Canim benim cok iyi niyetlisin bak icine dogmus
Daha dün nişanda bi kuzenim kuzen ruyamda gordum hamileydin bana mujde veriyordun dedi onun da içine doğmuş demek o oyle deyince ben de test yaptım ve cift cizgi :)
Insallah cnm insallah
Evet canım hiç yememezlik yapmıyorum içeride kalan kârdır :)))Olsun canim ilk aylar icin yine iyi yiyosun,hic yememektense.
Ben corba falln hala yemiyoru, cook arada yersem.
Tabi kabiz olmamak.icin meyve yiyorum yoksa isim.zor.
Sicakata insanin cani bisi istemiyoki.
Ay benim gecen cok acaip.bisi canim cekti ve azicik yedim, soylesemmi utaniyorum
Evet canım hiç yememezlik yapmıyorum içeride kalan kârdır :)))
Kayısı ye canım bol bol...
Ay ne çektiki keçi boynuzu mu? Nedense ilk aklıma o geldi acayip bişey deyince
Neee çamur mu yedin kızzz Allah seni, anam ilk defa duyuyorum eee zararlı değil mi ki?Aynen canim.ne yesen kâr..
Ay yok , yengem bahceden bisiler gonderdi, e posetin dibi camurlu,kumlu kalmis.. Amannn Allahim nasil canim cektii..
Sanki onceden yemisim tadini biliyorum
E tabi uzun dusunceden sonra ,tadina bakildi ve halada tadi aklimda :/
Ne garip bisi yahuu
Neee çamur mu yedin kızzz Allah seni, anam ilk defa duyuyorum eee zararlı değil mi ki?
Anam valla mı? Kızzzz ben bişey demeyim o zaman ne malum canım ister mi ister belki :)))) Hayretler içinde kaldım şuaaannnYok.kiz parmagimla azcik tadina baktim
Yaani mideme indimi.bilmem bile ama..
Ay ben neler neler yiyenleri duydum
Naftalin kokusuyla uyumayanimi,duvari kaziyip boya yiyenimi
Bebisler bize herseyi yaptiriyo
Anam valla mı? Kızzzz ben bişey demeyim o zaman ne malum canım ister mi ister belki :)))) Hayretler içinde kaldım şuaaannn
Senin disinda herkez hamileligini anlamis
Adetine varmiydi canim daha.
Birde testi sabahmi yaptin hani ilk idrarla
Çok sukur canim iyiyiz elhamdulillah... Alıştık birbirimize artık tamamen... Hayat onun üstüne kurulu...Amin inşAllah canım benim, Rabbim sizlere de en iyisini versin.. Çıktık bakalım bir yola.. Sen nasılsın, Zülal kızımız nasıl iyisinizdir İnşAllah?
Adetim gecti canim ya ben baya adet sancisi cekiyodum o nedenle bu ay olmadi diyodum baktim 2 gun gecti test yaptim sabah idrariyla sonra aolugu hastanede aldim kan testi yaptim sonra da ultrasona girdim :)
Çok sukur canim iyiyiz elhamdulillah... Alıştık birbirimize artık tamamen... Hayat onun üstüne kurulu...
Banyo yaptirinca ağlıyor bidik o agladikca benim aglayasim geliyor...böyle biseymis annelik...:) sulu gozluluk her daim devam anlasilan...:)
Cok guzel ya masallah
esin gelmedimi daha, tepkisi ne olur acaba adamin :)
Adetim gecti canim ya ben baya adet sancisi cekiyodum o nedenle bu ay olmadi diyodum baktim 2 gun gecti test yaptim sabah idrariyla sonra aolugu hastanede aldim kan testi yaptim sonra da ultrasona girdim :)
Bunun sorusu bile olmaz... Muhteşem bir duygu...Sahi canim memnun musun anne olmaktan :)
Kuzuuum nasılsın :))Cok guzel ya masallah
esin gelmedimi daha, tepkisi ne olur acaba adamin :)
Bunun sorusu bile olmaz... Muhteşem bir duygu...
Ona baktıkça mutlu oluyorsun, ağladığında endise kaplıyor içini... Kokusu seni mest ediyor... Sanki dünyadaki en guzel şey var kucağında...:)
İnan tarifi yok, hamilelik hiç birşey değilmis.. dogurunca hayat yeniden başlıyor senin için...
Hamilelik çok farklı bir süreç , dogurunca çok çok farklı bir süreç başlıyormus..:)
Ama hepsinin duygusu bambaska..:)
Şu dikişlerim bi düşseydi artık tek isteğim o kaldı.. iyice rahatlayayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?