1.5 ay mi wow
20 gun sonra kalp atisini duyacakmisiz insaAllah
Insallah canim, pit pit pit minnak.minnak atar
Zaten ilk hamile oldugunu kalp sesini duyunca anliyosun :)
Insan sabirsiz oluyor iste, eve ultrason alsam zararli olmasa hep baksam
PembeLokum olmazmiii hele dur haftalar ilerlesin.. :)
11-13 arasi bebis tum vucut goruluyor, zaman yapadilginiznkadar resim.yapin :)
Sonra artik basi ayri,gobusu ayri .. Sigmiyolarki ekrana koca minnaklar :)
Ellerini,ayaklarini kipirdatiyolar.. Donuyo kendi etrafinda boyle cok ilginc
Insallah canim
Oy yavrum, iyidir annesi merak etme. Arada yuru,devamli oturma.
Canim el ayak sismeye basladimi senin.
Bnim cok erken basladi ya :/ tabi tek dert bu olsun
Aaa ciddi misin canim Demek 10 hafta sonra tamamen gorebilecegim bebişi
Biz iste kalp atisi icin 8-9haftalikken gittigimizde pit pit atan bisi vardi birde artik yavas yavas buyudugu icin bebegi az cok fark edebiliyosun.
Ilk gittigimde bende bos bir kese gordum iste ama nasipse sonra o kese harika bir varlikla doluyo :)
Yani 10.hftalardan sonra zaten elleri ayakari falan belirgin oluyo canim.
zzzzynpppp o bndede oluyo canim ya,acken dedigin gibi 3 aylik,ozellikle aksamlari 6 aylik
Hep okadar yemicem aksamlari diyorym ama masallah istah oyle bir acildiki..
Idrar kacirmaya gelince normaldir artik canim ya, baen benimde hapsururkn oluyo. Cok tutma tuvaletini, ben o kadar sIk gidiyorumki anlatamam.
Selam kizlar
Aleykum selam canim
Ben de tuvalete sık gidiyorum bıktım resmen
Basladinmi sende , ay bi yandan iyi vucut temizleniyo ama biyandanda surekli tuvalet ihtiyaci duymak....
Bazen evdeyken tekrar tekrr gidecegime diyorum, 10dk fln oturuyorum masallah hepte geliyo
Ama cok su iciyorum ben ya.
Bulantin basladimi.canim,tabi insallah baslamaz ama bulantisiz geciren cok az ya
hadi inşaAllah canım çok sevindiim :):)) Ben de artık ağırlaşmaya başladım, yürürken aheste aheste.Diyorum bunun bir ay sonrası nolucam acaba :))) Ama bana mı öyle geliyo bilmiyorum şu son iki aydır falan kilo almam yavaşladı gibi sanki şu iki ayı da daha çok almadan geçiricem gibi geliyor ama bakalım. :)
hadi inşaAllah canım çok sevindiim :)
kilo demişken hiç bahsetmemiştim , merak edersiniz belki ,
ben 53 'le başlamıştım 65 le bitirdim.. 30.haftadan 38 'e kadar 4 kilo aldım... ama ödemlerim de vardı bunun içerisinde...
şu anda 57 olmak üzereyim :)) kaldı mı bana verilecek 4 kilo inşaAllah...
karın toplandıkça kendiliğinden gidiyor şimdilik...
ah canım ya... neler çekmişsin en mutlu olacağın günlerini zehir etmişler sana...canım bnm sorunlarım çok başka . biz altı yıl görüştük. onun ailesi beni istemedi çünkü eşim hep beni savunurdu onlara karşı annesi yediremedi bunu ççok tartışmalar yaşadılar eşimle hatta eşimi istemedi evden kovdu benim eşim çok tutumludur ailesi bile olsa parasını vermez onlarda para vermiolara eve die evden kovdular eşimi haksızlık busonra nişanlandık zor bela beni istemeye geldiler falan iki yıl nişanlı kaldım sebebi kayınvalidemin bizi kandırması. ev alıcam size dedi benim oğlum kira ödeyemez dedi. çok değişkendir bu arada bir iyi bir kötü eşimde ona çekmiş bu konuda dengesiz yani. Neyse evi aldı bende bu arada tüm gelinlik vazifelerimi yerine getiriyorum haftasonları iş çıkışı evine temizlemeye gidiyorum yemeklerini yapıyorum o dışarda dedikodu yaparken ben evde kös kös oturup onu bekliorum falan tam br gelinim yani. ama o bana dediki ben öle şeyleri sevmem benim olumun ne yapacağı belli olmaz bana sakın anne deme dedi yani dioki seni bırakır oğlum sakın bana anne flan deme dio. bende dermiyim canıma minnet demem de dedirtmedim de eşime. neyse bu bize evi aldı allem etti kullem etti evi beğenmedim arka cephe boşver güzel değil die die sattırdı bize evi yeni ev alacağını söledi ev satıldı paraları attı cebe eşime demişki ben ev falan almam sana eimin bana sölediği bu ama eminim ki orda benm hakkımda birşey söledi ve eşimde bu yüzden kavga etti yine eminim yani buna ama bana sölemedi. neyse biz düğün salonunu tuttuk nezaketende olsa ailesinden 15 20 kişiyle geldiler düğüne iki bilezik taktılar ve sonra defolup gittiler ve onların tarafından gelen tüm altınları da cebe attılar tabi. çok uzattım biliorum ama çok doluyum eşim ev tutamayız ne yaparız ne ederiz derken babam dediki gelin burda oturun dedi düşüne biliomusun eşim iç güveysi grdi eve kolu komşu akrabalar neler sölediiler. çok üzülüorum iki odalı bir ev küçücük annem yatak odasını bize verdi ve yerde yatıyolar çok üzülüyorum. hepsi kaynanamın yüzünden oldu ve eşim oda nankör biraz aileden sevgi saygı görmediği için hal ve hareketlerini hiç sevmiorum çok sinirli çok huysuz herşeyde parlar bağırır çağırır çok zordayım anlayacağın canım bnm
eşim camiide mukabele okuyor , annem dinlemeye gittiSirriEyvan güzel anne napıyorsun
sen muhtemelen daha çok alırsın ama al zaten canım... çok halsiz düşersin sonra..Maşallah canım
Bakalım ben 47yken kaç olacağım en son :)
oy oyy yerler o minnak oğlunu :)Doktordan geldim kizlar.
Allahima cok sukur iyi yavrum.
Erkek oldugu kesinlesti, gizlemedi bizden oglusum
Deniz icin sordum buarada gidebilirsin tabi dedi,sadece golgede guneslen dedi.
Hani sicak cok leke yapiyorya.
Disdoktorunu sormayaiunuttum tabi, okadar cok.sorum vardiki onu atlamisim :)
eşim camiide mukabele okuyor , annem dinlemeye gitti
ben bebişimle kaldım ama o da uyuyor çok şükür bende buraya bakınayım dedim canııım :))
sen nasılsın taze hamiiş :)
sen muhtemelen daha çok alırsın ama al zaten canım... çok halsiz düşersin sonra..
zaten o kilo veriliyor , hep böyle derlerdi bana da ama yaşayınca anlıyormuş insan :)
ben 2 haftada bu kadar çabuk gideceğini düşünmüyordum :)
kuzum bende öyleydim :))Ne güzel maşallah size :)
Annen sizinle kalıyo mu canım baban gitti mi naptınız bir şeyler anlatıyordun ya :)
Cok zayıf olanlar daha çok kilo alıyormuş canım 65i fln bulursam naparım bilmiyorum kendimi hiç 55ten yukarı gormedim çünkü
ay ilk cümlene cevap vermemişim..Ne güzel maşallah size :)
Annen sizinle kalıyo mu canım baban gitti mi naptınız bir şeyler anlatıyordun ya :)
Cok zayıf olanlar daha çok kilo alıyormuş canım 65i fln bulursam naparım bilmiyorum kendimi hiç 55ten yukarı gormedim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?