2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Dualarımız seninle canım, Rabbim yardımcın olsun İnşAllah..
Ayy yerim ben onları yerim yaaaa.. Şebekler resmen:)))
Yaa büyüynce tek fotoda çıkmıyorlar mı? Şimdilik tek kareye sığıyor benim minnak:)) Canım yok zaten benim doktor biraz espirili falan o yüzden pek güvenesim gelmiyor dediğine :)) Neyse azcık daha sabredeyim barii Sağlıklı olsunda İnşAllah

Amin canım.
Yok canım, büyüdüğü için kol bacak kafa hepsi ayrı ayrı görünüyor, ekrana sıgmıyor yavrucak :)
Hmmm :)) Aynen canım inşallah:))

Canim nasil donmemis o ne demek canim?

2 kg mi olmus masallah :)
Valla ise nasil gidiyorsunuz ben haftanin 3 gunu agir cezaya durusmalara gidiyorum ama aglayarak gidiyorum yani saka degil :)
Ben mi cok nazliyim anlamadim zor geliyo :)

Esim sabah agladigima uyanip yanima geldi araycam babani gitme ya seni boyle gorunce icim parcalaniyo diyo

MutluBulut_ iste bu harika habeer :
Cok sukur kuzum,gercekten cok sevindim
Rabbim buyuk.canim, insallah diger sonucta guzel cikar :)

Ladypurple kuzum oncelikle.masallah kuzuna
Vee busabah kuzenimle doktoruna geldik, ayina girdi.
Haziranin 11'inde gittiginde donmemis bebek, bugun baktilar donmus.
Dogumuna 2 hafta falan kaldi.
Yani asla sIkma canini bunun icin.
Daha zamanin var agustosa kadar nasipse.
Enson dusundugun sey olsun.bence bu :)

duman91 senin kuzunada masallah
Artik basliyo eglenceli kismi nasipse :)

Bana kiz dedide nooldu canim. O yuzden sabret bence biraz daha.
Genelde buhaftalardakiler dogru cikmiyo.
Saglikli olsun yavrucaklar insallah :)

PembeLokum selam canim
Insallah gececek canim,ilk.aylar oyle halsizken insan artik.hic bisi yapamam.gibisine geliyo.
Allah buyuk,sabrini vermstir insallah :)

Doğuma yakın aylarda, ki bu 32-33. haftalar oluyor, bebeğin kafasının aşağıda doğum pozisyonuna uygun şekilde olması lazım. Ama bizimki gayet dik duruyor.Kafa yukarda, makat aşağıda olacak şekilde.Bu da normal doğuma engel bir durum.Bakalım daha sekiz hafta var, belli olmaz.

Kıyamam çok iyi anlıyorum canım seni :) Sen çalışmak istiyor muydun? Yoksa bu ara halsizlikten ötürü mü zor geliyor.

Ah canım ahhh o ağlamalar bende bitti şükür ama cidden o kadar zor geliyor ki, son bir ayım kaldı iş yerinde ama nasıl gözümde büyüyor o bir ay.

Teşekkür ederiz canımm. :)
Yaaa son iki hafta kala he, ne güzel.. Sezeryan da normal de ne olacaksa ikimizde sağlıklı olalım da ne olursa olsun artık..
Sen nasılsın canım?

Teşekkür ederiz canımm. :)
Yaaa son iki hafta kala he, ne güzel.. Sezeryan da normal de ne olacaksa ikimizde sağlıklı olalım da ne olursa olsun artık..
Sen nasılsın canım?

inşallah canım,tabikide en hayırlısı hangiyse o olur inşallah.
Rabbim normal doğum yazdıysa , son andada olsa döner bebiş yani.
napalım ne yazıksa o olacak

buna şükür canım bende, kalple çarpıntı olayı devam ediyo, doktora çıkmayı dusunuyorum, birazdan nasipse giderim.
inşallah kötü bişi yoktur

Aynen öyle :)

Yaaa, Allah Allah.. Ah güzelim sen nasıl stres yaptın kendine öyle.Bir git bakalım madem..

Evet canım hayırlısı biraz daha sabretmek en mantıklısı:))

Aynen öyle :)

Yaaa, Allah Allah.. Ah güzelim sen nasıl stres yaptın kendine öyle.Bir git bakalım madem..

vazgectim gitmekten
nasipse haftaya kontrolüm var zaten, şimdi üst üste gitmeyeyim dedim.
buaralar çok sık gittim, adam artık kovacak beni diyorum
telefonda sorduğumuzda yapacak bişi yok demişti, şimdi gitsemde bişi yapmıcak .
Rabbim sabrımı verir inşallah

Canım ben bugün gittim doktora tekrar kan testi yaptırmıştım, sonuçları aldım, TSH değerim düşük çıktı, yani troidim fazla çalışıyormuş.. çarpıntım da bu yüzden olabilirmiş dahiliyeye sevk etti doktor.. Belki sende de böyle bir durum olabilir.. Uygun bir zamanda gidicem bende dahiliyeye.. Birde şekerim de yüksek çıktı.. Yediklerime dikkat etmem gerekiyormuş, makarna, pilav, ekmek, tatlı ve meyve yasak (

sahi canım soracaktım sana sordunmu diye.
nette okuyorumda kansızlık falan yazıyo, genelde 6.ayda başlıyor birde kansızlık.
hayırlısı Rabbim yardımcımız olur inşallah.

şekerinmi yüksek, hadi ya.
o yasaklı şeyleri yiyomudun canım çok, meyve neden yasak ya meyve yenmesi gerekiyoki.
inşallah normale döner canım, sende bebişini rahatla beslersin inşallah

Aleykum selam canim gececek degil mi

Canim agustosta dogum yapacaksin ama temmuz sonuna kadsr isyerindesin biraz fazla degil mi?
Bebis de doner insallah anladim simdi donmese de caresi varmis hic degilse ama yine de doner insallah Allahin isine bak bebekler oyle 9 ay duz durup doguma yakin donuyo demek bilmiyordum
Canim ben evlendigimden beri ev hanimi olmak istiyorum diplomali ev hanimi
Simariklik yapiyor olabilirim ama zor geliyo sabahlari kalkip ise gitmek
Okula da sabahlari gidemezdim

Ka

Rüyamda eşimle bebeğimizi seviyoruz o kadar tatlı ki ya öpmelere doyamıyordum biz eşimle bir yandan sohbet ediyorduk sohbeti tam hatırlamıyorum ama eşim bana eee ben onun ismini boşuna mı Mustafa koydum diyor

Bebeğimize tamamen kırmızı giydirmişiz bi de

çok şükür gözün aydın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…