2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canim valla dünku banyoda bir tek başını yikayinca mizildadi azcik...artık alışıyor sanırım :))
Bebisler soyulunca kendilerini savunmasiz hissediyor ya kuzum sanırım ondan ağlıyor:)

Oyy birşey olmaz babaların isi bizi sakinleştirmek :))

Geçmiş okudum azcicik :)

Laflayin hatunlar en bol olanından :)))
Bende arada gelip katılırım artık...

Çok sukur kizim sakin.. ama elbette emzir altını al, üstünu değiştir ,uyuyunca kendi işlerim ancak gelebiliyorum:)

Yarın ramazan başlıyor ilk defa oruç tutamayacagim, çok tuhafıma gidiyor.. elbette tutamayacağım açık, lohusayim her şeyden önce..ama yine de içim buruk..
Allahim oruç tutabileceklerinin oruçlarini kabul etsin :)

Canim.normal doğumda da dikişin oluyor..hemde alttan bu sefer...elbette dikisi olmayan var ama çok nadir.. oraya kesi atıyorlar zaten daha fazla hasar olmasın diye.. artık oturabiliyorum cook sukur :)

Aman canim bir an evvel iyilesir insaAllah ya doktor bana da tutma dedi benim de icim buruk hicbir ramazani orucsuz gecirmemistim

SirriEyvan kzum.benim masallah size :)
Dedigin gibi gunden gune buyuyodur minmakiniz :)
Oturabilmenede cok sevindim kuzum, insallah tamamen gececek :)

Seviliyosun

seker000 iyiyiz canim bizde cok sukur :)
Ev okul derken zaman geciyor iste :)

Dugun yaklasti :) heyecan ne durumda

Gecer canimin içi gecer :)
Neler geçmiyor kiiii...

Bende seviyorum coook:)

Ayyy MaşAllah yaaa git gide de büyüyor demek tatlı kız....

Hayırlı ramazanlar olsun inşAllah canım, ben dün gece çok kötü oldum, eşim ve görümcem sahur yaparken nasıl ağladım tutamayacak olmama...( Sonra eşim geldi sakinleştirdi beni... Bende bebiişimle konuştum ona Ramazan'ın bizim için önemini, neler yapıldığını falan anlattım.. Duymuştur değil mi beni?

Herkese hayırlı ramazanlar kuzulaar..

Kuzuuuum çok sevindim hadi hayırlı olsun. Rabbim güzel günlerde huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah. :)

Canim hem kalpte ritm bozuklugu var hem de goz retinam cook ince bana daha univ. Zamaninda dunyagoz hastanesinde sen normal dogum yapamazsin ıkınma sirasinda retinan yirtilabilir demisti doktor (retina yirtilirsa kör oluyosun Allah korusun)
Hmm geçmiş olsun canım. Olsun senin ve bebeğin için hangisi daha sağlıklı olacaksa o zaten.

tutkku Ladypurple duman91 oruc tutacak misiniz kizlar ya ben tutmak istiyordum ama doktor kesinlikle olmaz dedi daha 1 ayligim bulantim fln da yok ama
Malesef benim de son zamanlar olduğu için tutamıyorum canım.Evet garip oluyor böyle. Ama ben de en azından eşim için gece kalkıp sahurda oturuyorum onunla. Sonuçta mazeretliyz kuzum, daha sonra tutarız inşallah. Dün de birlikte ilk sahurumuzdu , ne hoş :))
Amin canım inşallah. Dediğim gibi mazeretimiz var, ne yapalım bu yıl böyle olsun. Sen de iyisin inşallah kuzum. Dikişlerin de daha iyiymiş ne güzel.Bundan sonra çabucak toparlanırsın.Normal dogumun tek sıkıntısı şu dikişler sanırım, onlar da iyileşti mi tamam :) Hadi bakalım minnoşunla keyifli vakitler geçirin. :) Bizim yerimize de çek kokusunu.Ben de her geçen gün sabırsızlanıyorum :)) Başlarda iki ay cabucak geride kalırdı, şimdi geçmiyo sanki vakit :))

Sanada hayırlı Ramazanlar canım benim, evet biraz buruk bir ramazan yaşıyoruz ama ne mutlu ki Rabbimizin emanetini taşıyoruz... Ne güzel eşinle sahur yapmışsın ben yataktan bile çıkamadım... Az kaldı az seninde ramazan bitsin geri sayımlara başlarız artık İnşAllah:))
Ev içinde Allah razı olsun daha güzelleri sizin olsun İnşAllah canım benim

Olsun dün akşam kalabalıkmışsınız zaten. Ben yalnız kalmasın diye her gece kalkmayı düşünüyorum, çok bitkin olmadığım sürece. Aynen canım son bekleyişim ramazan zaten, sonrası dediğin gibi geri sayım. Gerçi asıl bekleyiş o zaman olacak, ha geldi gelecek deyip :)))
Sağol canım, Allah herkese gönlündekini nasip etsin inşallah.

Yok canım dün gelen misafirlerim akşama geri gittiler kalmadılar, sadece görümcem ve eşim sahur yaptı:)) O da gelip geçecek Allah'ın izniyle sonra sıra Tutkuda sonra daaa bendeeeeeeeeeee:)))

Yok canım dün gelen misafirlerim akşama geri gittiler kalmadılar, sadece görümcem ve eşim sahur yaptı:)) O da gelip geçecek Allah'ın izniyle sonra sıra Tutkuda sonra daaa bendeeeeeeeeeee:)))
Hmmm neyse bir eşlik edeni varmış yine de :)

Aynen canım teker teker sıraları savıcaz inşallah :)

Bu son zamanda bebek hareketli ya, e haliyle gece hareketleri de oluyor. Bundan sebep kabuslar görülebilirmiş. Eşim diyor çok sayıklıyorsun, ara ara sıçrayıp uyandıgım da oldu. Dün gece de rüyamda babamı vefat etmiş gördüm cenazeye gidiyormuşuz, nasıl gerçek gibiydi. Bir de iki gün önce fıtık ameliyatı oldu , o heralde yerleşmiş bilinç altıma. Geçmiş olsun diye aradıgım akşamın sabahına vefat etmiş meğer, son konuşmamızmış falan diyorum, oyyy çok fenaydı. Yine sıçrayarak uyandım, başladım ağlamaya.
Çok şükür ki rüyaymış.Rabbim sevdiklerimize ömür versin.

Ladypurple
Amin kuzum
SIkma canini,kuzenimde cok karisik.ruyalar goruyomus.
Son aylarda herkez bunu soyluyor zaten.
Hayira cikar insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…