- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
ne zamn gıdıyordunuz canım hangı gunhadi ya ağrıyomu cok, inşallah fazla zorlamaz canım.
afiyet olsun şimdiden
kafamı toparlamaya çalışıyorum canım :) hayırlısı
evet ya kar yağmış
hadi ya ağrıyomu cok, inşallah fazla zorlamaz canım.
afiyet olsun şimdiden
kafamı toparlamaya çalışıyorum canım :) hayırlısı
evet ya kar yağmış
ne zamn gıdıyordunuz canım hangı gun
malesef canım hiç geçmiyor sürekli bi ağrı ya hayırlısı bakalım ne olacak böyle
ınsallah yarın guzel olur canım :)yarın canım nasipse.
havada biraz soğuk gibi ama oralar iyiymiş bakalım hayırlısı
doktor bişi demedimi neyden öyleymiş
yarın canım nasipse.
havada biraz soğuk gibi ama oralar iyiymiş bakalım hayırlısı
doktor bişi demedimi neyden öyleymiş
Doktora sormayı unuttum ya
bidahaki gidişinde sorarsın canım.
inşallah hamılelık boyunca devam etmez, çunki göbüş büyüdükçe ağırlık olayı falan var
Rabbim kimseye taşıyamıyacağı yük vermezmiş, inşallah geçer canım
Ooo süper canım benim İnşAllah bir sıkıntı olmaz güzel bi tatil olur sizin için..:)canım ben de bayramda antaltaya gitmeyi düşünüyorum 6 saatlik yol umarım doktor yasak koymaz rezerv. yaptırmıştıkadam&eve oteli bakalım nasıl
Günaydın canım, ilahi kız valla sabah sabah güldürdün beni:) bak boşuna evham yapmışsın..:))Gitmedik kizlar.. Bosuna strese soktuk kendimi..
Hava hic deniz havasi degil.
Nasipse haftaya kaldi.
Hayirlisi dedik,demekki buymus hayirlisi :)
Simdi.gitmiyoruz ya, bendeki hal "hiiih giderdim,neden gidemicekmisim" hali
Günaydın canım, ilahi kız valla sabah sabah güldürdün beni:) bak boşuna evham yapmışsın..:))
Oooo bu daha güzel bir haber canım, senin ağabeyin var mıydı bak bilmiyordum:))diimi ya
şimdi daha hayırlısıymış,cunkı pazar gidicek gibiyiz nasipse, ozamanda abim gelebilir, yolu gayet iyi biliyo, bende böylece daha rahat giderim herhalde.
çok şükür
sen naslsın canım
Oooo bu daha güzel bir haber canım, senin ağabeyin var mıydı bak bilmiyordum:))
Çok şükür iyiyim canım benim, tatsızlık hala devam ediyor ama düzelir İnşAllah..
Yok canım bulantılarımı demiyorum, kayınvalidemlerle olan tatsızlığımdan bahsediyorum.. :) Evet biraz biraz daha iyiyim.. Cuma günü kontrolüm var bakalım tahmin edecek mi :))evet canım var
geçer inşallah canım,13.haftadasın artık ,biraz rahatlama olur nasipse.
buhaftalarda cinsiyette söylüyolar,gerçi benımkı tutmadı ama
Yok canım bulantılarımı demiyorum, kayınvalidemlerle olan tatsızlığımdan bahsediyorum.. :) Evet biraz biraz daha iyiyim.. Cuma günü kontrolüm var bakalım tahmin edecek mi :))
Günaydın kızlaaar.. :)
İlahi tutkucum yaa insan tatile stres atmaya gider, stres olmaya değil. Seni anlayabiliyorum benim de böyle olmasa da takıldığım şeyler olur bazen. Ama tadını çıkar kuzucum, bak ertelenmiş biiraz daha kendini hazırlaman için :)tutkku
Düzelsin tabi kuzum, Allah ın izniyle kötü bir şey çıkmadı çok şükür.MutluBulut_
Canımcım bahsettiysen kaçırdım sanırım bir tatsızlık oldu demişsin. Evle ilgili falan mı karıştılar?duman91
Lokumcuğum benim de ilk zamanlar hatta 6. aya kadar bel ağrısı hep devam etti. Şükür şimdi yok ama, şuan da sırt agrısı var, sırt bölgemde hep sabit bir yere bir agrı saplanıyor ama sabit bir şekilde otururken elimi kolumu kullanırken çok ilginç :) Burda bilgisayar basında takılırken ve dün örgü örerken farkettim :) Neyse oluyor böyle şeyler. Ama Esma demişti kalsiyum bu agrılara iyi geliyormuş gercekten.Süt ürünlerini ihmal etme canım.PembeLokum
Günaydın canım benim...Günaydın kızlaaar.. :)
İlahi tutkucum yaa insan tatile stres atmaya gider, stres olmaya değil. Seni anlayabiliyorum benim de böyle olmasa da takıldığım şeyler olur bazen. Ama tadını çıkar kuzucum, bak ertelenmiş biiraz daha kendini hazırlaman için :)tutkku
Düzelsin tabi kuzum, Allah ın izniyle kötü bir şey çıkmadı çok şükür.MutluBulut_
Canımcım bahsettiysen kaçırdım sanırım bir tatsızlık oldu demişsin. Evle ilgili falan mı karıştılar?duman91
Lokumcuğum benim de ilk zamanlar hatta 6. aya kadar bel ağrısı hep devam etti. Şükür şimdi yok ama, şuan da sırt agrısı var, sırt bölgemde hep sabit bir yere bir agrı saplanıyor ama sabit bir şekilde otururken elimi kolumu kullanırken çok ilginç :) Burda bilgisayar basında takılırken ve dün örgü örerken farkettim :) Neyse oluyor böyle şeyler. Ama Esma demişti kalsiyum bu agrılara iyi geliyormuş gercekten.Süt ürünlerini ihmal etme canım.PembeLokum
Öyle tabi neticede el, ama biraz anlayış beklerdim hepsi bu ... hayırlısı bakalım..ayy
bende diyorum ağzında tatsızlık olur ya onumu diyo
tatsızlık illa oluyor canım ama napalım, el işte.
inşallah düzelir.
bebiiş saklamzsa az cok söyler bişiler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?