2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ooo o zaman kesinlikle sizin besik digeride o kadar pahaliya geliyor yani dedigin gibi kaldirmadan insallah 2. Gelir kizinda bazaya gecerb:) Yaparsin canim ya hrm srnin yenibyapildi dimi buyuk temizlik :)

Dohgru tabi canim hem bayram tatili var gerci haftasonuna denk geliyor ama olsun arifede tatil olur sanirim size

Tabi ya mantıklı devlette yaş tahtaya basmaz yaniii :))
Bu 40 gün heyet raporu değil demi üç beş gün alınan raporlar? Valla benimde hakimim bişey demezse bende alcam yeter ettim gariiii :)))

Evet canım arife de tatil oluyor işte biz izne o zaman ayrılalım diyoruz yani birleştireceğiz büyük ihtimal, o zamana kadar da rapor falan idare edeyim diyorum bakalım hakimciğim sorun çıkarmazsa :))

İnşallah canım..
İki ay oldu canım :) ki zaten araya badana da girdi, tam bitmedi gerçi ama. Bu ara yakınlarımdan gelen olamıyor yardım için, bayan almayı düşünüyordum o da sigortalı olması gerekiyormuş ya, Allah korusun birşey olursa diye korkuyorum. Bakalım. :)

Tabi ya mantıklı devlette yaş tahtaya basmaz yaniii :))
Bu 40 gün heyet raporu değil demi üç beş gün alınan raporlar? Valla benimde hakimim bişey demezse bende alcam yeter ettim gariiii :)))
Yok canım heyet raporu değil, tek seferde max 10 güne kadar alınabilen raporlar bunlar. Demez inşallah. Zaten sana şaşıyorum, uzun zamandır ne yıllık izninden kullandın, ne de rapor aldın. Full çalışmaya devam bravoo yani :) Gerçi iş güç olunca bir şekilde vakit geçiyordur.

Evet canım arife de tatil oluyor işte biz izne o zaman ayrılalım diyoruz yani birleştireceğiz büyük ihtimal, o zamana kadar da rapor falan idare edeyim diyorum bakalım hakimciğim sorun çıkarmazsa :))

cıkarmaz ınsallah canım kullan sende rapor ohh :) ızınde kullan :)

he ben badanayla yapıldı yenı sandım :) aaa ılk defa duydum sıgorta gerektıgını herkes alıyor ama

Selam kizlaar :)
duman91 tam yeni birimi gelmis dicektimkii o senmissin
hosgeldın canım :)
hehe avatarı degısınce oyle gelıyor

Aslında yasakmış. Yeni yasa mı ne çıkmış.

Hee tamam o zaman bende parça parça alırım hakimle iyice papaz oluruz :)) Valla canım seçimden dolayı görevlendirmem bitene kadar izin kullanmak istemedim ama gerçekten çok yoruldum sabahları işkence çekiyorum.. Şu saat oldu hala kendime gelemedim( Evde de yapacak bişeyim yok o yüzden teselli ediyorum kendimi(

İnşAllah canım benim, ayy bakayım da benimki biraz buna benzesin dedim gözümün önünde dursun:))

İyi de bundan sonra senin hakkın. Yorulursun tabii..Gerçi yoğunluk oluyor mu, sen yokken yerine bakacak biri var mı? Yanii eskisi gibi iş güç yapamadığımızdan evde durmak da sıkıcı olur, vakit geçmez. Ama ben yine de eve razıyım :)))

Canım eski yerim yani 26 sından sonra geçeceğim yerimde çok yoğunluk yok, ama yeni elaman verdiler eskisini gönderdiler yeni gelende pek bilmiyor gerçi bana güvenme ben izne ayrılcam dedim ama bakalım ne kadar etkili oldu, biraz rahat bi insan çünkü... Şayet müstakil evimizi alırsak onunla falan ilgilenirim zaman geçer diyorum ama bakalım hayırlısı hele bi gideyim de durum ne gösteriyor görelim:)

Ayy kendimi yeniledim şekerimmm :) Bu minnoşlara bakalımda bizimkisi de tatlı mı tatlı, bal mı bal olsun dedim:))

iyi etmişsin şekerim, yenilik iyidir
ben kışta kaldım hala benimde yenilemem gerek ama uğraşacak insanda yok

nasılsınız bakem
izin konuşulmuş bencede een güzelinden hakettin izninii

ben hazır pc dayken şu ilk sayfayı düzenleyeyim diyorum, yamuk duruyo sinirimii bozdu..
topiğe gelmeyenlerid sileyim bari

ay başlıcam ayarınaa, ne yamuk liste yahu, esmayla zeynebi bir türlü sıraya getiremedim

esmanın topiğindeki güzel ama nasıl yaptı bilmemkii

iyi etmişsin şekerim, yenilik iyidir
ben kışta kaldım hala benimde yenilemem gerek ama uğraşacak insanda yok

nasılsınız bakem
izin konuşulmuş bencede een güzelinden hakettin izninii
ay başlıcam ayarınaa, ne yamuk liste yahu, esmayla zeynebi bir türlü sıraya getiremedim

esmanın topiğindeki güzel ama nasıl yaptı bilmemkii
Öyle değil mi valla bencede hakettim:))
Sende yenilen şöyle bir yaz resimleri bekliyoruz..

Valla ben anlamam esmaya sor dicem de o da kızından fırsat bulup da giremiyor galiba... En iyisi yamuk mamuk kalsın öyle :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…