2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bence anladi gibi geliyo bana :)

Allahim bu internet beni deki edecek, cevaplaya tiklayinca dakikalarca gondermesimi bekliyorum, tekrar tiklayinca elli kez gondermis oluyorum.

Kurbakalim.canim sofrani, eyer bir iki ay gecikip bbis gelmeseydi emin ol beeklemezdi canim, yine yoktur bisi diye dusunuyolar :)
Ama dedigin gibiyae anlar zaten halinden :)

SirriEyvan yesinler sizi masallah :)
BiraZ degistimi esmam,ilk gune bakis daha farkli oluyolar ya gun gectikce :)

Ama buuuuu cok tatliiii kiz nerden buldun bunu hemen :)
Rabbim miniginizi araniza hayirlisiyla katar insallah :)

Kiler de buldum canim oralarda yoktur kiler :) buyuk market cnm pepe yi severim eheh cok sirin :)

Esim eve geldi cicek almis karnimdan optu ama bsey demedi anlamis iste ben de daha yenek yapmaya ugrasiyorum

tutkku canim ya ben esime bebek olmadj yaa bu ay adet olcam demistim benim adam uzulmeyim dye cicek almis megersem bu pc basina gecti sofrayi kurdum onu cagirdim sofrada gebelik testini gorunce kalp krizi geciriyodu
Dedim niye sasirdin cicek alip gelmissin, o da diyo ki ben valla bilmiyodum sana moral olsun uzulme diye cicek aldim ondan karnini optum diyo yeminler ediyo valla ben adet oldun sandim moral olsun diye cicek aldım şok oldum diyo hahaha
Benim koca iptal oldu kendinde degil

Allahim cok tatlisiniz yaa
Bukadr bebek isteyen cifte Rabbim aratmadi cok sukur :)
Hersey tam uymus desene :)
Ne guzel moral veriyo canim.esin,insalah hep oyle devam eder :)
Simdi.cumartesimi gidicekain nasipse.

Imzanda hayirli olsun pek tatli olmus

Canim benim cok sagol
Ya dudagimdaki ucuk nedeniyle bir cok test istedi sonra da cumartesi tekrar gel dedi insallah bir problem yoktur ailelere de soyledik hamile oldugumu

Ohh çok şükür canım benim,, aaa bebişler genelde bayılır banyoya ama sudan mı korkuyor dicem 9 ay suyun içinde yaşadı :))) Banyo yaptırdıktan sonra mışıl mışıl uyuyordur ama değil mi?
bende zannediyorum öyle olurum o ağladıkça ağlarım eşim artık hangimizi susturacaksa :)))

Ayyy çok komik olmuş canım benim yaaaa, MaşAllah size eşinde ne çok sevinmiştir kesin.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...

Valla bu hormonlar acayip bişeymiş gerçi benim canım hiçbişeye aşermiyor ya da cazip gelmiyor ama bulantılardan sonra her an herşey olabilir demek ki:)))

Allah kolaylık verisn canım sınavlarında,ben bitmiştirdiye düşünüyordum ama son sınavlarmış zaten. Hani sözlü sınav olayını anlarım da herkesin içinde sözlü olayı ilginçmiş. :)
Ben de tam bu zamanlarda hissetmeye başlamıştım canım.Bundan sonra artık gün geçtikçe şiddeti artacak.Oyyy.. :)))

Son bir haftaya kadar neredeyse her gun yag sürdüm ama karnıma, bacaklarıma hiç akıl etmedim.Sürseydim fayda eder miydi bilemiyorum.Daha erken sanki canım ya, kilo bile almamışsın.
:))) Bence senin için bu avantaj, kendini salmamış olursun, bir destek gibi düşün.Daha sonra dua edersin kuzum sayende kilo almadım cok diye :))

3 ogun camur yesem doymam galiba,o derece guzel geldi tadi
Allah iyiliğini versin kız :))
Oyyyy

Hahhahaha, bayıldımmm..Süper olmuş.Bir önceki mesaj da tüh lokum da sürpriz yapamadı diyordum ki alttali mesaja geçtim :))))

Canım kilo almadımda akşamları bir haller oluyor göbeğime şişiyor içime çekmeye çalışıyorum asla yapamıyorum, pijamalarım sıkıyor rahat edemiyorum neden böyle oluyor anlamadım bende ama sadece akşamları :)) Valla dün yine götürdü alacağımız eve hemde yolları uzatarak sırf yürüyeyim diye :))) çocuklar gibi mız mız ede ede gittim peşinden :))

Hmmm normaldir, kilo almasan bile eskisi gibi sıkı şeyler giyemezsin rahatsızlık verir. Ama akşamları olması ilginç, benim gün boyu aynıydı. :)
Yok yok çok iyi yapıyor, sonuna kadar inşallah böyle devam eder, sonra faydasını görüceksin :)

oh hadi gözünaydın canımm, her şeyde vardır bir hayır. bak ne iyi olmuş.

ahhh sınavını geçmişsin çok sevindim canım benim... İyiki bugüne kalmışsın o zaman...
Bende çok şükür iyiyim canım, uğraşıyoruz işte:) Dün eşim evi henüz almadık ama gittik bahçesindeki otları temizlemeye başladı bile o kadar güzeldi ki, bende oturdum onu izledim, görümcemde bana kiraz topladı :))) Ayy dua edinde şu evi hayırlısıyla alalım yaaaa

Ayyy çok komik olmuş canım benim yaaaa, MaşAllah size eşinde ne çok sevinmiştir kesin.. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin...

Sagol canim benim âmin :)

:) yapabildim surprizi icimde kalmadi

PembeLokum insallah bisi yoktur canim, takma okadr.
Ailelerin tepkisi ne oldu

Ladypurple sagol kuzum, okul.bitti, sinavlar basladi.
Yani dur yok :)

Benim ailem cok sevindi iki teyzem de burda onlar da cok sevindi kayinpederim gayet tepkisizdi surat ifadesi degismedi sadece hayirli olsun dedi kaynanam da sevindi ama oyle cok tepki vermedi

Canim tebrik ederim gozun aydin

Aynen kuzum.cok.sagol

Ne guzel diimi bahceli ev :)
Senin oldugunu bilmek,rahatca bahcesinde oturmak cok huzur verici :)
Insallah hayirlisiyla nasip olur canim.ya.
Kac katli 2 mi,

Amaan bosver canim,siz iyi olun gerisi ne derse desin.. :)
Sagol canim

Ladypurple sagol kuzum sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…