2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Senin disinda herkez hamileligini anlamis
Adetine varmiydi canim daha.
Birde testi sabahmi yaptin hani ilk idrarla

Evet canım hiç yememezlik yapmıyorum içeride kalan kârdır :)))
Kayısı ye canım bol bol...
Ay ne çektiki keçi boynuzu mu? Nedense ilk aklıma o geldi acayip bişey deyince

Evet canım hiç yememezlik yapmıyorum içeride kalan kârdır :)))
Kayısı ye canım bol bol...
Ay ne çektiki keçi boynuzu mu? Nedense ilk aklıma o geldi acayip bişey deyince

Aynen canim.ne yesen kâr..
Ay yok , yengem bahceden bisiler gonderdi, e posetin dibi camurlu,kumlu kalmis.. Amannn Allahim nasil canim cektii..
Sanki onceden yemisim tadini biliyorum
E tabi uzun dusunceden sonra ,tadina bakildi ve halada tadi aklimda :/
Ne garip bisi yahuu

Neee çamur mu yedin kızzz Allah seni, anam ilk defa duyuyorum eee zararlı değil mi ki?

Neee çamur mu yedin kızzz Allah seni, anam ilk defa duyuyorum eee zararlı değil mi ki?

Yok.kiz parmagimla azcik tadina baktim
Yaani mideme indimi.bilmem bile ama..
Ay ben neler neler yiyenleri duydum
Naftalin kokusuyla uyumayanimi,duvari kaziyip boya yiyenimi
Bebisler bize herseyi yaptiriyo

Yok.kiz parmagimla azcik tadina baktim
Yaani mideme indimi.bilmem bile ama..
Ay ben neler neler yiyenleri duydum
Naftalin kokusuyla uyumayanimi,duvari kaziyip boya yiyenimi
Bebisler bize herseyi yaptiriyo
Anam valla mı? Kızzzz ben bişey demeyim o zaman ne malum canım ister mi ister belki :)))) Hayretler içinde kaldım şuaaannn

Anam valla mı? Kızzzz ben bişey demeyim o zaman ne malum canım ister mi ister belki :)))) Hayretler içinde kaldım şuaaannn

Ay diimi..
Tanidiklarim soyledi bunlari, yalniz digeri naftalinmi dedi yoksa mazot kokusumuydu hatitlamiyorum.ikisinden biriydi,yalan soylemis olmayayim simdi :)
Neden kaynaklaniyor acaba,hormonlar diicem ama ne bicim hormonmus kaaardesim diyesim geliyo :)

Hala okuldalarmis Allahim iyiki beklememisim.. Boyle sinavmi olur ne sacma

Senin disinda herkez hamileligini anlamis
Adetine varmiydi canim daha.
Birde testi sabahmi yaptin hani ilk idrarla

Adetim gecti canim ya ben baya adet sancisi cekiyodum o nedenle bu ay olmadi diyodum baktim 2 gun gecti test yaptim sabah idrariyla sonra aolugu hastanede aldim kan testi yaptim sonra da ultrasona girdim :)

Amin inşAllah canım benim, Rabbim sizlere de en iyisini versin.. Çıktık bakalım bir yola.. Sen nasılsın, Zülal kızımız nasıl iyisinizdir İnşAllah?
Çok sukur canim iyiyiz elhamdulillah... Alıştık birbirimize artık tamamen... Hayat onun üstüne kurulu...
Banyo yaptirinca ağlıyor bidik o agladikca benim aglayasim geliyor...böyle biseymis annelik...:) sulu gozluluk her daim devam anlasilan...:)

Adetim gecti canim ya ben baya adet sancisi cekiyodum o nedenle bu ay olmadi diyodum baktim 2 gun gecti test yaptim sabah idrariyla sonra aolugu hastanede aldim kan testi yaptim sonra da ultrasona girdim :)

Cok guzel ya masallah
esin gelmedimi daha, tepkisi ne olur acaba adamin :)

Sahi canim memnun musun anne olmaktan :)

Cok guzel ya masallah
esin gelmedimi daha, tepkisi ne olur acaba adamin :)

Sahi canim memnun musun anne olmaktan :)
Bunun sorusu bile olmaz... Muhteşem bir duygu...
Ona baktıkça mutlu oluyorsun, ağladığında endise kaplıyor içini... Kokusu seni mest ediyor... Sanki dünyadaki en guzel şey var kucağında...:)
İnan tarifi yok, hamilelik hiç birşey değilmis.. dogurunca hayat yeniden başlıyor senin için...
Hamilelik çok farklı bir süreç , dogurunca çok çok farklı bir süreç başlıyormus..:)
Ama hepsinin duygusu bambaska..:)

Şu dikişlerim bi düşseydi artık tek isteğim o kaldı.. iyice rahatlayayim :)

Allahim bu internet beni deki edecek, cevaplaya tiklayinca dakikalarca gondermesimi bekliyorum, tekrar tiklayinca elli kez gondermis oluyorum.

Kurbakalim.canim sofrani, eyer bir iki ay gecikip bbis gelmeseydi emin ol beeklemezdi canim, yine yoktur bisi diye dusunuyolar :)
Ama dedigin gibiyae anlar zaten halinden :)

SirriEyvan yesinler sizi masallah :)
BiraZ degistimi esmam,ilk gune bakis daha farkli oluyolar ya gun gectikce :)

Canim yaa kiyamam
Sen normal dogum yaptin neden bu kadar cok dikisin var ki
Ya ben kan aldirmayan igneden oldugunca kacan insan bugun iki kere kan aldirdim gıkım cıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…