- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Hos geldin canim :)
Yeni gelinmisin :)
yok ben gelin değilimgeçti benden ümidim yok
uzatmalı var :)Yaa
Kiz.deme oyle yasin kac.
Yokmu damat adayi.
Bulunur bulunurmerak etme
uzatmalı var :)
hosgeldın canım nasılsın :)selam hatunlar :)
bende izmit :) nerede oturuyorsun
ınsallah canım :) olur olur hıc merak etme :)Ahh canım benim teşekkür ederim yanımda olduğun için, neyse ki geldi geçti benim için.. Eşimlede dün uzun uzun konuştum bundan sonrası için İnşAllah güzel olur..
Çok çok geçmiş olsun canım, valla bazen hastanelerde yapılan eziyetlerden kendi hastalığını unutuyorsun seninde tıpkı öyle olmuş... Neyse ki birtakım testlerin temiz çıkmış.. diğerleri de İnşAllah temiz çıkar canım... kızların da dediği gibi belki aşırı kilo kaybından kaynaklanan bir durumdur... Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin..
Selam.kizlar
Aksam gittik acile, tansiyonum 115/75 normal gibi dedi.
Nabzim 101 biraz yuksekmis.
Birbyuk.daha tasiyosun boyle seyler olucak dedi,ama biz nede desek olmaz sen doktorunu ara dedi.
Oda sinirimi.bozdu, bilmemli neden olur diyip durdu. Yapacak.bisi yok hamilelikten dedi.
Ama sonuc olarak 3 ayri doktor stresten olabilir dedi.
Yani buyuk.ihtimal su gecirdigim stres yuzunden oldu.
Rabbim sabir versin herkezlere
Selam canım benim tansiyonum 9-6 oluyor biraz düşük..Selam.kizlar
Birbyuk.daha tasiyosun boyle seyler olucak dedi,ama biz nede desek olmaz sen doktorunu ara dedi.
Oda sinirimi.bozdu, bilmemli neden olur diyip durdu. Yapacak.bisi yok hamilelikten dedi.
Amin canım..hosgeldın canım nasılsın :)
ınsallah canım :) olur olur hıc merak etme :)
ınsallah oyle bırseylerdır gece 2 kolumda sıstı kac kez uyandım hep xor bulundu damarım ama hıc bır hemsıre kollarımı bu hale getırmemıstı neyse sonuclar temız cıksın korktuklarım olmasında ben razıyım bunlara
kuzum gecmıs olsun..
cok stres yaptın sen en ıyısı erteleyyın sız bu ısı sızden daha onemlı degıl ya sonra gıdılır aslında hıc korkmanada gerek yok ama madem korkuyorsun hıcc strese gerek yok
gunaydın kızlar
hosgeldın canım nasılsın :)
ınsallah canım :) olur olur hıc merak etme :)
ınsallah oyle bırseylerdır gece 2 kolumda sıstı kac kez uyandım hep xor bulundu damarım ama hıc bır hemsıre kollarımı bu hale getırmemıstı neyse sonuclar temız cıksın korktuklarım olmasında ben razıyım bunlara
kuzum gecmıs olsun..
cok stres yaptın sen en ıyısı erteleyyın sız bu ısı sızden daha onemlı degıl ya sonra gıdılır aslında hıc korkmanada gerek yok ama madem korkuyorsun hıcc strese gerek yok
gunaydın kızlar
Canım seninkisi evet normal tansiyonun.. Nabız bildiğim kadarıyla yetişkinlerde 60-90 arası olması gerekiyor, bebeklerde 120'yi buluyor..Sagol kuzum, gitmiycez zaten canim, gucun yok gitmeye zaten.
Saglik.olsun.. Bizde burda yakin biryerlere gideriz insallah.
Uzerine yattiysan canim kolunun ondan sismistir birde.
Gerci iki kolunuda delmisler, illa birine yatacaksin
duman91 hic anlamiyorum ne zaman dusuk ne zamam cikmis ya.
115/75 dedi iste, normaaal gbi dedi. Adam akilli.bisi soylese ya.
Peki normal nabiz nekadar oluyodu.
Diimi ya ne yaparsak hep kendimize ve bebisimize.
Sizde konusmussunz esinle canim, insallah daha anlayisli olur artik
bende uzun zamandan beri girmiyordum topiğe kuzum bugün tarihlerini yazanlar var mı diye bakıyorum .bi güncelleme yapıyım dedim :) hemde ne rahatlama.artık evlere bakıyorum ,mobilyalara bakmaya başlıycam.heyecan sarıyor şimdiden canım ama annemle aramız bozuk 1 senedir konuşmuyoruz o yüzden düğün olup olmayacağı belli değil .ben istemiyorum artık nikah olsun bitsin istiyorum
Selam.kizlar
Canim sen bi de kafayi buna da takip daha da stres olacaksin gibi geliyo bana
MaşAllah canım sana bi resmi gönderiyorum.... eee ne yaparsın hamileyiz:))11de bi buraya bakmistim sonra geri uyumusum saat 3 olmus
Eki Görüntüle 1565293
MaşAllah canım sana bi resmi gönderiyorum.... eee ne yaparsın hamileyiz:))
Canım genelimiz öyleyiz gayet rahat ol... Bulantın olmasında uyu uyuyabildiğin kadar sonra zaten bebiş uyutmayacak :)Hahah super resim canim
Uykucu sirine oldum yaw
11de bi buraya bakmistim sonra geri uyumusum saat 3 olmus
Eki Görüntüle 1565293
MaşAllah canım sana bi resmi gönderiyorum.... eee ne yaparsın hamileyiz:))
Evet o biraz yanlış olmuş:))oh maşallah.. uyu canım uyu, fatmanın dediği gibi şimdi uyuyabildğin kadar uyu
sıkıyosa o leptopu karnının üzerine koy
ama evet aynen bu hallerdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?