2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Iyi o zaman canim korkacak bir sey yok :)

ay ilk cümlene cevap vermemişim..
evet bizle şu an...

açıkçası kendi annem bile olsa alışamadım bu duruma :)
babam da gitti , doğumuma geldi , yine gidecek...
öyle geçinip gidiyoruz..

Anladim canim
Benim annem de her gun bir bahane bulup bana geliyo cok şeker ya kızım yoğurt var getiriyim mi kızım geliyim yerleri sileyim kızım yemek yaptım getireyim
Ben evlilikte zorlanmadım sebebi galiba annemin temizlik yapması bulaşık yıkaması gündelikçim gibi

SirriEyvan kuzuum selam
Yook geleneyi bozdum
10 kizdan sonra benimki oglan

Canim baban torununun kokusunu aldi birkere,fazla duramaz bence oralarda :)

PembeLokum evet erken baslamis senin. Hos benim bekarkende oyleydi o yuzden fazla sIkinti cekmiyorum :)
Olsun canim.git tutma tuvaletini.

Beslenmeye gelinceee oyle iyi beslendigim soylenmez.
Sabahlari haslanmis yumurta, gun icinde meyve, bazen bir avuc ceviz..
Ve az ama sIk yiyorum.
Yumurtayi her sabah yiyodum ama sisliker ondanmi oldu diye biraktim, simdi haftada 3/4 kez yiyorum.
Oyle canim yani, can ne cekerse onu yiyosun aslinda.
Sende bulantin olmadigi sureyi ve yaz aylarini degerlendir yaz meyvelerini ve sebzeleri ye canim.
Bircok yerden ciger yenmemesi gerektigini duydum, dusuk riski yapabilir diye duyuncada korkup biraktim yemeyi.
Tadina baktim sadece hani.
Yiyende var tabi kansizlik icin, Allah bilir yani canim.

Hmm anladim canim iyi meyveyi aksatmiyorsun ama.anladigim kadariyla :)

Bana doktor haftada 2 gun tavuk 2 gun et 2 gun balık ye dedi 5 gun de yumurta ye dedi ve hergun birer avuc ceviz badem ve kuru uzum ye dedi ve gunde 3 porsiyon meyve 3 bardak süt/ayran/3 kase yogurt fln biraz fazla degil mi ahaha
Ha bi de 12 bardak su

Ben de mumkun olduguca az ve sık yiyerek uymaya calısıyorum tek sıkıntı omrumce hic balık yemedim ona nasıl baslayacagım bilmiyorum :)

Kola kahve cay icmiyorum su maden suyu ayran disinda bir sey icmiyorum

aaayyy yanlış anlamışım ,,, oh ne sevimli olacak o oğlan :))

canım maalesef öyle olmadı... o baştan torun haberini verince de pek sevinmemişti..
sanırım sürekli eve dönerim diye düşünüp duruyordu...
evdeki hesap çarşıya uymadı onun :)
maalesef bencildir accık babam..

oh sen memnunsan sorun yok tatlımm :)))
ama böyle de nasıl alışacaksın işlere :)

PembeLokum ay sen onlarin.hepsini yersen baska yemege yer kalmazki..
Caninin cektigini yersin canim.
ha benim birde vitaminlerim var. Cogu zaman onlarda iciyorum.

Mesela bugun bulantim var, en son sabah yedim.
Saat kac olmus, yiyemiyorum acaip bulaniyor midem :/
Atistirsam iyi olur artik biliyorum yanlis yapiyorum ama bugun boyle oldu,reamn ilk aylara dondum :/

SirriEyvan kuzum buarada masallah iyi kilo vermissin.. Dediin gibi kilolarin birazi odem gecince gidiyo.
Bende 4 kilo aldim simdiye kadar.
58.le basladim 62 yim simdi..
2 kiloda cikarirken vermistim..

Saglik olsun

Heh insallah hele.gelsin o gunler kiz kuzenler onu el ustunde tutmalii

Herkez farkli canim iste napalim, uzulme dusunme. Hos alismissindir sen :) bnde biraz oyleyim.. Alisiyo insan.
Sag olsunlar napalim

oh sen memnunsan sorun yok tatlımm :)))
ama böyle de nasıl alışacaksın işlere :)

Herhalde alismama gerek kalmayacak canim simdi de hamileyim diye kimse iş yaptirmiyor eşim çok evhamlı benim ya

Hm hadi ya bulanti isi fena demek
Ana yemek de yiyorum ya ve halen ayni kiloyum demek ki vucudun ihtiyaci var

PembeLokum ilk aylar
Herhalde alismama gerek kalmayacak canim simdi de hamileyim diye kimse iş yaptirmiyor eşim çok evhamlı benim ya

Ilk aylar fazla kilo almazsin canim.
Aksine verebilirsin.

Yoktu bulantim.uzun zamandir ama busabah sevmedigim o oda spreyi kokusunu aldim yine, yok arkadas cikmadi icimden.. Keske girmesydim oraya, sanki elbiselerime sindi kokusu .

PembeLokum ilk aylar

Ilk aylar fazla kilo almazsin canim.
Aksine verebilirsin.

Yoktu bulantim.uzun zamandir ama busabah sevmedigim o oda spreyi kokusunu aldim yine, yok arkadas cikmadi icimden.. Keske girmesydim oraya, sanki elbiselerime sindi kokusu .

Hm kokulara hassasiyetin mi var hamilelikte canım
Gecmedi mi bulantın daha?

SirriEyvan canim benim bildigim tek corba sehriye corbasi kolay baska bi corba biliyo musun

Mercimek yayla ve ezogelin disinda cunku onlar da bana zor geliyo yapmak icin

Geçer bir an evvel umarim cnm
Canım bulantı konusu herkeste aynı olmuyor benim mesela ilk başlarda çok hafif olmuştu normalde reflum olduğu için pek fark olmadı diyebilirim :) uyku hele hiç olmadı kendimi hep enerjik hissettim geceleri hamilelik boyunca neredeyse hiç uyumadım hep günlerim 2 saatlik minicik uykularla geçti :) mide yanmam çok fazla oldu oda refluden dolayı baya abartılı oldu son iki ay ağrılardan ağladım yediğimi çıkardım hamileliğimde çok hastanede yattım biri kalple alakalı bir kaçı gripten astımdan yattım hamileliğimin rahat geçtiğini duşunsemde doktorum hep zor Bi gebelik geçirdin dedi :) ben hala gebeliğimin rahat geçtiğini düşünüyorum umarım sizlerde rahat gebelik geçirirsiniz mutlu huzurlu :)

Anladim canim demek kanaatkar bi insansin ki zor bir hamilelik olmasina ragmen sana o kadar zor gelmemis
Bende de yurumemi engelleyecek kadar bel agrisi var hamilelikte zorlarsa bir tek bu bel zorlar beni
2 cesit yemek yaptim yerimden kalkamiyorum
Dogumdan sonra kalple ilgili ne oldu canim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…