2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Anladim canim ya benim de kolum kalkmiyo resmen iki gundur oyle yorgun oyle uykuluyum ki hayret bisey
Hepimizde bi haller var bu aralar

Anladim canim ya benim de kolum kalkmiyo resmen iki gundur oyle yorgun oyle uykuluyum ki hayret bisey
Hepimizde bi haller var bu aralar

Ay evet.
Ilk aylar uykulu olmasi cok normal canim.
Benimde cok uykum geliyodu ama gunduzleri uyumadan gecirdim hep :)
Insallah bulantilarin falan cok olmaz canim.
Napalim.halimize sukur,hayirlisiyla alsak kucaklarimiza yavrularimizi.

Ay evet.
Ilk aylar uykulu olmasi cok normal canim.
Benimde cok uykum geliyodu ama gunduzleri uyumadan gecirdim hep :)
Insallah bulantilarin falan cok olmaz canim.
Napalim.halimize sukur,hayirlisiyla alsak kucaklarimiza yavrularimizi.

hatırlıyorum canım bahsediyordun cok uykulu oldugundan
aman evlatlarımız sağlıkla hayırlısıyla doğsun da

MutluBulut_ canım naptın

duman91 ne sacma ınsanlar ya..
habersızce evıne gelıyorlar sen calısırken eyvallah hosgelmısler
hamılesın bulantın vs var bırde bu sekılde nasıl tavır yapabılıyorlar cok sasırdım dogrusu
Ortada hıc bır sey yok bu halde bıle gıttın ozur dıledın ama yaptıklarına bak..bosver canım senın ıcın rahat ortada hıc bırsey yok onlar bısey gormemısler daha sen sıkma caanını

Kızlar selam
Gıttım bugun doktora bır dolu test verdı baya ınceledı benı
6 defa delındı kolum damar bulamadılar 3 defa bayılma asamasına geldım artık yatırdılar..
Damar bulamıyo sonra gırdıgı damardakı kolumu sıktı bıseyler yaptı o kadar cok canımı yaktı kı anlatamam
kollarım sıstı hele sag kolum en cok onu sıktı sıs ve damarda sıs 3/4 katına cıktı resmen damarın bır kısmı
Sonra kanama zamanı dıye bır test var onu yaptılr resmen jılet gıbı bıseyle cızık atıp ne kadar surede kanamanın durduguna bakıyorlar
ıdrar testı tabı en kolayıydı..
Sonra bı baktık kı baska bolumde yıne kan testı meger onuda rıca etsek dıger bolumde alırlarmıs buraya getırırmısız bılemedık tekrar kanımı alddılar ama bu kadın basta sert vurdu ıgneyı ama hemen damarı bulup kanımı aldı..
Bır kac o kotu hasstalıktan olan kısıyle tanıstım.. Farkında bıle olmadan baska hastalıktan dolayı kan testı yapılmıs ortaya cıkmıs Morluk olanda var ama anladıggım kadarıyla hep ates ve ıstahsızlık duydum cok sukur bende bunlar yok.. Rabbım hepsıne sıfa versın ınsallah
Bı tane kız ılede annem konusmus 6 yasında bacagında benım gıbı morluk cıkmıs getırmısler kan ıle ılgılı bı sorun varmıs ama unuttum sımdı o zaman bu zaman her 6 ayda bır gelıyormus sımdı evlenmıs yenı dogum yapmıs
Neler var neler..
Doktor kım sana onu soyledı nıye kotuyu dusunuyosun ben oyle oldugunu dusunmuyorum falan dedı ınsallah
Idrar ve o kanama zamanı testı temız cıktı
yarın tam kan sayımı sonucunu alıcam
3 temmuzda da daha buyuk bır kan testı yaptılar onun sonucunu alıcam
Insallah temız cıkar Rabbım dermansız dert vermesın ınsallah
Doktor bunca kıloyu vermem sonucunda vucudumun bunu yapabılecgınıde soyledı bakıcaz dedı keske o olsa
Belkı psikolojıktır dedı
Sımdı bu testler temız cıkarsa baska testler yapacakmıs sanırım onlarda olmadı hangı duruma gore bılmıyorum hematalojıye gonderebılırmıs bıseyler bıseyler..
Iyıce baktı ama dıger doktor gıbı daha konusturmadan gıt kan ver demedı..
Su var mı bu nasıl vs herseyıde sordu
Allah'ım ınsallah bırseyım yoktur

Kuzum.benim Rabbim sabir ve sifa versin insallah.
Insallah tum.sonuclar temiz cikar ve bu sadece diyetlevitamin eksikligiyle fln ilgilidir.
Bozma moralini canim.
Rabbim.buyuk

Mutella sendedemi halsizlik var canim.
Topikce halsizlestik ya.

aman canım neler çekmişsin yaa tüm testler bi sonuçlansın bakalım hele
hakkat belki doktorun dediği gibi büyük kilo değişimi yaşadın ya belki o nedenle böyle oluyordur

Kuzum.benim Rabbim sabir ve sifa versin insallah.
Insallah tum.sonuclar temiz cikar ve bu sadece diyetlevitamin eksikligiyle fln ilgilidir.
Bozma moralini canim.
Rabbim.buyuk

Mutella sendedemi halsizlik var canim.
Topikce halsizlestik ya.

aman canım neler çekmişsin yaa tüm testler bi sonuçlansın bakalım hele
hakkat belki doktorun dediği gibi büyük kilo değişimi yaşadın ya belki o nedenle böyle oluyordur
ınsallah sadece ondandır kızlar

şoktayıım canım sen ne zaman evlendiiin hemde hamiş olmuşsun tebrik ederim balım mutluluğunuz hiç bozulmasın

Âmin canım tesekkur ederim boyle surprizlerle doluyum iste
Sen de asker yareni olmussun hayırlı teskereler canım Allah kavustursun

Âmin canım tesekkur ederim boyle surprizlerle doluyum iste
Sen de asker yareni olmussun hayırlı teskereler canım Allah kavustursun
ayy bebiş haberine ne kadar mutlu oldum anlatamam doğunca fotosunu at bakalım artık ama çok hızlısın valla ..evet kuzum nişanlım mayısta gitti askere , seneye mayısta da gelicek Allah ın izniyle.06.06.2016 da düğün düşünüyoruz

Eheh kıyamam sagol canım darısı sizin de basınıza
Belirlediginiz tarih cok guzel hayırlısıyla olur insaAllah
1 yıl uzun bir zaman değil :)
Yaş kaçtı canım senle nişanlının
Bi de biz hangi topikte konuşuyorduk senle? 2015/2016 gelinleei topigi mi

evet kuzum 2015 /2016 gelinleri topiginde bol bol konuşuyorduk :) amin canım ocakta izne gelmeye çalışıcak o zaman gün alıcaz..şükür valla çok sıkılmıştım herkes soruyordu 2 yıl kaldı ,1 buçuk yıl var diyordum ama az kaldı artık ben 94 lüyüm canım nişanlımda 92 li ,1 buçuk yaş var aramızda.

Tarih belli olunca insan bir rahatliyor hani zaman cok bile olsa belirlilik iyi oluyor :)
Ben de az once eski topige yazdiklarimiza bakiyordum nostalji yaptim :)
Ben de 92liyim canim nisanlinla yasitiz :)

Tarih belli olunca insan bir rahatliyor hani zaman cok bile olsa belirlilik iyi oluyor :)
Ben de az once eski topige yazdiklarimiza bakiyordum nostalji yaptim :)
Ben de 92liyim canim nisanlinla yasitiz :)
bende uzun zamandan beri girmiyordum topiğe kuzum bugün tarihlerini yazanlar var mı diye bakıyorum .bi güncelleme yapıyım dedim :) hemde ne rahatlama.artık evlere bakıyorum ,mobilyalara bakmaya başlıycam.heyecan sarıyor şimdiden canım ama annemle aramız bozuk 1 senedir konuşmuyoruz o yüzden düğün olup olmayacağı belli değil .ben istemiyorum artık nikah olsun bitsin istiyorum

Ahh canım benim teşekkür ederim yanımda olduğun için, neyse ki geldi geçti benim için.. Eşimlede dün uzun uzun konuştum bundan sonrası için İnşAllah güzel olur..
Çok çok geçmiş olsun canım, valla bazen hastanelerde yapılan eziyetlerden kendi hastalığını unutuyorsun seninde tıpkı öyle olmuş... Neyse ki birtakım testlerin temiz çıkmış.. diğerleri de İnşAllah temiz çıkar canım... kızların da dediği gibi belki aşırı kilo kaybından kaynaklanan bir durumdur... Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…