2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

SirriEyvan canim benim bildigim tek corba sehriye corbasi kolay baska bi corba biliyo musun

Mercimek yayla ve ezogelin disinda cunku onlar da bana zor geliyo yapmak icin
Kuzum yine arpa veya tel sehriye kullanabilecegin çorbalar var kolay olan...

Domates rendesiyle... Domates rendesi + yoğurt ve yumurta terbiyesiyle olan

Baharat satılıyor karışık böyle bimde var, onunla da sehriye güzel oluyor...

Yayla çorbası da çok kolaydır canim hem besleyici..

Du bakiim aklıma şimdi bunlar geldi galiba :)) gelirse daha yazarim...

Sahi Domates çorbası da kolay kuzum, unla kaşarla yapılıyor..

Ayrıca mercimek de çok kolay
Çok pratik kuuzum, alışırsan sana da öyle gelir ..
Soğan dogra yağda kavur salça koy,tuz ekle şu ekle mercimek ekle pisir , en son tereyağa nane kavuruyorum üstüne ciisss sonra da blendirdan geçir :) gerçi biliyorsundur ama kolaylığıni anlatayım derken tarif verdim :))

Daha once de var miydi bel ağrısı şimdi mi oluştu ?
Hamileligin ilk zamanı bel ağrısı normal çünkü kuzum.. rahim genişliyor diye hepsi... :)

Canım benim cok sagol domates corbaai aklıma gelmemisti :)

Benim blendırım yok rondom var ya nasıl olur rondoyla olur mu ki?
Tarif iyi oldu bilmiyorum cunku yapmasinı hic :)

Daha once de var miydi bel ağrısı şimdi mi oluştu ?
Hamileligin ilk zamanı bel ağrısı normal çünkü kuzum.. rahim genişliyor diye hepsi... :)

Univ zamanı cok ders calistigim icin oluyordu ama evlendim balayından döndüm bi iki hafta sonra basladı bu agrı cok fena ya belim agrırdı ama böyle degildi bu bi başka bunu tarif edemiyorum hamilelikten mi acaba diye dusunuyorum

Selam kizlar :)
tutkku kuzum dun gittim bitmis gibiydi.gorunus olarak bu sefer cok zayiflamis gibiydim ama 1 kilo vermisim 66 olmusum ben tamam rakama takilmicam cunku ben daha cok zayiflamak istemiyorum istedigim goruntu buydu bundan sonrasini istemiyorum dedim diyetisyen devam et dedi liste verdi ciktim oradan ama pisman oldum cunku yeterli geldi bana gittim tekrar ben bitirmek istiyorim dedim ve bana bir liste verdi koruma icin tatmin edici degildi bence niye oyle yapti anlam.veremedim ee dedim ozel gunde ve hastanede oldugumda oruc tutamicam bi liste daha yazmicakmisiniz dedim suankini uaparsin dddi liste vermedi cok sinir oldum. Sudan cikmis balik gibi oldum. Morluklar devam ediyo.zaten kolumda bi tane daha cikti ilk yanlis yere igne vurmustu damar bulamadi esim icinde cok dondurdu ugrasti diyo tabi pers aldi kani malum.. Dunde avm de oturuyoduk gun boyu cantayi kolumda tasimistim agir o baski yapti ondan mi bilmiyorum kocaman yanik gibi mor oldu baya genis ama igneden mi yoksa vucudumdaki morluklardan mi anlam veremedim. Adet desen suan ara ara koyu renklo.geliyo.agri.sanci falan yok adetmiyim degil miyim bilmiyorum insallah adettir.oruc tutamiyorum tabi..birde doktor ilac vs verirse bu ramazan icin verilen.koruma diyetini nasil uygulayacgim bilmiyorum bu ara benim icin bol sinavli. Rabbim saglik versin insallah tek duam bu

Canım du bakalım öyle hemen herşeyi kötüye yorma, bendende geçen 4 tüp kan almışlardı kolumdaki morluk 1 hafta geçmedi seninkide öyle olabilir güzel şeyler düşünelim... Diyetine gelince zaten artık bu işin piri oldun sayılır senden daha iyi kimse bilemez neler yeyip içmen gerektiğini ona göre hareket edersin canım benim.. Rabbim hepimizin sınavlarında yardımcı olsun inşAllah...

buna şükür canım ya sen..
azcık halim yok ,moralim yok.. siz iyimisiniz
maşallah 13 hafta olmuş, yavaştan geçer artık bulantılar inşallah
Bende çok şükür iyi sayılırım, dün annemler süpriz yaptı geldiler:)))
Geçen kayınvalidemler gelmişti ya evi görmeye (hepi topu evlendik evleneli 2 sefer geldiler) yine sorun çıktı... Ona biraz moralim bozuk(
Evet canım olduk gerçi daha 2 gün var :)) Cuma günü çok kötüydüm izin aldım dedemlere gittim orada dinlendim falan.. Dünde gayet iyiydim bakalım bugün nasıl olcak.. Biran önce geçmesini diliyorum:))

hadi ya ,sen sıkma canını canım.. naoalım sorun illa çıkıyor..
annenler gelmiş yine bak ne güzel, dödülermi şimdi.

evet yoktun cuma günü, dedim izin aldı herhalde.
izin kullandıttırmaya başladı desene minnak

Yok canım henüz dönmediler babamın arabasıyla alakalı bir bakım yaptırması gerekiyormuş o yüzden gelmişler 2 gün falan kalırlar sanırım..
Evet canım müdür bey sağolsun halimden anladı, işlerde olmayınca git dinlen dedi:))) Aynen canım izinde kullanıyoruz, gerçi 1 güncük ama hafta sonuyla birleşince iyi geldi :))
Hayırdır senin neden moralin yok peki?

Insallah ondandir. Onun disinda cok sukur baska cikmadi en azindan benim gorebilecegim yerlerde cikmadi. Amin canim insallah.
Siz ne yaptiniz yeni evde mutfak icin siparis falan verdiniz mi

Insallah ondandir. Onun disinda cok sukur baska cikmadi en azindan benim gorebilecegim yerlerde cikmadi. Amin canim insallah.
Siz ne yaptiniz yeni evde mutfak icin siparis falan verdiniz mi
Dualarımız seninle canım benim moralini yüksek tutmaya çalış..
Bizde hafta sonu mutfak dolabının siparişini verdik, akşama yer fayansları değişcek yavaş yavaş başladık, annemler geldi görümcemle birlikte onlarda evi toplamaya başlıcaklar bugün kullanmadığım tabak çanak vss.. Mutfak bittikten sonra eşimde boyasını yapcak.. bahçesine sebzelerimizi diktik bile bakalım nasıl olcak :))
Sen ne yapıyosun peki ara kanaman devam ediyor mu?

hmm anladım canım.
kalsınlar kalsınlar, sanada moral olur
iyi bari müdürde anlayışlı çıkmış canım, inşallah sorun yapmaz.

ne olacak canım ya,panik atak ,işte
nasipse yarın denize gidecektik, ben öyle endişeliyimki elim ayağım titriyor, rahatlatamıyorum kendimi.
biliyorum uzak değil ama yabancı yer,yabncı dil, karnımda bebek ,ister istemez panikledim.
çok aptalım kendime kızıyorum aslında
millet tatile gitmek için can atar ama ben

ahhh canım benim kıyamam sana yaaa.. Eşinde yanında olmayacak mı? arkanda dağ gibi kocan var öyle düşün, ben eşim yanımdayken herşeyi unutuveriyorum çünkü.. Güzel güzel gölgede kalacaksın sonra canın isterse biraz yüzer geri çıkarsın tadını çıkar canım benim.. İnşAllah herşey sorunsuz olacak..

Allah razi olsun canim.
Oh masallah bahceyle ugrasmaya basladiniz he ne guzel :)
Mutfak dolaplari hangi renk oldu l dimi
Masallah canim insallah yakin zamanda tasinirsin sen insallah hayirlisiyla:)
Evet canim devam ediyo adetin son gunleri gibi anlayamadim hala

Evet canım eşim çok meraklı bahçe işleriyle falan.. Ramazan olmasaydı oooo şimdiye kadar baya baya halletmişti herşeyi ama yazık ona da kıyamıyorum.. Üst dolapları beyaz, alt dolaplar mürdüm... L olacak evet bakalım nasıl bişey çıkacak çok merak ediyorum..
Hayırlısı olsun canım benim amin..
Çapaya ne zaman gidiyordun canım kaçırdım o kısmı bende zamanında siillerim için gitmiştim baya araştırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…