Doktordan geldim kizlar.
Allahima cok sukur iyi yavrum.
Erkek oldugu kesinlesti, gizlemedi bizden oglusum
Deniz icin sordum buarada gidebilirsin tabi dedi,sadece golgede guneslen dedi.
Hani sicak cok leke yapiyorya.
Disdoktorunu sormayaiunuttum tabi, okadar cok.sorum vardiki onu atlamisim :)
Hehheheh hadi bakalım şuana kadar eşitlendik.İki erkek , iki kız oldu :) Ama ben senin oğlun olacağını hissetmiştim. :)
Evet bence de denizden yana sıkıntı olmamalı :)
Dişçi için de bana gidilmez gibi geliyor ya
Kasim anneleri topigine dun oyle yazmislardi canim. Nekadar dogru bilmem,bir arastir istersen.
Aman masallah diyeyim simdilik.iyi canim.
Kime iyi dediysem hep tersi cikt,insallah iyidir yani :)
Senin ucuk gectimi
bende uyumadım hiç. üst kata cıkıyorum veya kendi anneme gidiyorum. evde tek duramıyorum akşamları
bekleniyor ya deme öyle.
Aynen zamanında gelsin inşallah, oyyy günü geçmesi de zor ..
Teşekkür ederiz canım, sağolasın.
Kanama yoksa bence de bir sorun yoktur canım.Ama bende hiç olmadı öyle ağrı, sen yine de sorarsın yarın doktora.
Ben sebamed inkini kullanıyorum canım.
Kızlar ılk gıttıgım doktora ne demelıyım bılmıyorum bagırdı cagırdı bıze gırdık odaya dıye bısey yok dedı attı kagıdı. Bır deger dusuk gozukuyodu cok korktum bıde arkadasım netten baktı dusuk olması korktugum gıbı olması demekmıs..sonra acıle gıttık aynı hastanede oradakı doktor ıyıydı kan sonucları normal hıc merak etme oyle bırsey yok dedı. Varıs olabılır belkı dedı babamdada var zaten kalp damara gıdın dedı. Gıttık oradakı doktorda guler yuzluydu ( bu nasıl bıseyde sankı bedava calısıyor olsa okumus doktor olmus ama ınsan olamamıs ) varıs var ama ondan kaynaklımı bılemıyorum dedı belımdede mınık var orada olmaması gerek dedı fılm verdı salı yaptırıcaz sıra o zaman verıldı. Sonra capa hastanesıne gıt dedı orada daha detaylı bakarlar her bolumde var sonuc daha ıyı anlasılır orada dedı. Randevu aldım yıne dahılıye ye orada uygun gorurlerse hemotatolojıye ancak oyle gonderırler dedı carsambada oraya gıdıcem. Sımdı yoktur yanı en azından korktugum sey oyle dıyebılır mıyım yanı
nasıl buyumus masallah canım benımm :)
kızlar normal demısler yınede doktrunu aradın mı canım
Rahim genişlediği için çok normal ağrılar canim... İlerleyen zamanlarda daha az hatta hiç hissetmezsin.. ama şimdi gayet normal..
Doktordan geldim kizlar.
hiç birşey almamıştık herşey birden gelişti aslında kayınvaldem aldığını söylüyordu beyaz eşyayı ama mağazada bilmem ne falan diyrdu bizde güvendiğimizden hiç birşeye bakmıyorduk açıkcası bilmiorum yaa aklım çok karışık hani bazen kendimi onun yeriede koyuyorum ama ben öle bir anne olmazdım ya bu kadında hiç vicdan yok. benim babam uyku uyuyamıyo neden çünkü kzı babası ya ben kapımı kapatıp odama geçtiğmde adam evi terk edio o derece çünkü konduramıyo ben onun son beşiğiyim ve beni çok sevio paylaşamazdıda hiçTamamen sizin dışınızda gelişen birşeymiş. Kayınvalide faktörü :/ Allah kolaylık versin canım. Ne fena kadınmış. Hayır yani o kadar uzun yıl da görüşmüşsünüz, kabullenmeyecek ne var. Peki evlenmeden önce olacakları tahmin edebiliyor muydun? Hani eşinin de huyunu suyunu biliyormuşsun.
Şimdi annenlerin yanındasınız yani, eşya almamış mıydnız, naptınız?
hoşbuldummmm :) evet öyle tabi ama insan işte kulaklarını bir kapayamıyor heleki hassassan hiç kapanmıyor duymamazlıktan gelemiyorum kiMutluBulut_ vardi canim baya, saymadim ama topugumdan yukarsi bildigin mosmordu.
Oy anneciin yediriyor dimi :) napsin kadin, onlara gore hep zayifiz,bisi yeniyoruz :)
Diyetisyeninede bir goster bakalim canim.
Buarada kani oglen alirdin,ondanmi sey cikti dicektimdi oruclu gitmistin sen, yani yemek.yiyipte gitsen anlarim temiz cikmaz ama bak cok sukur yolunda hersey. Dusuk olanda insallah onemli bisi degildir.
sakarkar hosgeldin canim.
Allah buyuk, dert edip uzulme bukadar. Ailen kapi acmia en azindan size. El alemide takmayin kafaya, hersey yolunda bile gitse konusacak sey bulur onlar.
yazdıklarını okudum canım ev almanız sart degıl kı bızlerde kıradayız neden sızde kıraya cıkmadınız ?evet çalışıyorum. 23 yaşındayım. avukat katibiyim ankaradan katılıyorum aranıza :) biraz tv programına katılanlar gibi konuştum ama hihih :) eşimle severek evlendik çok sorunlar yaşadık halada yaşıyoruzistemediğimiz bazı olumsuzluklar oldu ama ne yapalım allah böle yazmış kaderimizi diyorum ve susuyorum
ne yapıpda yukleltmek gerek kı acaba carsambayı beklıcem artıkHmmm lenfosit. Benim bildiğim normal değerin çok çok altlarında olması lazım kuzum o hastalaık için. Çok şükür öyle birşey yok. Ama tabi düşüklüğün illaki bir sebebi vardır.Aynen başka bir yere de bi göster bakalım
bısey de cıkmadı dıyorsun ıcımı ferahlattı duymak..benım butun halde degıl fındık kadar kımızı daha buyuk falan bır tane kocaman var ama ıste onu vurdugumu dusunuyorum..bırde dız altı sorun degılmıste dız ustu tehlıkelıymıs ıste benımde yogunluk yukarıdaMutluBulut_ vardi canim baya, saymadim ama topugumdan yukarsi bildigin mosmordu.
Oy anneciin yediriyor dimi :) napsin kadin, onlara gore hep zayifiz,bisi yeniyoruz :)
Diyetisyeninede bir goster bakalim canim.
Buarada kani oglen alirdin,ondanmi sey cikti dicektimdi oruclu gitmistin sen, yani yemek.yiyipte gitsen anlarim temiz cikmaz ama bak cok sukur yolunda hersey. Dusuk olanda insallah onemli bisi degildir.
sakarkar hosgeldin canim.
Allah buyuk, dert edip uzulme bukadar. Ailen kapi acmia en azindan size. El alemide takmayin kafaya, hersey yolunda bile gitse konusacak sey bulur onlar.
oyyyyy erkek gelıyor erkek :) saglıkla kucagına al ınsallah canım oglusunu artık mavıs mavıs alırsınız esyalarıDoktordan geldim kizlar.
Dımı zaten hasta olarak gıdıyorsun bırde saglam degılsın morelın hız duzgun degıl..Ucuk gecmek uzere canım doktor agrinin normal oldugunu soyledi
Anladım canım senin annenler de yakın mı size?
Doktor agrinin normal oldugunu soyledi canim
Ah canım rahmetli ablamın tedavileri zamanında boyle doktorlardan az cekmedik ya Allah oylelerini ıslah etsin ablamı annemi çok üzdü bazı doktorlar hepsine bi dolu beddua ettim..
Siz bi capaya gidin bakalım
Tamam canım :)
Oh oh oğluş kesin geliyo demek insallah :)
Bana da denize girebilirsin dedi
Evet kızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür
4 hafta 5 günlük hamileyim
Tahmini doğum tarihimiz 21.02.2016
Bebiş 0.72 cm
canım eşim kendine güvenemiyorki çünkü kayınvalidem akına soktu benm oğlum kira ödeyemez ödeyemez die çocuk şimdi onun derdinde ki kiraya çıksak bir tane bile eşyamız yok ve borcumuz çoookyazdıklarını okudum canım ev almanız sart degıl kı bızlerde kıradayız neden sızde kıraya cıkmadınız ?
Herseyın hayırlısı olsun hakkınızda umarım esınle aranız ıyı olur onemlı olan o
yazdıklarını okudum canım ev almanız sart degıl kı bızlerde kıradayız neden sızde kıraya cıkmadınız ?
Herseyın hayırlısı olsun hakkınızda umarım esınle aranız ıyı olur onemlı olan o
ne yapıpda yukleltmek gerek kı acaba carsambayı beklıcem artık
bısey de cıkmadı dıyorsun ıcımı ferahlattı duymak..benım butun halde degıl fındık kadar kımızı daha buyuk falan bır tane kocaman var ama ıste onu vurdugumu dusunuyorum..bırde dız altı sorun degılmıste dız ustu tehlıkelıymıs ıste benımde yogunluk yukarıda
evet canım oruclu gıttım sormamıstı gercı hıc ama
oyyyyy erkek gelıyor erkek :) saglıkla kucagına al ınsallah canım oglusunu artık mavıs mavıs alırsınız esyaları
Dımı zaten hasta olarak gıdıyorsun bırde saglam degılsın morelın hız duzgun degıl..
oyy masallah canım ya 5 haftalık neredeyse :)
aminn inşallah girer eşim daha yeni iş bulabildi daha öncesinde dükkanımız vardı iş yapmadığı için kapattıkEsin calisiyomu peki.
Hicmi esya falan almadiniz,nereye evlendinki sen, hani ev falan duzmesi olmadimi dugunden once.
Kv evi satmis bu dugundwn once oldu sanirim.
Rabbim.buyuk insallah yoluna girer hersey[/QU
eşim yeni girdi işe iş bulamadıkçok zor durumlar yaşadık yaa eşya ufak tefek şeyler almıştık evimize göre alıcaktık çnkü açıkcası ne bileyim rabbim böle yazdı böle yaşıyorz allah büyüktür inşallah girer herşey yoluna
hayırlısı olsun canım hakkınızda :)canım eşim kendine güvenemiyorki çünkü kayınvalidem akına soktu benm oğlum kira ödeyemez ödeyemez die çocuk şimdi onun derdinde ki kiraya çıksak bir tane bile eşyamız yok ve borcumuz çoookdüğünü kendimiz yaptık haliyle ve 20 milyar krei borcumuz var ve ıvırlar zıvırlar işte maddiyatta iyi değil yani
bakalım su capaya gıdelımde.. arkadassım unıversıte hastanesı oldugundan ıyı ıncelıyorlar dıyo ınsallahCanim sen doktorlardan cekinip de ihmal etme her turlu testini yaptir icinde kalmasin
Yaa evet 2 gun sonra 5 haftalik oluyoruz teyzesi
ınsallah canımPembeLokum hadi ozaman hayirli olsuuun bebisimizz
Masallah 5 haftalik olmus bile minnak.
Insallah saglikla alir her anne bebegini kucagina :)
MutluBulut_ aynen canim normalde en ufak seyi buyuten ben o morluklara nasil takilmadim onu dusunuyorum simdi.
Findik - ceviz buyuklugundeydi ama baya vardi iste.
Insallah yoktur bisi canim.
Evet teyzesi nasipse erkek annesi adayiyim :)
Cok masumlar ya hic birseyden habersiz,oracikta buyuyolar :)
sakarkar orasi oyle canim insan takiyor ama neoluyor cozuyolarmi sorununu oyle konusupta-hayir..
Esin calisiyomu peki.
Hicmi esya falan almadiniz,nereye evlendinki sen, hani ev falan duzmesi olmadimi dugunden once.
Rabbim.buyuk insallah yoluna girer hersey
PembeLokum hadi ozaman hayirli olsuuun bebisimizz
Masallah 5 haftalik olmus bile minnak.
Insallah saglikla alir her anne bebegini kucagina :)
MutluBulut_ aynen canim normalde en ufak seyi buyuten ben o morluklara nasil takilmadim onu dusunuyorum simdi.
Findik - ceviz buyuklugundeydi ama baya vardi iste.
Insallah yoktur bisi canim.
Evet teyzesi nasipse erkek annesi adayiyim :)
Cok masumlar ya hic birseyden habersiz,oracikta buyuyolar :)
sakarkar orasi oyle canim insan takiyor ama neoluyor cozuyolarmi sorununu oyle konusupta-hayir..
Esin calisiyomu peki.
Rabbim.buyuk insallah yoluna girer hersey
PembeLokum duman91 dedigine gore 8.haftadan sonralarda belli oluyormua canim ikizler.. Hakkatende hamilelik.topigindeki ikiz anneleride gec ogrenmisti.
Ama tabiiki sag hos olsun, birtane olsun saglikli olsun ve tabi herseyin hayirlisi olsun :)
MutluBulut_ aynen canim ya..
sakarkar hakkinizda hayirlisi olsun canim.
Vardir herseyde bir hayir :)
Eskidende annelerimiz ne zorluklar cekerek gelmisler bu gunlere..
Kizlarin dedigi gibi esinle iyi olun insallah
Tabi canim hayirlisi olsun :)
20 gun sonra birdahaki randevum yaa 20 gun cok degil mi nasil gecer :)
Tabi canim hayirlisi olsun :)
20 gun sonra birdahaki randevum yaa 20 gun cok degil mi nasil gecer :)
Aman sana 20 demis bari, ben 6 haftalik ogrendigimde 1,5 ay sonraya cagirmisti
Tabi kac kez gittim sonra.. Ilk aylar riskli ne diye durayim.bn 1,5 ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?