- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Canim valla dünku banyoda bir tek başını yikayinca mizildadi azcik...artık alışıyor sanırım :))Ohh çok şükür canım benim,, aaa bebişler genelde bayılır banyoya ama sudan mı korkuyor dicem 9 ay suyun içinde yaşadı :))) Banyo yaptırdıktan sonra mışıl mışıl uyuyordur ama değil mi?
bende zannediyorum öyle olurum o ağladıkça ağlarım eşim artık hangimizi susturacaksa :)))
Çok sevindim canim, hayırlı ugurlu olsun yaa.. bahçeli müstakil ev gibisi yoktur herhalde... Musmutlu oturun içerisinde insaAllaaahhh:)Çok çok teşekkür ederim canım benim ,Allah razı olsun... Rabbime şükürler olsunn, amin inşAllah
iyiyim canımm senn??Nasilsin canim
PembeLokum ay sorma :/
Cok uzuluyorum bu konuya,cok kiziyorum kendime, utaniyorum nasil anlatsam bilemiyorum.bile kendime kizginligimi :/
Canim.normal doğumda da dikişin oluyor..hemde alttan bu sefer...elbette dikisi olmayan var ama çok nadir.. oraya kesi atıyorlar zaten daha fazla hasar olmasın diye.. artık oturabiliyorum cook sukur :)
Geçmiş okudum azcicik :)
Laflayin hatunlar en bol olanından :)))
Bende arada gelip katılırım artık...
Çok sukur kizim sakin.. ama elbette emzir altını al, üstünu değiştir ,uyuyunca kendi işlerim ancak gelebiliyorum:)
Yarın ramazan başlıyor ilk defa oruç tutamayacagim, çok tuhafıma gidiyor.. elbette tutamayacağım açık, lohusayim her şeyden önce..ama yine de içim buruk..
Allahim oruç tutabileceklerinin oruçlarini kabul etsin :)
Buruk olmaz mi...Aman canim bir an evvel iyilesir insaAllah ya doktor bana da tutma dedi benim de icim buruk hicbir ramazani orucsuz gecirmemistim
Gecer canimin içi gecer :)SirriEyvan kzum.benim masallah size :)
Dedigin gibi gunden gune buyuyodur minmakiniz :)
Oturabilmenede cok sevindim kuzum, insallah tamamen gececek :)
Seviliyosun
seker000 iyiyiz canim bizde cok sukur :)
Ev okul derken zaman geciyor iste :)
Dugun yaklasti :) heyecan ne durumda
Ayyy MaşAllah yaaa git gide de büyüyor demek tatlı kız....Canim valla dünku banyoda bir tek başını yikayinca mizildadi azcik...artık alışıyor sanırım :))
Bebisler soyulunca kendilerini savunmasiz hissediyor ya kuzum sanırım ondan ağlıyor:)
Oyy birşey olmaz babaların isi bizi sakinleştirmek :))
Allah razı olsun canım benim daha iyileri sizlerin olsun.. :))Çok sevindim canim, hayırlı ugurlu olsun yaa.. bahçeli müstakil ev gibisi yoktur herhalde... Musmutlu oturun içerisinde insaAllaaahhh:)
Hayırlı ramazanlar olsun inşAllah canım, ben dün gece çok kötü oldum, eşim ve görümcem sahur yaparken nasıl ağladım tutamayacak olmama...Geçmiş okudum azcicik :)
Çok sukur kizim sakin.. ama elbette emzir altını al, üstünu değiştir ,uyuyunca kendi işlerim ancak gelebiliyorum:)
Yarın ramazan başlıyor ilk defa oruç tutamayacagim, çok tuhafıma gidiyor.. elbette tutamayacağım açık, lohusayim her şeyden önce..ama yine de içim buruk..
Kuzuuuum çok sevindim hadi hayırlı olsun. Rabbim güzel günlerde huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah. :)Aynen öyle oldu süpriz, valla bilemiyorum sanırım kalmazlar alacağımız evi görmeye gelmişler.......... Evlendik evleneli 2. kez gelişleri 45 dk uzaklıktalar... Ayyyy tam alacağımız evi dedim eşim aradı.... Kızlaaaaarrr almışız eviii yaaaaaaaaaaa :)))))))))))) Ohhhh kıskananlar çatlasınnnnn (sözüm meclisten dışarı)Benim meleğim uğurlu geldi bize, annesi yesin kuzusunu yaaaaaaaa:)))))
Hmm geçmiş olsun canım. Olsun senin ve bebeğin için hangisi daha sağlıklı olacaksa o zaten.Canim hem kalpte ritm bozuklugu var hem de goz retinam cook ince bana daha univ. Zamaninda dunyagoz hastanesinde sen normal dogum yapamazsin ıkınma sirasinda retinan yirtilabilir demisti doktor (retina yirtilirsa kör oluyosun Allah korusun)
Malesef benim de son zamanlar olduğu için tutamıyorum canım.Evet garip oluyor böyle. Ama ben de en azından eşim için gece kalkıp sahurda oturuyorum onunla. Sonuçta mazeretliyz kuzum, daha sonra tutarız inşallah. Dün de birlikte ilk sahurumuzdu , ne hoş :))tutkku Ladypurple duman91 oruc tutacak misiniz kizlar ya ben tutmak istiyordum ama doktor kesinlikle olmaz dedi daha 1 ayligim bulantim fln da yok ama
Amin canım inşallah. Dediğim gibi mazeretimiz var, ne yapalım bu yıl böyle olsun. Sen de iyisin inşallah kuzum. Dikişlerin de daha iyiymiş ne güzel.Bundan sonra çabucak toparlanırsın.Normal dogumun tek sıkıntısı şu dikişler sanırım, onlar da iyileşti mi tamam :) Hadi bakalım minnoşunla keyifli vakitler geçirin. :) Bizim yerimize de çek kokusunu.Ben de her geçen gün sabırsızlanıyorum :)) Başlarda iki ay cabucak geride kalırdı, şimdi geçmiyo sanki vakit :))Geçmiş okudum azcicik :)
Sanada hayırlı Ramazanlar canım benim, evet biraz buruk bir ramazan yaşıyoruz ama ne mutlu ki Rabbimizin emanetini taşıyoruz... Ne güzel eşinle sahur yapmışsın ben yataktan bile çıkamadım...Herkese hayırlı ramazanlar kuzulaar..
Kuzuuuum çok sevindim hadi hayırlı olsun. Rabbim güzel günlerde huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah. :)
Hmm geçmiş olsun canım. Olsun senin ve bebeğin için hangisi daha sağlıklı olacaksa o zaten.
Malesef benim de son zamanlar olduğu için tutamıyorum canım.Evet garip oluyor böyle. Ama ben de en azından eşim için gece kalkıp sahurda oturuyorum onunla. Sonuçta mazeretliyz kuzum, daha sonra tutarız inşallah. Dün de birlikte ilk sahurumuzdu , ne hoş :))
Amin canım inşallah. Dediğim gibi mazeretimiz var, ne yapalım bu yıl böyle olsun. Sen de iyisin inşallah kuzum. Dikişlerin de daha iyiymiş ne güzel.Bundan sonra çabucak toparlanırsın.Normal dogumun tek sıkıntısı şu dikişler sanırım, onlar da iyileşti mi tamam :) Hadi bakalım minnoşunla keyifli vakitler geçirin. :) Bizim yerimize de çek kokusunu.Ben de her geçen gün sabırsızlanıyorum :)) Başlarda iki ay cabucak geride kalırdı, şimdi geçmiyo sanki vakit :))
Olsun dün akşam kalabalıkmışsınız zaten. Ben yalnız kalmasın diye her gece kalkmayı düşünüyorum, çok bitkin olmadığım sürece. Aynen canım son bekleyişim ramazan zaten, sonrası dediğin gibi geri sayım. Gerçi asıl bekleyiş o zaman olacak, ha geldi gelecek deyip :)))Sanada hayırlı Ramazanlar canım benim, evet biraz buruk bir ramazan yaşıyoruz ama ne mutlu ki Rabbimizin emanetini taşıyoruz... Ne güzel eşinle sahur yapmışsın ben yataktan bile çıkamadım...Az kaldı az seninde ramazan bitsin geri sayımlara başlarız artık İnşAllah:))
Ev içinde Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsun İnşAllah canım benim
Yok canım dün gelen misafirlerim akşama geri gittiler kalmadılar, sadece görümcem ve eşim sahur yaptı:)) O da gelip geçecek Allah'ın izniyle sonra sıra Tutkuda sonra daaa bendeeeeeeeeeee:)))Olsun dün akşam kalabalıkmışsınız zaten. Ben yalnız kalmasın diye her gece kalkmayı düşünüyorum, çok bitkin olmadığım sürece. Aynen canım son bekleyişim ramazan zaten, sonrası dediğin gibi geri sayım. Gerçi asıl bekleyiş o zaman olacak, ha geldi gelecek deyip :)))
Sağol canım, Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah.
Hmmm neyse bir eşlik edeni varmış yine de :)Yok canım dün gelen misafirlerim akşama geri gittiler kalmadılar, sadece görümcem ve eşim sahur yaptı:)) O da gelip geçecek Allah'ın izniyle sonra sıra Tutkuda sonra daaa bendeeeeeeeeeee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?