2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Ay
Cok guzel oyle ya, biyandanda kucuk yasta cikinca evlilige sira gelinceye kadar yillar geciyor.
Bizde 9.sinifta basladik cikmaya ama iste buyuyup,toparlanana kadar yillar geciyor :)
aaa sizin de epey olmuş kiii:)

Çok seviniyorum böyle uzun süre beraberliği evliliğe dönüştürenlere :)

fenalık geldiiiii sayınca

Fabrikada çalışıyor canım. 8-4 / 4-12 / 12-8 mesai saatleri. 3 vardiya yani:)

12.yıldayız

Vardiya degisikligi oluyor mu peki canim yoksa hep ayni mi calisiyor?
12. Yıl mı masallah
Onca yıldan sonra evlenmek nasıl duygu:)
Biz 7. Yılımızda evlendik ya sanki yıllardır evliyiz gibi hissediyorum

yerleşme ağrısı.

ablamdan biliyorum, bildiğin ağlıyodu ağrıdan

Ay yerleşiyo mu benim bebişim ya ben de çok ağladım bi acayip ağrı yapıyor

Doktor degisikligi yaptık randevum bugun bakalım bu doktoru tavsiye etti etrafımdaki herkes bugun gidecegiz 14.45 te

evet her hafta değişiyor :) mesela pazartesi den itibaren gece 11 de cıkcak evden
Zaten bizde evli gibiydik ki. Hergün birlikteydik askerlik ve okul dışında :)
**

Doğrudur canım anlıyorum şuan seni. Ablam yürürken eğiliyodu bi anda ağrısı var diye. o ağrıları yüzünden hastaneye gittik kan verdi meğer bebişimiz yola çıkmış geliyormuş ayyy duygulandım.

Bizi haberdar et mutlaka.

aaa sizin de epey olmuş kiii:)

Çok seviniyorum böyle uzun süre beraberliği evliliğe dönüştürenlere :)

Bizimde 7.yila dogru gidiyoruz canim
Yasim 21bucuk daha o yuzden az kaldi benim yillar senin yaninda

Aynen boyle uzun olunca beraberlik,nebileyim artik iyice birbirine ait oluyorsun sanki

PembeLokum he iyi canim git bakalim.
Guzel haberlerle bekliyoruz insallah :)

Zaten basindayken degistirebilirsen iyi doktoru,sanirim 20 haftadan sonramiydi degismiyodu yani orda oyleymis dun yazmis biri buraya..

Insallah iyi bir doktordur ve moral veren bir bdoktordur insallah.
Benim ilk doktor masallahi var yanina gidisimde illa.moralimi.bozzacak seyler soyluyodu. Bebege ustten bakip 1-2 dk kada kalkiyodum ultrasondan.
Bilmiyorum.bebek kucuk diyemi oyle yapti ama zaten iyi seylerde duymadim sobra o doktorla ilgili.

Yanii insallah iyidir canim bu degistiginki

Full gece mi calisacak yani kız şunları 24luk saat sistemine gore yazsana anlamıyorum sabah 11 mi aksam 11 mi ehehe
Ben de agri yuzunden yerimden sicriyodum gece

Canim askere gitti bekledin geldi masallah size hem de uzun donemdi hatirladigim kadariyla
Sizin yaşlar kaçtı cnm iyice kaynaşalım:)

Aa 20 haftadan sonra degismiyo muymus bilmiyodum bunu ben de
Iyi diyolar cok tatli cok ilgili bi bayan diyolar bakalim sen degistikten sonra memnun musun artik doktorundan?

Ayy haklısın

Şimdik şöyle
1 hafta : 08:00 16:00 arası
2.hafta: 16:00 00:00 arası

3.hfta: 23:00 da cıkıyor evden eertesi sabah 09:00 da evde oluyor. :):) anlaşılabilir olmuştur umarım :) evet 1 hafta gece işe gidicek , birlikte uyuyamıcaz yani

Evet 15 ay askerlik yaptı 15 ay askerlik yapan son dönemdi malesef bize vurmadı 12 ay :)

İkimizde 24 yaşını bitirdik :):)

Anlasildi canim sagol
Yaa ben esim gec geldigi zamanlar uyuyamiyorumo gelene kadar gozum pencerede bekliyorum sen uyuyabiliyo musun

15 ay mı bekledin bi de wow ben bekleyemem ya masallah
Ben kısa donem askere gondermedim adamı

Kasim anneleri topigine dun oyle yazmislardi canim. Nekadar dogru bilmem,bir arastir istersen.
Aman masallah diyeyim simdilik.iyi canim.
Kime iyi dediysem hep tersi cikt,insallah iyidir yani :)

Senin ucuk gectimi

Anlasildi canim sagol
Yaa ben esim gec geldigi zamanlar uyuyamiyorumo gelene kadar gozum pencerede bekliyorum sen uyuyabiliyo musun

15 ay mı bekledin bi de wow ben bekleyemem ya masallah
Ben kısa donem askere gondermedim adamı
bende uyumadım hiç. üst kata cıkıyorum veya kendi anneme gidiyorum. evde tek duramıyorum akşamları

bekleniyor ya deme öyle.

Aynen zamanında gelsin inşallah, oyyy günü geçmesi de zor ..

Teşekkür ederiz canım, sağolasın.

Kızlar gece bir sancım oldu
Kasıklarım, karnım nasıl ağrıyo anlatamam ağladım baya o denli
Düşük yaparım sandım çok korktuk

Böyle sancı normal mi daha 1 ayda
Kanama yoksa bence de bir sorun yoktur canım.Ama bende hiç olmadı öyle ağrı, sen yine de sorarsın yarın doktora.

Gunes kremi onerirmisiniz kizlar ya :/
Nieva sun'u kullandinizmi hic

Ben sebamed inkini kullanıyorum canım.

Canim ya niye bozdun bu kadar moralini... Guzel düşün iyi düşün lütfen... Moral her şeyin başı.. merak ettim.geçmişi ancak okuyorum..belki de bur şeyim yok.yazdın bile .. guzel haberler ver her daim canim...

MutluBulut_ canim olmadi bir doktora daha cikarsin. Asla bir doktorla kalma derim, hepsi farki soyluyor

Günaydın herkese
MutluBulut_ çok geçmiş olsunn canım aklına kötü şeyler getirme, sonuçlar cıksın bi bakalım.

Kızlar ılk gıttıgım doktora ne demelıyım bılmıyorum bagırdı cagırdı bıze gırdık odaya dıye bısey yok dedı attı kagıdı. Bır deger dusuk gozukuyodu cok korktum bıde arkadasım netten baktı dusuk olması korktugum gıbı olması demekmıs..sonra acıle gıttık aynı hastanede oradakı doktor ıyıydı kan sonucları normal hıc merak etme oyle bırsey yok dedı. Varıs olabılır belkı dedı babamdada var zaten kalp damara gıdın dedı. Gıttık oradakı doktorda guler yuzluydu ( bu nasıl bıseyde sankı bedava calısıyor olsa okumus doktor olmus ama ınsan olamamıs ) varıs var ama ondan kaynaklımı bılemıyorum dedı belımdede mınık var orada olmaması gerek dedı fılm verdı salı yaptırıcaz sıra o zaman verıldı. Sonra capa hastanesıne gıt dedı orada daha detaylı bakarlar her bolumde var sonuc daha ıyı anlasılır orada dedı. Randevu aldım yıne dahılıye ye orada uygun gorurlerse hemotatolojıye ancak oyle gonderırler dedı carsambada oraya gıdıcem. Sımdı yoktur yanı en azından korktugum sey oyle dıyebılır mıyım yanı

Hepinize günaydın teyzoşlaaar :)))

nasıl buyumus masallah canım benımm :)

kızlar normal demısler yınede doktrunu aradın mı canım

Rahim genişlediği için çok normal ağrılar canim... İlerleyen zamanlarda daha az hatta hiç hissetmezsin.. ama şimdi gayet normal..

Canim ya niye bozdun bu kadar moralini... Guzel düşün iyi düşün lütfen... Moral her şeyin başı.. merak ettim.geçmişi ancak okuyorum..belki de bur şeyim yok.yazdın bile .. guzel haberler ver her daim canim...
canım bır usttekı mesajda yazdım korktugum seyın olmadıgını soyledıler yanı losemı ama ne olduguda cıkmadı henuz ortya o yuzden acaba kan testı mı eksık dıyorum anlam veremedım kı neden. omrumden omur gıttı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…