2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

1 gece kaldilar sonra gittiler canim.
Biz niye boyleyiz ya
Varirsiniz canim
Peki istemiyosan gitmeseniz

eşim gitmeyiz o zaman dedi ama benim aptallığım yüzünden onunda keyfini kaçırmak istemiyorum zaten tatile falan gidemeyiz bu yaz, 1 gunluğune bari katlanmaya çalışıcam. Rabbim sabrımı verir inşallah
bencede biz niye böyleyiz ya, neden takıyoruz herşeyi
kendime çok kızıyorum çok

Selam kızlaaar
Nasılsınız ben iyiyim evlilige alısmaya çalısıyorum bilgisayarımız olmadıgı için çok fazla gelemiyorum

taze geliin hoş geldin
alışırsın daha yenisin canım.
zamanla yerine oturur herşey

Teşekkür ederim canım benim, Canım Rabbim büyük dualarımız seninle güzel güzel eğlen gel bakalım.. hadi hazırlıklar ne alemde bakalım?

canım benim çok sağol
havluları,giyilecekleri falan hazırladım gerisi yalan..
bıraktım tekrardan, moralim gelsin yine devam ederim

canım benim çok sağol
havluları,giyilecekleri falan hazırladım gerisi yalan..
bıraktım tekrardan, moralim gelsin yine devam ederim
Ayy benim yerime de gir denize, burada deniz yok, ohhh soğuk soğukk içim yanıyor bu aralar:))) Gelsin moralin gelsin, bebişini de eşini de kendini de üzme bakimmmm

Ayy benim yerime de gir denize, burada deniz yok, ohhh soğuk soğukk içim yanıyor bu aralar:))) Gelsin moralin gelsin, bebişini de eşini de kendini de üzme bakimmmm

evet toparlasam kendimi olur artık, sabah beri ne gerildimm

hadi tutkuuu ne takıyosunn nasipse git,gez,eğlen gell

demek istiyorum

siz tatile gidecekmiydiniz canım bu yıl,gerçi ev masrafı var şimdi

evet toparlasam kendimi olur artık, sabah beri ne gerildimm

hadi tutkuuu ne takıyosunn nasipse git,gez,eğlen gell

demek istiyorum
Aynen canım bebişide yazık içerde senin yüzünden ne kadarda strese girdi şimdiden... :))
Valla hiçbirşey umrunda olmasın önce sen iyi ol ki çevrendekileri de iyi edebilesin eğlencenin dibine vur hatta :))

siz tatile gidecekmiydiniz canım bu yıl,gerçi ev masrafı var şimdi
Canım bayramdan sonra öyle bir planımız vardı... şimdi gerek ev masrafı, gerekse benim mide bulantılarım yüzünden sanırım yine gidemeyeceğiz bir yere( Balıkesirde kardeşim var onun yanına gidebilsek güzel olur hem orada annemlerin yazlığı falanda var ama 9-10 saatlik yolu çekebilir miyim bilemiyorum((

Bende hamilelikte felaket bel ağrısı çekmiştim bunu söylemeyi unuttum :):) sezeryan gunumde normal doğum sancım başladı gece suyum gelmişti benim , hastanede sancılarım artmaya başlayınca kalbim sıkışmaya başladı müdahale edileceği zaman hastanede elektirikler kesildi ölümden dondum diyebilirim... Sezeryan gününü 37haftana almaya çalış sancı çekmemen gerekiyo ben öyle kotuydumki nefes bile alamıyodum ameliyathanedeki anestezi bana açık açık beni bayıltamayacağını bayıltırsa masada kalacağımı söyledi. Spinal oldum sende spinal olmakta diret bizim için tehlikeli olabiliyo bayılma ben bayıldığımda direk nabzım duşuyo mesela hamileliğimin ilk zamanlarında bir kaç kez bayılmıştım ilk bayıldığımda nabzım 27ye duşmuş sende bayılma olmuyo dimi bu arada

Aynen canım bebişide yazık içerde senin yüzünden ne kadarda strese girdi şimdiden... :))
Valla hiçbirşey umrunda olmasın önce sen iyi ol ki çevrendekileri de iyi edebilesin eğlencenin dibine vur hatta :))

aynen canım, attım gitti o düşünceleri, çok iyi geldi konuşmak sağol gerçekten.

senin yolda az değilmiş canım ya, hatta hiç az değil ama doktoruna sorarsın, çunki ikinci trimester genelde daha rahat geçiyo ya belki sorun olmaz. tabi doktor nede dese insan kendinden anlıyo az cok dayanabilirmi o yola diye.
olmadı daha yakın biryerlere gidersiniz,maksat azıcık değişiklik olsun

buraya dün kar yağmış ya
yükseklere yani, 1 saat kadar yağmış.
Rabbim ne büyük, yaz ortasındada kar yağıyo artık

canım elinde değil biliyorum ama yanında kocan var kaynın var bunları düşün dil bilmesen ne olur bir şekilde anlaşırsınız yaw benim annemle babam hiç dil bilmeden yurtdısına gidiyor bir sekilde anlasıyorlar dertlerini anlatıyorlar :)

waoww canım helal olsun yaw büyük başarı tebrik ederim

Selam kızlaaar
Nasılsınız ben iyiyim evlilige alısmaya çalısıyorum bilgisayarımız olmadıgı için çok fazla gelemiyorum

canımmmm özlettin kendini :)

oww canım sen neler atlatmışsın ya
aman canım Rabbim korumus seni de bebişini de tavsiyelerini dikkate alacagım canım

canım ben de bayramda antaltaya gitmeyi düşünüyorum 6 saatlik yol umarım doktor yasak koymaz rezerv. yaptırmıştık adam&eve oteli bakalım nasıl

diimi canım, hayır hani 10 saatlik olsa korksam, utanıyorum resmen
çok saçmayım ama napayım

diimi canım, hayır hani 10 saatlik olsa korksam, utanıyorum resmen
çok saçmayım ama napayım
üolsun canım rahatsızlık bu elinde değil ya sen korktukca bana yaz ben seni rahatlatırım
biz kocamla mersine giderken yol bilmeyiz bişey bilmeyiz çıktık iki kafadar yola bi güzel de kaybolduk sonra geri yolumuzu bulduk filan otele öğle yemegine yetişiriz yeaa derken akşam yemeğine anca vardık

maşallah bak ne rahatsın, ben o zaman senin yerinde olsam vay halime
yenmeliyim bunu

o zaman hadı sılkelen veee keyfını cıkar kuzum :) oohh serrın serın

buraya dün kar yağmış ya
yükseklere yani, 1 saat kadar yağmış.
Rabbim ne büyük, yaz ortasındada kar yağıyo artık
kar mıı

kolay gelsin canım biz bu akşam dışarda yiyeceğiz benim bel çok fena yemek yapacak halde değilim :)
haydi görüşürüz

hadi ya ağrıyomu cok, inşallah fazla zorlamaz canım.
afiyet olsun şimdiden

o zaman hadı sılkelen veee keyfını cıkar kuzum :) oohh serrın serın

kar mıı

kafamı toparlamaya çalışıyorum canım :) hayırlısı

evet ya kar yağmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…