Hoşbuldum canım :)Biz tanisamadik...hoşgeldin aramıza yeni gelin :)
Sizde uzun yıllar sonucunda evlenmissiniz.. ne kadar güzel maaşAllah :)
Bizde lise 1 den beri birlikteydik.. 14 yaşından 22 ye kadar... Şimdi 24 u bitirdik bizde yaklaşık 2 yıldir evliyiz.. birde bebisimiz var bugun 14 günlük olan :)
Oh guzel olacak canim sonu :)Evet canım eşim çok meraklı bahçe işleriyle falan.. Ramazan olmasaydı oooo şimdiye kadar baya baya halletmişti herşeyi ama yazık ona da kıyamıyorum.. Üst dolapları beyaz, alt dolaplar mürdüm... L olacak evet bakalım nasıl bişey çıkacak çok merak ediyorum..
Hayırlısı olsun canım benim amin..
Çapaya ne zaman gidiyordun canım kaçırdım o kısmı bende zamanında siillerim için gitmiştim baya araştırıyorlar
Gunaydin canimGünaydın herkese
Gunaydin canim sayili gunleriniz kaldi.tabi.miniginle :)Günaydın canlaaar , mesajları alıntıladım cevap yazmak için ama deminden beri okuyorum okuyorum kalıyorum öyle, bir dermansızlık var. :))) En azından bir günaydınsız geçmeyeyim dedim :)
Oh guzel olacak canim sonu :)
Carsamba gidicem arkadasimda oyle dedi hayirlisiyla gideyim onemli biseyin yok desin insallah :)
Gunaydin canim
Gunaydin canim sayili gunleriniz kaldi.tabi.miniginle :)
Selam kizlar :)
tutkku kuzum dun gittim bitmis gibiydi.gorunus olarak bu sefer cok zayiflamis gibiydim ama 1 kilo vermisim 66 olmusum ben tamam rakama takilmicam cunku ben daha cok zayiflamak istemiyorum istedigim goruntu buydu bundan sonrasini istemiyorum dedim diyetisyen devam et dedi liste verdi ciktim oradan ama pisman oldum cunku yeterli geldi bana gittim tekrar ben bitirmek istiyorim dedim ve bana bir liste verdi koruma icin tatmin edici degildi bence niye oyle yapti anlam.veremedim ee dedim ozel gunde ve hastanede oldugumda oruc tutamicam bi liste daha yazmicakmisiniz dedim suankini uaparsin dddi liste vermedi cok sinir oldum. Sudan cikmis balik gibi oldum. Morluklar devam ediyo.zaten kolumda bi tane daha cikti ilk yanlis yere igne vurmustu damar bulamadi esim icinde cok dondurdu ugrasti diyo tabi pers aldi kani malum.. Dunde avm de oturuyoduk gun boyu cantayi kolumda tasimistim agir o baski yapti ondan mi bilmiyorum kocaman yanik gibi mor oldu baya genis ama igneden mi yoksa vucudumdaki morluklardan mi anlam veremedim. Adet desen suan ara ara koyu renklo.geliyo.agri.sanci falan yok adetmiyim degil miyim bilmiyorum insallah adettir.oruc tutamiyorum tabi..birde doktor ilac vs verirse bu ramazan icin verilen.koruma diyetini nasil uygulayacgim bilmiyorum bu ara benim icin bol sinavli. Rabbim saglik versin insallah tek duam bu
selam kızlar
Günaydın herkese
Günaydın canlaaar , mesajları alıntıladım cevap yazmak için ama deminden beri okuyorum okuyorum kalıyorum öyle, bir dermansızlık var. :))) En azından bir günaydınsız geçmeyeyim dedim :)
Fayanslarda beyazın bir ton koyusu canım, kemik renginden biraz daha açık.. Sonucu çok merak ediyorum:)Aleykum selam canim her sey ust uste gelince bunaltmis seni boyle
Sen toplamda kac ayda kac kilodan kaca dustun canim?
Aleykum selam canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
duman91 mutfaga murdum beyaz karar vermissin canim ne guzel fayanslar.ne renk olacak?
Fayanslarda beyazın bir ton koyusu canım, kemik renginden biraz daha açık.. Sonucu çok merak ediyorum:)
Selam kizlar :)
tutkku kuzum dun gittim bitmis gibiydi.gorunus olarak bu sefer cok zayiflamis gibiydim ama 1 kilo vermisim 66 olmusum ben tamam rakama takilmicam cunku ben daha cok zayiflamak istemiyorum istedigim goruntu buydu bundan sonrasini istemiyorum dedim diyetisyen devam et dedi liste verdi ciktim oradan ama pisman oldum cunku yeterli geldi bana gittim tekrar ben bitirmek istiyorim dedim ve bana bir liste verdi koruma icin tatmin edici degildi bence niye oyle yapti anlam.veremedim ee dedim ozel gunde ve hastanede oldugumda oruc tutamicam bi liste daha yazmicakmisiniz dedim suankini uaparsin dddi liste vermedi cok sinir oldum. Sudan cikmis balik gibi oldum. Morluklar devam ediyo.zaten kolumda bi tane daha cikti ilk yanlis yere igne vurmustu damar bulamadi esim icinde cok dondurdu ugrasti diyo tabi pers aldi kani malum.. Dunde avm de oturuyoduk gun boyu cantayi kolumda tasimistim agir o baski yapti ondan mi bilmiyorum kocaman yanik gibi mor oldu baya genis ama igneden mi yoksa vucudumdaki morluklardan mi anlam veremedim. Adet desen suan ara ara koyu renklo.geliyo.agri.sanci falan yok adetmiyim degil miyim bilmiyorum insallah adettir.oruc tutamiyorum tabi..birde doktor ilac vs verirse bu ramazan icin verilen.koruma diyetini nasil uygulayacgim bilmiyorum bu ara benim icin bol sinavli. Rabbim saglik versin insallah tek duam bu
ahhh canım benim kıyamam sana yaaa.. Eşinde yanında olmayacak mı? arkanda dağ gibi kocan var öyle düşün, ben eşim yanımdayken herşeyi unutuveriyorum çünkü.. Güzel güzel gölgede kalacaksın sonra canın isterse biraz yüzer geri çıkarsın tadını çıkar canım benim.. İnşAllah herşey sorunsuz olacak..
Günaydın herkese
İyi olmaya calışıyorum tutkum, midem bulanıyo ve gaz var 2 gündür gaz cıkartıyorum. soda da içtim hepten artırdı. gastiritim yine nüksetcek sanırımnasipse beraber gidiyoruz canım, birde kaynım gelir.
abartılacak bişide yok ama nasıl bukadar büyütebiliyorum birşeyi anlamadım
hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah napayım.
dolaplarda sipariş edilmiş, oh hadi hayırlısı canım
selam canım
nasılsın
İyi olmaya calışıyorum tutkum, midem bulanıyo ve gaz var 2 gündür gaz cıkartıyorum. soda da içtim hepten artırdı. gastiritim yine nüksetcek sanırım
sen nasılsın?
canım kusuruma bakma yazamadım,atağım geçsin öyle okurum diye bekledim mesajını.
kötü şey duymak için halim yoktu çunki.
iğnedendir o canım, kolundakı için sıkma canını.
normalde damar hemen bulunsa bile morarıyo sonraki günlerde.
çantada taşımışsın, normalde kan alınca o kolunun üzerine yatmamamız gerekiyor, ondan olmuştur o morluk.
Rabbim büyük kuzum,inşallah herşey yoluna girer
Canım ben de hamileyken deniz tatiline gidecegim insaAllah hem hatirlasana gecen mersine denize gitmistim o zaman hanileymişim denize de girdim yolculuk da yaptım
Bir şeycik olmaz canım ferahla sen hem yuzmek cok iyi gelir sana ve bebişine
Çok şükür canım :)) Ama sayılı gün de çabuk geçmiyoo :)))
Sen nasılsın canım??
Evet canim biraz oyle oldu. 11 ay gibi bir surede 36 kilo verdim hatta 35,5Aleykum selam canim her sey ust uste gelince bunaltmis seni boyle
Sen toplamda kac ayda kac kilodan kaca dustun canim?
Aleykum selam canim
Gunaydin canim
Gunaydin canim
duman91 mutfaga murdum beyaz karar vermissin canim ne guzel fayanslar.ne renk olacak?
Ne atagi canim ?canım kusuruma bakma yazamadım,atağım geçsin öyle okurum diye bekledim mesajını.
kötü şey duymak için halim yoktu çunki.
iğnedendir o canım, kolundakı için sıkma canını.
normalde damar hemen bulunsa bile morarıyo sonraki günlerde.
çantada taşımışsın, normalde kan alınca o kolunun üzerine yatmamamız gerekiyor, ondan olmuştur o morluk.
Rabbim büyük kuzum,inşallah herşey yoluna girer
Korkum yuzmek suya girmek.degilki kuzum
Atagim yuzunden bilmedigim yere gidince hep boyle olurum.
Ya orda bisi olursa dusuncesi var,telefonlar cekmiyo,dil bilmiyoruz ,yol bilmiyoruz.
Cok gerildim.ya anlatamam.
Insallah yolculuk iyi gecer.
Hani cok uzak biyer olsa anlarim. 1 saat falan uzaklikta, baktin fenalasiyorsun doneriz geri diyorum, sakinesiyorum ama sonra yine ayni koku giriyo icime.
Hatta sinirdan sonra 40 dk falan mesafe.
Ama ne dertlneim yahu,cok aptalim
Gecer annesi gecer :)
Bende iyiyim biraz daha moral olarak :)
Evet canim biraz oyle oldu. 11 ay gibi bir surede 36 kilo verdim hatta 35,5
Ilk.101,5 ile basladim suan 66 kiloyum :)
Ne atagi canim ?
Oyledir dimi insallh :)
Oo ben kan aldirdim soldan damar aradi bulamadi.sagdan aldi normalde kan.alinnca kan.sekerim dusuyo zaten.birde orucliydum eve geldim.hic oturmadan aksama.kadar iftara hazirlandim annem ve babmda bizde diye birde ilk iftar dedim hic sakinmadim kolumu.
Canim benim hic merak etme birsey olmayacak insallah hem 40 dk o kadar uzun degil merak etme hic.cok derinlere gitmezsin zaten yaninda esinde var :) iyiki gitmisiz ne iyi geldi kizlar diye gelecksin bak
1 gece kaldilar sonra gittiler canim.ay diimi oruçlluyken aldırmıştın sen, maşallah iyi dayanmışsın kuzum.
döndülermi annenler.
panik atak canım.
ah inşallah ya, düşünmekten başım ağrıdı.
yordum kendimi daha oraya gitmeden
denize girmemeyede razıyım yeterki sağ hoş,fenalaşmadan varalım
Ehh tabikide atarım İnşAllah:))Foto at bitince :)
Teşekkür ederim canım benim, Canım Rabbim büyük dualarımız seninle güzel güzel eğlen gel bakalım.. hadi hazırlıklar ne alemde bakalım?nasipse beraber gidiyoruz canım, birde kaynım gelir.
abartılacak bişide yok ama nasıl bukadar büyütebiliyorum birşeyi anlamadım
hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah napayım.
dolaplarda sipariş edilmiş, oh hadi hayırlısı canım
selam canım
nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?