- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
Allahim bu internet beni deki edecek, cevaplaya tiklayinca dakikalarca gondermesimi bekliyorum, tekrar tiklayinca elli kez gondermis oluyorum.
Kurbakalim.canim sofrani, eyer bir iki ay gecikip bbis gelmeseydi emin ol beeklemezdi canim, yine yoktur bisi diye dusunuyolar :)
Ama dedigin gibiyae anlar zaten halinden :)
SirriEyvan yesinler sizi masallah :)
BiraZ degistimi esmam,ilk gune bakis daha farkli oluyolar ya gun gectikce :)
Sofrayi 3 kisilik hazirliyorum bugun :)
Ama buuuuu cok tatliiii kiz nerden buldun bunu hemen :)
Rabbim miniginizi araniza hayirlisiyla katar insallah :)
tutkku canim ya ben esime bebek olmadj yaa bu ay adet olcam demistim benim adam uzulmeyim dye cicek almis megersem bu pc basina gecti sofrayi kurdum onu cagirdim sofrada gebelik testini gorunce kalp krizi geciriyodu
Dedim niye sasirdin cicek alip gelmissin, o da diyo ki ben valla bilmiyodum sana moral olsun uzulme diye cicek aldim ondan karnini optum diyo yeminler ediyo valla ben adet oldun sandim moral olsun diye cicek aldım şok oldum diyo hahaha
Benim koca iptal oldu kendinde degil
Allahim cok tatlisiniz yaa
Bukadr bebek isteyen cifte Rabbim aratmadi cok sukur :)
Hersey tam uymus desene :)
Ne guzel moral veriyo canim.esin,insalah hep oyle devam eder :)
Simdi.cumartesimi gidicekain nasipse.
Imzanda hayirli olsun pek tatli olmus
Ohh çok şükür canım benim,, aaa bebişler genelde bayılır banyoya ama sudan mı korkuyor dicem 9 ay suyun içinde yaşadı :))) Banyo yaptırdıktan sonra mışıl mışıl uyuyordur ama değil mi?Çok sukur canim iyiyiz elhamdulillah... Alıştık birbirimize artık tamamen... Hayat onun üstüne kurulu...
Banyo yaptirinca ağlıyor bidik o agladikca benim aglayasim geliyor...böyle biseymis annelik...:) sulu gozluluk her daim devam anlasilan...:)
Ayyy çok komik olmuş canım benim yaaaa, MaşAllah size eşinde ne çok sevinmiştir kesin.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...tutkku canim ya ben esime bebek olmadj yaa bu ay adet olcam demistim benim adam uzulmeyim dye cicek almis megersem bu pc basina gecti sofrayi kurdum onu cagirdim sofrada gebelik testini gorunce kalp krizi geciriyodu
Dedim niye sasirdin cicek alip gelmissin, o da diyo ki ben valla bilmiyodum sana moral olsun uzulme diye cicek aldim ondan karnini optum diyo yeminler ediyo valla ben adet oldun sandim moral olsun diye cicek aldım şok oldum diyo hahaha
Valla bu hormonlar acayip bişeymiş gerçi benim canım hiçbişeye aşermiyor ya da cazip gelmiyor ama bulantılardan sonra her an herşey olabilir demek ki:)))Ay diimi..
Tanidiklarim soyledi bunlari, yalniz digeri naftalinmi dedi yoksa mazot kokusumuydu hatitlamiyorum.ikisinden biriydi,yalan soylemis olmayayim simdi :)
Neden kaynaklaniyor acaba,hormonlar diicem ama ne bicim hormonmus kaaardesim diyesim geliyo :)
Allah kolaylık verisn canım sınavlarında,ben bitmiştirdiye düşünüyordum ama son sınavlarmış zaten. Hani sözlü sınav olayını anlarım da herkesin içinde sözlü olayı ilginçmiş. :)Kizlar selamm
Sinavdan ciktim, okul.bitti ama sinavlarim basladi simdi.
Sabah ilk yazili yptik,sonra 11 gibi sozluye basladi.
50kisi vardir nerdeyse,gecemedim.bugun onumu bekliycem sabahtan beri 15kisi.anca gecmisti biz ordayken.
Dedim hamileyim hani ben hemen gecsem gitsemm,daha yazililari yokluyodu hem dedim kimse yokken geceyim ama izin vermedi,yarin gel ddedi.
Piss sinirimi.bozdu.
50kisiyin onunede hiiic cikip biseyler anlatasim yoktu yarina kaldi artik nasipse. Tanimadigim.sinifin onunde mecburmuyumki sozluye kalkmaya..
duman91
Ladypurple
Kzlar buarada duz yatinca hissediyorum sanki ya,boyle balik gibi bisiler yuzuyo sanki cok sukur Rabbime.
Hayirlisiyla tekmeyide ataydi
Son bir haftaya kadar neredeyse her gun yag sürdüm ama karnıma, bacaklarıma hiç akıl etmedim.Sürseydim fayda eder miydi bilemiyorum.Daha erken sanki canım ya, kilo bile almamışsın.hadi yaaa düzenli olarak krem yağ falan kullandın mı peki canım, bende başlayım diyorum ama henüz bir adım atmadım:))
Valla eşim benden çok takıntılı, hadi yürüyüş yapalım kilo almazsın fazla falan demeye başladı bile...(((( doğumdan sonra sıkı bir diyet beni bekliyor :)))) Oysaki ben ne kadar rahatım... beni bana bırak be adam:)))))
3 ogun camur yesem doymam galiba,o derece guzel geldi tadi
OyyyyBunun sorusu bile olmaz... Muhteşem bir duygu...
Ona baktıkça mutlu oluyorsun, ağladığında endise kaplıyor içini... Kokusu seni mest ediyor... Sanki dünyadaki en guzel şey var kucağında...:)
İnan tarifi yok, hamilelik hiç birşey değilmis.. dogurunca hayat yeniden başlıyor senin için...
Hamilelik çok farklı bir süreç , dogurunca çok çok farklı bir süreç başlıyormus..:)
Ama hepsinin duygusu bambaska..:)
Şu dikişlerim bi düşseydi artık tek isteğim o kaldı.. iyice rahatlayayim :)
tutkku canim ya ben esime bebek olmadj yaa bu ay adet olcam demistim benim adam uzulmeyim dye cicek almis megersem bu pc basina gecti sofrayi kurdum onu cagirdim sofrada gebelik testini gorunce kalp krizi geciriyodu
Canım kilo almadımda akşamları bir haller oluyor göbeğime şişiyor içime çekmeye çalışıyorum asla yapamıyorum, pijamalarım sıkıyor rahat edemiyorum neden böyle oluyor anlamadım bende ama sadece akşamları :)) Valla dün yine götürdü alacağımız eve hemde yolları uzatarak sırf yürüyeyim diye :))) çocuklar gibi mız mız ede ede gittim peşinden :))Allah kolaylık verisn canım sınavlarında,ben bitmiştirdiye düşünüyordum ama son sınavlarmış zaten. Hani sözlü sınav olayını anlarım da herkesin içinde sözlü olayı ilginçmiş. :)
Ben de tam bu zamanlarda hissetmeye başlamıştım canım.Bundan sonra artık gün geçtikçe şiddeti artacak.Oyyy.. :)))
Son bir haftaya kadar neredeyse her gun yag sürdüm ama karnıma, bacaklarıma hiç akıl etmedim.Sürseydim fayda eder miydi bilemiyorum.Daha erken sanki canım ya, kilo bile almamışsın.
:))) Bence senin için bu avantaj, kendini salmamış olursun, bir destek gibi düşün.Daha sonra dua edersin kuzum sayende kilo almadım cok diye :))
Allah iyiliğini versin kız :))
Oyyyy
Hahhahaha, bayıldımmm..Süper olmuş.Bir önceki mesaj da tüh lokum da sürpriz yapamadı diyordum ki alttali mesaja geçtim :))))
Hmmm normaldir, kilo almasan bile eskisi gibi sıkı şeyler giyemezsin rahatsızlık verir. Ama akşamları olması ilginç, benim gün boyu aynıydı. :)Canım kilo almadımda akşamları bir haller oluyor göbeğime şişiyor içime çekmeye çalışıyorum asla yapamıyorum, pijamalarım sıkıyor rahat edemiyorum neden böyle oluyor anlamadım bende ama sadece akşamları :)) Valla dün yine götürdü alacağımız eve hemde yolları uzatarak sırf yürüyeyim diye :))) çocuklar gibi mız mız ede ede gittim peşinden :))
Cok sukur kizlar gectim sinavi.
Bugun 8-9 kisiydik cok sukur daha kolay gecti, biraz zorladi sorulariyla ama neyse.
Iyiki kalmamisim dun.
duman91 sen nasilsin canim
MutluBulut_ diziyemi sardin canim ,kavak yellerine kapildin galibaa :)
ahhh sınavını geçmişsin çok sevindim canım benim... İyiki bugüne kalmışsın o zaman...Cok sukur kizlar gectim sinavi.
Bugun 8-9 kisiydik cok sukur daha kolay gecti, biraz zorladi sorulariyla ama neyse.
Iyiki kalmamisim dun.
Ayyy çok komik olmuş canım benim yaaaa, MaşAllah size eşinde ne çok sevinmiştir kesin.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...
Allah kolaylık verisn canım sınavlarında,ben bitmiştirdiye düşünüyordum ama son sınavlarmış zaten. Hani sözlü sınav olayını anlarım da herkesin içinde sözlü olayı ilginçmiş. :)
Ben de tam bu zamanlarda hissetmeye başlamıştım canım.Bundan sonra artık gün geçtikçe şiddeti artacak.Oyyy.. :)))
Son bir haftaya kadar neredeyse her gun yag sürdüm ama karnıma, bacaklarıma hiç akıl etmedim.Sürseydim fayda eder miydi bilemiyorum.Daha erken sanki canım ya, kilo bile almamışsın.
:))) Bence senin için bu avantaj, kendini salmamış olursun, bir destek gibi düşün.Daha sonra dua edersin kuzum sayende kilo almadım cok diye :))
Allah iyiliğini versin kız :))
Oyyyy
Hahhahaha, bayıldımmm..Süper olmuş.Bir önceki mesaj da tüh lokum da sürpriz yapamadı diyordum ki alttali mesaja geçtim :))))
PembeLokum insallah bisi yoktur canim, takma okadr.
Ailelerin tepkisi ne oldu
Ladypurple sagol kuzum, okul.bitti, sinavlar basladi.
Yani dur yok :)
Cok sukur kizlar gectim sinavi.
Iyiki kalmamisim dun.
Aynen kuzum.cok.sagolahhh sınavını geçmişsin çok sevindim canım benim... İyiki bugüne kalmışsın o zaman...
Bende çok şükür iyiyim canım, uğraşıyoruz işte:) Dün eşim evi henüz almadık ama gittik bahçesindeki otları temizlemeye başladı bile o kadar güzeldi ki, bende oturdum onu izledim, görümcemde bana kiraz topladı :))) Ayy dua edinde şu evi hayırlısıyla alalım yaaaa
Sagol canim benim âmin :)
:) yapabildim surprizi icimde kalmadi
Benim ailem cok sevindi iki teyzem de burda onlar da cok sevindi kayinpederim gayet tepkisizdi surat ifadesi degismedi sadece hayirli olsun dedi kaynanam da sevindi ama oyle cok tepki vermedi
Canim tebrik ederim gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?