Canım kimi 8. haftada belli olur diyor kimi 13. haftaya kadar yolu var diyor değişiyor yani bilemiyorum ki... Yarın kontrol varsa belki o zaman bile belli olabilir iki tane kese var diyormuş doktor:)))
Anam bu kadarda bebiş isteyen görmedim ben MaşAllah sana... :))Abooww bi de ikiz oluyomuşdileyin benden ne dilerseniz
Hic karnında yuzuk cevirdin mi bi ileri geri gidiyodu bi daire ciziyodu diyodum bu ne işay neyse kaptirmayim kendimi
tutkku Maşallah kuzum sağlıkla gelsin paşalar :)
Valla 4temmuzda kpssye gircem günde 10saat çalışıyorum bilmiyorum ki iyidir inş bebeğim. Tüm gün masa başında 2büklümüm. Allaha emanet.. az kaldı
Anam bu kadarda bebiş isteyen görmedim ben MaşAllah sana... :))
Ay öyle yüzük çevirince mi oluyormuş kız anlamadım ben?
PembeLokum
Bana avucumda yaptilar onu,benimde ileri geri ve daire ciziyodu.
Allah bilir yani.. Gerci cogunun dogru cikiyor ama..
Saglikli olsun minnaklarimiz insallah
Aaaa yok canım hiç duymadım da hiç de denemedim :))canım benim
hamilelerin karnının üzerinde saç teline alyans geçirip onu sarkaç gibi tutarlar canım daire çizerse kız ileri geri giderse erkek demektir derler işte batıl inanç mı desem ne desem :)
hiç denedin mi :)
canım benim avucumda cevirdigimde yıllardır önce daire sonra ileri geri sonra yine daire çizer ama karnımda tutunca ileri geri hareket etti bu işte bi terslik yok mu
yani avucumda daire çizerken karnım üstünde ileri geri hareket ediyor
Aaaa yok canım hiç duymadım da hiç de denemedim :))
Kizlar disciye gitmek bebege zarar verirmi ya hamisken :/
Su ve tatli yerken disim agriyo, nette en uygun 4. ile 6.ay yaziyodu gitmk icin ama bilemedim..
ben de bilmiyorum canım
Doktora gidince sorayim bari nasipse.. Sorun olmazsa gideyim daha fazla agrimadan :/
Ya aklim edada kaldi,napti acaba
Canımm döndüm ben pazar günü çok olaylı oldu babamın kalp rahatsızlığı vardı düğünden sonra ameliyat olacaktı bunu biliyordun ama düğünden 2 gün sonraya randevu almışlar herkes biliyormuş benden gizlemişler eşim dahil. Pazar günü formasyon sınavım vardı o yuzden erken döndük balayından. Sınav çıkışı eşim söyledi böyle böyle diye epey kızdım ağladım falan. Abim de gitmiş ankaraya orada ameliyat oldu babam. Aradım abimi çok kızdım ya bisey olsaydı göremeyecek mıydım ben babamı diye. Sonra ikna oldum. Risk yokmuş hayatında bir kez yaşayacağın balayını hiç riski olmayan bi ameliyat için mahvedemezdik dedi annem de abim de. Hemen ertesi gün gittim ben de babamı görmeye çok şükür iyiydi. Dün de eve getirdik şimdi evde. Biz de evimizdeyiz su an balayı bavulunu bile yeni yerlestirebildik öyle bir koşturma oldu ki ne ara 9 gün olmuş dedik yaa
Canımm döndüm ben pazar günü çok olaylı oldu babamın kalp rahatsızlığı vardı düğünden sonra ameliyat olacaktı bunu biliyordun ama düğünden 2 gün sonraya randevu almışlar herkes biliyormuş benden gizlemişler eşim dahil. Pazar günü formasyon sınavım vardı o yuzden erken döndük balayından. Sınav çıkışı eşim söyledi böyle böyle diye epey kızdım ağladım falan. Abim de gitmiş ankaraya orada ameliyat oldu babam. Aradım abimi çok kızdım ya bisey olsaydı göremeyecek mıydım ben babamı diye. Sonra ikna oldum. Risk yokmuş hayatında bir kez yaşayacağın balayını hiç riski olmayan bi ameliyat için mahvedemezdik dedi annem de abim de. Hemen ertesi gün gittim ben de babamı görmeye çok şükür iyiydi. Dün de eve getirdik şimdi evde. Biz de evimizdeyiz su an balayı bavulunu bile yeni yerlestirebildik öyle bir koşturma oldu ki ne ara 9 gün olmuş dedik yaa
Düğünümüzde de her şey yolundaydı çok şükür daha ayrıntılı konuşuruz
Düğünümüzde de her şey yolundaydı çok şükür daha ayrıntılı konuşuruz
Canim.beniim cok gecmis olsun.
Cok sukur baban iyiymis bak, insan tabi kizar dedigin.gibi ama uzulmeni istememisler.
Herseyin guzel gecip,kavusmaniza cok sevindim . Rabbim yuvanizdan sagligi,huzuru eksik etmesin insallah
Sinavinda iyi gecmistir umarim.
Ozletme kedini gel arada
PembeLokum nolduki yuzune canim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?