2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Evde değil misin canım yatsana sen :)
Alışmaya çalışıyorum diyelim. Henüz cok yeniyim.
Diyorum her iş bende resmen. Baba evinde dağıtsak arkadan toplayanımız vardı, şimdi senden başkası yok , işler çoğaldı hep:) çalışınca daha da zor. kaç gündür evi süpürcem bi süpüremedim mesela :)

Tersinden mi kalktın,hayırdır :)

Ben henüz istemiyorum ama eşim çok istiyor, Rabbim aratmadan, hayırlı zamanda versin inşAllah, her zaman bunu söylerim :)

Günaydıııın :))

Günaydın canım, ne kadar şeker görünüyosunuz sizzzz

Çok teşekkür ederiz canım, büyüyoruz işte :)

Ben yıllardır kendi işimi kendim görmeme rağmen zor geldiği oluyor, zamanla oturur canım düzen. :)

Ladypurple hadi ya, bebis agisrlastikca tabii
Napalim Rabbim sabrini verir insallah.
Kiz 60 gun kaldi yaziyooo
Masallah ya ne ara gecti zaman..

Zerence
Okulda isim vardi canim bugun evde degilim,hos evde olsamda 8 de ayaktayim :)

Diimi oturursun, "ne oturuyon senden baska yapacak yok bu isi kalk yap oyle otursun" diyo icindeki ses
Iki.kisiylede gayet guzel dagiliyor etraf, nasil oluyor cozemedim.evde sanki ordu var.
Supurursun canim salla :) haftasonu evdeysen ozaman yaparsin temizligini.

Buesler neden aceleci olurlarki bykadar bebek icin :)
Aynen oyle canim Rabbim.aratmasin, hayirli zamanda nasip etsin insallah

Çok teşekkür ederiz canım, büyüyoruz işte :)

Ben yıllardır kendi işimi kendim görmeme rağmen zor geldiği oluyor, zamanla oturur canım düzen. :)
Allah nazarlardan saklasın
Sorumluluk, kendi evinin olması bambaşka bişey.
İnşallah yakın zamanda oturur herşey. İzin günüm 1 gün sadece. Beni yıpratan o birazda. Pazar günü keyif mi yapayım, bi yere mi gideyim, temizlik mi yapayım.. Dün akşam eşime diyorum pazar temizlik yapcam yine miiiiii diyor

Erken kalkmaya alışsıksın sende desene :)
Aynn öyle vallaa. 2 dklık keyfimin içine ediyo o ses

Tüm işleri pazara salladım. Allah kolaylık versin bana

Erken baba olmak istiyor , heves ediyor işte

Veriyo veriyo :) Benim de inanasım gelmiyor.Bir de bu dolu dolu 40 hafta hesabı. Diyorum esma gibi 38 de falan olursa bir de bir bucuk ay gibi bir süre kaldı yahu :))

Amin canım, sağol :)
Hmm çalışıyor muydun ? 1 gün izin olması zor canım evet , Allah kolaylık versin. Hafta içi çıkış saatin kaç? Hani haftasonuna bırakmadan bir gün süpürge, bir gün silme, toz falan yavastan yapsan.

evet, işten 5'de cıkıyorum eve gidene kadar 5:30. Bugüne kadar cok fazla müsait olamadım, ya biz gittik ya gelen oldu, ya da üst kata (kv'ye) cıkıyoruz. iş yapcak fırsat olmuyor haftaiçi. en müsait gün hafta sonu.

Mesela dün akşam 5 de evdeydim. Bulaşık makinesini boşaltıp uyudum 19:30 a kadar.

Olmuyo yani hafta içi hep bişeyler çıkıyo

Ladypurple diimi ya erken olma ihtimalide var.. Tabi insallah guzelce buyuyupte gelir minnak ama gununu gecerse iste ozaman zor :/

Zerence hadi yaa evet birgun olunca izin yetmiyor zaman..
Ay kv deler ust kattamiydi canim,Rabbim kolaylik versiin :/

Zamanla yerine oturur isler canim merak etme. Zaman geliyor sabah cikmadan yapiyosun temizligini,bazende es uyuduktan sonra :)
Sirf pazar gunleri isle ugrasmayayim diye bazen boyle seyler yapiyorum bende.

Ladypurple diimi ya erken olma ihtimalide var.. Tabi insallah guzelce buyuyupte gelir minnak ama gununu gecerse iste ozaman zor :/

Zerence hadi yaa evet birgun olunca izin yetmiyor zaman..
Ay kv deler ust kattamiydi canim,Rabbim kolaylik versiin :/

Zamanla yerine oturur isler canim merak etme. Zaman geliyor sabah cikmadan yapiyosun temizligini,bazende es uyuduktan sonra :)
Sirf pazar gunleri isle ugrasmayayim diye bazen boyle seyler yapiyorum bende.

işin pratikliğini öğrenince bende pazara bırakmayı düşünmüyorum 1 günüm var zaten temizlikle geçirmiyim dimi

Canim benim lutfen boyle dusunme benim de adet oncesi 2 3 gun onceden baslayip surekli kahverengi koyu akintim olurdu bundan bjr sey olmaz bak ben hamileyim

Canim sonuc beklemek cok zordur seni anlayabiliyorum biraz sabret cnm iyi sonuclar cikacak insallah

Allah izin verirse 23 ağustos hayırlısıyla inşallahh

Hadi insaAllah canim 2 ay kalmis :)

Hepinize günaydın teyzoşlaaar :)))

Gunaydin canim cok tatlisiniz anne kiz masallah

23 Mayıs canım :)

Uyuklamayı saymazsam iyiyim Eşim 4-12 çalışıyor bu ara. Onu bekliyorum gece, sahuru yapıp yatıyoruz. Alışıcam inşAllah.

Sen nasılsın,nasıl gidiyor hamilelik?

Canim esin 16dan gece 12ye kadar mi calisiyor meslegi ne ki ilginc bir mesai saati :)

Siz baya uzun soluklu bi iliskiye sahiptiniz canim 10 yil olmus muydu masallah?

Kızlar gece bir sancım oldu
Kasıklarım, karnım nasıl ağrıyo anlatamam ağladım baya o denli
Düşük yaparım sandım çok korktuk

Böyle sancı normal mi daha 1 ayda

Aynen kesinlikle..
Kendinemi zaman ayirirsin,esinemi,temzligemi,aileleremi,gezmeyemi,dinlenmeyemi,yemegemi.. Oy oyy
fenalık geldiiiii sayınca
Canim benim lutfen boyle dusunme benim de adet oncesi 2 3

Canim esin 16dan gece 12ye kadar mi calisiyor meslegi ne ki ilginc bir mesai saati :)

Siz baya uzun soluklu bi iliskiye sahiptiniz canim 10 yil olmus muydu masallah?

Fabrikada çalışıyor canım. 8-4 / 4-12 / 12-8 mesai saatleri. 3 vardiya yani:)

12.yıldayız

Kızlar gece bir sancım oldu
Kasıklarım, karnım nasıl ağrıyo anlatamam ağladım baya o denli
Düşük yaparım sandım çok korktuk

Böyle sancı normal mi daha 1 ayda

Ah o agrilar :)
Canim.benim hala oluyo bazen, yani ilk.aylarda tabi oluyor. Kanaman yoksa bukadar uzulme.
Ben o agrilar yuzundn doktor degistirdim.
Normal kadinlarda bile.agri olur,sn hamilesin tabiki agri yapar dedi.
Yinede istersen sor doktora, yarin gitmiyxekmidin zaten. Icini ferah tut.
Bu haftalrda kasik agrisi yzunden hamis oldugunu ogreniyor cogu kadin.
Dedigim.gibi sen yinede sor dokora,birde usutmussundur belki.
Goguslerinde damarlar belirginlestimi,ben ordan supelenmistim hamile oldugumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…