Evet :) sağol canım.Masallah canim 12 yil he :)
Rabbim nice huzurlu seneler nasip etsin birlikte insallah
Evet :) sağol canım.
8.sınıf arkadaşımdı heheh
aaa sizin de epey olmuş kiii:)Ay
Cok guzel oyle ya, biyandanda kucuk yasta cikinca evlilige sira gelinceye kadar yillar geciyor.
Bizde 9.sinifta basladik cikmaya ama iste buyuyup,toparlanana kadar yillar geciyor :)
fenalık geldiiiii sayınca
Fabrikada çalışıyor canım. 8-4 / 4-12 / 12-8 mesai saatleri. 3 vardiya yani:)
12.yıldayız
yerleşme ağrısı.
ablamdan biliyorum, bildiğin ağlıyodu ağrıdan
Ah o agrilar :)
Canim.benim hala oluyo bazen, yani ilk.aylarda tabi oluyor. Kanaman yoksa bukadar uzulme.
Ben o agrilar yuzundn doktor degistirdim.
Normal kadinlarda bile.agri olur,sn hamilesin tabiki agri yapar dedi.
Yinede istersen sor doktora, yarin gitmiyxekmidin zaten. Icini ferah tut.
Bu haftalrda kasik agrisi yzunden hamis oldugunu ogreniyor cogu kadin.
Dedigim.gibi sen yinede sor dokora,birde usutmussundur belki.
Goguslerinde damarlar belirginlestimi,ben ordan supelenmistim hamile oldugumu
evet her hafta değişiyor :) mesela pazartesi den itibaren gece 11 de cıkcak evdenVardiya degisikligi oluyor mu peki canim yoksa hep ayni mi calisiyor?
12. Yıl mı masallah
Onca yıldan sonra evlenmek nasıl duygu:)
Biz 7. Yılımızda evlendik ya sanki yıllardır evliyiz gibi hissediyorum
Ay yerleşiyo mu benim bebişim ya ben de çok ağladım bi acayip ağrı yapıyor
Doktor degisikligi yaptık randevum bugun bakalım bu doktoru tavsiye etti etrafımdaki herkes bugun gidecegiz 14.45 te
aaa sizin de epey olmuş kiii:)
Çok seviniyorum böyle uzun süre beraberliği evliliğe dönüştürenlere :)
evet her hafta değişiyor :) mesela pazartesi den itibaren gece 11 de cıkcak evden
Zaten bizde evli gibiydik ki. Hergün birlikteydik askerlik ve okul dışında :)
**
Doğrudur canım anlıyorum şuan seni. Ablam yürürken eğiliyodu bi anda ağrısı var diye. o ağrıları yüzünden hastaneye gittik kan verdi meğer bebişimiz yola çıkmış geliyormuşayyy duygulandım.
Bizi haberdar et mutlaka.
Bizimde 7.yila dogru gidiyoruz canim
Yasim 21bucuk daha o yuzden az kaldi benim yillar senin yaninda
Aynen boyle uzun olunca beraberlik,nebileyim artik iyice birbirine ait oluyorsun sanki
PembeLokum he iyi canim git bakalim.
Guzel haberlerle bekliyoruz insallah :)
Zaten basindayken degistirebilirsen iyi doktoru,sanirim 20 haftadan sonramiydi degismiyodu yani orda oyleymis dun yazmis biri buraya..
Insallah iyi bir doktordur ve moral veren bir bdoktordur insallah.
Benim ilk doktor masallahi var yanina gidisimde illa.moralimi.bozzacak seyler soyluyodu. Bebege ustten bakip 1-2 dk kada kalkiyodum ultrasondan.
Bilmiyorum.bebek kucuk diyemi oyle yapti ama zaten iyi seylerde duymadim sobra o doktorla ilgili.
Yanii insallah iyidir canim bu degistiginki
Bizimde 7.yila dogru gidiyoruz canim
Yasim 21bucuk daha o yuzden az kaldi benim yillar senin yaninda
Aynen boyle uzun olunca beraberlik,nebileyim artik iyice birbirine ait oluyorsun sanki
Evet sen azcıcık küçüksün benden :)
Uzun yıl birliktelikler bana daha sevimli geliyo :)
PembeLokum he iyi canim git bakalim.
Guzel haberlerle bekliyoruz insallah :)
Zaten basindayken degistirebilirsen iyi doktoru,sanirim 20 haftadan sonramiydi degismiyodu yani orda oyleymis dun yazmis biri buraya..
Insallah iyi bir doktordur ve moral veren bir bdoktordur insallah.
Benim ilk doktor masallahi var yanina gidisimde illa.moralimi.bozzacak seyler soyluyodu. Bebege ustten bakip 1-2 dk kada kalkiyodum ultrasondan.
Bilmiyorum.bebek kucuk diyemi oyle yapti ama zaten iyi seylerde duymadim sobra o doktorla ilgili.
Yanii insallah iyidir canim bu degistiginki
Full gece mi calisacak yani kız şunları 24luk saat sistemine gore yazsana anlamıyorum sabah 11 mi aksam 11 mi ehehe
Ben de agri yuzunden yerimden sicriyodum gece
Canim askere gitti bekledin geldi masallah size hem de uzun donemdi hatirladigim kadariyla
Sizin yaşlar kaçtı cnm iyice kaynaşalım:)
Ayy haklısın
Şimdik şöyle
1 hafta : 08:00 16:00 arası
2.hafta: 16:00 00:00 arası
3.hfta: 23:00 da cıkıyor evden eertesi sabah 09:00 da evde oluyor. :):) anlaşılabilir olmuştur umarım :) evet 1 hafta gece işe gidicek , birlikte uyuyamıcaz yani
Evet 15 ay askerlik yaptı 15 ay askerlik yapan son dönemdi malesef bize vurmadı 12 ay :)
İkimizde 24 yaşını bitirdik :):)
Full gece mi calisacak yani kız şunları 24luk saat sistemine gore yazsana anlamıyorum sabah 11 mi aksam 11 mi ehehe
Ben de agri yuzunden yerimden sicriyodum gece
Canim askere gitti bekledin geldi masallah size hem de uzun donemdi hatirladigim kadariyla
Sizin yaşlar kaçtı cnm iyice kaynaşalım:)
Aa 20 haftadan sonra degismiyo muymus bilmiyodum bunu ben de
Iyi diyolar cok tatli cok ilgili bi bayan diyolar bakalim sen degistikten sonra memnun musun artik doktorundan?
bende uyumadım hiç. üst kata cıkıyorum veya kendi anneme gidiyorum. evde tek duramıyorum akşamlarıAnlasildi canim sagol
Yaa ben esim gec geldigi zamanlar uyuyamiyorumo gelene kadar gozum pencerede bekliyorum sen uyuyabiliyo musun
15 ay mı bekledin bi de wow ben bekleyemem ya masallah
Ben kısa donem askere gondermedim adamı
Aynen zamanında gelsin inşallah, oyyy günü geçmesi de zor ..Ladypurple diimi ya erken olma ihtimalide var.. Tabi insallah guzelce buyuyupte gelir minnak ama gununu gecerse iste ozaman zor :/
Zerence hadi yaa evet birgun olunca izin yetmiyor zaman..
Ay kv deler ust kattamiydi canim,Rabbim kolaylik versiin :/
Zamanla yerine oturur isler canim merak etme. Zaman geliyor sabah cikmadan yapiyosun temizligini,bazende es uyuduktan sonra :)
Sirf pazar gunleri isle ugrasmayayim diye bazen boyle seyler yapiyorum bende.
Teşekkür ederiz canım, sağolasın.Canim benim lutfen boyle dusunme benim de adet oncesi 2 3 gun onceden baslayip surekli kahverengi koyu akintim olurdu bundan bjr sey olmaz bak ben hamileyim
Canim sonuc beklemek cok zordur seni anlayabiliyorum biraz sabret cnm iyi sonuclar cikacak insallah
Hadi insaAllah canim 2 ay kalmis :)
Gunaydin canim cok tatlisiniz anne kiz masallah
Canim esin 16dan gece 12ye kadar mi calisiyor meslegi ne ki ilginc bir mesai saati :)
Siz baya uzun soluklu bi iliskiye sahiptiniz canim 10 yil olmus muydu masallah?
Kanama yoksa bence de bir sorun yoktur canım.Ama bende hiç olmadı öyle ağrı, sen yine de sorarsın yarın doktora.Kızlar gece bir sancım oldu
Kasıklarım, karnım nasıl ağrıyo anlatamam ağladım baya o denli
Düşük yaparım sandım çok korktuk
Böyle sancı normal mi daha 1 ayda
Gunes kremi onerirmisiniz kizlar ya :/
Nieva sun'u kullandinizmi hic
Canim ya niye bozdun bu kadar moralini... Guzel düşün iyi düşün lütfen... Moral her şeyin başı.. merak ettim.geçmişi ancak okuyorum..belki de bur şeyim yok.yazdın bile .. guzel haberler ver her daim canim...tutkku SirriEyvan @duman91 Ladypurple PembeLokum
Kizlar bugun esimle gittik annem ve babmda dayanamislar geldiler suan bizdeler. Doktora gittik bisiler dedi kendi.kendine mirildanir gibi anlayamadim kan tahlili yapmamiz gerek dedi 15:20 oldugu icin saat kapaniyomus kan bolumu kos hemen dedi 2.deliste buldular damarimi aldilar kan ama 1 mi 2 tup mu bilmiyorum gozumu hic acmadim..sonra randevu alcaksiniz tekrar dediler o da en erken 1 hafta esimde gitti doktora sordu tamam yarin getirin sonucu demis..insallah yarin bakar olmadi tersler falansa lutfen dicem sabahi zor ettim bakar saniriminsallah bisey cikmaz onemli
Birde 2 gundur falan azicik geiyodu bugun az fazla gelmis.siyah yada koyu bir kahve seklinde akintioff bu ne simdi yani buda ne demek bilginiz var mi ? Birde orucu napicam ben annem tutulmaz oyle dedi ama adete bir kac gun var (
Kendimi cok kotu hissediyorum duzeltmeye calisiyorum.olmuyo.,
Ya kotu bisey varsa ve ayni zamanda ya anne olamazsam
Oyy MaasAllah kizce kocaman olmuuss..:)Hepinize günaydın teyzoşlaaar :)))
Ki olma ihtimali yüksek kuzum...genelde 10 gün önce dogarlarmis bebisler :))Veriyo veriyo :) Benim de inanasım gelmiyor.Bir de bu dolu dolu 40 hafta hesabı. Diyorum esma gibi 38 de falan olursa bir de bir bucuk ay gibi bir süre kaldı yahu :))
MutluBulut_ canim olmadi bir doktora daha cikarsin. Asla bir doktorla kalma derim, hepsi farki soyluyor
Günaydın herkese
MutluBulut_ çok geçmiş olsunn canım aklına kötü şeyler getirme, sonuçlar cıksın bi bakalım.
Canim benim lutfen boyle dusunme benim de adet oncesi 2 3 gun onceden baslayip surekli kahverengi koyu akintim olurdu bundan bjr sey olmaz bak ben hamileyim
Canim sonuc beklemek cok zordur seni anlayabiliyorum biraz sabret cnm iyi sonuclar cikacak insallah
Hadi insaAllah canim 2 ay kalmis :)
Gunaydin canim cok tatlisiniz anne kiz masallah
Canim esin 16dan gece 12ye kadar mi calisiyor meslegi ne ki ilginc bir mesai saati :)
Siz baya uzun soluklu bi iliskiye sahiptiniz canim 10 yil olmus muydu masallah?
Hepinize günaydın teyzoşlaaar :)))
Kızlar gece bir sancım oldu
Rahim genişlediği için çok normal ağrılar canim... İlerleyen zamanlarda daha az hatta hiç hissetmezsin.. ama şimdi gayet normal..Kızlar gece bir sancım oldu
canım bır usttekı mesajda yazdım korktugum seyın olmadıgını soyledıler yanı losemı ama ne olduguda cıkmadı henuz ortya o yuzden acaba kan testı mı eksık dıyorum anlam veremedım kı neden. omrumden omur gıttı vallaCanim ya niye bozdun bu kadar moralini... Guzel düşün iyi düşün lütfen... Moral her şeyin başı.. merak ettim.geçmişi ancak okuyorum..belki de bur şeyim yok.yazdın bile .. guzel haberler ver her daim canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?