- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Evet canım aynen, amin inşallah. :)Ladypurple
Amin kuzum
SIkma canini,kuzenimde cok karisik.ruyalar goruyomus.
Son aylarda herkez bunu soyluyor zaten.
Hayira cikar insallah :)
Gunaydin kizlarr
Guya bugun esim gittikten sonra uyuyacaktim..uykum var ama ne mumkun uyumak :) 7.30 dan beri yatakta donup duruyorum :)
Kizlar benim icin dua edermisiniz
Saglikla ilgili birkac suphem var yani internet korkutuyor..
Dun randevu aldim sansima sanirim biri randevusunu iptal etti ve bana bugun 15.20 ye dahiliyeden randevu verdiler. Cok korkuyorum insallah birseyim cikmazo saatte kan alirlar mi ? Devlet hastanesine gidicem birde kan alirlarsa tahlil icin.orucu bozulur mu ? Kafam cok dolu geceden beri sabahi zor ettim ya bisey cikarsa ? Insallah cikmaz..kansizlik var derse ilac kullanirsam oruc tutamam kan haplari kiloda aldirir mi dikkat etsemde off kizlar insallah internetin abartisidir
Hayra yor canım benim babamın ömrü uzamıştır İnşAllah.. Kız bazen ben bile görüyorum babama bişey olmuş o yüzden bebeğe babamın ismini veriyoruz, ama çocuk benden 1-2 sene uzakta büyümüş kayınvalidemlerin yanında, beni tanımıyor falan.. Babamda o ara hastaydı ameliyat falan olduydu, benimde bilinçaltımda kalmış o zaman, ay ne çok şeyimiz benziyor:)) çok sahiciydi benimde.. İleriki ayları düşünemiyorum o zaman :)))Hmmm neyse bir eşlik edeni varmış yine de :)
Aynen canım teker teker sıraları savıcaz inşallah :)
Bu son zamanda bebek hareketli ya, e haliyle gece hareketleri de oluyor. Bundan sebep kabuslar görülebilirmiş. Eşim diyor çok sayıklıyorsun, ara ara sıçrayıp uyandıgım da oldu. Dün gece de rüyamda babamı vefat etmiş gördümcenazeye gidiyormuşuz, nasıl gerçek gibiydi. Bir de iki gün önce fıtık ameliyatı oldu , o heralde yerleşmiş bilinç altıma. Geçmiş olsun diye aradıgım akşamın sabahına vefat etmiş meğer, son konuşmamızmış falan diyorum, oyyy çok fenaydı. Yine sıçrayarak uyandım, başladım ağlamaya.
Çok şükür ki rüyaymış.Rabbim sevdiklerimize ömür versin.
Günaydın canım benim çok geçmiş olsun neyin var ki?Gunaydin kizlarr
Guya bugun esim gittikten sonra uyuyacaktim..uykum var ama ne mumkun uyumak :) 7.30 dan beri yatakta donup duruyorum :)
Dun randevu aldim sansima sanirim biri randevusunu iptal etti ve bana bugun 15.20 ye dahiliyeden randevu verdiler. Cok korkuyorum insallah birseyim cikmazo saatte kan alirlar mi ? Devlet hastanesine gidicem birde kan alirlarsa tahlil icin.orucu bozulur mu ? Kafam cok dolu geceden beri sabahi zor ettim ya bisey cikarsa ? Insallah cikmaz..kansizlik var derse ilac kullanirsam oruc tutamam kan haplari kiloda aldirir mi dikkat etsemde off kizlar insallah internetin abartisidir
Evet canım aynen, amin inşallah. :)
Kan alımının oruca etkisi var mıdır bilmiyorum canım.Vitaminler kilo aldırıyor da kan hapları konusunda bilgim yok.Ama bence aldırmaz.Çünkü vit kullanırken bariz kilo artışını farkediyordum, ama ne zamandır kan hapı kullanıyorum öyle bir etkisi yok bilemiyorum canım internetle kafanı bulandırıp kötü düşünme ,hayırdır ne rahatsızlığın var, neye yordun???
Günaydın canım benim çok geçmiş olsun neyin var ki?
Kan hapları kimine göre aldırıyor, kimine göre aldırmıyor canım o konu kesin değil yani.. Sen aklına kötü şeyler getirme valla internette yazan herşeye inanmamak lazım yoksa halimiz harap
Insallah canim.. Saat durdu ilerlemiyor sanki bekliyorum yaMutluBulut_ kuzum kotu dusunme nolur.
Rabbim buyuk,insallah onemli bisi dgildir..
Diyettesin ya kansizlik,vitaminsizlik tabi olur.
Et yiyomussun ama belki yetmiyomustur yediklerin.
Guzel haberlerle gel insallah
Insallah canim.. Saat durdu ilerlemiyor sanki bekliyorum ya
Yalnizmi.gideceksin canim doktora.
Internetide bisver, insn sapasaglamken bile hasta eedecek duruma getiriyo.
Uzulme,dusunme,bisilerle oyalan tamammi.canim
Ah canım benim yaa.Ah şu internet. Aman sen kötüsünü düşünme, sen tabi ki doktora bir görün önlemini al ama kötüye yorma. Şu mübarek ramazan ayında Rabbim korusun, uzak eylesin.Insallah yoktur canim tabi diger ihtimal akla gelince kilo almak masum kaliyo..
Eskidende hep olurdu acik tenloyim cildim hassas diye dusunurdum..bir kac gun.once yine baktim bacagimda morluklar var 2~3 tanesi dokununca aciyo digerleri acimiyo..bir tanesini temizlik esnasinda vurdum diye aniksiyorum dogruysa o buyuk ve koyu renkli ama digerleri daha cok yesilimsi kucuk kucuk bir suru iki bacagimda da var ama sag bacagimda daha cokben birsey dusunmemistim ama aniden cikan morluklar losemi sebebi olabilir diyor her yerde kk da bile yazilmis yada kansizlikta demisler benzer sebeplerde var ama az onceki gercegi unutmamaliymisiz sonra uzun suredir sabah uyandigimda agzimda kotu bir tat oluyor tukurdugumde bazen sarimsi bisey bazende kanla karisik geliyo.cok hafif kanbir kac tukurmede temizleniyo..hep sabahlari oluyodu dislerim genelde problemli dis etimin kanadigini dusunuyodum. Ama dun gecede oldu ayni sey yani daha uyumadan once hemen aklima anneannem geliyo daha once anneannem veremdi nasil o saati edicem bilmiyorum..cok korkuyorum insallah bunlarin hic biri degildir en basitinden kansizsin diyetlerden dolayi vs der..et vs de yiyorum ama
Ah canım benim yaa.Ah şu internet. Aman sen kötüsünü düşünme, sen tabi ki doktora bir görün önlemini al ama kötüye yorma. Şu mübarek ramazan ayında Rabbim korusun, uzak eylesin.
Neyseki erkene randevu bulabilmişsin. Ama keşke tek gitmesen, hani bir arkadaşın falan olabilseymiş yanında.
Biliyo canim haberi var o hep biseyin yoktur yemiyosun bisey ondan vs diyo bende gelicem dedi aksam yok gelme dedim nasilsa tahlil verir sonuc almaya giderken gelirsin dedimMutluBulut_ kzum.neden esine anlatmadinki. Tutma oyle icinde, en ufak derdini bile soyle,konus,dertles..
Tamam burda yaziyoruz,icimizde tutmuyoruz ama konusmak daha baska rahatlatiyo insani.
Esin gelirdi hem senle, iyi gunde kotu gunde demedikmi .
Hiic uzulme insallah bisi yoktur.
Bence iyi olmuş canim yaa, çünkü moralin iyi degil belli hem niyetlisin hem hava sıcak.tahlil çıkmadan dediğin gibi doktor oyle bir ihtimalle yorum yapacağı tutar iyi olmaz.Kizlar babam duymus anneme kalk gidiyoruz demis..yol.uzak gelmeyin diyorum baban durmaz diyo gece kalin o zaman doneriz diyo..israr ettim gelmeyin diye ama
Esim ben gelicem dedi annemleri.ikna etmis gelmeyin diye.Bence iyi olmuş canim yaa, çünkü moralin iyi degil belli hem niyetlisin hem hava sıcak.tahlil çıkmadan dediğin gibi doktor oyle bir ihtimalle yorum yapacağı tutar iyi olmaz.
Buruk olmaz mi...
Ama sebeplerimiz belli.. sen bide çok zayıfmissin tutman seni gucsuz düşürür.. kendine dikkat etmen lazım canim..
Hayırlı ramazanlar olsun inşAllah canım, ben dün gece çok kötü oldum, eşim ve görümcem sahur yaparken nasıl ağladım tutamayacak olmama...( Sonra eşim geldi sakinleştirdi beni... Bende bebiişimle konuştum ona Ramazan'ın bizim için önemini, neler yapıldığını falan anlattım.. Duymuştur değil mi beni?
Herkese hayırlı ramazanlar kuzulaar..
Kuzuuuum çok sevindim hadi hayırlı olsun. Rabbim güzel günlerde huzur içinde oturmayı nasip etsin inşallah. :)
Hmm geçmiş olsun canım. Olsun senin ve bebeğin için hangisi daha sağlıklı olacaksa o zaten.
Malesef benim de son zamanlar olduğu için tutamıyorum canım.Evet garip oluyor böyle. Ama ben de en azından eşim için gece kalkıp sahurda oturuyorum onunla. Sonuçta mazeretliyz kuzum, daha sonra tutarız inşallah. Dün de birlikte ilk sahurumuzdu , ne hoş :))
Amin canım inşallah. Dediğim gibi mazeretimiz var, ne yapalım bu yıl böyle olsun. Sen de iyisin inşallah kuzum. Dikişlerin de daha iyiymiş ne güzel.Bundan sonra çabucak toparlanırsın.Normal dogumun tek sıkıntısı şu dikişler sanırım, onlar da iyileşti mi tamam :) Hadi bakalım minnoşunla keyifli vakitler geçirin. :) Bizim yerimize de çek kokusunu.Ben de her geçen gün sabırsızlanıyorum :)) Başlarda iki ay cabucak geride kalırdı, şimdi geçmiyo sanki vakit :))
Hayirli ramazanlar kizlar :)
Nasilsiniz
Gunaydin kizlarr
Etmem mi canimCanim lohusalara orucun haram oldugunu bilmiyordum yeni bir sey ogrenmis oldum ben de bizimkinin kazası gerekiyor sende kaza gerekiyor mu canım?
Ah canim benimya cok tatlisin hayirli ramazanlar ben de cok uzuluyorum amabebegime bir sey olursa kendimi affedemem ilk 13 haftada ya da 11 haftada mi ne dusuk tehlikesi oluyomus zaten Allah korusun
Aman canim senin de cok az kaldi hadi bakalim hayirli ramazanlar
Kocalarimiz bizim yerimize de tutsun oruc :)
Hayirli ramazanlar canim iyiyim sukur sen nasilsin
Canim yazdiklarini okudum sonuclardan bizi de haberdar et icini ferah tut ben losemi filan olacagini zannetmiyorum canim korkma kansizlik flan da olmaz insallah bizi de haberdar et mutlaka.unutma
Etmem mi caniminsallah yoktur bisey
Insallah doktorda iyidir bos bi doktor degildir
En yakin devlet hastanesi bu canim.Icine sinmezse bir baska doktora daha gorunursun tek devlet hastanesi mi var orada ozel hastane de var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?