2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Allah iyilik versinn...heyecan dotuktaa inşallah herşey yolunda giderr dua edinn

En yakin devlet hastanesi bu canim.
Ozel var ama once gideyim buna birsry derse daha buyuk bir hastaneye giderim ama insallah kucuk biseydir
Canım benim aklına kötü şeyler getirme en fazla kansızlık vardır inşAllah, çünkü diyet yapıyorsun normaldir hadi güzel haberlerini bekliyoruz Allah'ın izniyle

Gerekiyor canim.. kazaya kaldı 30 gün :) inşaAllah geciktirmeden tutmam lazım..

Kızlar yumurtlama (ovulasyon) gunum ustunde 18 gun gecti benim (benim adetim sasmaz hep 28 gunde bir olur o yuzden yumurtlama gunumun hesabinin sasmayacagini dusunuyorum)

Ben pazartesi test yaptirdim yumurtlama ustunden daha 15 gun gecmisti beta hcg 2367 cikmsti aslinda cok yuksek ikiz olabilir mi

Canım olur mu olur adetin kaç gün geçmişti ki?

Canım olur mu olur adetin kaç gün geçmişti ki?

Canim daha 14haziranda adet bekliyodum 15haziranda solugu hastanede aldim

Yumurtlamadan sonraki 15.gün en dusuk beta 17 en yuksek beta 429 ve ortalama 132 yaziyor

Ben yumurtlamadan sonraki 15.gun test yaptirdim 429 nerde 2367 nerde

Canim daha 14haziranda adet bekliyodum 15haziranda solugu hastanede aldim

Yumurtlamadan sonraki 15.gün en dusuk beta 17 en yuksek beta 429 ve ortalama 132 yaziyor

Ben yumurtlamadan sonraki 15.gun test yaptirdim 429 nerde 2367 nerde
Valla baya baya yüksek çıkmış benim yumurtalamanın üstünden 25 gün geçtikten sonra 8615'ti. Akrabalarda falan var mı ikizi olan? Bizimkilerde ümitli ama bence çıkardı geçen kontrolde

Y
Valla baya baya yüksek çıkmış benim yumurtalamanın üstünden 25 gün geçtikten sonra 8615'ti. Akrabalarda falan var mı ikizi olan? Bizimkilerde ümitli ama bence çıkardı geçen kontrolde
Yok akrabalarda canim gidip kan testi mi yaptirsam beta ne kadar artmis merak ediyorum yarin kontrol var ama
Seninki de baya yuksek ya kac haftada belli oluyor acaba

Y

Yok akrabalarda canim gidip kan testi mi yaptirsam beta ne kadar artmis merak ediyorum yarin kontrol var ama
Seninki de baya yuksek ya kac haftada belli oluyor acaba
Canım kimi 8. haftada belli olur diyor kimi 13. haftaya kadar yolu var diyor değişiyor yani bilemiyorum ki... Yarın kontrol varsa belki o zaman bile belli olabilir iki tane kese var diyormuş doktor:)))

seker000
insallah gececek canim,hayirlisiyla kavusun insallah
Guzel seyler bunlar

zzzzynpppp iyiyim caniim sen nasilsin :)
Ozlettin kendini :)
Bnimde prensim geliyor nasipse
Daha once %90 kiz demisti ama sonra erkek dedi.
Hayirlisiyla olsun insallah hic fark etmez :)
Seninde pasan olucakmis galiba. Dinliyomu annesini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…