2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Öyle tabi neticede el, ama biraz anlayış beklerdim hepsi bu ... hayırlısı bakalım..
ayyy benim doktorumda biraz tuaf valla bilemiyorum ne diyecek:))

bütün mesele suratsızlığınmıymış, Allah Allah..
yani hamilesin,bulantıların var,halsizsin.. insan 1 güler,2 güler, üçüncüye hali kalmaz.. zor yanii neden öyle yapmışlar anlamadım.
tanımışlardır artık seni, hep gidiyosunuz, istesen ordada suratsız olursun.
boşver canım takma, bebeğini,aileni düşün sen..
inşallah eşin anlayışlı davranmıştır bu konuda ve dolduruşa gelmez

hakkaten ya, ama elimde değildi
o kadar cok takmışımki gece uyanıyorum ama uyuklar halde aklıma geliyo, yok gitmicem diyorum,tekrar uyuyorum. 3-4 kez uyandım böyle
sen nasılsın canım
Kıyamam yaaa :)) Kızma canım okudukça bir tebessüm yayılıyor yüzüme. :) Cık cık cık.. :) Neyse inşallah gidersiniz de , güzel bir gün olur senin için, anlarsın stres yapılacak bir şey olmadığını.

Bilmem :) Ruhsuz :) Herhalde en iyi tanımı bu. :)) Yanii iyiyim tabi çok şükür ama bir durgunluk halidir gidiyor. Hem canım sıkılıyo evde ( bu ara erken çıkıyorum, eşim gelene kadar bir dünya vakit kalıyor evde) , diyorum arayayım birilerini konuşayım, ama kimseyle konuşasım da yok. Konuşmaya mecalim yok ilginç :) Öylece hiç bir şey düşünmeden durasım var. :) Utanıyorum demeye ama üç öğünün bulaşığı duruyo evde.Sahurda eşime takılıyorum, acaba yarınki iftar ve sahuru da mı eklesem ki diye. :) o da diyo haftalık mı yıkıyorsun bulaşıkları , heee daha iyi değil mi diyorum, mantıklı tabi ne uğraşıcan diyo :))) Sağolsun her zaman olan bir şey olmadığından laf etmez. Hoşuma gitmiyor ama gram halim yok, artık bugun gidince el atıcam. Böyle bir garip haldeyim. Kendimi örgüye verdim. Miniğime bir tane uydurmasyon babet patik yaptım. Bir de amigurumi diye bir şey var, ona merakım vardı ama becerim yoktu. Dün kaç saat örnek inceledim, yaptım söktüm falan sonunda çözdüm olayı.Minik tavşanıma , oyuncak tavşan örüyorum. :)) Gerçi örnek küçükmüş ben büyük bir şey olacak sandım ama bu tecrübe olsun daha büyüğünü de deneyeceğim. Ben de haller böyle kuzum.Sonunda döküldüm :))))

Heeee..Hehh var ya son cümleyi okumadan benim aklımdan geçti, Bulantılar sebebiyle rahat geçmiyor ki senin bu ara, e halsizliğin oluyor, işten geliyorsun. Bir durgunluğun dermansızlıgın olabilir.Bu yansımıştır muhtemelen onlara, onlar da üzerine alınmış galiba. Yoksa hususi niye surat asasın ki.Peki konuştunuz mu dile getirdin mi bunu? Merak ettiğim eşin aracaılıgıyla mı dediler, direk sana mı?

inşallah canım,inşallah iyi geçer.

son ayların ağırlığı çökmüştür canım üzerine.
boşver takıl böyle bazen,iyi geliyor insana
benimde geçen hafta öyleydi, bulaşıklarım 2 gün bekledi beni. pazar günü yıkamıştım.
insanın hiç iş yapacak hali olmuyor,yatıncada canı sıkılıyor ama işte.

az kaldı nasipse artık iştende çıkıyosun izne, gün gün yparsın temizliğini falan.

geçenlerde bebek yataklarına baktık, bu park yataklar hiç güvenilir gelmedi bana ya
sanki yırtılack gibi duruyor, e birde aynı paraya meltemin aldığı gibiler var nerdeyse.
erken almak istemiyodum ama şu mobilya kokusu çıkmıyor bir türlü ya, acaba diyorum 7.aylara nasipse girince alsakmı, evde havalanır falan.

Muhtemelen öyle oldu.Bu halsizlik tüm bünyemi sardı :)) Zaten doğum sonrası bir tempomuz olacak, biraz bu durgun hallerin tadını çıkaralım madem :))

Ne bileyim canım ya işte bana da gidip hususi bakınca karyola daha mantıklı geldi, son anda öyle oldu tercih. İşte biz de yedinci ayda almış olduk.Gerçi buraya her zaman naklıye olmadıgından henüz gelmedi kuramadık, ama havalanması acısından dediğin gibi iyi olabilir.

Canım bana direk söylenen birşey yok, görümcem yanımızda ya, kayınvalidem ona anlatmış, kızda ağlayınca abisine anlatmış, eşimde benim kendi anneme anlattı, taaa olay sonra bana aktarıldı... Kv beni arasa sorsaydı hiç bütün bunlar olmazdı.. Babam aldı karşısına konuştu eşimle dün gece sabaha kadar... Olan eşime oldu, arada kaldı bugün veya yarın kv ye gitcez konuşcaz bakalım ne olcak(( Dua edin kızlar

O ruhsuzluk hali bende de var canım, kolum kanadım kalkmıyor sanki, ne konuşasım var, ne de yatım uyuyasım bi bitkinlik üstümde... Allah'tan ne güzel eşinde anlayışlıymış sende ne yaparsın canın ne istiyorsa onu.. Örgüyse örgü yani hormonların üstüne atalım suçu biz yine:))

henüz gelmedimi, hmm..

o park yataklar 112tl den başlıyor
bunlar ise 400 tl

şu yandaki çekmecelerin olmadığı ise 179.
bukadar uygu beklemıyodum, aşağı yukarı aynı fiyattayken ne diye park alayım

olay o kadar büyüdü desene
bi gidin bakalım canım ozaman, büyüklük sizde kalsın yine..
sonuçta görümcende sizde, suratsız olsan onada olursun yani.
inşallah herşey yoluna girer canım, sıkma canını

Selam kızlar
Bı yanım yazma bır kac gun dedı sonra karar degıstırıp yazayım dedım..
Hep morelsız gelıyorum son gunlerde buraya
Bugun kalp damarın verdıgı fılm cekıldı varıs yokmus cok sukur tabı sevınsem mı uzulsem mı fıkrım yok
Capa yada cerrahpasada hemotolojıye gıtmelısın dedı. Yarın randevu aldım dahılıye dedım sonra kucuk bır kagıda bısey yazdı yarın doktoruna gosterırsın dedı.. Bıde kanla ılgılı bırsey soyledı anlamadım aılede va mı dedı ama kan ıle ılgılı hıc rahatsızlıgı olan olmadıgı ıcın yok dedım..
Kendımı yıne gucsuz hıssedıyorum ya bakalım yarın doktor ne dıyecek neler olacak

Gitmedik kizlar.. Bosuna strese soktuk kendimi..
Hava hic deniz havasi degil.
Nasipse haftaya kaldi.
Hayirlisi dedik,demekki buymus hayirlisi :)

Simdi.gitmiyoruz ya, bendeki hal "hiiih giderdim,neden gidemicekmisim" hali

Aa gidemediniz mi cok alemsin canim ya
Neyse hayirlisi bakalim pazar giderken sakin ol

Ooo süper canım benim İnşAllah bir sıkıntı olmaz güzel bi tatil olur sizin için..:)

Insallah cnm hamileyken yolculugu pek tavsiye etmezler gerci ama biz 6 saati 3er 3er bölmeyi dusunuyoruz iyi uzun bi mola vererek

Gunaydin canim tavsiyeni dikkate alayim canim peynir yogurt her gun yiyorum daha da kotu olursam doktora soyleyeyim kalsiyum ilaci fln verir belki

Canim. Ben de soracaktim ama.cekindim sorsam mi sormasam mi bilemedim
Anlayisli insqnlar degiller yani demek ki hepi topu iki kere gelip de geldiginde niye oyle oldu boyle oldu yok surat asti yok konjsmadi diye problem yaratirsin ki
Esine mi sikayet ediyolar seni canim?

Gunaydin canim

Canim niye yazmayacaksin ki yaz buraya her gun
Yarin git bakalim ne olacak ne diyecek doktorlar

Ne bıleyım sızı uzuyorum vs dıye dusundum
Bu gece sabah olmaz yıne bana :)

Yok canım eşime şikayet etmemişler görümcem yanımda ona söylemişler, o da ağlayınca eşim sıkıştırmış o şekilde öğrenmiş.. Tabi bu benim bildiğim kısmı!! Hani düşünüyorum bende mi bir sorun var ben mi yanlış yaptım, kime anlattıysam ben haklı çıktım ama onları haklı çıkartacak bir neden bulamadım, yinede eşim ve bebeğim için akşam gidip konuşucam gerekirse özrümü de dileyeceğim.. Bakalım bundan sonra ne olcak....

Canım çapaya gidersen baya baya araştırıyorlar, senin içinde iyi olur hani biraz git gel belki yıpranabilirsin ama ne var ne yok öğrenirsin... Varis de yokmuş olsun bence bu güzel haber.. Moralini yüksek tutmaya çalış, hani belki gerçekte yanında değiliz ama senin için dua eden birilerinin olduğunu unutma olurmu canım benim...?

MutluBulut_ kiz dun benim.yazdigimami alindin yoksa, sen bana bakma dun biliyosun stres halindeydim.
Olurmu oyle sey,derdine ufacikta olsa ortak olabiliyosak ne mutlu bize :)
Insallah hersey guzel cikacak bak,yarin ola hayrola

PembeLokum yok yaa gidemedik
Cok sacmayim

Mutella selam.canimmm..
Ise basladinmi,yoksa evdemisin bir sure

Gereksiz bir olay bu kadar büyüdü canım.. Evet gidicem ama beni neler bekliyor hiç bilmiyorum... Bakalım hayırlısı olsun ne diyeyim... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…