- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
kuzum bende öyleydim :))
53 ten yukarı asla çıkmadım... evlendiğimde 48 kiloydum ...
ama inan 65 kilo tamamiyle sana ait olmadığı için hiç öyle kilolu olmuyorsun...
bana nerde bu kilo deyip durdular :)
neticede de gidiyor zaten , hakikaten sana ait değilmiş yani :)
ay ilk cümlene cevap vermemişim..
evet bizle şu an...
açıkçası kendi annem bile olsa alışamadım bu duruma :)
babam da gitti , doğumuma geldi , yine gidecek...
öyle geçinip gidiyoruz..
SirriEyvan kuzuum selam
Yook geleneyi bozdum
10 kizdan sonra benimki oglan
Canim baban torununun kokusunu aldi birkere,fazla duramaz bence oralarda :)
PembeLokum evet erken baslamis senin. Hos benim bekarkende oyleydi o yuzden fazla sIkinti cekmiyorum :)
Olsun canim.git tutma tuvaletini.
Beslenmeye gelinceee oyle iyi beslendigim soylenmez.
Sabahlari haslanmis yumurta, gun icinde meyve, bazen bir avuc ceviz..
Ve az ama sIk yiyorum.
Yumurtayi her sabah yiyodum ama sisliker ondanmi oldu diye biraktim, simdi haftada 3/4 kez yiyorum.
Oyle canim yani, can ne cekerse onu yiyosun aslinda.
Sende bulantin olmadigi sureyi ve yaz aylarini degerlendir yaz meyvelerini ve sebzeleri ye canim.
Bircok yerden ciger yenmemesi gerektigini duydum, dusuk riski yapabilir diye duyuncada korkup biraktim yemeyi.
Tadina baktim sadece hani.
Yiyende var tabi kansizlik icin, Allah bilir yani canim.
aaayyy yanlış anlamışım ,,, oh ne sevimli olacak o oğlan :))SirriEyvan kuzuum selam
Yook geleneyi bozdum
10 kizdan sonra benimki oglan
Canim baban torununun kokusunu aldi birkere,fazla duramaz bence oralarda :)
PembeLokum evet erken baslamis senin. Hos benim bekarkende oyleydi o yuzden fazla sIkinti cekmiyorum :)
Olsun canim.git tutma tuvaletini.
Beslenmeye gelinceee oyle iyi beslendigim soylenmez.
Sabahlari haslanmis yumurta, gun icinde meyve, bazen bir avuc ceviz..
Ve az ama sIk yiyorum.
Yumurtayi her sabah yiyodum ama sisliker ondanmi oldu diye biraktim, simdi haftada 3/4 kez yiyorum.
Oyle canim yani, can ne cekerse onu yiyosun aslinda.
Sende bulantin olmadigi sureyi ve yaz aylarini degerlendir yaz meyvelerini ve sebzeleri ye canim.
Bircok yerden ciger yenmemesi gerektigini duydum, dusuk riski yapabilir diye duyuncada korkup biraktim yemeyi.
Tadina baktim sadece hani.
Yiyende var tabi kansizlik icin, Allah bilir yani canim.
oh sen memnunsan sorun yok tatlımm :)))Iyi o zaman canim korkacak bir sey yok :)
Anladim canim
Benim annem de her gun bir bahane bulup bana geliyo cok şeker ya kızım yoğurt var getiriyim mi kızım geliyim yerleri sileyim kızım yemek yaptım getireyim
Ben evlilikte zorlanmadım sebebi galiba annemin temizlik yapması bulaşık yıkaması gündelikçim gibi
aaayyy yanlış anlamışım ,,, oh ne sevimli olacak o oğlan :))
canım maalesef öyle olmadı... o baştan torun haberini verince de pek sevinmemişti..
sanırım sürekli eve dönerim diye düşünüp duruyordu...
evdeki hesap çarşıya uymadı onun :)
maalesef bencildir accık babam..
oh sen memnunsan sorun yok tatlımm :)))
ama böyle de nasıl alışacaksın işlere :)
PembeLokum ay sen onlarin.hepsini yersen baska yemege yer kalmazki..
Caninin cektigini yersin canim.
ha benim birde vitaminlerim var. Cogu zaman onlarda iciyorum.
Mesela bugun bulantim var, en son sabah yedim.
Saat kac olmus, yiyemiyorum acaip bulaniyor midem :/
Atistirsam iyi olur artik biliyorum yanlis yapiyorum ama bugun boyle oldu,reamn ilk aylara dondum :/
SirriEyvan kuzum buarada masallah iyi kilo vermissin.. Dediin gibi kilolarin birazi odem gecince gidiyo.
Bende 4 kilo aldim simdiye kadar.
58.le basladim 62 yim simdi..
2 kiloda cikarirken vermistim..
Saglik olsun
Herhalde alismama gerek kalmayacak canim simdi de hamileyim diye kimse iş yaptirmiyor eşim çok evhamlı benim ya
Hm hadi ya bulanti isi fena demek
Ana yemek de yiyorum ya ve halen ayni kiloyum demek ki vucudun ihtiyaci var
Herhalde alismama gerek kalmayacak canim simdi de hamileyim diye kimse iş yaptirmiyor eşim çok evhamlı benim ya
Hm hadi ya bulanti isi fena demek
Ana yemek de yiyorum ya ve halen ayni kiloyum demek ki vucudun ihtiyaci var
PembeLokum ilk aylar
Ilk aylar fazla kilo almazsin canim.
Aksine verebilirsin.
Yoktu bulantim.uzun zamandir ama busabah sevmedigim o oda spreyi kokusunu aldim yine, yok arkadas cikmadi icimden.. Keske girmesydim oraya, sanki elbiselerime sindi kokusu .
Hm kokulara hassasiyetin mi var hamilelikte canım
Gecmedi mi bulantın daha?
Var canim var :/
Hayir ya , bas agrisida eklendi bulantiya. Biraz hafiflemisti yemekten sonra ama o birazlikmi
Çok teşekkür ederiz Caniiim:)Iyi pazarlar
tutkku Ladypurple duman91 Baba adayı eşlerimizin babalar günü kutlu olsun
Bidahaki babalar gününde evlatları kucaklarında olur inşaAllah
SirriEyvan CennetiMelegiM eşlerinizin babalar günü kutlu olsun nice babalar gününe inşaAllah
Teşekkür ederiiizz canımm :) allahım bugunleri sizede göstersin inşallahIyi pazarlar
tutkku Ladypurple duman91 Baba adayı eşlerimizin babalar günü kutlu olsun
Bidahaki babalar gününde evlatları kucaklarında olur inşaAllah
SirriEyvan CennetiMelegiM eşlerinizin babalar günü kutlu olsun nice babalar gününe inşaAllah
Canım bulantı konusu herkeste aynı olmuyor benim mesela ilk başlarda çok hafif olmuştu normalde reflum olduğu için pek fark olmadı diyebilirim :) uyku hele hiç olmadı kendimi hep enerjik hissettim geceleri hamilelik boyunca neredeyse hiç uyumadım hep günlerim 2 saatlik minicik uykularla geçti :) mide yanmam çok fazla oldu oda refluden dolayı baya abartılı oldu son iki ay ağrılardan ağladım yediğimi çıkardım hamileliğimde çok hastanede yattım biri kalple alakalı bir kaçı gripten astımdan yattım hamileliğimin rahat geçtiğini duşunsemde doktorum hep zor Bi gebelik geçirdin dedi :) ben hala gebeliğimin rahat geçtiğini düşünüyorum umarım sizlerde rahat gebelik geçirirsiniz mutlu huzurlu :)Geçer bir an evvel umarim cnm
Canım bulantı konusu herkeste aynı olmuyor benim mesela ilk başlarda çok hafif olmuştu normalde reflum olduğu için pek fark olmadı diyebilirim :) uyku hele hiç olmadı kendimi hep enerjik hissettim geceleri hamilelik boyunca neredeyse hiç uyumadım hep günlerim 2 saatlik minicik uykularla geçti :) mide yanmam çok fazla oldu oda refluden dolayı baya abartılı oldu son iki ay ağrılardan ağladım yediğimi çıkardım hamileliğimde çok hastanede yattım biri kalple alakalı bir kaçı gripten astımdan yattım hamileliğimin rahat geçtiğini duşunsemde doktorum hep zor Bi gebelik geçirdin dedi :) ben hala gebeliğimin rahat geçtiğini düşünüyorum umarım sizlerde rahat gebelik geçirirsiniz mutlu huzurlu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?