2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım genelimiz öyleyiz gayet rahat ol... Bulantın olmasında uyu uyuyabildiğin kadar sonra zaten bebiş uyutmayacak :)

Bulantılardan gına geldi ya hani sadece sabahları olurmuş ya benim tüm gün oluyor ve her yemek yediğim sonrası artıyor
oh maşallah.. uyu canım uyu, fatmanın dediği gibi şimdi uyuyabildğin kadar uyu

sıkıyosa o leptopu karnının üzerine koy
ama evet aynen bu hallerdeyiz

hamileyken bunları yaparsak nolur
ne biçim egzersiz bunlar.
son 3ü yaparsam bilmem yanii doğururveririm he

Ben üst dolaplara uzanmaya korku¥orum bebege bir sey olur diye şu harketlere bak

Bulantılardan gına geldi ya hani sadece sabahları olurmuş ya benim tüm gün oluyor ve her yemek yediğim sonrası artıyor

Ben üst dolaplara uzanmaya korku¥orum bebege bir sey olur diye şu harketlere bak

Uzanma.canim zaten.
Dikkat eetmek lazim.

Bulantilar benimde tum.gun olurdu,degiskti yani.
Nasipse gececek insallah, az ve sIk yemeye calis miden iyice karismasin

Uzanma.canim zaten.
Dikkat eetmek lazim.

Bulantilar benimde tum.gun olurdu,degiskti yani.
Nasipse gececek insallah, az ve sIk yemeye calis miden iyice karismasin

evet canım az ve sık yemek lazım aslında ama canım yemek istemiyor üzülüyorum 2 gün öncesine kadar cevizler bademler üzümler yoğurtlar peynirler meyveler neler neler yerdim 2 gündür hiçbir şey
bebeğim için üzülüyorum

Canim ilk aylar bebis okadar yediklerinden almiyormus.
3.aydan sonra senden almaya basliyo.
Uzulme yani.
Caninin cektigi kadar yersin

Canım bendeki buluntularda gece gündüz hiç farketmiyor ama tabi sabahlar mutlaka çıkarırım( birde mideni usutmemeye dikkat et yoksa insan çok perişan oluyor. Bende hiç uzanmiyorum ama sakınan göze çöp batarmış :)))

Yani en azindan bende burda orendim bunu

Suda mide bulanyisi yapabilir canim, acken fazla icme.
Az cok insan anliyo kendisinden neyi nekadar yiyebilecegini aaslinda

haydi iyi iftarlar canlar afiyet olsun
bu akşam eşim dışarıya çıkıyor iftara ben de baba evine gidiyorum

Kizlarrr :)
Sukurler olsunn :))
Bugun sinuclari aldim gittim doktora doktor hic merak etme korktugun gibi degil.kan sonuclarin cok guzel dedi sukurler olsun. 1 tane test kaldi ama o farkli biseymis sanirim haftaya alicam onu. Yaptigin diyetten dolayi vitamin eksikligin var dedi ve vitamin verdi gunde bir tane tok karnina diye :) Rabbim tum hastalara sifa versin insallah

Ayy hadi gozumuz aydin canim aksiyon yasadik burda baya kac gundur ama bir sey cikmadi cok sukur

Annenle arandaki mesele duzelmeyecek gibi kadar kotu mu ki
aslında değildi ama artık o raddeye geldik canım .yeme içmeyi 1 senedir ayırdık.cumartesi günleri pazardan alışverişimi yapıyorum akşamda kayınvalidemde yemek yiyip onlarla birlikte dönüyorum. geçtiğimiz cumartesi yine böyle oldu odaya adımımı attım bi anda bağırmaya başladı o evden buraya bişey getirmiyceksin diye.kayınvalidemle arasında hiç bir sorun yok normalde daha 2 hafta önce telefonda görüştüler hiçbişey yoktu.kayınvalideme iftira attı.teyzem de kayınvalideme iftira attı kötüledi .bizim aramızı bozmaya çalışıyorlar.halbu ki kadını görsen hala onlara kötü bi laf söylemiyor.. ve bu anlattığım en son olan olay yani.ben ağzımı açıp tek kelime etmediğim halde durduk yere kavga çıkarıyor ..çok yoruldum kuzum inan , artık nolcaksa olsun

Annen seni kv den kıskanmış olabilir canım içten içe bi de kv ile yakın olmanı istemiyodur kendi yerini almasını istemiyodur kıskançlık olabilir mi

Annen seni kv den kıskanmış olabilir canım içten içe bi de kv ile yakın olmanı istemiyodur kendi yerini almasını istemiyodur kıskançlık olabilir mi
yok kuzum ondan değil nişanlım burdayken hep ona sarıyordu.neler atlattık neler..şimdi o yok diye kayınvalidem e sarıyor..kaç defa ayağına gelip sakin sakin konuştuk , o an düzeliyor kadın ertesi gün bambaşka biri oluyor

Huy iste canim huylu huyundan vazgecmiyor annenin burcu ne merak ettim bazi insanlar boyle takintili olur

Günaydın canımmm.. Sabah sabah pc yi açıp gördüğüm en güzel şey oldu bu, çok şükür :) Yaniiii tamam çok çok kısa sürede olmasa da o kadar kilo vermek sarsmış demek bünyeni.

Kızlar günaydııın..
Dün gittik doktora çalışır raporumuzu aldık, temmuz sonuna kadar işe devam bir sıkıntı olmazsa. Gerçi nasıl sabredicem Allah bilir. :) Halsizlik hat safhada.

3 hafta once gitmiştik en son 1200 kg idi. Artık 2 kg olmuş kuzucuğumm.. :) Ama hala dönmemiş. :/ Daha vakit var ama bundan sonra ihtimal git gite azalıyor. :/

Ahh canım benim çok sevindim senin adına.. Rabbim bak ne kadar da büyük kimseyi korktuğu yere uğratmasın... sende bundan sonra çok çok dikkat et kendine, boşyere de evham yapma olur mu?

Günaydın canım benim, hadi bakalım son evreye geldin yani.. Geçer geçer bugünlerde sanki çok uzakmış gibi geliyor ama geçer canım benim :))

Oyy maşAllah senin kıza baya baya ağırlaşmış artık.. Canım son ana kadar ümit var demektir.. Sen moralini yüksek tut..
Bizde gittik bugün kontrole... Ayy kafası bedeni belli olmaya başlamış bile, gözleri de belli anası gibi büyük gözlü olcak diyorlar:)) Cinsiyet için bişey demedi 16. haftadan sonra belli olur, ama içime kız doğuyor dedi.. Yanındaki asistanı da yok yok bakma sen şimdi kız diye düşünme diyo:))) Yine kan verdim İnşAllah güzel çıkar:))
Yaaaa ama şimdi takvimimi okudum ultrasonda kız mı erkek mi olduğu artık net olarak görülebilir diyor...((( Neyse haftaya da özele gitcem ordaki der belki bişey:)))

Gün geçirirken uzak gibi duruyor da, genel olarak bakınca pek bir şey kalmadı cidden :)
İnşallah canım dua edin bana emi.
Oyyy kuzucuk :) Koca gözlü demek hee :) Yaa ig de bi bebek var aman Yarabbi o kdar tatlı ki, bazı fotolar da dudaklarını o seklınde yapmış, dudagından buyuk gözleri var :) Çok tatlı oluyor buyuk gözler, hadi bakalım. :))
Bu ara ultrasondan tüm vucut fotoları isteyin sonra bir daha buyuyunce olmuyor :) Hmmm 13. haftadaki tahminler bence kafa karıştırıcı olur kuzum yaa, sen 3 haftacık daha sabrediver bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…