2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

tutkku @Ladypurple duman91 oruc tutacak misiniz kizlar ya ben tutmak istiyordum ama doktor kesinlikle olmaz dedi daha 1 ayligim bulantim fln da yok ama

Yok canım neden söylemeyim ki ev 115 bin ama tapuyla falan 127'e geliyor... Eee birde içini yaptırcaz o da nerden baksan en az 4-5 bin.. Evin camları fazla olduğundan yeni perde ve halı da gerekiyor 2-3 binde oraya gider. Oldu mu sana ev 135 bin :))))

Kahveli güzel oluyor ama benimde buzdolabım, bulaşık makinam falan beyaz şimdi sanki sırıtık gibi geliyor gri olsaydı uyumlu olabilirdi ama.. Ne önerirsiniz cicimm?

Canım bende tutmayı çok ama çok istiyorum ama maalesef ki bulantılarım yüzünden tutamam, tutsamda çıkarıyorum bozulur yani :)) Ama senin doktorun kilondan dolayı oruç tutmanı yasaklamıştı sanırım, bu yüzden kazaya bırakırsın bir sonraki sene tutarsın canım benim, sonuçta özürlü bir durumumuz var Rabbim biliyor..

hayırlı olsun canım :) Allah gule gule oturmak nasıp etsın

kız o tarıh nıyeydı yanı bısey vardı eskı topıkten hatırlıyorum ama unuttum sevgılılık tarıhı mı

Sevgililik tarihimiz 8 subat 2009 canim bu 2016 nin 16si ve ayin 16si oluyo diye uyumlu oluyo diye 16.02.16 :)
Taa 8 subata cekemeyiz herhalde dogum tarihini

135 hmm iyi canim aslinda ben bizim buralarda 200den asagi ev bilmiyorum iyi olmus hayirli olsun tekrardan :)

Senin beyaz esyan beyaz renkmiş mutfagin murdum beyaz, siyah beyaz, bordo beyaz, fıstık yesili beyaz filan olabilir degisik olsun ya :)

Sevgililik tarihimiz 8 subat 2009 canim bu 2016 nin 16si ve ayin 16si oluyo diye uyumlu oluyo diye 16.02.16 :)
Taa 8 subata cekemeyiz herhalde dogum tarihini
Sağol canım benim daha iyileri hepinize İnşAllah..

Bende mürdüm beyaz istiyorum ama fıstık yeşili pek görmek istemiyorum adam her tarafını yeşile boyamış fayanslar falan... amaninnnnn içi dışı yeşil evin :)))
Canım neden çekilmesin ki zaten 40 hafta dolunca olmuyor sezeryan biraz önce alıyorlar 2 hafta önce yani 38. haftasında doğmuş olur, esma da 38+3'de doğum yapmış sanırım hem o normal doğum birde, gelişimi falan iyiyse yapılabilir yani :))

Aa yesil yesil mi ne guzel :)

7. Yildonumumuzde mi dogum yapayim o zaman cok romantik olur he

Nasilsin canim

PembeLokum ay sorma :/
Cok uzuluyorum bu konuya,cok kiziyorum kendime, utaniyorum nasil anlatsam bilemiyorum.bile kendime kizginligimi :/

Namaz konusunda mi canim kendine kiziyosun
Aynen ben de oyle univ.deyken duzenli kiliyordum univ bitti biteli bi duzen kalmadi
Hepimiz bi silkelensek de kendimize gelsek ezan okundu mesai bitmek uzere gideyim de bi ikindi namazini kilayim bebegimle namaz kilmis oluruz 9 ay boyunca

Her gecen gün değişiyor canim benim... Yeni foto da eklerim müsait zamanda..
Kilo alıyorlar bide seçiliyorlar ya gitgide :) gözleri lacivert gibiydi git gide rengi açılıyor mesela kuzum:)

Canim yaa kiyamam
Sen normal dogum yaptin neden bu kadar cok dikisin var ki
Ya ben kan aldirmayan igneden oldugunca kacan insan bugun iki kere kan aldirdim gıkım cıkmadı
Canim.normal doğumda da dikişin oluyor..hemde alttan bu sefer...elbette dikisi olmayan var ama çok nadir.. oraya kesi atıyorlar zaten daha fazla hasar olmasın diye.. artık oturabiliyorum cook sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…