- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 33
ahhh sınavını geçmişsin çok sevindim canım benim... İyiki bugüne kalmışsın o zaman...
Bende çok şükür iyiyim canım, uğraşıyoruz işte:) Dün eşim evi henüz almadık ama gittik bahçesindeki otları temizlemeye başladı bile o kadar güzeldi ki, bende oturdum onu izledim, görümcemde bana kiraz topladı :))) Ayy dua edinde şu evi hayırlısıyla alalım yaaaa
Sagol canim benim âmin :)
:) yapabildim surprizi icimde kalmadi
Benim ailem cok sevindi iki teyzem de burda onlar da cok sevindi kayinpederim gayet tepkisizdi surat ifadesi degismedi sadece hayirli olsun dedi kaynanam da sevindi ama oyle cok tepki vermedi
Canim tebrik ederim gozun aydin
Yok canım iki katlı değil tek katlı ama adam ikinci katını çıkmış, çatısını yapmış bırakmış hani istenirse ikinci kat çıkılabilir veya teras yapılabilir ama şimdilik bu bile yeter bize..Aynen kuzum.cok.sagol
Ne guzel diimi bahceli ev :)
Senin oldugunu bilmek,rahatca bahcesinde oturmak cok huzur verici :)
Insallah hayirlisiyla nasip olur canim.ya.
Kac katli 2 mi,
Hayret genelde erkek tarafı can atar ama :)
duman91 oo cok.iyi canim, siz hele yerlesin hayirlisiyla,basinizi sokacak bir eviniz olmus olur enazindan :)
Aynen öyle canım benim hayallerimizdeki gibii:))Kizlaar baksaniza hamileyken denize girmek nasil olur :/
Yani 1 gunlugune gitsek diyoruz, ben girmesem diye dusunuyorum ama kendimi nasil tutarim bilmem.
Aslinda giren var ama.. Su nekadar temizlensede afesersiniz suyun icine eden edene..
Birde sicakta yol yorarmi acaba, 1 ,30 saat yok.bile aslinda yol.
Yunanistana gitmek istyoruz nasipse ama ya fenalasirsam ne dil.biliriz ne bisii, daha oncede gitmedik hic.
Gebelikte yüzme çok iyidir, suyun da hiç bir zararı olmaz kuzum. Sonuçta pis bir yerde girmezsin. Sıcak acısından da öğle saati çıkmazsınız yola. Ama dumanın dediği gibi yine de sor bir doktora.Kizlaar baksaniza hamileyken denize girmek nasil olur :/
Yani 1 gunlugune gitsek diyoruz, ben girmesem diye dusunuyorum ama kendimi nasil tutarim bilmem.
Aslinda giren var ama.. Su nekadar temizlensede afesersiniz suyun icine eden edene..
Yunanistana gitmek istyoruz nasipse ama ya fenalasirsam ne dil.biliriz ne bisii, daha oncede gitmedik hic.
Kizlaar baksaniza hamileyken denize girmek nasil olur :/
Aynen canım son adet tarıhıne göre internetten hesaplama yapabilirsin. Ultrasona girince doktor da söyler zaten. Bir hafta fark eder ya da etmez.Kızlar siz kac haftalık oldugunuzu doktordan mı ogrendininiz?
Ben internette hesap sitelerinde hesapladım kac hafta oldugunu ve tahmini dogum tarihini
Canım bazen bebişin gelişimi son adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor.. o yüzden en güveniliri ultrason.. Ben ilk doktora gittiğimde 5+4 'tük.. Doktor 4+5 dedi gelişimi 1 hafta geriydi, ama sonrasında haftasını yakaladıKızlar siz kac haftalık oldugunuzu doktordan mı ogrendininiz?
Ben internette hesap sitelerinde hesapladım kac hafta oldugunu ve tahmini dogum tarihini
Aynen canım son adet tarıhıne göre internetten hesaplama yapabilirsin. Ultrasona girince doktor da söyler zaten. Bir hafta fark eder ya da etmez.
Canım bazen bebişin gelişimi son adet tarihiyle uyumlu olmayabiliyor.. o yüzden en güveniliri ultrason.. Ben ilk doktora gittiğimde 5+4 'tük.. Doktor 4+5 dedi gelişimi 1 hafta geriydi, ama sonrasında haftasını yakaladı
Erken ya da geç döllenme durumuna göre hafta farkedebilir canım. Sen ultrasona girince sor ne kadarlık diyeDun ultrasonda bana hic su kadarlik filan demedi yaa ben de internette 4 hafta yaziyo diye hep 4 haftalik dedim annemlere filan
Cumartesi soyler umarim
CanımDun ultrasonda bana hic su kadarlik filan demedi yaa ben de internette 4 hafta yaziyo diye hep 4 haftalik dedim annemlere filan
Cumartesi soyler umarim
Erken ya da geç döllenme durumuna göre hafta farkedebilir canım. Sen ultrasona girince sor ne kadarlık diye
CanımLadypurple dediği gibi geç döllenmede olabilir, o yüzden bişey dyememiştir henüz çok yeni çünkü... Merak etme herşey güzel olcak İnşAllah:)
duman91
Ladypurple
PembeLokum
Ben en uyisi doktora sorayim ozaman kizlar.
Nasipse bu hafta gdecektim zaten, kontrolden sonra gidellim biz en iyisi.
Yuzmeyi bnde iyi geliyor diye biliyorum ama iste endiseleniyorum.
Disiim ben doktora sormustum, yani kendi soylemedi,cikarken ben sormustum.
Sende cumartesi sor,soylemese bile sor.
O zaten sonra bisiler veriyo orda tahmini dogum tarihin yaziyo.
Bi yandan doktorlarada hak veriyorum devamli insanla ugrasiyolar ama iste keske biz sormadan anlatsalar cogu seyi.
Bizim.neyden bilgimiz varki ne soralim.
Ben bir de utanan cekinen bi insanin soru sormaya ama iste soracagim bakalim :)
Sen de doktoruna sor bakalim deniz sakincali mi degil mi diye biz de ogrenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?