2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kızlar öğlen eve bi gittim kayınvalidem, kaynım, eşimin halası ve 3 çocuğu, görümcem zaten bizdeydi.. Ev curcuna olmuş resmen ben şok şok şokk :)))

• Boyle liste olusturabilirsin canim
  • Hani B I U yazi kalinlik italik seceneklero var ya onun altinda
  • tutkku
  • Gebelik topiklerinde nasil yapiyolarsa guzel oluyo baya

• Boyle liste olusturabilirsin canim
  • Hani B I U yazi kalinlik italik seceneklero var ya onun altinda
  • tutkku
  • Gebelik topiklerinde nasil yapiyolarsa guzel oluyo baya

Onlrida denedim ama uyuce karisti disim ya..
Evet gebelik.topiklerindeki cok guzel, esmaya soracaktim ama unuttum ,araya dogum.girdi zaten..
Neyse oda nazar boncugumuz olsun..

duman91
Hadi ya suprizlendin desene :)
Kalacaklarmi canim, kv ilk kez geliyo galiba veya bnmi iyle hatirliuorum

Olsun canim ogreniriz esmadan o gelince :)

Hayirdir canim cumbur cemaat :)

Aynen öyle oldu süpriz, valla bilemiyorum sanırım kalmazlar alacağımız evi görmeye gelmişler.......... Evlendik evleneli 2. kez gelişleri 45 dk uzaklıktalar... Ayyyy tam alacağımız evi dedim eşim aradı.... Kızlaaaaarrr almışız eviii yaaaaaaaaaaa :)))))))))))) Ohhhh kıskananlar çatlasınnnnn (sözüm meclisten dışarı)Benim meleğim uğurlu geldi bize, annesi yesin kuzusunu yaaaaaaaa:)))))

Son düzenleme:

Olleey hadi hayirli olsun kuzum..
Saglikla,huzurla,gule gule,bol.bebisle oturun insallah
Cok sevindim canim gercekten

Canim benimm hayirli ugurlu olsun cooook sevindim
Ee ev kac oda kac metrekare anlat bakalim :) ben evimizin her odasina duvar kagidi dosettim cok iyi oluyor tavsiye ederim :)

Ahaha kizlar bu arada benim de CennetiMelegiM gibi kalpten dolayi sezaryen olmam gerekliligi %90 fln annem de diyor ki 16.02.2016 da olabilir tarihe bakin hahaha 16.02.16
Sezaryen de tarih secebiliyorsun ya belli bi aralik icin

Canim benimm hayirli ugurlu olsun cooook sevindim
Ee ev kac oda kac metrekare anlat bakalim :) ben evimizin her odasina duvar kagidi dosettim cok iyi oluyor tavsiye ederim :)
Allah razı olsun canım benim... O kadar aman aman lüks bir ev değil ama bize yeter tam hayalimizdeki gibi çok şükür..
Müstakil, tek katlı, bahçeli, bahçesinde meyve ağaçları var 3+1 odaları baya geniş, tahmini 130-140 m² vardır, doğalgazlı ama mutfağı baştan aşağı yaptırcaz... Canım bende duvar kağıdı istiyorum ama şuanda maddi olarak o imkansız... Belki ilerleyen dönemlerde olabilir.. Banyoyuda yaptırmak istiyorum aslında ama o da şuanda rafa kaldırıldı, mutfağı yaptırırsak şükür taşınırız :)))))) Artık yerleştikten sonra yavaş yavaş yaparız ne yapalım bu kadar oldu ya :))

Ahaha kizlar bu arada benim de CennetiMelegiM gibi kalpten dolayi sezaryen olmam gerekliligi %90 fln annem de diyor ki 16.02.2016 da olabilir tarihe bakin hahaha 16.02.16
Canım seninde mi kalbinle ilgili bir sorunun vardı? Belki o kadar ağır değildir... Yine tabi doktorunla görüşürsünde.. Evet sezeryanda öyle bir avantajın oluyor canım hayırlısı bakalım güzel tarihhh :)))

Anladim canim cok guzel masallah
Duvar kagidi 2-3bin lira tutar yine de imkanimiz olmaz mi dersin eve yerlesmeden once yaptirmak senin icin kolay olur sana dert olacak sonra ev batiyor cunku :)
Mutfagi ne renk yaptiracaksiniz :)

Canim hem kalpte ritm bozuklugu var hem de goz retinam cook ince bana daha univ. Zamaninda dunyagoz hastanesinde sen normal dogum yapamazsin ıkınma sirasinda retinan yirtilabilir demisti doktor (retina yirtilirsa kör oluyosun Allah korusun)

Anladim canim cok guzel masallah
Duvar kagidi 2-3bin lira tutar yine de imkanimiz olmaz mi dersin eve yerlesmeden once yaptirmak senin icin kolay olur sana dert olacak sonra ev batiyor cunku :)
Mutfagi ne renk yaptiracaksiniz :)
Heheh şuan 500 TL bile bizim için çok para :))) evin boyasını bile eşim kendi yapcak gerçi boya alcak ama o kadar da olsun yani :)) Bende istiyorum işte tertemizce girelim oturalım diye ama gerçekten baya zorladı bizi çünkü biz borçlarımız bittikten sonra almayı planlıyorduk aralık gibi mesela.. Ama öne çekince mecburen elimizdeki altınlarla önce borçları temizledik bize de pek bişey kalmadı eee baya da kredi çektik, adamı erken yaşında yaşlandırmayım yormayım yavaş yavaş :)))
Valla mutfakta bi beyazlık istiyorum ama tamamen beyaz mı yoksa mürdümlü beyaz mı ya da başka bir seçenek mi karar veremedim, senin griliydi sanırım önerir misin?

Canim hem kalpte ritm bozuklugu var hem de goz retinam cook ince bana daha univ. Zamaninda dunyagoz hastanesinde sen normal dogum yapamazsin ıkınma sirasinda retinan yirtilabilir demisti doktor (retina yirtilirsa kör oluyosun Allah korusun)
Allah korusun canım benim öyle düşünme, yavrularımız ve biz sağlıklı olalımda sezeryanda olur normalde.. Şimdiden kasma kendini :))))

Anladim canim :)
Olsun kendi eviniz olsun da biter insaAllah borclar ayiptir sormasi ne kadar aldiniz evi soylemek istemezsen soylemeyebilirsin alınmam gucenmem :)

Benimki alt dolaplar gri ustler beyaz yer fayansı beyaz canım hic aklimda yoktu boyle bir mutfak ben kahve beyaz mutfaklı evlere bakıyodum :) ama inox (gri renk) ankastrelerle cok uyumlu oluyor :)

hayırlı olsun canım :) Allah gule gule oturmak nasıp etsın

kız o tarıh nıyeydı yanı bısey vardı eskı topıkten hatırlıyorum ama unuttum sevgılılık tarıhı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…