PembeLokum
Heee bilmiyorumki canim ya inanmak istemiyorum boyle seylere.
Rabbim bilir,zten vakti zamani geldiginde ogreniliyor :)
O gun hamis olmayan biride yapti,onunda hem ileri geri,hem daire cizdi.
Bilemedim :)
Zaten pek tutmuyo herhalde canim ya aman iste laf olsun torba dolsun :)
Aynen :)
Ay eda neden yazmadi ya :/
Takildi aklima
Allah izin verirse 23 ağustos hayırlısıyla inşallahhSenin dugun ne zamandi :)
Canım tekrardan çok geçmiş olsun.. Bugün saat kaçta gideceksin? Başka birşey söylemedi mi yani doktor sadece kan tahlili mi istedi?tutkku SirriEyvan duman91 Ladypurple PembeLokum
Kizlar bugun esimle gittik annem ve babmda dayanamislar geldiler suan bizdeler. Doktora gittik bisiler dedi kendi.kendine mirildanir gibi anlayamadim kan tahlili yapmamiz gerek dedi 15:20 oldugu icin saat kapaniyomus kan bolumu kos hemen dedi 2.deliste buldular damarimi aldilar kan ama 1 mi 2 tup mu bilmiyorum gozumu hic acmadim..sonra randevu alcaksiniz tekrar dediler o da en erken 1 hafta esimde gitti doktora sordu tamam yarin getirin sonucu demis..insallah yarin bakar olmadi tersler falansa lutfen dicem sabahi zor ettim bakar saniriminsallah bisey cikmaz onemli
Birde 2 gundur falan azicik geiyodu bugun az fazla gelmis.siyah yada koyu bir kahve seklinde akintioff bu ne simdi yani buda ne demek bilginiz var mi ? Birde orucu napicam ben annem tutulmaz oyle dedi ama adete bir kac gun var (
Kendimi cok kotu hissediyorum duzeltmeye calisiyorum.olmuyo.,
Ya kotu bisey varsa ve ayni zamanda ya anne olamazsam
Sagol canim.Canım tekrardan çok geçmiş olsun.. Bugün saat kaçta gideceksin? Başka birşey söylemedi mi yani doktor sadece kan tahlili mi istedi?
Bazı dönemler benimde adetten önce siyaha yakın akıntım olurdu, belki seninde öyle birşeydir sıkma canını güzel şeyler düşünelim canım.. Rabbim çok büyük
tutkku SirriEyvan duman91 Ladypurple PembeLokum
Kizlar bugun esimle gittik annem ve babmda dayanamislar geldiler suan bizdeler. Doktora gittik bisiler dedi kendi.kendine mirildanir gibi anlayamadim kan tahlili yapmamiz gerek dedi 15:20 oldugu icin saat kapaniyomus kan bolumu kos hemen dedi 2.deliste buldular damarimi aldilar kan ama 1 mi 2 tup mu bilmiyorum gozumu hic acmadim..sonra randevu alcaksiniz tekrar dediler o da en erken 1 hafta esimde gitti doktora sordu tamam yarin getirin sonucu demis..insallah yarin bakar olmadi tersler falansa lutfen dicem sabahi zor ettim bakar saniriminsallah bisey cikmaz onemli
Birde 2 gundur falan azicik geiyodu bugun az fazla gelmis.siyah yada koyu bir kahve seklinde akintioff bu ne simdi yani buda ne demek bilginiz var mi ? Birde orucu napicam ben annem tutulmaz oyle dedi ama adete bir kac gun var (
tutkku SirriEyvan duman91 Ladypurple PembeLokum
Canım benim ama böyle olmaz ki.Bak sonuçlar çıkana kadar hiç bir açıdan yorum yapma. Olsun bugünkü orucunu kaza edersin. Gittiğin hastanenin internet sitesine bi bakar mısın, labaratuvar sonuclarına bakılabılıyor mu netten? Ona göre çıktıysa gidersin.
Insallah temiz cikar. Hepside ust uste geldiKuzum oyle soyleme.
Insallah hersey temiz.cikar, sIkma canini.
Hem bak adet oncesiynissin, o akinti normaldir yani. Kimin adet sonrasi olur, basinda olmasida normaldir.
Simdi at kafandan tum kotu dusunceleri.
Rabbim buyuk
Günaydın herkese
MutluBulut_ çok geçmiş olsunn canım aklına kötü şeyler getirme, sonuçlar cıksın bi bakalım.
Hepinize günaydın teyzoşlaaar :)))
23 Mayıs canım :)Selam canim.
Ne var ne yok :)
Evlilik tarihin neydi canim.senin ya,listeye ekleyecektim gecen bi turlu aklima gelmedi :/
23 Mayıs canım :)
Uyuklamayı saymazsam iyiyimEşim 4-12 çalışıyor bu ara. Onu bekliyorum gece, sahuru yapıp yatıyoruz. Alışıcam inşAllah.
Sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?
Oy oy sizede gunaydin sekerleerr
Masallah sizee
Agirlik yapiyomu kuzum ya, yururken falan..
En merak ettifim sey hep bu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?