- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
bel agrın var tabı o yuzden eve atmak ıstıyorsun hemen kendınıIyiyim canim bebisimle uzaniyoruz durusmalar oglen bitti
Ama bu sabah adliye bana hapishane gibi geldi zor dayandim oglene kadar ya :)
Yok canım eşime şikayet etmemişler görümcem yanımda ona söylemişler, o da ağlayınca eşim sıkıştırmış o şekilde öğrenmiş.. Tabi bu benim bildiğim kısmı!! Hani düşünüyorum bende mi bir sorun var ben mi yanlış yaptım, kime anlattıysam ben haklı çıktım ama onları haklı çıkartacak bir neden bulamadım, yinede eşim ve bebeğim için akşam gidip konuşucam gerekirse özrümü de dileyeceğim.. Bakalım bundan sonra ne olcak....
ınsallah sonucta temız cıkarda canım.Canım çapaya gidersen baya baya araştırıyorlar, senin içinde iyi olur hani biraz git gel belki yıpranabilirsin ama ne var ne yok öğrenirsin... Varis de yokmuş olsun bence bu güzel haber.. Moralini yüksek tutmaya çalış, hani belki gerçekte yanında değiliz ama senin için dua eden birilerinin olduğunu unutma olurmu canım benim...?
MutluBulut_ kiz dun benim.yazdigimami alindin yoksa, sen bana bakma dun biliyosun stres halindeydim.
Olurmu oyle sey,derdine ufacikta olsa ortak olabiliyosak ne mutlu bize :)
Insallah hersey guzel cikacak bak,yarin ola hayrola
PembeLokum yok yaa gidemedik
Cok sacmayim
@Mutella selam.canimmm..
Ise basladinmi,yoksa evdemisin bir sure
Ahh canım benim hepiniz iyiki varsınız... Valla bazen kimseye anlatamadıklarını anlatıyor rahatlıyor insan...bel agrın var tabı o yuzden eve atmak ıstıyorsun hemen kendını
canım senın bır sucun yok. hamılesın bulantıların vs var ustune habersız gelen onlar hıc sıkma canını..bu aksamda gıt yapabıleceklerını yapmıs olursun gerısı onlara kalmıs..senın guzl nıyetını bız bıle senı gormeden bılıyoruz
ınsallah sonucta temız cıkarda canım.
Allah razı olsun canım ıyıkı varsınız :)
ayyy kuzummm ınan aklıma dahı gelmedıhem ben dun bısey dusunmedım bıle ınsana oluyor morelı bozuk ooluyor baska bbısey oluyor okuyaıyor vs. ınsallah guzel olur canım :)
Sen yapacaklarını yapıyorsun canım gerısı artık onlara kalmıs..Bosver sen bu aksamda gıt sonra bebegını ve yenı evınızı dusun :)Ahh canım benim hepiniz iyiki varsınız... Valla bazen kimseye anlatamadıklarını anlatıyor rahatlıyor insan...
Çok üzüldüm çok ağladım, hatta kayınvalidem hastalandığında burda ne kadar parçalandığıma yine siz şahit oldunuz ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum... Rabbim bilir ne diyim...
Aynen canım inşAllah bundan sonrası güzel olacak :)Sen yapacaklarını yapıyorsun canım gerısı artık onlara kalmıs..Bosver sen bu aksamda gıt sonra bebegını ve yenı evınızı dusun :)
ınsallahh :)Aynen canım inşAllah bundan sonrası güzel olacak :)
Aynen canım inşAllah bundan sonrası güzel olacak :)
bel agrın var tabı o yuzden eve atmak ıstıyorsun hemen kendını
canım senın bır sucun yok. hamılesın bulantıların vs var ustune habersız gelen onlar hıc sıkma canını..bu aksamda gıt yapabıleceklerını yapmıs olursun gerısı onlara kalmıs..senın guzl nıyetını bız bıle senı gormeden bılıyoruz
ayyy kuzummm ınan aklıma dahı gelmedıhem ben dun bısey dusunmedım bıle ınsana oluyor morelı bozuk ooluyor baska bbısey oluyor okuyaıyor vs. ınsallah guzel olur canım :)
Yok canım eşime şikayet etmemişler görümcem yanımda ona söylemişler, o da ağlayınca eşim sıkıştırmış o şekilde öğrenmiş.. Tabi bu benim bildiğim kısmı!! Hani düşünüyorum bende mi bir sorun var ben mi yanlış yaptım, kime anlattıysam ben haklı çıktım ama onları haklı çıkartacak bir neden bulamadım, yinede eşim ve bebeğim için akşam gidip konuşucam gerekirse özrümü de dileyeceğim.. Bakalım bundan sonra ne olcak....
bel agrın var tabı o yuzden eve atmak ıstıyorsun hemen kendını
Evet canım tüm bunlar hamilelikte benim bulantıları 6. Haftada başlamıştı uç gundur iyiyim sukur inşallah benim kadar yoğun yasamazsin canım benim. :))Iftara 18 dk kaldı ve ben yemegi yetistiremedim
Bugun bulantım çok dun disarda yedik zaten bari bugun yemek yapayim dedim
Durduk yere aglayip duruyorum ya sebepsiz yere
Surekli uykum var
Hamilelikten mi ya bunlar
Evet canım tüm bunlar hamilelikte benim bulantıları 6. Haftada başlamıştı uç gundur iyiyim sukur inşallah benim kadar yoğun yasamazsin canım benim. :))
Evet canım gittik, bu gece burdayiz. Eşim pek benden yana olmadı. Haliyle ben kötü oldum. Allaha havale ediyorum. Artık bazen insanın bisey diyesi gelmiyorCanim yukarda sana bir sey daha yazmistim gormedin mi
Bulantı olayı fenaymış bugün pek bir şey yiyemedim
Iftari da cok gec yaptik yemegi yetistiremedim
Sen naptin gittiniz mi kv gile
Evet canım gittik, bu gece burdayiz. Eşim pek benden yana olmadı. Haliyle ben kötü oldum. Allaha havale ediyorum. Artık bazen insanın bisey diyesi gelmiyor(((
Günaydın canım, Bundan 4-5 ay önce de gelmişlerdi o zamanda suratım asıkmış, hep böyle yapıyormuşum, bu geldiklerinde kusura bakmayın rahatsızım beni anlayın falan demem gerekiyormuş, öyle deseymişim hiçbişey olmazmış! Ya inanır mısın halası salonda saçlarını açmış savurmuş (ben farkında değilim) odaya girdim burda ekşi bişey kokuyo dedim ( ki benim evim bana hep kokar, tiksiniyorum resmen) bunlarda üstlerine alınmışlar onlara diyorum diye... Valla şu halimle nelerle uğraşıyorum, Rabbim büyük bir kızı, bir oğlu daha var... Hepsi karşısına aldı beni, o kadar savunmasız çaresiz hissettim ki.. Dağ gibi güvendiğim kocam bileeeCanım ya kıyamam
Yaa haksız bile olsan bence hamile olduğun için uzatmamaları gerek ama.ćok uzadı mesele.ki haksız da değilsin
Herkesin heyheyleri üstünde herhalde
Benim vicdanım o kadar rahat ki... Sadece eşim bana haksızlık yaptı bunu hazmedemiyorumduman91
Sakamiki onlar ya. Karsiarina aldilar seni oylemi, koca kocaninsanlr ya, kv dende hamilelik gecirmis. Seni oda anlamazsa kim anlar.
Cok sasirdim canim ya, diyecek cok sey var ama neyse.
Allahim buyuk , herseyde hayir vardir kuzum.
O guzel canini,o guzel yavrunu hic sIkma onlar yuzunden.
Sen ozrunu dilemissin, vicdanlari rahatsa , rahat rahat dursunlar iste simdi
Benim vicdanım o kadar rahat ki... Sadece eşim bana haksızlık yaptı bunu hazmedemiyorumBenim karım hamile tamam olmuş olan ama sizde kusuruna bakmayacaktınız, ne alınganlığı yapıyorsunuz deseydi ağızlarını açamazlardı ama demedi.... ((
En kısa zamanda yeni evimize yerleşcez ve ben bebeğimle çok mutlu olcam inşAllah... Dualarınızı esirgemeyin
Konuştum canım, özür diledi ama onların yanında ben ezik duruma düşmüş oldum birkere... Şimdi her yarım saatte bir arıyor, soruyor Rabbim sonumuzu hayretsin..Evet esin neden oyle yaptiysa..
Doldurusami getirdiler acaba..
Bosver canim.uzmeye degmez kendini, esinlede uygun dille konusursun,konusmussundur gerci ama. Anlar hatasini oda insallah.
Sakin uzulme tm
Konuştum canım, özür diledi ama onların yanında ben ezik duruma düşmüş oldum birkere... Şimdi her yarım saatte bir arıyor, soruyor Rabbim sonumuzu hayretsin..
Tamamdır canım :)) Sen nasılsın ne yapıyorsun sabahtan beri kendi derdimi anlatıp duruyorum bende
Günaydın canım, Bundan 4-5 ay önce de gelmişlerdi o zamanda suratım asıkmış, hep böyle yapıyormuşum, bu geldiklerinde kusura bakmayın rahatsızım beni anlayın falan demem gerekiyormuş, öyle deseymişim hiçbişey olmazmış! Ya inanır mısın halası salonda saçlarını açmış savurmuş (ben farkında değilim) odaya girdim burda ekşi bişey kokuyo dedim ( ki benim evim bana hep kokar, tiksiniyorum resmen) bunlarda üstlerine alınmışlar onlara diyorum diye... Valla şu halimle nelerle uğraşıyorum, Rabbim büyük bir kızı, bir oğlu daha var... Hepsi karşısına aldı beni, o kadar savunmasız çaresiz hissettim ki.. Dağ gibi güvendiğim kocam bileee(((( Ama ben herşeye rağmen kv nin elini öptüm özrümü diledim. kp yoktu şehir dışında çalışıyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?