2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

PembeLokum
Heee bilmiyorumki canim ya inanmak istemiyorum boyle seylere.
Rabbim bilir,zten vakti zamani geldiginde ogreniliyor :)
O gun hamis olmayan biride yapti,onunda hem ileri geri,hem daire cizdi.
Bilemedim :)

tutkku SirriEyvan duman91 Ladypurple PembeLokum

Kizlar bugun esimle gittik annem ve babmda dayanamislar geldiler suan bizdeler. Doktora gittik bisiler dedi kendi.kendine mirildanir gibi anlayamadim kan tahlili yapmamiz gerek dedi 15:20 oldugu icin saat kapaniyomus kan bolumu kos hemen dedi 2.deliste buldular damarimi aldilar kan ama 1 mi 2 tup mu bilmiyorum gozumu hic acmadim..sonra randevu alcaksiniz tekrar dediler o da en erken 1 hafta esimde gitti doktora sordu tamam yarin getirin sonucu demis..insallah yarin bakar olmadi tersler falansa lutfen dicem sabahi zor ettim bakar sanirim insallah bisey cikmaz onemli
Birde 2 gundur falan azicik geiyodu bugun az fazla gelmis.siyah yada koyu bir kahve seklinde akinti off bu ne simdi yani buda ne demek bilginiz var mi ? Birde orucu napicam ben annem tutulmaz oyle dedi ama adete bir kac gun var (
Kendimi cok kotu hissediyorum duzeltmeye calisiyorum.olmuyo.,
Ya kotu bisey varsa ve ayni zamanda ya anne olamazsam

Canım tekrardan çok geçmiş olsun.. Bugün saat kaçta gideceksin? Başka birşey söylemedi mi yani doktor sadece kan tahlili mi istedi?
Bazı dönemler benimde adetten önce siyaha yakın akıntım olurdu, belki seninde öyle birşeydir sıkma canını güzel şeyler düşünelim canım.. Rabbim çok büyük

Sagol canim.
Yok.demedi bisey uzunda bakmadi zaten tahlil onemli diye kacta gideriz hic bilmiyorum saatte soylemediler. Stresten duramiyorum,insallah oyledir canim oruc tutamadim bugun (

Canım benim ama böyle olmaz ki.Bak sonuçlar çıkana kadar hiç bir açıdan yorum yapma. Olsun bugünkü orucunu kaza edersin. Gittiğin hastanenin internet sitesine bi bakar mısın, labaratuvar sonuclarına bakılabılıyor mu netten? Ona göre çıktıysa gidersin.

Kuzum oyle soyleme.
Insallah hersey temiz.cikar, sIkma canini.
Hem bak adet oncesiynissin, o akinti normaldir yani. Kimin adet sonrasi olur, basinda olmasida normaldir.
Simdi at kafandan tum kotu dusunceleri.
Rabbim buyuk

Canim baktim bulamadim aradim 3 defad yuzume kapattilar
Kuzum oyle soyleme.
Insallah hersey temiz.cikar, sIkma canini.
Hem bak adet oncesiynissin, o akinti normaldir yani. Kimin adet sonrasi olur, basinda olmasida normaldir.
Simdi at kafandan tum kotu dusunceleri.
Rabbim buyuk
Insallah temiz cikar. Hepside ust uste geldi

Hepinize günaydın teyzoşlaaar :)))

Eklentiler

• 10420231_10153461936209456_7374180927852820040_n.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 11220880_10153461935864456_6233337716259925341_n.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 11220912_10153461936329456_7744694509002537914_n.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 46
Selam canim.

Ne var ne yok :)
Evlilik tarihin neydi canim.senin ya,listeye ekleyecektim gecen bi turlu aklima gelmedi :/
23 Mayıs canım :)

Uyuklamayı saymazsam iyiyim Eşim 4-12 çalışıyor bu ara. Onu bekliyorum gece, sahuru yapıp yatıyoruz. Alışıcam inşAllah.

Sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?

23 Mayıs canım :)

Uyuklamayı saymazsam iyiyim Eşim 4-12 çalışıyor bu ara. Onu bekliyorum gece, sahuru yapıp yatıyoruz. Alışıcam inşAllah.

Sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?

Ay evet o uykusuzluk :)
Ben normal uyumama ragmn hala uyku modundayimm :)

Alisabildinmi bari evine canim , bana 6-7 ay ne zor geldi ya.. Halbuki yasadigim.yere yakin gelin gittim ama iste yeni ev,yeni hayat falan.

Buna sukur iyiyiz bizde.
Sinirliyim busabah neden bilmem,elime geceni atip kirasim. var..
Bnde sorayim o meshur soruyu , cocuk.dusunuyomusunuz cocuk

Oy oy sizede gunaydin sekerleerr
Masallah sizee

Agirlik yapiyomu kuzum ya, yururken falan..
En merak ettifim sey hep bu :/

Yeni yeni ağırlaştığımı hissediyorum canım, yürüyüşüm yavaşladı eskiye göre.Özellikle akşamları göbeğimden aşağı doğru bir şey çekiyor sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…