Olsun canim gec olsun guc olmasin,anlamis en azindan hatasini.
Bosver :)
Bende buna sukur canim.
Aksam beri biraz keyfim.yok. Kalbim sIkisir gibi oluyor,carpintim var.
Anlamadim neden oldu.
Annlere gitmistim, komsu disardaymis pek buyumussunuz,necabuk 6 ay oldu bilmem ne soylendi durdu, 5 dkya varmmdi boyle oldum.
Ymekte yemistim odami fazla gekdi bilmem ama.
Diyorum bebekte buyudukce baskimi yapiyor hani ama bilemedim. Doktora giderim herhalde.
Koktum ya :/
Canım ya cok uzuldum benim esimin ailesi gibiymis onlar da halden anlamaz insanlar yok surat astı yok oyle yaptı oyle dedi boyle dedi nişanlılık boyunca surekli lokum bize boyle yaptı lokjm bize şunu dedi bunu dedi işte kücük dusunceli insanlar ne yapabilirsin ki koskoca kadınsın sen bunu bu kadar buyutmeye ne gerek var buluttan nem kapıyolar iste olgun olmayan insan tipleri
tutkku bilmiyorum umarım anlamıştır canım, daha cuma günü yine gitcez bakalım babasından neler duyucam... Annesine karşı savunmadıysa babasına karşı hele hiç savunmaz zaten...
Canım bende de oluyor bu çarpıntı, cuma günü kontrolüm var sorcam bakalım hamilelikte daha bi arttı, birde sürekli kulaklarım kapanıyor..
Canım kesin nazar değmiş o zaman sana, annen dua okusaydı keşke bi sana...
PembeLokum canım yanı gözünün üstünde kaşın var desem alınacak insanlarmış ben bunu anladım.. Halbuki ben ailemden böyle öğrenmedim bu kadar basit şeyleri sorun haline getirmek de ne demek... Ben uzatsaydım alttan almasaydım boşanma yolundaydık şimdi.. ( Dediğim gibi Allah'a havale ettim artık
Akşama tekrar konuşucam zaten eşimle.. Halası da evime gelmesinler özür dilemeye diyormuş (özür dilemeye gideceğimi kim söylüyorsa).. Valla dünkü konuşmaları beynimde tekrar ettikçe çatlayasım geliyor.. Eşimle hiçbir sorunumuz yok ama bunlar mahvedicek bizi...yinemi tekrarlanacak sorgulama..
pireyi deve yapmak buna denir.
Allah korusun ne boşanma yolu canım, inşallah eşinde aklını başına toplar, daha fazla izin vermez bu saçmalığa.
ne süpsizmiş ya, tadınız tudunuz kaçtı resmen.
sor bakalım canım, benimde bugun devam ederse yarın gitmsemmi diye düşünüyorum.
kalbim resmen kulaklarımda atıyor.
eşim okudu canım, ben eve gıderken konuştuk o komşuyla, geri donmeyeyim dedim anneminde canını sıkmayayım dedim.
üşümeye,titremeye başlayınca anladım zaten.
inşallah geçer
Akşama tekrar konuşucam zaten eşimle.. Halası da evime gelmesinler özür dilemeye diyormuş (özür dilemeye gideceğimi kim söylüyorsa).. Valla dünkü konuşmaları beynimde tekrar ettikçe çatlayasım geliyor.. Eşimle hiçbir sorunumuz yok ama bunlar mahvedicek bizi...
Aynen canım kulaklarımda ondan mı kapanıyor bilmiyorum ki hani basınçtan da derler ama bak aynı şikayetleri yaşıyormuşuz:))
Evet evet bana da nazar değince öyle oluyorum bi MaşAllah demeyi çok görüyor insanlar yaaa.. limonlu su iç istersen o işe yarıyor.. Yeni keşfettim limonu yiyorum ben resmen bulantılarımda azalıyor valla :))
Ayy birde bişey sorcam kızlar yaa folik asiti ne zaman bıraktınız? Ben artık ondan da tiksiniyorum birkaç gün içmemiştim dün zorla içtim..((
Kuzuuum geçmiş olsun, şimdi nasıl hissediyorsun kendini.Rahatladın mı az da olsa?yinemi tekrarlanacak sorgulama..
pireyi deve yapmak buna denir.
Allah korusun ne boşanma yolu canım, inşallah eşinde aklını başına toplar, daha fazla izin vermez bu saçmalığa.
ne süpsizmiş ya, tadınız tudunuz kaçtı resmen.
sor bakalım canım, benimde bugun devam ederse yarın gitmsemmi diye düşünüyorum.
kalbim resmen kulaklarımda atıyor.
eşim okudu canım, ben eve gıderken konuştuk o komşuyla, geri donmeyeyim dedim anneminde canını sıkmayayım dedim.
üşümeye,titremeye başlayınca anladım zaten.
inşallah geçer
tutkku bilmiyorum umarım anlamıştır canım, daha cuma günü yine gitcez bakalım babasından neler duyucam... Annesine karşı savunmadıysa babasına karşı hele hiç savunmaz zaten...
Canım bende de oluyor bu çarpıntı, cuma günü kontrolüm var sorcam bakalım hamilelikte daha bi arttı, birde sürekli kulaklarım kapanıyor..
Canım kesin nazar değmiş o zaman sana, annen dua okusaydı keşke bi sana...
PembeLokum canım yanı gözünün üstünde kaşın var desem alınacak insanlarmış ben bunu anladım.. Halbuki ben ailemden böyle öğrenmedim bu kadar basit şeyleri sorun haline getirmek de ne demek... Ben uzatsaydım alttan almasaydım boşanma yolundaydık şimdi.. ( Dediğim gibi Allah'a havale ettim artık
İyi dedin canım valla. Ateşe körükle gitmek oluyor biraz ama ortada elle tutulur bir şey yokken olay bu kadar büyüyorsa hakkıdır yani..Ay yok artik kp gelince bir daha mi gideceksiniz yuh ne devlet meselesi haline getirdiler ya
Insanlık hali bu surat asabilir de asmayabilir de yani yuh ya cok uzuluyorum sen uzuldukce canım ya
Sen ne yap biliyo musun cektigin her turlu hamilelik sıkıntısını esine yansıt bulantilarinj agrini kalp carpintini her seyini yansit ondan ilgi bekleme ama.sadece ne kadar zorlandigini gorsun ki biraz daha kiymetini anlasin
Agla gerekirse tutma kendini yani sahteden agla demiyorum cektigin bulantidan sancidan aglayasin geliyosa tutma.kendini agla gorsun ne kdr zor oldugunu hamileligin
Ahh canım benim çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın benim için..Ah kuzum yaaa hepsini okudum da ancak cevap yazmaya oturdum.Okudukça sinirim tepeme çıktı. Yani bir olay bu kadar mı büyütülür yahu. Millette ne gelinler var, işte sen sakin oldukça tepene çıkıyorlar. Yani çomak sokmak değil ama cidden kızıyorum böyle anlayışsız insanlara.Yani olayın buralara kadar gelmesine hiç gerek yok.Büyük olarak idare etmeyi bilmeliler ki gerçi idare edecek yapıda olsalar zaten senin halini anlayışla karşılarlar. Hayır yani yarası olan gocunur.Hadi hamile olmadın varsayalım, belki başka bir derdin sorunun var, insanlık hali yani. Sonuçta sen sürekli onlara gidiyorsun hiç böyle bir problem olmadı da onlar sana gelince mi suratsız oldun. Aman güzelim evet eşin de biraz yandaş olmamış sana ki yandaş olmasına gerek yok orta yolu bulabilir bir şekilde, neyse akıl edememiş diyelim , sen öyle kötü şeyler geçirme kafandan. Eşinle arandaki stresi minimuma indirmeye bak. Yeter ki şahsi problemleriniz olmasın.İşte dış etkenler de malesef huzur kaçırabiliyor ama inşallah kısa sürede atlatırsınız kuzum.
Doktor kontrolde söyler canım. Ben vitamine geçmiştim, folik asidi bırakıp. Şİmdi de kan ilacı içiyorum, onun da içinde folik asit var
Ay yok artik kp gelince bir daha mi gideceksiniz yuh ne devlet meselesi haline getirdiler ya
Insanlık hali bu surat asabilir de asmayabilir de yani yuh ya cok uzuluyorum sen uzuldukce canım ya
Sen ne yap biliyo musun cektigin her turlu hamilelik sıkıntısını esine yansıt bulantilarinj agrini kalp carpintini her seyini yansit ondan ilgi bekleme ama.sadece ne kadar zorlandigini gorsun ki biraz daha kiymetini anlasin
Agla gerekirse tutma kendini yani sahteden agla demiyorum cektigin bulantidan sancidan aglayasin geliyosa tutma.kendini agla gorsun ne kdr zor oldugunu hamileligin
Ayy kızlar valla güldürdünüz beni Rabbimde sizi güldürsün :)))İyi dedin canım valla. Ateşe körükle gitmek oluyor biraz ama ortada elle tutulur bir şey yokken olay bu kadar büyüyorsa hakkıdır yani..
Akşama tekrar konuşucam zaten eşimle.. Halası da evime gelmesinler özür dilemeye diyormuş (özür dilemeye gideceğimi kim söylüyorsa).. Valla dünkü konuşmaları beynimde tekrar ettikçe çatlayasım geliyor.. Eşimle hiçbir sorunumuz yok ama bunlar mahvedicek bizi...
Aynen canım kulaklarımda ondan mı kapanıyor bilmiyorum ki hani basınçtan da derler ama bak aynı şikayetleri yaşıyormuşuz:))
Evet evet bana da nazar değince öyle oluyorum bi MaşAllah demeyi çok görüyor insanlar yaaa.. limonlu su iç istersen o işe yarıyor.. Yeni keşfettim limonu yiyorum ben resmen bulantılarımda azalıyor valla :))
Kuzuuum geçmiş olsun, şimdi nasıl hissediyorsun kendini.Rahatladın mı az da olsa?
Ahh canım benim çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın benim için..
Valla daha neler neler dediler de daha fazla sizinde kafanızı şişirmeyim.. Zaten kv dedim, seni anne olarak görmüştüm seninde beni kızın olarak gördüğünü zannediyordum ama bütün bu yaşananlardan anladım ki senin kızın değil ancak bu saatten sonra GELİNİN olabilirim dedim.. Şahsi olmasada gerçekten evliliklerin bitmesine neden dış etkenler hani aldatma olsa bile başka bir kadın yine bir dış etken... İnşAllah canım benim inşAllah
Ayy bende bıraksam artık, ikili testte yaptırmıcam zaten birde bilmeyen doktorlara denk gelirsem onun stresi sıkıntısı daha bir başka olur..
Evet tansiyon da olabilir, o da hızlı kalp atışına neden oluyor. Tansiyon aletiniz varsa ölçseydin biay halaya noluyosa
dediğin gibi gelecekler sandı herhldeay guleceğim yoktu.
Allah buyuk canım, bazı şeyleri farketmiş oldun böylece.
iyi demissin, iyice ezmeye çalışmışlar seni.
ay senindemi öyle, kalbimdemi sorun var anlamadım.
inşallah hamileliktendir ve önemli bişi değildir.
limonuda deneyeyim bari
sağol kuzum, yatıyorum, kalkınca yine kalbim küt küt.. anlamadım tansiyonummu kalktı dicem ama
:))) Ayy bak bu da ikinci gülüşüm...ay halaya noluyosa
limonuda deneyeyim bari
sağol kuzum, yatıyorum, kalkınca yine kalbim küt küt.. anlamadım tansiyonummu kalktı dicem ama
ay halaya noluyosa
limonuda deneyeyim bari
Ayy kızlar valla güldürdünüz beni Rabbimde sizi güldürsün :)))
Doğru diyorsun aslında lokumcum ben azcık daha naz yapayım en iyisi.. Zaten bayramdan sonra taşınmayı düşünüyorduk ama ben şimdiki eve her girişimde kustuğum için eşim biraz daha hızlandıracak bu süreci, çok kötü olduğum için bakalım neler olcak...
Valla dedim canım, çünkü yok seni şöyle seviyoruz da falan filan etmeye başlayınca tepemin tası iyice attı.Yaaa direk kayınvalidene dedin yani öyle :) Doğru demişsin.
Yaniii evet dış etkenler daha etkili galiba. Ama evliliğinde boşanma kelimesi her zaman aklına gelecek en son şey olsun canım.
Bırakırsın canım, ama yerine yeni bir şey gelir :) Hamilelik boyunca alışmak lazım şu ilaçlara. :) Bana en zor gelen magnezyumu içmek oldu, çok tatlııı.Ama faydası da var cidden.Bazen birkaç gün içmiyorum , yine kramplar başlıyor.
Evet yani lafla peynir gemisi yürümezmiş..Sen nazlan canım bol bol nazını cekse de cekmese de nazlan :)
Kv ye de iyi demissin iyi olmus :)
Ben de oyle demistim anne gibi gormeyw calistim ama olmadi sen beni kizin gibi goremedin lafta kizim diyosun ama hareketlerin oyle degil bundan gayri ben senin gelininim sen de benim kv sin sadece diye :)
Ben evlendigimden beri ne kv yi ne kp yi bir kere olsun aramadim :)
Mesafeliyiz esim de bu halimizden memnun cunku tatsizlik olsun istemiyor kendisi konusuyor ailesiyle
Kv de beni ararsa yanlislikla konusuyorum ben de
Valla dedim canım, çünkü yok seni şöyle seviyoruz da falan filan etmeye başlayınca tepemin tası iyice attı.
Tabikide boşanmak en son çare, hem millet bize güler ya buyüzden boşansak..
Ayyy öylemi yaaa neyse ki sanki bu aralar biraz azaldı gibi bulantılarım belki onlardan tiksinmem:))
Magnezyum demir için mi canım? ne işe yarıyor ki bıraktığında krampların başlıyor?
Amin canım İnşAllah..Neyse gidişat iyiye gider inşallah.
Olabilir canım :) Bulantıdan ötürü tiksiniyorsundur.
Yok canım magnezyumun kaslara etkisi oluyormuş.Eksikliğinde kramp oluyormuş. Gebelikte de magnezyum eksikliği oluyor demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?