2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

canım benım gozun aydınnnn :) harıka ya o kadar cok ıstıyordun kuı cok sevındım ::) bu arada kızlasr 10 hafta kuralı ne oldu sımdı bırkac hfta erken mı oldu son durum ne

Park yatakta karar kılan ben nasıl dönüş yapmış bakın :))) Beşiğimizi de aldık kızlaaar :))

Eki Görüntüle 1557670

kuzum coook guzel :) maddı acıdan dıgerı ama ınsanın aklı hep bunda kalıyo benım daha ortads bırsey olmamasına ragmen bıde :)

evett evet hayırlısıyla alayım ben bu sırayı ama 10 hafta degıl 15 olsa bılem olur dımı

kuzumm gecmıssınsın sınavı tebrıkler :)
yok canım 3 bölum ızledım kaldı o :) devam ederım yarın ayyy oldum ya ramazan gelmeden dıp kose bır temızlık yaptım geldım bugun bıttı ama cok yoruldum :)

MutluBulut_ afferim kuzum, yapmissin temizligini
Benimde yapmam gerek ama nezamaaan :/
Hic is yapasim yok.

10 hafta kuralina gelincee evet azcik.erken oldu ama 10 de olsun bitsin
E eski gelinlerden kim.kaldiki bitek sen :)
Hayirlisi canim ya, insallah Rabbimin nasip ettigi,sizinde hazir hissetiginiz zaman gelir yavrunuz :)

Buarada tost makinasinda denedim bisiler,harika oldu ama 15 dk falan surdu pismesi.
Kalinmi dogradim acaba,normaldi gerci ama.

Park yatakta karar kılan ben nasıl dönüş yapmış bakın :))) Beşiğimizi de aldık kızlaaar :))

Eki Görüntüle 1557670

Canim ya bir turlu yazamadim resimde yeni acildi.
Gule gule huzurla kullanin ,kullansin insallah bebikonuz :)
Tam istedigim gibi, genelde kullananlar memnun hani tek sorun sanirim.sonra ona yer bulmasi biraz buyuk ya.

cok sukur canım :)
ramazana gırmeden yapayım dedım :)
yaparsın sende ınsallah bayrama kadar yaparsanda adı bayram temızlıgı olur :) hep temızlık hep temızlık :)
tamam 10 dur
Aminnn canım aslında cok korkuyorum ya ıstedıgımız zaman olmazsa dıye
Hayırlısıyla karar verdım cumartesı kontrolum var ve kac kılo vermıssem farketmeden dıyetı sonlandırmak ıstıyorum cunku aynadakı goruntu tam ıstedıgım gıbı fazlasını ıstemıyorum :) yanı hedefıme ya yaklasmıs yada 1-2 fazlası olurum sanırım :) sonra sabıtleme dıyetı ve bıtıs :)
kuzum hıc dakıka tutmadım ama o kadar surmuyordur sanırım dun sabah bıber yaptım mesela bıberlerı uzunlamasına ıkıye kestım hemen pıssın dıye oylede oldu 5 dk da hazır :) begenmene cook sevındım :)

Sagol canim benim :)
Canim duman91 12. Haftasinda ben de tahminen 4. Haftamdayim desem (takvimde 5 yaziyor ama o kadar degildir yaa) aramizda 8 hafta var iste 10 sayilir

Sagol canim benim :)
Canim duman91 12. Haftasinda ben de tahminen 4. Haftamdayim desem (takvimde 5 yaziyor ama o kadar degildir yaa) aramizda 8 hafta var iste 10 sayilir
tamamdır 10 kabul ettık masallah ne kadar hızlı cıktı bızım topık cıddı 2015 ler senınle ayrı bır hızlı oldu masallah

MutluBulut_ diimi benim bu gidisle bayram temizligi olur anca :)

sIkma canini canim insallah bekletmez minnak.
Kilonda bencede idealsin canim masallah
Nasipse hamile kalirsan ozamanda saglikli beslenirsin geri gelmez kilolar okadar, kisaca az ve sIk yemek iyi geliyor.

5dk he , yine denerim bakalim daha ince dograrim bukez.

olsun ıyıde olur :)
ınsallah canım :)
evet ınsallah valla bu kadar ugrastım..hele kı dıyorum sırf mıllete rezıl olmamamak ıcın almayacagım gerı :) hele kı esımın tarafına :)
bu bıber ıcın ortalama bır sure tabı :) cokda ınce dograma tabı :) bılmıyorumkı nasıl dogramıstın acep

Diimi
Ay ne kadar ilginc dusunsene soruyolar kac dogumlusun ,2015
Yillar geciyo yahuu

haha valla oyle suan 2000 lıler 15 yasında o bıle tuhaf gelıyor bana

Olur olur canım 10'da olur 15'de hayırlı zamanda olsun inşAllah

Teşekkürler canım. Yaa aslında maddi açıdan da düşününce bizim beğendiğimiz park yatağın içine pamuk yatak ve kenarlıkları alınca 500 e geldi.E bu karyola da 600 e geldi. :) 100 tl de çok farketmez dedik. :) Ben hep park yatağın içindeki şeyler de fiyata dahil zannediyordum.
Bu arada ne güzel kuzum, mis gibi otur şimdi. Ah bana da gelsen ne iyi olur. :) Bu ara hiçten birşey yapamıyorum ben, ev aldı başını gidiyor. Oyy... :)

Canim ya bir turlu yazamadim resimde yeni acildi.
Gule gule huzurla kullanin ,kullansin insallah bebikonuz :)
Tam istedigim gibi, genelde kullananlar memnun hani tek sorun sanirim.sonra ona yer bulmasi biraz buyuk ya.
Amin canım benim sağolasın. İşte sonrası için de parçalarına ayırıp koyucaz bir yere :) Gerçi şöyle düşündük biz. Bunu 4-5 yaşına gelene kadar kullanabilirmiş.E o zamana kadar Rabbim nasip ederse bir minnak daha gelir belki, hiç kaldırmaya gerek olmaz.

Aa bu arada ben hani tepkilerden cekiniyorrum ya oyle tepki gosteren olmadi herkes senden boyle bir performans bekliyorduk zaten diyor
Heheheh, demek ki aman sakın erkenden çocuk yapma dediklerinde bir tepki vermiyormuşsun. :)

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım?

Günaydın canımcıııımm..Çok şükür iyiyim ama yine halsiz yine halsiz :))) Rapordan yeni çıktım ama galiba ben dayanamıycam bugun yarın gidicem yine rapor alıcam iki-üç gün. Zaten haftaya 32. hafta oluyor, yani yasal iznim başlıyor. Yani rapor almak hayal bundan sonraki süreçte :)
Sen nasılsın???

Her sabah 7 de kalkiyorum canim ben :)) tatile mi cikiyorsun ne zaman
Valla maşAllah sana tebrik ediyorum seni :)))
Yok canım tatile çıkamıyorum malum önümüz Ramazan ben izne ayrılsam bile eşim olmadan (araba olmadan) bir yere gidemem, evdede canım sıkılır zaten, hani tatil özlemiyle yanıp tutuşuyorum anlayacağın ve daha hala seçimdeyim buradaki görevim 26 sında bitiyor, diğer taraftakiler izne ayrılmak istesem ne derler hemen geldi izne ayrıldı birsürü vıdı vıdı bilmiyorum yani ((

:)Alıştık canım senin halsizliğine artık bende o kervana katıldım:))
Aaa canım 32. haftaya girince yani doğum öncesi izin süresi başlayınca rapor alınamıyor mu? Birde bizim yılda kaç gün rapor alma hakkımız var? Aile hekimimden de alabilirim değil mi? O kadar çok ihtiyacım var ki benimde..

:))) Napıcan öyle böyle geçiricez şu vakti de :)

Şİmdi şöyle ki 32. haftadan sonra çalışabilmek için doktorundan işgörür/çalışabilir raporu alman gerekiyor. E çalışabilen birinin gidip hastalık raporu alması abes olur. Bu sefer rahatsızsan hak tanıdığımız izni kullan diycek devlet.
Hı hııı alabilirsin canım.Ben şuana kadar geçen hafta hariç hep aile hekiminden aldım. perş cuma iki gün bile alsan haftasonuyla birleşince gayet faydalı oluyor canım. Bundan sonrasında ara ara alabilirsin bence. Yılda 40 gün rapor hakkımız var. Ben 20 sini yemişim, şu son 3 ayda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…