2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Canım normal doğum tarihim 18 agustos görünüyor şuan.Yani günüm doluyor. İŞte ben bu tarihten üç hafta öncesine kadar calışmak istiyorum deyince temmuz sonuna denk geliyor. Tabi ondan önce dogum olursa da Allah Kerim :)
Ah canımm aynı hissiyatı paylaşıyoruz. Bende de hiç çalışma hevesi yoktur.Ev hanımı olmak için yaratılmışım resmen ama şartlar ne yapalım :) Yok yok şımarıklık değil, çok iyi anlıyorum ben seni ama mecburiyet varsa yapacak bir şey yok kuzum, sevmeye bak işini. :)

Hayrolsun canımm, maşallah, Allah o günleri de gösterir inşallah.
Rüyada görülen ismin koyulması gerek derler.Ben de erkek ismi görmüştüm ama kız oldu malesef :)

Selam kizlar

Selamn canim nasilsin
Selamlar :))

Nasılsınız kuzular geçmişe tam göz atamadım, benim kızdan pek zaman kalmıyor:)
emzir sonra ,Gaz çıkarmaya çalış. Kaka yaptirmaya çalış , çıkarsa uyut cikarmazsa uğraş :)) günüm böyle geçiyor bazen hangi gündeyiz anlayamıyorum :)

sizler iyisiniz Dimi..

tutkku Nasil kuzum karin iyice büyüdü mu artık :) iyisin inşaAllah..

Ladypurple gunun yaklasiyor yavaş yavaş he, gittin mi özele?

duman91 canim evinize tasindiniz mi, cinsiyet ne belli oldu mu? Nasil hamileliğin, bulantilar geçti mi

MutluBulut_ Canim nasılsın? Hastaneye gidecektin tekrar, biseyin yok di mi allahın izniyle ..

PembeLokum canim senin bulantilar başladı mi, pit pitlari duydunuz mu?

Başka kimler var kimler yok bilmiyorum,
yeni gelmişler hoşgelmisler...

SirriEyvan canim beniim . cok sukur bebisim yaninda artik, korkuyu atlattin, simdi sira gaz meselesinde heh :) nasipse onlarda gectimmi ele fele gelir artik minciklamak icin buyudu canim benim gobus masallah, egilip kalkarken zorlaniyorum artik. Rabbim.sabrimzi vermistir insallah

Oyyyy heyecanla ben de aynı sahnelerin yolunu gözlüyorum kuzum :) Allah kolaylık versin..Az da olsa büyütmüşsündür kuzuyu :)

Evet canım bu cumartesi gittim özele ve ne kadar iyi bir doktora gitmişim, acaip rahatladım. Ben daha bir şey sormadan anlattı. Ve sanırım bir sıkıntı olmazsa, Allah ın izniyle epidurale karar verdim. :) Bakalım. :)

Selam kizlar

Selamn canim nasilsin

Kuzuuumm, iyiyim çok şükür. Esma ya dediğim gibi, devletteydim ya özele geçiş yaptım gibi görünüyor şuan. :)
Bugün de miniğimin kıyafetlerini yıkamaya başlıyorum. Artık hazırlanmak gerek :) Sen nasılsın?? :)

Anladım canım
Yaa bizim de borcumuz yok refahımız yerinde sadece esimin isi bu aralar yolunda degil o kadar ama birc fln olmadigi icin ev kendimizie ait oldugu icin sıkıntı cekmiyoruz o nedenle de hiiic calisasim gelmiyor maddi olarak bir mecburiyetim de yok cunku sırf ailem beni o kadar okuttu etti diye gidiyorum geliyorum iste

Hayrolsun canımm, maşallah, Allah o günleri de gösterir inşallah.
Rüyada görülen ismin koyulması gerek derler.Ben de erkek ismi görmüştüm ama kız oldu malesef :)

Senin ruyanda gordugun isim neydi canim :)

Aleykum selam canim kolay gelsin sana :) bebisi öp bizim yerimize bolca :)

Bulantılarım basladı cok fena 1 haftadir yatiyorum kendime gelemiyorum annem geliyo hep bana bakıyo

Kalp atisi randevumuz tee 9 temmuzda cnm bi duysak da moralim yerine gelse

Hmmmm aslında o zaman daha rahat gitmen lazım, sonuçta bir mecburiyetin yok. Hani ben mecburiyetten çalışıyorum, kafama göre bırakma sansım yok, o yüzden daha zor geliyor ama işte sen de demek vicdanen zorunlu hissediyorsun kendini..Ah ah iki tane gül gibi meslek ama kıymet bilmiyoruz heee :))

Yusuf Kerem görmüştüm canım. Kerem ben istiyordum zaten, rüyam da Yusuf u da görmüştüm.Erkek olsaydı öyle koyacaktım :)

Bulantılar konusunda da Allah kolaylık versin, annenin yakın olması ne büyük nimet.

Yusuf Kerem de cok guzel bir isimmis :)

Evet ya annem yemek de yapiyor temizlik de yapiyor sagolsun ben yerimden kalkamiyorum

Ladypurple evet canim ne guzel olmus ozele gitmen.
Eger bu ozel burdakilerle ayni anlama gekisoya rahat edersin kuzum.
Devlet dediginiz hani hastanede olan doktorlar oluyo demi.
Ozelde hasatene calismayan,ayri bir yerde calisan doktormu.

Bende bunaasukur kuzum ya, sinavim.vardi bugun ama gecememisim, yani 2 tanesn kaldim simdiye kadar. Uzupmuyorumda ama neden moralim yok bilmem. Saglik olsun.
Hoca tam yanima oturdu, sinav kagitlarini yokladi e haliyle.bisi yapamadim.
Salla gitsin diyorum ama moralim yok iste,aglamakliyim bugun :)

PembeLokum canim hayirlara vesile olur insallah ruyan :)
Bulantilar artti he,sbret canim cogunum 10-11 haftalarda hafifliyor.
Benide 10 gibi hafiflemisti.
Annelik kolay degillmis napalim :)

Sabırla hafiflemesini bekliyorum canım saha 6 haftalıgım hadi bakalım

Oyy maşallah annesi saglicakla olsunda biz de o günleri gorelim yaâaa. Hafta sonu bebek girmeye gittik ne kadar da tatliydi maşallah, Eşim çok komikti kardeşine o bakmış ama acemi acemi aldı kucağına:))
Yok canım henüz tasinmadik bayramdan sonraya kalır gibi tadilatlar yapılıyor bir yandan EE malum ramazan ayı pek ilerlemiyor yavaş yavaş:))
Henüz müziğimizin cinsiyetini ogrenemedik biraz zor günler geçirdim doğal olarak benim sağlığima yansıdı dualarını eksik etme....

Canım benim 12. Haftada hafifletmeye başladı. Şimdi ilaç kullanıyorum daha iyiyim çok sukur

Ne ilacı kullanıyosun canım
Uyyy boyle 12. Haftaya kadar fln devam ederse daha 6 haftam var yandım

Bu arada tahminimce senin bebis aralık sonlarina dogru dogar cunku cogunlukla tahmini dogum tarihinden 1 2 hafta once dogum oluyor

Canım benim 12. Haftada hafifletmeye başladı. Şimdi ilaç kullanıyorum daha iyiyim çok sukur

Nasilsin kuzum
Kv delere gidecektiniz, gitttinizmi.
Tatliya baglandimi canim mesele.

Insan nekadarda minik buyutse, kendi basina gelimce acemiligi tutuyor canim ya:) alisir esind, hele bi gelsin miniginiz hayirlisiyla :)

PembeLokum canim oyalanicak.bisiler bul kendine, evet insan halsiz oluyo ama disari cik dolas bazen, cunki bir zaman sonra evin kokusuda rahatsiz etmeye basliyor.
Saglik olsun insallah 6 hafta nasil gectiyse buda gececek insallah.
Hem 6 haftan bitti, 7.hafta icindesin bak :)
Ogrendiginden beri 3 haftayi atlattin bile

Günaydın canım.Heee yok canım doktorun özel muayenehanesi değil. Özel dediğim de hastane ama paralı, daha konforlu, daha farklı ilgi oluyor. Devlet hastanesinde epidural normal doğum yapılmıyor, ancak özel hastanede var.

Canım günaydın, sen nasılsın? Moraller nasıl?

Hmm anladim canim.
Burdaki gibimi diye merak ettim :)
Kesinlikle ozel daha rahat zaten canim, yani en azindan ilgi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…