2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Doktordan geldim kizlar.
Allahima cok sukur iyi yavrum.
Erkek oldugu kesinlesti, gizlemedi bizden oglusum

Deniz icin sordum buarada gidebilirsin tabi dedi,sadece golgede guneslen dedi.
Hani sicak cok leke yapiyorya.

Disdoktorunu sormayaiunuttum tabi, okadar cok.sorum vardiki onu atlamisim :)

Hehheheh hadi bakalım şuana kadar eşitlendik.İki erkek , iki kız oldu :) Ama ben senin oğlun olacağını hissetmiştim. :)
Evet bence de denizden yana sıkıntı olmamalı :)
Dişçi için de bana gidilmez gibi geliyor ya

Heh diimi, bakalim fatmaninki ney :)
Hangimiz 3:2 oluruz

artik arda ayaklarimi suya daldirip, hoop hemen goleye kacarim :) hayirlisiyla gidelim.hele.

Bebek yuzunu rahimn dayamisti, bazen cevirdi yine basini ama sIkisiyomuki icerde canim ya. Onu soracktim.onuda unuttum.

Agriyodu 3/4 gundur, nettede 4-6 ay arasi gidilebilir yaziyo ama bilmem.
Telefonla sorarim yine agrirsa.

Kasim anneleri topigine dun oyle yazmislardi canim. Nekadar dogru bilmem,bir arastir istersen.
Aman masallah diyeyim simdilik.iyi canim.
Kime iyi dediysem hep tersi cikt,insallah iyidir yani :)

Senin ucuk gectimi

Ucuk gecmek uzere canım doktor agrinin normal oldugunu soyledi

bende uyumadım hiç. üst kata cıkıyorum veya kendi anneme gidiyorum. evde tek duramıyorum akşamları

bekleniyor ya deme öyle.

Anladım canım senin annenler de yakın mı size?

Doktor agrinin normal oldugunu soyledi canim

Ah canım rahmetli ablamın tedavileri zamanında boyle doktorlardan az cekmedik ya Allah oylelerini ıslah etsin ablamı annemi çok üzdü bazı doktorlar hepsine bi dolu beddua ettim..
Siz bi capaya gidin bakalım

Rahim genişlediği için çok normal ağrılar canim... İlerleyen zamanlarda daha az hatta hiç hissetmezsin.. ama şimdi gayet normal..

Tamam canım :)

Oh oh oğluş kesin geliyo demek insallah :)
Bana da denize girebilirsin dedi

hiç birşey almamıştık herşey birden gelişti aslında kayınvaldem aldığını söylüyordu beyaz eşyayı ama mağazada bilmem ne falan diyrdu bizde güvendiğimizden hiç birşeye bakmıyorduk açıkcası bilmiorum yaa aklım çok karışık hani bazen kendimi onun yeriede koyuyorum ama ben öle bir anne olmazdım ya bu kadında hiç vicdan yok. benim babam uyku uyuyamıyo neden çünkü kzı babası ya ben kapımı kapatıp odama geçtiğmde adam evi terk edio o derece çünkü konduramıyo ben onun son beşiğiyim ve beni çok sevio paylaşamazdıda hiç çok acı bir durum eşimde mennun değil hiç özel yaşantımız kalmadı herşeyden souduk bilmiorum yaa gerçekten biraz zor durumdayım ama biliorum benimde olucak evim hissediyorum bunu :)

hoşbuldummmm :) evet öyle tabi ama insan işte kulaklarını bir kapayamıyor heleki hassassan hiç kapanmıyor duymamazlıktan gelemiyorum ki hadi onları geçtim ama yaşadığım durumdan da çok etkilendim çok acı birşey rabbim annem ve babamın tuttuğunu altın etsin...

yazdıklarını okudum canım ev almanız sart degıl kı bızlerde kıradayız neden sızde kıraya cıkmadınız ?
Herseyın hayırlısı olsun hakkınızda umarım esınle aranız ıyı olur onemlı olan o

ne yapıpda yukleltmek gerek kı acaba carsambayı beklıcem artık

bısey de cıkmadı dıyorsun ıcımı ferahlattı duymak..benım butun halde degıl fındık kadar kımızı daha buyuk falan bır tane kocaman var ama ıste onu vurdugumu dusunuyorum..bırde dız altı sorun degılmıste dız ustu tehlıkelıymıs ıste benımde yogunluk yukarıda
evet canım oruclu gıttım sormamıstı gercı hıc ama
oyyyyy erkek gelıyor erkek :) saglıkla kucagına al ınsallah canım oglusunu artık mavıs mavıs alırsınız esyaları

Dımı zaten hasta olarak gıdıyorsun bırde saglam degılsın morelın hız duzgun degıl..

Evet kızlar doktordan geldim keseyi gördük çok şükür

4 hafta 5 günlük hamileyim
Tahmini doğum tarihimiz 21.02.2016
Bebiş 0.72 cm

oyy masallah canım ya 5 haftalık neredeyse :)

canım eşim kendine güvenemiyorki çünkü kayınvalidem akına soktu benm oğlum kira ödeyemez ödeyemez die çocuk şimdi onun derdinde ki kiraya çıksak bir tane bile eşyamız yok ve borcumuz çoook düğünü kendimiz yaptık haliyle ve 20 milyar krei borcumuz var ve ıvırlar zıvırlar işte maddiyatta iyi değil yani

Canim sen doktorlardan cekinip de ihmal etme her turlu testini yaptir icinde kalmasin

Yaa evet 2 gun sonra 5 haftalik oluyoruz teyzesi

PembeLokum hadi ozaman hayirli olsuuun bebisimizz
Masallah 5 haftalik olmus bile minnak.
Insallah saglikla alir her anne bebegini kucagina :)

MutluBulut_ aynen canim normalde en ufak seyi buyuten ben o morluklara nasil takilmadim onu dusunuyorum simdi.
Findik - ceviz buyuklugundeydi ama baya vardi iste.
Insallah yoktur bisi canim.

Evet teyzesi nasipse erkek annesi adayiyim :)
Cok masumlar ya hic birseyden habersiz,oracikta buyuyolar :)

sakarkar orasi oyle canim insan takiyor ama neoluyor cozuyolarmi sorununu oyle konusupta-hayir..

Esin calisiyomu peki.
Hicmi esya falan almadiniz,nereye evlendinki sen, hani ev falan duzmesi olmadimi dugunden once.
Kv evi satmis bu dugundwn once oldu sanirim.
Rabbim.buyuk insallah yoluna girer hersey

aminn inşallah girer eşim daha yeni iş bulabildi daha öncesinde dükkanımız vardı iş yapmadığı için kapattık eşyada açıkcası ufak tefek almıştık ama mobilyayı eve göre alacaktık çk baktık ettik ma nasip olmamıştı böleymiş yazımız ne yapalım allah büyüktür.

hayırlısı olsun canım hakkınızda :)

Canim sen doktorlardan cekinip de ihmal etme her turlu testini yaptir icinde kalmasin

Yaa evet 2 gun sonra 5 haftalik oluyoruz teyzesi
bakalım su capaya gıdelımde.. arkadassım unıversıte hastanesı oldugundan ıyı ıncelıyorlar dıyo ınsallah

ınsallah canım
oyle ya gecen esımlede dusunup konusuyoruz oyle o kadar masum ve sana muhtaclar kı oyy :)

InsaAllah canim
Ikiz degil herhalde ki ona dair bir sey demedi yaa hani beta hcg degerim yuksekti ya

PembeLokum duman91 dedigine gore 8.haftadan sonralarda belli oluyormua canim ikizler.. Hakkatende hamilelik.topigindeki ikiz anneleride gec ogrenmisti.
Ama tabiiki sag hos olsun, birtane olsun saglikli olsun ve tabi herseyin hayirlisi olsun :)

MutluBulut_ aynen canim ya..

sakarkar hakkinizda hayirlisi olsun canim.
Vardir herseyde bir hayir :)
Eskidende annelerimiz ne zorluklar cekerek gelmisler bu gunlere..
Kizlarin dedigi gibi esinle iyi olun insallah

Yarabbim ya ne buyuksun ..neyden insan oluyo baksaniza..
Lokumun imzanina bakiyorumda daha kuyrugu bile var bebegin.
Rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah

Tabi canim hayirlisi olsun :)
20 gun sonra birdahaki randevum yaa 20 gun cok degil mi nasil gecer :)

Aman sana 20 demis bari, ben 6 haftalik ogrendigimde 1,5 ay sonraya cagirmisti
Tabi kac kez gittim sonra.. Ilk aylar riskli ne diye durayim.bn 1,5 ay.

Aman sana 20 demis bari, ben 6 haftalik ogrendigimde 1,5 ay sonraya cagirmisti
Tabi kac kez gittim sonra.. Ilk aylar riskli ne diye durayim.bn 1,5 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…