2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Bu bebegi cok istedim katlanırım canım ama yine de insaAllah cok fazla agrı olmaz ben de evimle esimle ilgilenebilirim
sagol canım :)
Sen ne yemek yaptın? :)

Gitmedik kizlar.. Bosuna strese soktuk kendimi..
Hava hic deniz havasi degil.
Nasipse haftaya kaldi.
Hayirlisi dedik,demekki buymus hayirlisi :)

Simdi.gitmiyoruz ya, bendeki hal "hiiih giderdim,neden gidemicekmisim" hali

canım ben de bayramda antaltaya gitmeyi düşünüyorum 6 saatlik yol umarım doktor yasak koymaz rezerv. yaptırmıştık adam&eve oteli bakalım nasıl
Ooo süper canım benim İnşAllah bir sıkıntı olmaz güzel bi tatil olur sizin için..:)

Gitmedik kizlar.. Bosuna strese soktuk kendimi..
Hava hic deniz havasi degil.
Nasipse haftaya kaldi.
Hayirlisi dedik,demekki buymus hayirlisi :)

Simdi.gitmiyoruz ya, bendeki hal "hiiih giderdim,neden gidemicekmisim" hali
Günaydın canım, ilahi kız valla sabah sabah güldürdün beni:) bak boşuna evham yapmışsın..:))

Günaydın canım, ilahi kız valla sabah sabah güldürdün beni:) bak boşuna evham yapmışsın..:))

diimi ya

şimdi daha hayırlısıymış,cunkı pazar gidicek gibiyiz nasipse, ozamanda abim gelebilir, yolu gayet iyi biliyo, bende böylece daha rahat giderim herhalde.
çok şükür

sen naslsın canım

diimi ya

şimdi daha hayırlısıymış,cunkı pazar gidicek gibiyiz nasipse, ozamanda abim gelebilir, yolu gayet iyi biliyo, bende böylece daha rahat giderim herhalde.
çok şükür

sen naslsın canım
Oooo bu daha güzel bir haber canım, senin ağabeyin var mıydı bak bilmiyordum:))

Çok şükür iyiyim canım benim, tatsızlık hala devam ediyor ama düzelir İnşAllah..

Oooo bu daha güzel bir haber canım, senin ağabeyin var mıydı bak bilmiyordum:))

Çok şükür iyiyim canım benim, tatsızlık hala devam ediyor ama düzelir İnşAllah..

evet canım var

geçer inşallah canım,13.haftadasın artık ,biraz rahatlama olur nasipse.
buhaftalarda cinsiyette söylüyolar,gerçi benımkı tutmadı ama

evet canım var

geçer inşallah canım,13.haftadasın artık ,biraz rahatlama olur nasipse.
buhaftalarda cinsiyette söylüyolar,gerçi benımkı tutmadı ama
Yok canım bulantılarımı demiyorum, kayınvalidemlerle olan tatsızlığımdan bahsediyorum.. :) Evet biraz biraz daha iyiyim.. Cuma günü kontrolüm var bakalım tahmin edecek mi :))

Günaydın kızlaaar.. :)

İlahi tutkucum yaa insan tatile stres atmaya gider, stres olmaya değil. Seni anlayabiliyorum benim de böyle olmasa da takıldığım şeyler olur bazen. Ama tadını çıkar kuzucum, bak ertelenmiş biiraz daha kendini hazırlaman için :) tutkku

Düzelsin tabi kuzum, Allah ın izniyle kötü bir şey çıkmadı çok şükür. MutluBulut_

Canımcım bahsettiysen kaçırdım sanırım bir tatsızlık oldu demişsin. Evle ilgili falan mı karıştılar? duman91

Lokumcuğum benim de ilk zamanlar hatta 6. aya kadar bel ağrısı hep devam etti. Şükür şimdi yok ama, şuan da sırt agrısı var, sırt bölgemde hep sabit bir yere bir agrı saplanıyor ama sabit bir şekilde otururken elimi kolumu kullanırken çok ilginç :) Burda bilgisayar basında takılırken ve dün örgü örerken farkettim :) Neyse oluyor böyle şeyler. Ama Esma demişti kalsiyum bu agrılara iyi geliyormuş gercekten.Süt ürünlerini ihmal etme canım. PembeLokum

Yok canım bulantılarımı demiyorum, kayınvalidemlerle olan tatsızlığımdan bahsediyorum.. :) Evet biraz biraz daha iyiyim.. Cuma günü kontrolüm var bakalım tahmin edecek mi :))

ayy
bende diyorum ağzında tatsızlık olur ya onumu diyo

tatsızlık illa oluyor canım ama napalım, el işte.
inşallah düzelir.

bebiiş saklamzsa az cok söyler bişiler belki

hakkaten ya, ama elimde değildi
o kadar cok takmışımki gece uyanıyorum ama uyuklar halde aklıma geliyo, yok gitmicem diyorum,tekrar uyuyorum. 3-4 kez uyandım böyle
sen nasılsın canım

Günaydın canım benim...
Valla henüz dertleri ne anlamadım ama onlar geldiklerinde suratım asıkmış, hiç konuşmamışım, bir daha gelmeyeceklermiş.... Olay bu!!!! Benim bulantılarımın hamileliğimin hiçbir önemi yok yani...

ayy
bende diyorum ağzında tatsızlık olur ya onumu diyo

tatsızlık illa oluyor canım ama napalım, el işte.
inşallah düzelir.

bebiiş saklamzsa az cok söyler bişiler belki
Öyle tabi neticede el, ama biraz anlayış beklerdim hepsi bu ... hayırlısı bakalım..
ayyy benim doktorumda biraz tuaf valla bilemiyorum ne diyecek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…