2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Oyy MaasAllah kizce kocaman olmuuss..:)
Çok tatli canim benimmm, evet bayagı büyüdü, hareketleriyle bile anlayabiliyorum artık :)

Ki olma ihtimali yüksek kuzum...genelde 10 gün önce dogarlarmis bebisler :))

Teşekkür ederiz canımm :)))
Demi :) Sanırım kız bebekler özellikle tam gününü doldurmazmış ama bakalım görücez. :)

Biz tanisamadik...hoşgeldin aramıza yeni gelin :)
Sizde uzun yıllar sonucunda evlenmissiniz.. ne kadar güzel maaşAllah :)
Bizde lise 1 den beri birlikteydik.. 14 yaşından 22 ye kadar... Şimdi 24 u bitirdik bizde yaklaşık 2 yıldir evliyiz.. birde bebisimiz var bugun 14 günlük olan :)

Yanii ne diyim, Allah a havale canım.Bayagı sinir bozucu oluyo bazıları.

Düşük olan değer lökosit mi canım? Bence canını sıkacak birşey yok kuzum. Çünkü birkaç doktor bakmış yine sonuca, öyle mühim birşey olsa rahar davranmazlardı. Sen yine çapada da bir görün bakalım madem.

Yoktur yoktur sen yinede ayrıntılı muayene ol bakalim canim benim... Ama ferah tut içini lütfen :)
Çok sevindim..devlette bazı doktorlar oyke oluyor maalesef... İnsanı sinir ediyor bu durum ama maalesef böyle..:/

Binlerce kez sukur canim bak :)
Insallah hersey dahada guzel olucak,sikma o guzel canini.
Peki o.morluklar nedenmis, dedilermi bisi.. Cunki eskiden bendede vardi,sanki dovmusler o derece coktu,annemdede oldu bir ara ama neden doktora gitmedim bilmem.
Cok.sukur gecti simdi.

O doktorada gelince var iste oyleleri.. Insana doymuslar artik..
Hadi artik uzulme

merhaba hanımlarrr :) hayırlı ramzanlar:) bende kasım 16 2014 te evlendim ve aranıza katılmak istedimmm :) kabul varmı ??

kuzum LYMPH% aynen boyle yazıyo normal aralık 25-50 mıs benım 22.7
gıdeyım bakalım kuzum ınsallah bısey cıkmasında ama sebepsızde olamaz yanı alerjı bıle desem atıyorum mutlaka sebebı vardır
ahh annem asırı zayıflamıssın dıye dunden berı yemek yedırmeye calısıyo bana dun onca zamna sonra 1 dılım tatlı yedım yanı..yarın gıdıcem dıyetısyenede bıtırıcez ınsallah artık onada gotururum sonucu bakalım :) ona daha ıyı sorarım hem bısey bılıyosa soyler barı su olabılır vs dıye bılemedım

Yoktur yoktur sen yinede ayrıntılı muayene ol bakalim canim benim... Ama ferah tut içini lütfen :)
Çok sevindim..devlette bazı doktorlar oyke oluyor maalesef... İnsanı sinir ediyor bu durum ama maalesef böyle..:/

ınsallah ccanım bunda bıle ıcım ferahladı vallahı ınsallah hep boyle ferah kalır sorasında da. Nssıl hesap verecekler gercekten anlam veremıyorum ıkı guler yuzden ne olacak hasta kabuldekı kadınlarda oyle herkes hastalara bagırıyo saka gıbı. bır daha o hastaneye gıtmem dıye dusunuyorum buyuktu baya temızdı doktorun odası falan sankı ozel gıbı ama ıse yaramıyor

ınsallah canım :)
ıste suan bılınmıyor hadı ya cok muydu pekı sende ve annende benım mesela 30 cıvarı

evet çalışıyorum. 23 yaşındayım. avukat katibiyim ankaradan katılıyorum aranıza :) biraz tv programına katılanlar gibi konuştum ama hihih :) eşimle severek evlendik çok sorunlar yaşadık halada yaşıyoruz istemediğimiz bazı olumsuzluklar oldu ama ne yapalım allah böle yazmış kaderimizi diyorum ve susuyorum

Öyleymiş evet canim... Ama zaten taşıyacak hal kalmamıştı bende iyiki 38+5 de doğdu yavrum..:)

:)) Ben de artık ağırlaşmaya başladım, yürürken aheste aheste.Diyorum bunun bir ay sonrası nolucam acaba :))) Ama bana mı öyle geliyo bilmiyorum şu son iki aydır falan kilo almam yavaşladı gibi sanki şu iki ayı da daha çok almadan geçiricem gibi geliyor ama bakalım. :)

Hmmm lenfosit. Benim bildiğim normal değerin çok çok altlarında olması lazım kuzum o hastalaık için. Çok şükür öyle birşey yok. Ama tabi düşüklüğün illaki bir sebebi vardır.Aynen başka bir yere de bi göster bakalım

merhaba hanımlarrr :) hayırlı ramzanlar:) bende kasım 16 2014 te evlendim ve aranıza katılmak istedimmm :) kabul varmı ??

Merhabalaaar, hoşgeldin canım sana da hayırlı ramazanlar. Ne mutlu sayımız artıyor böyle :))
7 aylık gelinsin demek :)

Sorunlar illaki olur canım, evliliğin ilk zamanları adaptasyon süreci kimisi için zor geçebiliyor. Yeter ki düzelebilecek şeyler olsun da. Sizin dışınızda gelişen şeyler mi?

Sorunlar illaki olur canım, evliliğin ilk zamanları adaptasyon süreci kimisi için zor geçebiliyor. Yeter ki düzelebilecek şeyler olsun da. Sizin dışınızda gelişen şeyler mi?
canım bnm sorunlarım çok başka . biz altı yıl görüştük. onun ailesi beni istemedi çünkü eşim hep beni savunurdu onlara karşı annesi yediremedi bunu ççok tartışmalar yaşadılar eşimle hatta eşimi istemedi evden kovdu benim eşim çok tutumludur ailesi bile olsa parasını vermez onlarda para vermiolara eve die evden kovdular eşimi haksızlık bu sonra nişanlandık zor bela beni istemeye geldiler falan iki yıl nişanlı kaldım sebebi kayınvalidemin bizi kandırması. ev alıcam size dedi benim oğlum kira ödeyemez dedi. çok değişkendir bu arada bir iyi bir kötü eşimde ona çekmiş bu konuda dengesiz yani. Neyse evi aldı bende bu arada tüm gelinlik vazifelerimi yerine getiriyorum haftasonları iş çıkışı evine temizlemeye gidiyorum yemeklerini yapıyorum o dışarda dedikodu yaparken ben evde kös kös oturup onu bekliorum falan tam br gelinim yani. ama o bana dediki ben öle şeyleri sevmem benim olumun ne yapacağı belli olmaz bana sakın anne deme dedi yani dioki seni bırakır oğlum sakın bana anne flan deme dio. bende dermiyim canıma minnet demem de dedirtmedim de eşime. neyse bu bize evi aldı allem etti kullem etti evi beğenmedim arka cephe boşver güzel değil die die sattırdı bize evi yeni ev alacağını söledi ev satıldı paraları attı cebe eşime demişki ben ev falan almam sana eimin bana sölediği bu ama eminim ki orda benm hakkımda birşey söledi ve eşimde bu yüzden kavga etti yine eminim yani buna ama bana sölemedi. neyse biz düğün salonunu tuttuk nezaketende olsa ailesinden 15 20 kişiyle geldiler düğüne iki bilezik taktılar ve sonra defolup gittiler ve onların tarafından gelen tüm altınları da cebe attılar tabi. çok uzattım biliorum ama çok doluyum eşim ev tutamayız ne yaparız ne ederiz derken babam dediki gelin burda oturun dedi düşüne biliomusun eşim iç güveysi grdi eve kolu komşu akrabalar neler sölediiler. çok üzülüorum iki odalı bir ev küçücük annem yatak odasını bize verdi ve yerde yatıyolar çok üzülüyorum. hepsi kaynanamın yüzünden oldu ve eşim oda nankör biraz aileden sevgi saygı görmediği için hal ve hareketlerini hiç sevmiorum çok sinirli çok huysuz herşeyde parlar bağırır çağırır çok zordayım anlayacağın canım bnm

MutluBulut_ vardi canim baya, saymadim ama topugumdan yukarsi bildigin mosmordu.
Oy anneciin yediriyor dimi :) napsin kadin, onlara gore hep zayifiz,bisi yeniyoruz :)
Diyetisyeninede bir goster bakalim canim.

Buarada kani oglen alirdin,ondanmi sey cikti dicektimdi oruclu gitmistin sen, yani yemek.yiyipte gitsen anlarim temiz cikmaz ama bak cok sukur yolunda hersey. Dusuk olanda insallah onemli bisi degildir.

sakarkar hosgeldin canim.
Allah buyuk, dert edip uzulme bukadar. Ailen kapi acmia en azindan size. El alemide takmayin kafaya, hersey yolunda bile gitse konusacak sey bulur onlar.

Tamamen sizin dışınızda gelişen birşeymiş. Kayınvalide faktörü :/ Allah kolaylık versin canım. Ne fena kadınmış. Hayır yani o kadar uzun yıl da görüşmüşsünüz, kabullenmeyecek ne var. Peki evlenmeden önce olacakları tahmin edebiliyor muydun? Hani eşinin de huyunu suyunu biliyormuşsun.
Şimdi annenlerin yanındasınız yani, eşya almamış mıydnız, naptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…