- 3 Nisan 2014
- 2.453
- 1.415
- 198
- 36
Yaaa, dikkat ediyor musun peki süt ürünleri tüketmeye?Amin canım İnşAllah..
Hmm öyle mi ayy daha neler neler öğreneceğiz bakalım.. Benim kalsiyum eksikliğim başladı bile dişlerim çok ağrıyor çünkü(
Maalesef süt deyince bile tuaf oluyorum, sadece yoğurt yiyebiliyorum onuda hani kase kase değil az azYaaa, dikkat ediyor musun peki süt ürünleri tüketmeye?
Süt olmasına gerek yok ama yoğurda peynire yüklensen keşke kuzum. İlk başlarda kendim yapıyordum yogurdu, şimdi kaldı öyle de, o zaman kavanoza yapıyordum, git gel yarım lt lık kavanozu bitiriyordum. Şükür dişten problemim olmadı şu zamana kadar. Ayrıca Esma dan bilgi sahibi olmuştum, şu bel agırlarına da etkisi oluyormuş kalsiyumun, ki mantıken kemiksel bir şey , kemik demek kalsiyum demek :) Bence en azından fazla yogurt yemeye alıştır kendini o agrılarına da faydası olur sonralarda.Maalesef süt deyince bile tuaf oluyorum, sadece yoğurt yiyebiliyorum onuda hani kase kase değil az az(
İşte ben zorladıkça midem almamaya devam ediyor, en iyisi zorlamayım diyorum işin içinden de çıkamıyorum maalesef..Süt olmasına gerek yok ama yoğurda peynire yüklensen keşke kuzum. İlk başlarda kendim yapıyordum yogurdu, şimdi kaldı öyle de, o zaman kavanoza yapıyordum, git gel yarım lt lık kavanozu bitiriyordum. Şükür dişten problemim olmadı şu zamana kadar. Ayrıca Esma dan bilgi sahibi olmuştum, şu bel agırlarına da etkisi oluyormuş kalsiyumun, ki mantıken kemiksel bir şey , kemik demek kalsiyum demek :) Bence en azından fazla yogurt yemeye alıştır kendini o agrılarına da faydası olur sonralarda.
Evet canım aynen öyle çok güçsüz hissediyordum kendimi, yok canım ya sağlık ocağında ölçtürmüştüm çok sorun değil demişti, cuma umarım unutmam doktora sormayı :))duman91 insallah canim ya.
Zar zor kalktim yemek yedim,iyice takatim kesildi.
Dusukmu cikmisti tansiyon,peki.bisi demedimi neden hizliymis nabiz.
Ladypurple yokki kuzum ya,esik.gelince acile gideriz belki bi olctureyim.
PembeLokum panik atakdan bazen oluyodu canim ama boyle devam etmezdi.
Hani grip olursun,yenek yemeyince halin nasil kesilir oyleyim.
Of anlamadim hic.
@MutluaBulut_ napti acaba, hastaneye gidecekti.bugun
Neyse bulantıların geçince iyice, o zaman rahat rahat yersin :)İşte ben zorladıkça midem almamaya devam ediyor, en iyisi zorlamayım diyorum işin içinden de çıkamıyorum maalesef..Evet ileride zorlanırım gibime geliyor bu şekilde devam edersem eğer..
İnşAllah canım, sen ne yapıyorsun nasılsın?Neyse bulantıların geçince iyice, o zaman rahat rahat yersin :)
Haşlanmış brokoliİşte ben zorladıkça midem almamaya devam ediyor, en iyisi zorlamayım diyorum işin içinden de çıkamıyorum maalesef..Evet ileride zorlanırım gibime geliyor bu şekilde devam edersem eğer..
Amaninnnn ben ölmüşümde ağlayanım yokmuş, bunların hiçbirini yemiyorumHaşlanmış brokoli
Tere, çiğ
Kıvırcık marul
Bamya
Barbunya, konserve
Bezelye, haşlanmış
Kuru Fasulye
Badem
Fındık
Ceviz
Kayısı
İncir
Kuş üzümü
Portakal
Sardalya
Somon, konserve
Bak bunlarda da kalsiyum varmış:))
Evet yani lafla peynir gemisi yürümezmiş..
Eşin hiçbişey demiyorsa ne mutlu sana canım. Ben aramadığımda eşim çok laf etti, sırf onun hatrı için arıyorum.. Ama kv en fazla üç kez olsun aramıştır 11 ayda.. En iyisi mesafeli olmak, bende öyle olsun istiyorum ama eşim müsade etmiyor birlik olalım iyi olalım diyor ama ite ite bu kadar oluyr
Şimdi iyiyim çok şükür de sabah çok stresliydim. Galiba hastane değişikliği yapıcam, özelden devam edicem. Hem çok istiyorum , hem de iyice bir korku başladı normal için.Gerçi nasip olacak mı olmayacak mı bilemiyorum ama işte özelde epidural normal doğum için konuşucam.İnşAllah canım, sen ne yapıyorsun nasılsın?
Yok artıkAmaninnnn ben ölmüşümde ağlayanım yokmuş, bunların hiçbirini yemiyorum((
Ayy canım MaşAllah size o zaman :)))Ee canim karsi taraf anlayisli olmayinca iyi olup birlik olamiyosun ki mesela kendi ailemle surekli beraberiz kendi akrabalarimla ailemin dostlariyla fln ama esim tarafindan kimseyle birlik olamiyoruz iste sebebi biz degiliz sebebi oblar bunu anlamiyolar :)
Benim kv 2 kere aradi seninkine gore daha cok sanirim
Şimdi iyiyim çok şükür de sabah çok stresliydim. Galiba hastane değişikliği yapıcam, özelden devam edicem. Hem çok istiyorum , hem de iyice bir korku başladı normal için.Gerçi nasip olacak mı olmayacak mı bilemiyorum ama işte özelde epidural normal doğum için konuşucam.
Ahh canım bende özele başlıcam devlet hastanesi benim gözümü çok korkutuyor 10-15 kişi birden sancı çekiyorlarmış falan..Yok artıkİlahiii :))) Sevmiyorsun da mı yemiyorsun?
Aynen canım, bebiş bir şekilde senden alacak kalsiyumu, seni sömürmüş olacak. :)) Sen burda kendin için yemelisin biraz da.. Ayran da iyi tabi ki ama sulandırılmış oluyor. Sen yogurt peynir de ye bol bol :)duman91
Bende olcturucem bakalim nasipse birazdan.
Insallah unutmazsin canim.
Ladypurple ay oylemiymis, bende yemiyorum fazla fazla y.
Hatta yogurt falanda yiyniyorum, anca ayran yapip icersem.
Ahh canım bende özele başlıcam devlet hastanesi benim gözümü çok korkutuyor 10-15 kişi birden sancı çekiyorlarmış falan..
Canım bebişin tekrar dönmüş müydü? Korkma adı üstünde normal doğumm, kızın ne zaman gelmek isterse o zaman gelecek.. Ne bir müdahale var ne bişey sadece birazcık kesi atarlar ki zaten epidural olursan onu da anlamazsın İnşAllah herşey yolunda gider canım..
Bir kısmını sevmiyorum brokoli falan ama bir kısmından da tiksindim genel olarak hiçbirini yemiyorm((
Canım bende bile başladı ki o stres sende gayet normal.. hani daha önce gidip de memnun kalan varsa ona dikkat edersin.. Ben buldum bitane gerçi doktoru buldum ama hastanesi nasıldır bilmiyorum.. Aynen dediğin gibi sanki devlette bir köşeye atıyorlar çek sancını dur gibi, biraz ilgi istyor insan haliyli..:))Uff evet yaa başından beri hep bir ön yargı var devlete karşı ve o da her geçen gün stresimi artırıyor. Tamam özelde de problem yaşayanlar var ama sanki insan o zor anında daha ayrı bir ilgi istiyor. İnşallah canım ya inşallah.
Hmmm. Maşallah nasıl besleniyorsun kuzu öyleeee :)) Neyse şu zmana kadar yemeyişinin bebege cok bir kaybı yok ama sonralarda dikkat edersin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?