Allah iyilik versinn...SirriEyvan kzum.benim masallah size :)
Dedigin gibi gunden gune buyuyodur minmakiniz :)
Oturabilmenede cok sevindim kuzum, insallah tamamen gececek :)
Seviliyosun
seker000 iyiyiz canim bizde cok sukur :)
Ev okul derken zaman geciyor iste :)
Dugun yaklasti :) heyecan ne durumda
En yakin devlet hastanesi bu canim.
Ozel var ama once gideyim buna birsry derse daha buyuk bir hastaneye giderim ama insallah kucuk biseydir
Allah iyilik versinn...heyecan dotuktaa inşallah herşey yolunda giderr dua edinn
tutkku nasılsın cnm bayadır uğramıyorum. Bebiş nasıl cinsiyet belli oldu mu ? :)
Canım benim aklına kötü şeyler getirme en fazla kansızlık vardır inşAllah, çünkü diyet yapıyorsun normaldir hadi güzel haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyleEn yakin devlet hastanesi bu canim.
Ozel var ama once gideyim buna birsry derse daha buyuk bir hastaneye giderim ama insallah kucuk biseydir
Meraba
Yaş kaç :) 2014 ocak geliniymişsin
Canim evham yapmış ol inşaAllah , turp gibisindir Allahimin izniyle , gittin mi kactaydi randevun kaçırdım ama... Uzme canını bu kadar lütfen..Etmem mi caniminsallah yoktur bisey
Insallah doktorda iyidir bos bi doktor degildir
25 cnm :) Evet 2014 ocak geliniyim. Hayırlı olsun bebiş geliyormuş. Sağlıkla kucağına al inş :)
Canim evham yapmış ol inşaAllah , turp gibisindir Allahimin izniyle , gittin mi kactaydi randevun kaçırdım ama... Uzme canını bu kadar lütfen..
Gerekiyor canim.. kazaya kaldı 30 gün :) inşaAllah geciktirmeden tutmam lazım..Canim lohusalara orucun haram oldugunu bilmiyordum yeni bir sey ogrenmis oldum ben de bizimkinin kazası gerekiyor sende kaza gerekiyor mu canım?
Ah canim benimya cok tatlisin hayirli ramazanlar ben de cok uzuluyorum amabebegime bir sey olursa kendimi affedemem ilk 13 haftada ya da 11 haftada mi ne dusuk tehlikesi oluyomus zaten Allah korusun
Aman canim senin de cok az kaldi hadi bakalim hayirli ramazanlar
Kocalarimiz bizim yerimize de tutsun oruc :)
Hayirli ramazanlar canim iyiyim sukur sen nasilsin
Canim yazdiklarini okudum sonuclardan bizi de haberdar et icini ferah tut ben losemi filan olacagini zannetmiyorum canim korkma kansizlik flan da olmaz insallah bizi de haberdar et mutlaka.unutma
Hii...tamam kuzum.. ben pc den girince şablon eklerim buraya...:)Canimtutkku gebelik topiklerinde ilk sayfa cizelgesini nasil yaptiginizi merak ediyodu aklima gelmiskrn soyleyim dedim
Gerekiyor canim.. kazaya kaldı 30 gün :) inşaAllah geciktirmeden tutmam lazım..
Canım olur mu olur adetin kaç gün geçmişti ki?Kızlar yumurtlama (ovulasyon) gunum ustunde 18 gun gecti benim (benim adetim sasmaz hep 28 gunde bir olur o yuzden yumurtlama gunumun hesabinin sasmayacagini dusunuyorum)
Ben pazartesi test yaptirdim yumurtlama ustunden daha 15 gun gecmisti beta hcg 2367 cikmsti aslinda cok yuksek ikiz olabilir mi
Canım olur mu olur adetin kaç gün geçmişti ki?
Valla baya baya yüksek çıkmış benim yumurtalamanın üstünden 25 gün geçtikten sonra 8615'ti. Akrabalarda falan var mı ikizi olan? Bizimkilerde ümitli ama bence çıkardı geçen kontroldeCanim daha 14haziranda adet bekliyodum 15haziranda solugu hastanede aldim
Yumurtlamadan sonraki 15.gün en dusuk beta 17 en yuksek beta 429 ve ortalama 132 yaziyor
Ben yumurtlamadan sonraki 15.gun test yaptirdim429 nerde 2367 nerde
Yok akrabalarda canim gidip kan testi mi yaptirsam beta ne kadar artmis merak ediyorumValla baya baya yüksek çıkmış benim yumurtalamanın üstünden 25 gün geçtikten sonra 8615'ti. Akrabalarda falan var mı ikizi olan? Bizimkilerde ümitli ama bence çıkardı geçen kontrolde
Canım kimi 8. haftada belli olur diyor kimi 13. haftaya kadar yolu var diyor değişiyor yani bilemiyorum ki... Yarın kontrol varsa belki o zaman bile belli olabilir iki tane kese var diyormuş doktor:)))Y
Yok akrabalarda canim gidip kan testi mi yaptirsam beta ne kadar artmis merak ediyorumyarin kontrol var ama
Seninki de baya yuksek ya kac haftada belli oluyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?