayirli zamaniymis demekki :)
Ister inan topige girdim senin mesajin cikti karsima aksam yazdigin, ve neden bilmem hamilesin diye bi his olustu icimde.
Bak yaaaa ama bn demistimmm farkinda omadan hamis olan varmdir arada diyee..
Kuzum cok sevindim inan, Rabbim hayirlisiylaa kucaginiza almayi nasip eder insallah ,guzel hamilelik gecirirsin insallah.

Yok yok o müsait yapı bende de var , ki başından beri iştahım açık olup ben bile bu kadar aldıysam gözün korkmasın :) Ben de max beş kiloya daha hazırladım kendimi , umarım aşmam :)) Ah o çatlaklar , bende şuan göbüşte çok yok ama bacakları bir görsen canım :)) Neyseki kilo kadar takmadım onları, aksine kalıcı olacak onlar ama :))) Dediğin gibi bu aylarda bebişi hissediyorsun ya bu tarz seyler cok moral bozucu olmuyor. :)

Kizlar selamm
Sinavdan ciktim, okul.bitti ama sinavlarim basladi simdi.
Sabah ilk yazili yptik,sonra 11 gibi sozluye basladi.
50kisi vardir nerdeyse,gecemedim.bugun onumu bekliycem sabahtan beri 15kisi.anca gecmisti biz ordayken.
Dedim hamileyim hani ben hemen gecsem gitsemm,daha yazililari yokluyodu hem dedim kimse yokken geceyim ama izin vermedi,yarin gel ddedi.
Piss sinirimi.bozdu.
50kisiyin onunede hiiic cikip biseyler anlatasim yoktu yarina kaldi artik nasipse. Tanimadigim.sinifin onunde mecburmuyumki sozluye kalkmaya..

duman91
Ladypurple
Kzlar buarada duz yatinca hissediyorum sanki ya,boyle balik gibi bisiler yuzuyo sanki cok sukur Rabbime.
Hayirlisiyla tekmeyide ataydi

hadi yaaa düzenli olarak krem yağ falan kullandın mı peki canım, bende başlayım diyorum ama henüz bir adım atmadım:))
Valla eşim benden çok takıntılı, hadi yürüyüş yapalım kilo almazsın fazla falan demeye başladı bile... (((( doğumdan sonra sıkı bir diyet beni bekliyor :)))) Oysaki ben ne kadar rahatım... beni bana bırak be adam:)))))

Anaaaaaaam balık gibi mi yaaaaa... Kız o insanın içini bi hoş eder yaaa :))))) Kıyamam yavrum benim hadi İnşAllah güçlü tekmeleri bekliyoruz..
Okulunda bitmiş ayyy hala sözlü mü var yaaa üniversitede birde ... Valla çocuk gibi hiç hoş değilmiş ama sen germe kendini de bebişini de olduğu kadar ne yapcan boşver rahat ol.. Birazda kalabalığın ortasında konuşmaktan da çekiniyorsun anladığım kadarıyla olsun sakin sakin konuşursun kimsenin gözüne bakmazsın duvara bakarsın :))

duman91
Kzum bastan kendini ayarlayabilirsen az ve sIk yemeye alistir kndini.
Cok ise yariyor bence
Canım sabahları bir simit yiyorum MaşAllah :))) zaten sadece simit yiyebiliyorum
öğlende midemi bastıracak şeyler yiyorum, işte orada hata yapıyorum hep katı tüketiyorum çünkü (
Çorba asla içemiyorum( Artık çok fazla yemek de yiyemiyorum, iki kere üst üste yedim mi o yemekten tiksiniyorum ((( akşam bazen hiç yemiyorum (( Anaaaam halim harapmış benim yaaaa... Yazınca anladım ne kadar az yediğimi

Canim benim cok iyi niyetlisin bak icine dogmus
Daha dün nişanda bi kuzenim kuzen ruyamda gordum hamileydin bana mujde veriyordun dedi onun da içine doğmuş demek o oyle deyince ben de test yaptım ve cift cizgi :)
Insallah cnm insallah

Sorma teyzesii Rabbim herkeze nasip eder insallah.
Keske hep yuzse
Boyle of nasil anlatayim cok garip :)

Diimi ya sozlumu kaldi..
Sinifin yarisi bizim sinif degil,tanimiyoruz ve insan ister itemez utaniyor canim ya.
Bugun onlarin cogu gecti zaten,nasipse yarin biz bize oluruz heh :)

Heee sayı azalmış olur iyi o zaman canım benim yırttın sen :)))
Amin canım benim amin İnşAllah görürüz o günleri.. MaşAllah senin yavruna...

Olsun canim ilk aylar icin yine iyi yiyosun,hic yememektense.
Ben corba falln hala yemiyoru, cook arada yersem.
Tabi kabiz olmamak.icin meyve yiyorum yoksa isim.zor.
Sicakata insanin cani bisi istemiyoki.

Ay benim gecen cok acaip.bisi canim cekti ve azicik yedim, soylesemmi utaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…