2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Iyiyim canim bebisimle uzaniyoruz durusmalar oglen bitti
Ama bu sabah adliye bana hapishane gibi geldi zor dayandim oglene kadar ya :)
bel agrın var tabı o yuzden eve atmak ıstıyorsun hemen kendını

canım senın bır sucun yok. hamılesın bulantıların vs var ustune habersız gelen onlar hıc sıkma canını..bu aksamda gıt yapabıleceklerını yapmıs olursun gerısı onlara kalmıs..senın guzl nıyetını bız bıle senı gormeden bılıyoruz
ınsallah sonucta temız cıkarda canım.
Allah razı olsun canım ıyıkı varsınız :)

ayyy kuzummm ınan aklıma dahı gelmedı hem ben dun bısey dusunmedım bıle ınsana oluyor morelı bozuk ooluyor baska bbısey oluyor okuyaıyor vs. ınsallah guzel olur canım :)

Ahh canım benim hepiniz iyiki varsınız... Valla bazen kimseye anlatamadıklarını anlatıyor rahatlıyor insan...
Çok üzüldüm çok ağladım, hatta kayınvalidem hastalandığında burda ne kadar parçalandığıma yine siz şahit oldunuz ama nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum... Rabbim bilir ne diyim...

Sen yapacaklarını yapıyorsun canım gerısı artık onlara kalmıs..Bosver sen bu aksamda gıt sonra bebegını ve yenı evınızı dusun :)

Aynen canım inşAllah bundan sonrası güzel olacak :)

canım Allah büyük, seni bu halde ne duruma düşürdüler.
ne var yani zaten halsizsin, e birde eve girince pat diye herkez evde tabi şaşırır insan.
inşallah canını sıkacak bişiler söylemezler

canım benim

Canım esin arkanda degil mi neden ozur diliyorsun esin onlardan yana mı? Esini kendi tarafına cek o da seni savunsun karım hamile ustune gitmeyin diye

Bir de bulantılarım basladı hayırlı olsun :)

Iftara 18 dk kaldı ve ben yemegi yetistiremedim
Bugun bulantım çok dun disarda yedik zaten bari bugun yemek yapayim dedim
Durduk yere aglayip duruyorum ya sebepsiz yere
Surekli uykum var
Hamilelikten mi ya bunlar

Iftara 18 dk kaldı ve ben yemegi yetistiremedim
Bugun bulantım çok dun disarda yedik zaten bari bugun yemek yapayim dedim
Durduk yere aglayip duruyorum ya sebepsiz yere
Surekli uykum var
Hamilelikten mi ya bunlar
Evet canım tüm bunlar hamilelikte benim bulantıları 6. Haftada başlamıştı uç gundur iyiyim sukur inşallah benim kadar yoğun yasamazsin canım benim. :))

Evet canım tüm bunlar hamilelikte benim bulantıları 6. Haftada başlamıştı uç gundur iyiyim sukur inşallah benim kadar yoğun yasamazsin canım benim. :))

Canim yukarda sana bir sey daha yazmistim gormedin mi

Bulantı olayı fenaymış bugün pek bir şey yiyemedim

Iftari da cok gec yaptik yemegi yetistiremedim

Sen naptin gittiniz mi kv gile

Canim yukarda sana bir sey daha yazmistim gormedin mi

Bulantı olayı fenaymış bugün pek bir şey yiyemedim

Iftari da cok gec yaptik yemegi yetistiremedim

Sen naptin gittiniz mi kv gile
Evet canım gittik, bu gece burdayiz. Eşim pek benden yana olmadı. Haliyle ben kötü oldum. Allaha havale ediyorum. Artık bazen insanın bisey diyesi gelmiyor(((

Evet canım gittik, bu gece burdayiz. Eşim pek benden yana olmadı. Haliyle ben kötü oldum. Allaha havale ediyorum. Artık bazen insanın bisey diyesi gelmiyor(((

Canım ya kıyamam
Yaa haksız bile olsan bence hamile olduğun için uzatmamaları gerek ama.ćok uzadı mesele.ki haksız da değilsin
Herkesin heyheyleri üstünde herhalde

Canım ya kıyamam
Yaa haksız bile olsan bence hamile olduğun için uzatmamaları gerek ama.ćok uzadı mesele.ki haksız da değilsin
Herkesin heyheyleri üstünde herhalde
Günaydın canım, Bundan 4-5 ay önce de gelmişlerdi o zamanda suratım asıkmış, hep böyle yapıyormuşum, bu geldiklerinde kusura bakmayın rahatsızım beni anlayın falan demem gerekiyormuş, öyle deseymişim hiçbişey olmazmış! Ya inanır mısın halası salonda saçlarını açmış savurmuş (ben farkında değilim) odaya girdim burda ekşi bişey kokuyo dedim ( ki benim evim bana hep kokar, tiksiniyorum resmen) bunlarda üstlerine alınmışlar onlara diyorum diye... Valla şu halimle nelerle uğraşıyorum, Rabbim büyük bir kızı, bir oğlu daha var... Hepsi karşısına aldı beni, o kadar savunmasız çaresiz hissettim ki.. Dağ gibi güvendiğim kocam bileee(((( Ama ben herşeye rağmen kv nin elini öptüm özrümü diledim. kp yoktu şehir dışında çalışıyordu...

duman91
Sakamiki onlar ya. Karsiarina aldilar seni oylemi, koca kocaninsanlr ya, kv dende hamilelik gecirmis. Seni oda anlamazsa kim anlar.
Cok sasirdim canim ya, diyecek cok sey var ama neyse.
Allahim buyuk , herseyde hayir vardir kuzum.
O guzel canini,o guzel yavrunu hic sIkma onlar yuzunden.
Sen ozrunu dilemissin, vicdanlari rahatsa , rahat rahat dursunlar iste simdi

Benim vicdanım o kadar rahat ki... Sadece eşim bana haksızlık yaptı bunu hazmedemiyorum Benim karım hamile tamam olmuş olan ama sizde kusuruna bakmayacaktınız, ne alınganlığı yapıyorsunuz deseydi ağızlarını açamazlardı ama demedi....((
En kısa zamanda yeni evimize yerleşcez ve ben bebeğimle çok mutlu olcam inşAllah... Dualarınızı esirgemeyin

Evet esin neden oyle yaptiysa..
Doldurusami getirdiler acaba..
Bosver canim.uzmeye degmez kendini, esinlede uygun dille konusursun,konusmussundur gerci ama. Anlar hatasini oda insallah.
Sakin uzulme tm

Evet esin neden oyle yaptiysa..
Doldurusami getirdiler acaba..
Bosver canim.uzmeye degmez kendini, esinlede uygun dille konusursun,konusmussundur gerci ama. Anlar hatasini oda insallah.
Sakin uzulme tm
Konuştum canım, özür diledi ama onların yanında ben ezik duruma düşmüş oldum birkere... Şimdi her yarım saatte bir arıyor, soruyor Rabbim sonumuzu hayretsin..
Tamamdır canım :)) Sen nasılsın ne yapıyorsun sabahtan beri kendi derdimi anlatıp duruyorum bende

Olsun canim gec olsun guc olmasin,anlamis en azindan hatasini.
Bosver :)

Bende buna sukur canim.
Aksam beri biraz keyfim.yok. Kalbim sIkisir gibi oluyor,carpintim var.
Anlamadim neden oldu.
Annlere gitmistim, komsu disardaymis pek buyumussunuz,necabuk 6 ay oldu bilmem ne soylendi durdu, 5 dkya varmmdi boyle oldum.
Ymekte yemistim odami fazla gekdi bilmem ama.
Diyorum bebekte buyudukce baskimi yapiyor hani ama bilemedim. Doktora giderim herhalde.
Koktum ya :/

Canım ya cok uzuldum benim esimin ailesi gibiymis onlar da halden anlamaz insanlar yok surat astı yok oyle yaptı oyle dedi boyle dedi nişanlılık boyunca surekli lokum bize boyle yaptı lokjm bize şunu dedi bunu dedi işte kücük dusunceli insanlar ne yapabilirsin ki koskoca kadınsın sen bunu bu kadar buyutmeye ne gerek var buluttan nem kapıyolar iste olgun olmayan insan tipleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…