2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Hoşbuldum canım :)
Bi uzun beraberlik daha desene:) hem de bebişli.:)

Maaşallah minnağına. Rabbim nazarlardan saklasın

Günaydın canlaaar , mesajları alıntıladım cevap yazmak için ama deminden beri okuyorum okuyorum kalıyorum öyle, bir dermansızlık var. :))) En azından bir günaydınsız geçmeyeyim dedim :)

Oh guzel olacak canim sonu :)
Carsamba gidicem arkadasimda oyle dedi hayirlisiyla gideyim onemli biseyin yok desin insallah :)

Günaydın herkese
Gunaydin canim

Günaydın canlaaar , mesajları alıntıladım cevap yazmak için ama deminden beri okuyorum okuyorum kalıyorum öyle, bir dermansızlık var. :))) En azından bir günaydınsız geçmeyeyim dedim :)
Gunaydin canim sayili gunleriniz kaldi.tabi.miniginle :)

Oh guzel olacak canim sonu :)
Carsamba gidicem arkadasimda oyle dedi hayirlisiyla gideyim onemli biseyin yok desin insallah :)

Gunaydin canim

Gunaydin canim sayili gunleriniz kaldi.tabi.miniginle :)

Çok şükür canım :)) Ama sayılı gün de çabuk geçmiyoo :)))
Sen nasılsın canım??

Aleykum selam canim her sey ust uste gelince bunaltmis seni boyle
Sen toplamda kac ayda kac kilodan kaca dustun canim?

Aleykum selam canim

Günaydın herkese

Gunaydin canim

Gunaydin canim

duman91 mutfaga murdum beyaz karar vermissin canim ne guzel fayanslar.ne renk olacak?

Fayanslarda beyazın bir ton koyusu canım, kemik renginden biraz daha açık.. Sonucu çok merak ediyorum:)

canım kusuruma bakma yazamadım,atağım geçsin öyle okurum diye bekledim mesajını.
kötü şey duymak için halim yoktu çunki.
iğnedendir o canım, kolundakı için sıkma canını.
normalde damar hemen bulunsa bile morarıyo sonraki günlerde.
çantada taşımışsın, normalde kan alınca o kolunun üzerine yatmamamız gerekiyor, ondan olmuştur o morluk.
Rabbim büyük kuzum,inşallah herşey yoluna girer

nasipse beraber gidiyoruz canım, birde kaynım gelir.
abartılacak bişide yok ama nasıl bukadar büyütebiliyorum birşeyi anlamadım
hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah napayım.

dolaplarda sipariş edilmiş, oh hadi hayırlısı canım

Günaydın herkese

selam canım
nasılsın

İyi olmaya calışıyorum tutkum, midem bulanıyo ve gaz var 2 gündür gaz cıkartıyorum. soda da içtim hepten artırdı. gastiritim yine nüksetcek sanırım

sen nasılsın?

İyi olmaya calışıyorum tutkum, midem bulanıyo ve gaz var 2 gündür gaz cıkartıyorum. soda da içtim hepten artırdı. gastiritim yine nüksetcek sanırım

sen nasılsın?

Hadi ya gastitinmi var :/
Zeytinyagi icsen bir kasik biraz ssakinlestirmezmi canim.
Ekden bendede vardi.
Soda dedigin gibi daha cok arttirir

Bende iyi olmaya caliyorum iste canim ya.
Ppzitif-negati dusuncelerle gidip geliyorum tatile :)
Bahsetmistim.deminki mesajda.

Canım ben de hamileyken deniz tatiline gidecegim insaAllah hem hatirlasana gecen mersine denize gitmistim o zaman hanileymişim denize de girdim yolculuk da yaptım

Bir şeycik olmaz canım ferahla sen hem yuzmek cok iyi gelir sana ve bebişine

Korkum yuzmek suya girmek.degilki kuzum
Atagim yuzunden bilmedigim yere gidince hep boyle olurum.
Ya orda bisi olursa dusuncesi var,telefonlar cekmiyo,dil bilmiyoruz ,yol bilmiyoruz.
Cok gerildim.ya anlatamam.
Insallah yolculuk iyi gecer.
Hani cok uzak biyer olsa anlarim. 1 saat falan uzaklikta, baktin fenalasiyorsun doneriz geri diyorum, sakinesiyorum ama sonra yine ayni koku giriyo icime.
Hatta sinirdan sonra 40 dk falan mesafe.
Ama ne dertlneim yahu,cok aptalim

Çok şükür canım :)) Ama sayılı gün de çabuk geçmiyoo :)))
Sen nasılsın canım??

Gecer annesi gecer :)
Bende iyiyim biraz daha moral olarak :)

Evet canim biraz oyle oldu. 11 ay gibi bir surede 36 kilo verdim hatta 35,5
Ilk.101,5 ile basladim suan 66 kiloyum :)

Ne atagi canim ?
Oyledir dimi insallh :)
Oo ben kan aldirdim soldan damar aradi bulamadi.sagdan aldi normalde kan.alinnca kan.sekerim dusuyo zaten.birde orucliydum eve geldim.hic oturmadan aksama.kadar iftara hazirlandim annem ve babmda bizde diye birde ilk iftar dedim hic sakinmadim kolumu.

Canim benim hic merak etme birsey olmayacak insallah hem 40 dk o kadar uzun degil merak etme hic.cok derinlere gitmezsin zaten yaninda esinde var :) iyiki gitmisiz ne iyi geldi kizlar diye gelecksin bak

ay diimi oruçlluyken aldırmıştın sen, maşallah iyi dayanmışsın kuzum.
döndülermi annenler.

panik atak canım.
ah inşallah ya, düşünmekten başım ağrıdı.
yordum kendimi daha oraya gitmeden
denize girmemeyede razıyım yeterki sağ hoş,fenalaşmadan varalım

1 gece kaldilar sonra gittiler canim.
Biz niye boyleyiz ya
Varirsiniz canim
Peki istemiyosan gitmeseniz

Teşekkür ederim canım benim, Canım Rabbim büyük dualarımız seninle güzel güzel eğlen gel bakalım.. hadi hazırlıklar ne alemde bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…